• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع کاهش یا افزایش وزن

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سلام پویا جان؛ سال نو مبارک!

من 80 روزه **** و ورزش رو شروع کردم. 1 ماه اول **** سرسخت بود ولی الان عادی غذا می خورم یعنی صبحانه 1 تا 2 کف دست نون و پنیر و ناهار هم هر چی باشه (اگه نونی باشه 3، 4 کف دست نون، اگه برنجی 1، 2 کفگیر برنج) و شامم فقط سالاد!

ولی مشکلم اینجاس که دارم به سرعت وزن کم می کنم از 107 رسیدم به 85، اولاش خوب بود ولی الان نگرانم می ترسم ضرری چیزی داشته باشه ولی نمی دونم چی کار کنم! البته پوست شکمم آویزون نشده و فقط چند تا خط داره.

ممنون می شم راهنمایی ام کنید!

احتمالا فعالیتت زیاده و چون خوب سوخت رسانی به بدن میکنی خوب هم چربی میسوزونی

اگه فعالیتخوب انجام بدی و تغذیت خوب باشه مشکلی ایجاد نمیشه ... میوه مخصوصا سیب + هویج رو سعی کن

هر روز بخوری ... بدنتو با روغن بچه چرب کن هفته ای چند بار ... آب زیاد بخور

یه سئوال پوریا جان این قرصهای ضد اشتها یا کور کننده اشتها چجور ی هستند ؟ تو همین فروم هست فک کنم. اسلیم لست وو...

راجب چربی سوز هم بیشتر صحبت بکنن ممنون

چربی سوز قبلا هم گفتم نه توصیه میکنم نه توضیح میدم راجع بهش

ضد اشتها و اینارو هم مثل چربی سوز نه توصیه میکنم نه هیچی ... ورزشو طبیعی انجام بدید

clipchi

Registered User
لایک‌ها
659
سلام به همه دوستان گل
من مشکلم متفاوت هست و اونم لاغری هستش جاهای دیگه پرسیدم جواب ندادن(تو تایپیک مربوطش هم پرسیدم)
حالا اومدم از شما بپرسم
من روزهای زوج و جمعه ها به پینگ پنگ می رم و حدود یه سه ساعتی توپ می زنم هم چنین سه روز دیگه هم در هفته فوتسال بازی می کنم آیا اینا می تونه دلیلی واسه لاغریم باشه؟
در ضمن من قدم 173 و وزنم هم 58 هستش .
(لطفن راهنماییم کنین نه اینکه بگین بفرما فروم بغل یا برو سرچ کن و ... )

Last edited:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سلام به همه دوستان گل
من مشکلم متفاوت هست و اونم لاغری هستش جاهای دیگه پرسیدم جواب ندادن(تو تایپیک مربوطش هم پرسیدم)
حالا اومدم از شما بپرسم
من روزهای زوج و جمعه ها به پینگ پنگ می رم و حدود یه سه ساعتی توپ می زنم هم چنین سه روز دیگه هم در هفته فوتسال بازی می کنم آیا اینا می تونه دلیلی واسه لاغریم باشه؟
در ضمن من قدم 173 و وزنم هم 58 هستش .
(لطفن راهنماییم کنین نه اینکه بگین بفرما فروم بغل یا برو سرچ کن و ... )

چون در زمینه چاقی اطلاعات ندارم بی خودی نمیخوام راهنمایی کنم ... Iced Earth میتونه کمکت کنه

plusforce

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان گل

من روزهای زوج و جمعه ها به پینگ پنگ می رم و حدود یه سه ساعتی توپ می زنم

سلام دوست عزیز .
من دنبال پینگ پنگ می گردم . کجا میری بازی ؟

دنبال هم بازی هم میگردم ...

clipchi

Registered User
لایک‌ها
659
سلام دوست عزیز .
من دنبال پینگ پنگ می گردم . کجا میری بازی ؟

دنبال هم بازی هم میگردم ...
من بیرجند زندگی می کنم که فکر نکنم شما بچه بیرجند باشین ولی اگه تو تهران هم هستین و واقعن مصممین بهم بگین تا به یکی از دوستان در تهران بگم تا شمارو راهنمایی کنه

plusforce

Registered User
لایک‌ها
0
من بیرجند زندگی می کنم که فکر نکنم شما بچه بیرجند باشین ولی اگه تو تهران هم هستین و واقعن مصممین بهم بگین تا به یکی از دوستان در تهران بگم تا شمارو راهنمایی کنه

بله فاصله یه کم زیاده !

