• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع کاهش یا افزایش وزن

Alone Men

Registered User
لایک‌ها
31
من نزدیک به یک سال ورزش و **** مثل شنا و غیره کلی چربی سوزوندمو خودمو ساختم حدود 1 ماه برگشتم به زندگی عادی انگار تمام زحمتام بی فایده بود شکم اووردم . اگه باز بخوام مثل اون موقع بسم یعنی 1سال بایدکار کنم ؟
عجیبه همه تو خونه همون غذای منو میخورن فقط من اینجور اق میشم.
یه چیز جالبه دیگه من تا 19سالگیم خیلی لاغر بودم بعدش بدنسازی رفتم 2 سال و انکار بدنم استعداد چاقی پیدا کرد حال برای لاغری باید تلاش کنم الن 27 سالمه. وزنم خیلی بالا نیست نهایت 10 کیلو اضافه باشه اما به حر خال شکم دارم و فیتنس نیستم.
تعجم اینه که زحمت 1.5 ساله چطور تو 1 ماه از بین میره عجیبه. امیدوارم موقتی باشه و بتونمم سریع آبش کنم تو ماه رمضون.

دوست عزیز از بین بردن چربی های زائد بدن یک هنر هست نگه داشتن بدن در فرم ایده آل هم چیزه دیگه.
شما اگر عمل عضله سازی بدن رو در حین یا بعد از چربی سوزی پی بگیرید و بدنتون رو در وزن و فرم ایده آل نگه دارید قطعا" انگیزه ای برای نگهداری از بدنتون خواهید داشت.
در ضمن با توجه به استعداد چاقی که دارید بهتره روی تغذیه خودتون تسلط و دقت کافی رو داشته باشید.
تو این ماه میتونید چربی سوزی رو انجام بدید البته عضله سازی در این ماه کاری بس دشوار هست! (به پست بالا توجه کنید)

Alone Men

Registered User
لایک‌ها
31
یه سوال دیگه. نظرتون در مورد کره بادام زمینی چیه؟ چاق میکنه یا نه؟ برای من که می خوام وزن کم کنم مضر نیست؟ اصلا چرا در موردش اینقدر صحبت مشه؟

بسیار عالی هست .
کلا" بادام رمینی حاوی مقادیر زیادی پروتئین هست که برای بدنسازان یک منبع خوب به حساب میاد.
دارای میزان غنی آنتی اکسیدان هست که باعث میشه از آسیبهای اکسیداتیو که ناشی از رادیکال های آزاد است جلوگیری میکن.
به دلیل وجود چربی‌های اشباع نشده جهت پایین آوردن کلسترول خون بسیار مفید و موثره .
حاوی مقادیر بالای ویتامین E هست
و ...

مثل این میمونه شما روغن زیتون رو با روغن جامد اشباح مقایسه کنید . روغن زیتون بسیار مفیده و روغن اشباح مضر!

Alone Men

Registered User
لایک‌ها
31
به نظر دوستان کدوم یکی از موارد زیر بیشترین نقش رو در کوچک کردن شکم داره؟

1. روزه

2. ال کارنیتین

3. قرص سرکه سیب

4. چای سبز

5. ورزش هوازی

6. سایر موارد :D

1- کالری روزانه مصرفی تون رو کاهش میده و بدن رو مجبور به استفاده از منابع چربی ذخیره شده میکنه ! در کنارش عضلات بدن نیز تحلیل و میسوزن ! در نظر بگیرید در این واکنش بدن نیاز به آب داره که در طول روز شما نمیتونید بهش بروسنید و بدن دچار آسیب میشه!

موارد بعدی همگی در نقش خود باعث از بین رفتن چربی های زائد میشن.
در ضمن در نظر داشته باشید که چربی سوزی موضعی ممکن نیست . شما چربی میسوزونی کل بدن چربی سوزی میکنه ! حالا ممکنه در بعضی نقاط چربی ها مقاوم تر باشند که باید تلاش بیشتری رو انجام بدید.

