Alone Men
Registered User
- نوشتهها
- 376
- لایکها
- 31
من نزدیک به یک سال ورزش و **** مثل شنا و غیره کلی چربی سوزوندمو خودمو ساختم حدود 1 ماه برگشتم به زندگی عادی انگار تمام زحمتام بی فایده بود شکم اووردم . اگه باز بخوام مثل اون موقع بسم یعنی 1سال بایدکار کنم ؟
عجیبه همه تو خونه همون غذای منو میخورن فقط من اینجور اق میشم.
یه چیز جالبه دیگه من تا 19سالگیم خیلی لاغر بودم بعدش بدنسازی رفتم 2 سال و انکار بدنم استعداد چاقی پیدا کرد حال برای لاغری باید تلاش کنم الن 27 سالمه. وزنم خیلی بالا نیست نهایت 10 کیلو اضافه باشه اما به حر خال شکم دارم و فیتنس نیستم.
تعجم اینه که زحمت 1.5 ساله چطور تو 1 ماه از بین میره عجیبه. امیدوارم موقتی باشه و بتونمم سریع آبش کنم تو ماه رمضون.
دوست عزیز از بین بردن چربی های زائد بدن یک هنر هست نگه داشتن بدن در فرم ایده آل هم چیزه دیگه.
شما اگر عمل عضله سازی بدن رو در حین یا بعد از چربی سوزی پی بگیرید و بدنتون رو در وزن و فرم ایده آل نگه دارید قطعا" انگیزه ای برای نگهداری از بدنتون خواهید داشت.
در ضمن با توجه به استعداد چاقی که دارید بهتره روی تغذیه خودتون تسلط و دقت کافی رو داشته باشید.
تو این ماه میتونید چربی سوزی رو انجام بدید البته عضله سازی در این ماه کاری بس دشوار هست! (به پست بالا توجه کنید)