اگه می تونید کسی رو معرفی کنید خوشحال میشم .

miladali

Registered User
لایک‌ها
722
من الان يه باشگاه ميرم بعد مربيش يه برنامه همگاني زده رو ديوار ميگه تا 1 ماه همه تازه كارها بايد اينو كار كنند.حالا به حرمت بارسا قسم:)دي) يه كمكي بكن ما با چه برنامه اي پيش برويم كه مثمر ثمر باشه تا يك ماه همين برنامه متعارف كه شامل بالا و پايين سينه هالتر و جلو بازو سيم كش و همين چيزاست رو برويم ؟؟
من كلا برنج رو تا حد خيلي زيادي از برنامه غذاييم حذف كردم .
روزي 1 ساعت هم پيادهروي سريع انجام ميدم .
شبا هم كلا به يه تيكه خوراكي آب پز و در نهايت يه ليوان شير سر بر بالين ميگذاريم...

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
من الان يه باشگاه ميرم بعد مربيش يه برنامه همگاني زده رو ديوار ميگه تا 1 ماه همه تازه كارها بايد اينو كار كنند.حالا به حرمت بارسا قسم:)دي) يه كمكي بكن ما با چه برنامه اي پيش برويم كه مثمر ثمر باشه تا يك ماه همين برنامه متعارف كه شامل بالا و پايين سينه هالتر و جلو بازو سيم كش و همين چيزاست رو برويم ؟؟
من كلا برنج رو تا حد خيلي زيادي از برنامه غذاييم حذف كردم .
روزي 1 ساعت هم پيادهروي سريع انجام ميدم .
شبا هم كلا به يه تيكه خوراكي آب پز و در نهايت يه ليوان شير سر بر بالين ميگذاريم...

1 ماهه اول تمرین خیلی ساده باید انجام داد ... بدنو وارد شوک نکنی بهتره

تمرینات ساده و معمولی ... پیاده روی سریع ... حذف تدریجی برنج و روغن و بستنی و اینا

بعد کم کم که مقاومت بدن بالا رفت تمرینات میتونه سخت تر بشه

برای همینم ناراحت نباش ;) پیاده روی سریع خودش 80 % کل کاره ... اونو مرتب بری انگار 80 % کارو انجام دادی

hesamsh

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون رونان جان که کمک مي کني،
من دارم وزن کم مي کنم و در کنارش ورزش هم مي کنم. چون بايد وزن زيادي کم کنم تنها نگرانيم اينه که هيچ وقت به بدن رو فرم نرسم، و بعد از اينکه وزنم به وزن سالمي رسيد پوست اضافه داشته باشم و هيکل بي ريخت! :دي

مي‌خوام بدونم ممکنه واقعاً از وزن 110 کيلويي (با قد 178) به بدن قشنگي برسم يا نه؟! چون هرچي تو نت دنبالتصاوير قبل و بعد از کاهش وزن گشتم همچين چيزي پيدا نکردم که کسي به قولي Obesity باشه و به بدن ايده آل رسيده باشه. چون عکس بعد از کاهش وزنشون با لباسه و فقط سايز کم کردن و ماهيچه‌هاي بازوشون بزرگ شده.

0037

Registered User
لایک‌ها
8
مجله ، هفته نامه یا کلاً راهنمایی برای فیتنس میشناسید که کار درست باشه و بدرد یه مبتدی مثل من بخوره و بتونم با راهنماییاش و برنامه هایی که داره شروع کنم ؟ فارسی یا انگلیسی فرقی نمیکنه

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
آیا این روش دو لیوان آب در صبح و دو لیوان آب موقع خواب تاثیر گذار است در لاغری؟

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
ممنون رونان جان که کمک مي کني،
من دارم وزن کم مي کنم و در کنارش ورزش هم مي کنم. چون بايد وزن زيادي کم کنم تنها نگرانيم اينه که هيچ وقت به بدن رو فرم نرسم، و بعد از اينکه وزنم به وزن سالمي رسيد پوست اضافه داشته باشم و هيکل بي ريخت! :دي

مي‌خوام بدونم ممکنه واقعاً از وزن 110 کيلويي (با قد 178) به بدن قشنگي برسم يا نه؟! چون هرچي تو نت دنبالتصاوير قبل و بعد از کاهش وزن گشتم همچين چيزي پيدا نکردم که کسي به قولي Obesity باشه و به بدن ايده آل رسيده باشه. چون عکس بعد از کاهش وزنشون با لباسه و فقط سايز کم کردن و ماهيچه‌هاي بازوشون بزرگ شده.