Alone Men

Registered User
لایک‌ها
31
سلام
این سوالو جای دیگه ای از همین سایت هم مطرح کردم معذرت می خوام . ولی چون عجله دارم اینجا مطرح کردم
چند سوال داشتم که امیدوارم جوابمو بدید. حدوددوماه میشه که بدنسازی میرم قبلا ورزشای دیگه می کردم حالا واسه چربی سوزی ودراین اوایل
1- سه جلسه در هفته مناسبه ؟ و سه جلسه دیگه در هفته هوازی مثلا دوو پیاده روی یا شنا کارکنم؟؟ تعداد ست هام هم از 15 به پایینه.

2- در ماه رمضان اگه آدم بخواد هم روزه بگیره و شبها بره سالن بدنسازی . کم نمیاره؟ البته مثلا به جای سه جلسه 4 جلسه بره و اینطوری وقت جلسات هم کاهش پیدا میکنه و از مکملها هم استفاده کنه. اگه میشه شما چه مکمل هایی را پیشنهاد می کنید؟

3- اگه DVD آموزش بدنسازی توسط تیم مایکلزودیدین . نظرتون دربارش چیه؟ واسه کسی که هدفش حجم نیست بلکه فقط بدنی بدون چربی وتا حدی عضلانی بخواد آیا این به درد می خوره؟ میتونه اصلا جای سالن رو بگیره . یعنی دیگه سالن نریم و ازرو اون تمرین کنیم؟

4 - می خوام از مصرف کربوهیدارات ها خصوصا از ساعت 5 یا 6 به بعد خودداری کنم و بیشتروقتا تخم مرغ مصرف می کنم . چند تخم مرغ حداکثرمجازه که درروز بخوریم . زرده اون جدا بشه بهتره یا چی ؟ چون زرده می دونی که چربی داره ولی پر از آمینواسید وآهنه . یکی از دوستان گفت که به جاش( البته نه در این اوایل ) قرص آمینو بگیرم .
من زیاد اطلاعی ندارم آیا چاق کننده نیست؟ خطری نداره؟

5 - قدم 180 و وزنم 80 هست استخوان بندیم هم متوسط تا ظریفه . زیاد هم شکم ندارم با لباس پیدا نیست .ولی خوب هم شکم و هم کمرم تا حدی چربی داره؟ چقدر اضافه وزن دارم ؟ روزی در میان نیم ساعت هوازی کافیه؟ پیاده روی سریع یا شنا یا الپتیکال . صبح ناشتا باشه یا کی خوبه ؟
بازم از تعداد زیاد سوالام معذرت می خوام و امیدوارم خوب راهنماییم کنی
ممنون

1- پنچ روز در هفته میتونه مناسب تر باشه تا بدنتون اجازه ریکاوری هم داشته باشه . هم میتونید به این شکل انجام بدید هم میتونید همزمان تمرینات بدنسازی رو اول و سپس تمرینات هوازی رو انجام بدید

2 - با توجه به طویل بودن زمان روزه کم خواهید آورد بیشک بهتره تعداد پارتهای تمرینی در هفتتون رو کاهش بدید.

3- ندیدم

4 - بسته به وزنت و میزان ورزش میتونی تا روزی 4 5 تا مصرف کنی البته سفیده و بصوت ابپز. زردرو سعی کن به صورت محدود مصرف کنی چون کلسترول خون رو بالا میبره ، سعی کن در هفته 2 تا 4 تا زده بیشتر نخوری، سفیده تخم مرغ پروتئین خالص هست . بهترین زمان مصرف هم بعد از تمرین هست.
آمینواسیدها میتونن در روند چربی سوزی از تحلیل عضلات جلوگیری و به عضله سازیتون کمک کنه .

5 - پنچ روز در هفته میتونه ایده آل باشه . پیاده وری بسیار موثر تر خواهید بود . شنا هم اگر میخوای انجام بدی باید بصورت هوازی باشه! صبح ناشتا بهترین موقع برای چربی سوزی هست ولی اینم در نظر بگیرید بدن در حالت کاتابولیک قرار داره و تحلیل عضلانی رو هم در صورت عدم استفاده از آمینو اسید ها و ویتامین ها در پی خواهد داشت!

needer

Registered User
لایک‌ها
1
بسیار عالی هست .
کلا" بادام رمینی حاوی مقادیر زیادی پروتئین هست که برای بدنسازان یک منبع خوب به حساب میاد.
دارای میزان غنی آنتی اکسیدان هست که باعث میشه از آسیبهای اکسیداتیو که ناشی از رادیکال های آزاد است جلوگیری میکن.
به دلیل وجود چربی‌های اشباع نشده جهت پایین آوردن کلسترول خون بسیار مفید و موثره .
حاوی مقادیر بالای ویتامین E هست
و ...

مثل این میمونه شما روغن زیتون رو با روغن جامد اشباح مقایسه کنید . روغن زیتون بسیار مفیده و روغن اشباح مضر!

صحبت شما صحیح .حالا با توجه به بحث این تاپیک که لاغریه یعنی میشه صبح کره بادام زمینی خورد و لاغر هم شد؟ در **** لاغری شما توصیه میکنین؟ که پروتئین بدنم هم تامین بشه.

needer

Registered User
لایک‌ها
1
ورزش هوازی و پیاده روی در ماه رمضان چه موقع باید باشه؟

titanium834

Registered User
لایک‌ها
17
دوست عزیز شما کمبود وزن داری حدود 10 کیلوگرم بهد چیو میخواب آب کنی !
برای شکمی کات تر نیاز به استفاده از حرکات شکم دارید که به مرور باعث تقویتشون میشه که خودشون رو نشون بدن!
شما هم سعی کن از مکملهای پروتئینی و گینرها استفاده کنید !

درود
آره کمبود وزن که دارم ولی خوب شکم هم دارم !
آقا من میخوام بدنم مثل بدن شما بشه :blush::D
ولی دور از شوخی ، صبح ها اصلا حسش نیست تمرین کنم..میخوام شب ها یه وقتی بزارم برای اینکار...تغذیه درست حسابی هم ندارم البته....کلا آدم غذا بازی نیستم ! یعنی اعتقادی به غذا ندارم (!) . شما خودت بگو من قبل شام تمرین کنم یا بعد شام و اینکه چه مکملی (از جنس های خودت) استفاده کنم !؟
دم شما گرم .

ahoraman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1- پنچ روز در هفته میتونه مناسب تر باشه تا بدنتون اجازه ریکاوری هم داشته باشه . هم میتونید به این شکل انجام بدید هم میتونید همزمان تمرینات بدنسازی رو اول و سپس تمرینات هوازی رو انجام بدید

2 - با توجه به طویل بودن زمان روزه کم خواهید آورد بیشک بهتره تعداد پارتهای تمرینی در هفتتون رو کاهش بدید.

3- ندیدم

4 - بسته به وزنت و میزان ورزش میتونی تا روزی 4 5 تا مصرف کنی البته سفیده و بصوت ابپز. زردرو سعی کن به صورت محدود مصرف کنی چون کلسترول خون رو بالا میبره ، سعی کن در هفته 2 تا 4 تا زده بیشتر نخوری، سفیده تخم مرغ پروتئین خالص هست . بهترین زمان مصرف هم بعد از تمرین هست.
آمینواسیدها میتونن در روند چربی سوزی از تحلیل عضلات جلوگیری و به عضله سازیتون کمک کنه .

5 - پنچ روز در هفته میتونه ایده آل باشه . پیاده وری بسیار موثر تر خواهید بود . شنا هم اگر میخوای انجام بدی باید بصورت هوازی باشه! صبح ناشتا بهترین موقع برای چربی سوزی هست ولی اینم در نظر بگیرید بدن در حالت کاتابولیک قرار داره و تحلیل عضلانی رو هم در صورت عدم استفاده از آمینو اسید ها و ویتامین ها در پی خواهد داشت!
زنده باشید دوست عزیز وممنون
1 - یه مدت صبحها ناشتا هوازی کار می کردم ولی تا دوروز بدنم کوفته بود و خیلی خسته بودم وخوابم می اومد خلاصه وضعیت ناجوری داشتم . درحالیکه واسه هوازی در بعدازظهر اینطور نیستم . دلیل خاصی داره؟ یا بدن بعضیا اینطور جواب می ده؟ البته با اون هیچ مکملی مصرف نمی کردم

2- 5 روز در هفته رو متوجه نشدم . منظورتون 5 جلسه هوازی درهفته است ؟ یعنی همراه 3 جلسه بدنسازی 5 جلسه هم هوازی کارکنم؟ ( دوجلسه اش بعد از بدنسازی و سه جلسه دیگه روزهای غیر از بدسازی؟)

Alone Men

Registered User
لایک‌ها
31
صحبت شما صحیح .حالا با توجه به بحث این تاپیک که لاغریه یعنی میشه صبح کره بادام زمینی خورد و لاغر هم شد؟ در **** لاغری شما توصیه میکنین؟ که پروتئین بدنم هم تامین بشه.