از این گنده تری ؟ میخوای بیشتر از 115 کیلو کم کنی ؟ از این سنت بیشتره ؟

مجله ، هفته نامه یا کلاً راهنمایی برای فیتنس میشناسید که کار درست باشه و بدرد یه مبتدی مثل من بخوره و بتونم با راهنماییاش و برنامه هایی که داره شروع کنم ؟ فارسی یا انگلیسی فرقی نمیکنه

من تا حالا دنبالش نرفتم و اطلاعی ندارم

آیا این روش دو لیوان آب در صبح و دو لیوان آب موقع خواب تاثیر گذار است در لاغری؟

خیلی تاثیر داره ... مخصوصا صبحا ... متابولیسم بدن بالامیره ... دم ظهر هم غذایی بخورید که توش فل فل داشته

باشه یا اینکه خودتون بهش فل فل قرمز و سیاه بزنید حدود 23 % استفاده انرژی رو افزایش میده

البته اینجا میگه صبح بخورید اما ظهر هم باشه خوبه

There is a compound in chilis called capsaicin that increases your energy use up to 23 percent when eaten

in the morning.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
یعنی اینکه به جای ناشدا صبح قبل از خوردن نهار دو لیوان آب بخورم بهتر هست و آخر شب موقع خواب باز تکرار دو لیوان

miladali

Registered User
لایک‌ها
722
يه دو تا سوال فني داشتم
اين پياده روي سريع منظور همين تريپ مسابقات پياده روي كه برگزار ميشه؟؟يا اينكه من سريع راه برم ميشه پياده روي سريع؟؟

بعد شير كم چرب روزي دو سه تا ليوان كه مشكلي نداره؟؟

soroush_shz

Registered User
لایک‌ها
40
سلام .من میخوام 7-8 کیلو وزن کن کنم . ورزش میکنم البته رزمی . میخوام بدونم اگه چربی سوز مصرف کنم خوبه یا حتما باید برم بدنسازی ؟ البته 3 روز اول هفته رو ورزش میکنم بقیشو دانشگاه سهد دیگه هستم

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
يه دو تا سوال فني داشتم
اين پياده روي سريع منظور همين تريپ مسابقات پياده روي كه برگزار ميشه؟؟يا اينكه من سريع راه برم ميشه پياده روي سريع؟؟

بعد شير كم چرب روزي دو سه تا ليوان كه مشكلي نداره؟؟

سریع راه رفتن یعنی یک درجه قبل از دویدن ... دستاتم عقب جلو کن تا کمکت کنه سریع تر راه بری

جاهایی هم که میرید یه خورده شیب داشته باشه عالیه ... شیب شدید نمیخواد یه مقدار سر بالایی باشه

مثلا از سید خندان تا تجریش شیبش عالیههه ... حالا کسیتوی اون محدوده ها باشه خیلی راحت میتونه

اون مسیر رو طی کنه ... نه اینکه از خود سید خندان تا تجریشو بره

مثلا فاصله خیابون دولت تا نزدیکیهای خیابون سهیل عالیه

سلام .من میخوام 7-8 کیلو وزن کن کنم . ورزش میکنم البته رزمی . میخوام بدونم اگه چربی سوز مصرف کنم خوبه یا حتما باید برم بدنسازی ؟ البته 3 روز اول هفته رو ورزش میکنم بقیشو دانشگاه سهد دیگه هستم

اصلا احتیاجی به چربی سوز نداری ... هوازی کار کنی کفایت میکنه

soroush_shz

Registered User
لایک‌ها
40
اصلا احتیاجی به چربی سوز نداری ... هوازی کار کنی کفایت میکنه

ممنون رنان جان شرمنده اسمتونو نمیدونم میگم رونان:happy:
اخه دقیقا نمیدونم هوازی چیه همه نوع تمرینی میکنم از پیاده روی تا ورزش تا دویدن بعضی وقتها یکم سایز کم میشه ولی وزن تغیری نمیکنه اخه دیسک کمر دارم میخوام وزن کم بشه

بالا