اگر خود بادوم رو 2 3 تا دونه بخوری مشکلی نداره ...
اگر زیاد هم نخوایم سخت بگیریم 1 قاشق کره بادام زمینی کم چرب هم مشکلی نداره.

کلا" باید سعی کنید وعده های غذایی رو سبک کنید.

مثلا" برای صبحانه 2 تا کف دست نون سنگک + خیار و گوجه و به اندازه یک قوطی کبریت پنیر میل کنید .
میتونی ناشتا هم یدونه سیب میل کنی.

اگر مابین صبحانه و ناهار احساس ضعف کردی از میوه جات استفاده کن .

توصیه میکنم به عنوان میان وعده بین صبحانه و ناهار و شام از میوه ها و سبزیجات استفاده کنید .

Alone Men

Registered User
لایک‌ها
31
ورزش هوازی و پیاده روی در ماه رمضان چه موقع باید باشه؟

قطعا" قبل از افطار به دلیل از دست دادن شدید منابع آبی بدن و تحلیل بدن نمیتونید .
کمبود آب در بدن باعث صدمه به بدن میشه.

بهترین حالت در ماه رمضان بعد از افطار است .
با فرض بر اینکه قبل از تایم دویدن تغذیه مناسب رعایت شده باشه .

Alone Men

Registered User
لایک‌ها
31
درود
آره کمبود وزن که دارم ولی خوب شکم هم دارم !
آقا من میخوام بدنم مثل بدن شما بشه :blush::D
ولی دور از شوخی ، صبح ها اصلا حسش نیست تمرین کنم..میخوام شب ها یه وقتی بزارم برای اینکار...تغذیه درست حسابی هم ندارم البته....کلا آدم غذا بازی نیستم ! یعنی اعتقادی به غذا ندارم (!) . شما خودت بگو من قبل شام تمرین کنم یا بعد شام و اینکه چه مکملی (از جنس های خودت) استفاده کنم !؟
دم شما گرم .

برای چربی سوزی در کنار عضله سازی میتونید از الکارنتین در کنار آمینو BCAA و گلوتامین استفاده نمایید .
اینا اساسی تریناش بود. پروتئین وی هم میتونه در این روند بهتون کمک کنه.

در مورد تغذیه هم من یه دوستی دارم 14 کیلو از من سبک تره ولی 25 برابر من غذا میخوره ! و اصلا" هم جذب نمیشه !
موضوع کم خوردن و زیاد خوردن نیست موضوع استفاده صحیح از موارد غذایی هست .

شما باید سعی کنید یه **** غذایی کم چربی و کربوهیدات رو پیشه بگیرید در این روند میوه ها و سبزیجات و مواد پروتئینی میتونن به شما در کاهش بافت چربی و افزایش بافت عضلانی کمک کنند.
در ضمن دوستان باید صبور باشند و فکر اینکه بخوان 1 2 ماهه به تیپ بدنی ماکن های رو مجله ها برسن !!! رو از فکرشون بیرون کنن.

معمولا" چون در رژِیم های لاغری استفاده از میوه و سبزیجات بالا میره و بدن پروتئین مورد نیازش گیاهی میشه آمینو میتونه خیلی مفید باشه.

Last edited:

Alone Men

Registered User
لایک‌ها
31
زنده باشید دوست عزیز وممنون
1 - یه مدت صبحها ناشتا هوازی کار می کردم ولی تا دوروز بدنم کوفته بود و خیلی خسته بودم وخوابم می اومد خلاصه وضعیت ناجوری داشتم . درحالیکه واسه هوازی در بعدازظهر اینطور نیستم . دلیل خاصی داره؟ یا بدن بعضیا اینطور جواب می ده؟ البته با اون هیچ مکملی مصرف نمی کردم

2- 5 روز در هفته رو متوجه نشدم . منظورتون 5 جلسه هوازی درهفته است ؟ یعنی همراه 3 جلسه بدنسازی 5 جلسه هم هوازی کارکنم؟ ( دوجلسه اش بعد از بدنسازی و سه جلسه دیگه روزهای غیر از بدسازی؟)

1-به نظر خواب کافی و یا به موقع میتونه دلیل باشه در کنار اینکه بعد از ورزش با یک دوش آب سرد یا ولرم و بعد یه صبحانه رژیمی ایده آل میتونید این روند رو عوض کنید . بعد از ظهر به دلیل رسیدن منابع غذایی لازم میتونه دلیلش باشه.

1 - اگر کلا" ورزشتون هوازی هست 5 یا 6 روز در هفته میتونید انجامش بدید و اگر تمرین بی هوازی هم دارید میتونید 3 روز در هفته ورزش بی هوازی + هوازی سبک و مابقی روزها رو هوازی خالی انجام بدید .
البته ماه رمضان کلا" باید این روند رو کاهش بدید.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
یه سوال تو پ.خ کردم ازت ولی متاسفانه قابل ندونستی جواب بدی.
اینجا سوال بپرسم جواب میدی؟ :blush:

ahoraman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1-به نظر خواب کافی و یا به موقع میتونه دلیل باشه در کنار اینکه بعد از ورزش با یک دوش آب سرد یا ولرم و بعد یه صبحانه رژیمی ایده آل میتونید این روند رو عوض کنید . بعد از ظهر به دلیل رسیدن منابع غذایی لازم میتونه دلیلش باشه.

1 - اگر کلا" ورزشتون هوازی هست 5 یا 6 روز در هفته میتونید انجامش بدید و اگر تمرین بی هوازی هم دارید میتونید 3 روز در هفته ورزش بی هوازی + هوازی سبک و مابقی روزها رو هوازی خالی انجام بدید .
البته ماه رمضان کلا" باید این روند رو کاهش بدید.

ممنون دوست عزیز
منظورتون از سبک چیه ؟ مثلا چند دقیقه ؟ مثلا اگه دوچرخه ثابت تو باشگاه باشه چند دقیقه خوبه بعد ازتمرین رودوچرخه ثابت کارکنم؟ یا مثلا پیاده روی ؟

Alone Men

Registered User
لایک‌ها
31

ممنون دوست عزیز
منظورتون از سبک چیه ؟ مثلا چند دقیقه ؟ مثلا اگه دوچرخه ثابت تو باشگاه باشه چند دقیقه خوبه بعد ازتمرین رودوچرخه ثابت کارکنم؟ یا مثلا پیاده روی ؟

پیاده روی یا تردمیل بهتره .
منظورم از سبک یعنی پارت های تمرینی در طول هفته رو محدود کنید . چون همینطوری بدن در ساعات روزه گرفتن تحت فشار هستن.

ahoraman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پیاده روی یا تردمیل بهتره .
منظورم از سبک یعنی پارت های تمرینی در طول هفته رو محدود کنید . چون همینطوری بدن در ساعات روزه گرفتن تحت فشار هستن.
ممنون
1 - حالا اگه رمضان هم نباشه چند دقیقه خوبه که بعد از تمرین بدنسازی بریم رو ترد میل یا دوچرخه ؟ و درکل هوازی ؟
2 - مدت تمرین هوازی چقدرباشه خوبه ؟ 30 دقیقه ؟ 45 دقیقه؟ ممتد یا اینتروال هرکدام زمانشان چقدر کافیه که چربی سوزی انجام بشه ؟

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سلام :

دوستان ازم دلخور نباشن ... سرم حسابی شلوغ شده ... نمیرسم بیام اما خوشبختانه دوست بسیار خوبمون

آقای Alone Men با دانش بسیار بالایی که دارن جواب دوستانو میدن ... وقت کنم میام جوابتونو میدم

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام :

دوستان ازم دلخور نباشن ... سرم حسابی شلوغ شده ... نمیرسم بیام اما خوشبختانه دوست بسیار خوبمون

آقای Alone Men با دانش بسیار بالایی که دارن جواب دوستانو میدن ... وقت کنم میام جوابتونو میدم

کجایی تو دلمون واست تنگ شده :happy:

needer

Registered User
لایک‌ها
1
آفای رونان بگذار این سوالو از خودتم بپرسم. آیا مصرف کره بادام زمینی در یک **** لاغری مورد تایید هست؟

بالا