ممنون از جوابتون. ابهام اینجاست که وقتی ما صبح ناشتا مثلا 1 ساعت ورزش میکنیم چی داریم میسوزونیم؟ یعنی تمام این مدت عضله میسوزه؟ اگه اینطور باشه که بعد 10 روز هیچی تو بدن نمیمونه اما این اتفاق نمیفته عملا؟
در این باره توضیح زیاد دادم ... برای آخرین بار توضیحاتو مینویسم ... وقتی سطح گلیکوژن در بدن کم میشه ( به طور طبیعی نه با ورزش ) بدن عضله سوزیش بیشتر از چربی سوزیه
اما مهمترین مسئله ای که هست اینه که تمام سیستم برنامه ریزی بدن در صبح انجام میشه ... بدن هوشمنده ... خودشو برنامه ریزی میکنه ... شما اگه صبح غذای خوب بخوری بدن خیالش راحته هم اجازه میده چربی راحت بسوزه هم متابولیسمو بالا نگه میداره
اما وقتی صبح به بدن غذا نرسونی و در کنارش انرژیشو هم خالی کنی بدن تا 2 روز اول منتظر میمونه ببینه در ادامه چی میشه ... اگه دید روند این کار ادامه داره خودشو تو فاز قحطی میبره و از روز 3 متابولیسمو پایین میاره و اجازه سوختن چربی رو نمیده
مثال واضح میزنم که دیگه دقیقا متوجه بشید : شما یه سفر رفتید مثلا 1 ماهه ... غذا به اندازه خیلی زیاد موجوده ... روزی 4 تا ساندویچ هم بخورید باز تموم نمیشه ... اما یه دفه نصف غذاها از بین میره به دلیلی ... شما نگران میشی و میای برنامه ریزی میکنی
از این به بعد با خیال راحت نمیتونم غذا بخورم چون ممکنه تموم بشه ... پس شروع میکنی به کم تر خوردن ... و اگه ببینی 2 سوم از اون نصف هم از بین رفت ممکنه هر وعده غذاییت 2 تا لقمه بشه
این کاریه که بدن با چربی میکنه ... بدن رو که صبح برنامه ریزی میکنه تو فاز قحطی ببری خودشو میبنده ... Shut Down میکنه ... دیگه امیدوارم متوجه شده باشی
با سلام من دختری 22 ساله هستم قد 163 وزن 52 و پای پرانتزی دارم ولی میتونم در حالت ایستاده پامو از این که هست پرانتزی تر کنم یا اینکه صاف کنم و مثل یه پای عادی بشه.پیش دکتر عضلانی اسکلتی رفتم گفتن تا حالا ندیده کسی اینطوری باشه و بهم یه سری ورزش با دستگاه دادن منم 6ماهی هست این ورزشهارو انجام میدم و فعلا که احساس میکنم بدنم سفت شده(آخه خیلی شل بودم با اینکه لاغرم نسبتا. میخواستم ببینم شما که کارشناس تربیت بدنی هستین تا به حال دیدین کسی که پای پرانتزی داره بتونه پاهاشو صاف کنه میدونین مثل کسیکه قوز میکنه و وقتهایی که حواسش باشه پشتشو صاف میکنه منم همونطوری اگه حواسم باشه پامو صاف میکنم برای صاف کردنم همونطوریکه پنجم مستقیمه و قوزک پاهام بهم چسبیدن ساق پامو کمی میچرخونم و کمی هم پاهامو میارم جلو آخه وقتایی که پام پرانتزیه از نیم رخ ساق پام یه کمی عقبه ولی وقتی پامو درست میکنم همه چی خوب میشه.به نطرتون با این وضع ورزش برای درمان من خوبه؟
ممنون) )
متاسفانه شما باید به پزشک مراجعه کنید و من اطلاعی ندارم
یک سوال از ronan عزیز!
من یه جا خوندم که منبع تامین انرژی بدن اول کربوهیدراته بعد چربی....نوشته بود اگه مثلا مصرف کربوهیدراتو از 8 شب به بعد قطع کنیم بدن وارد یه نوع روزه کربوهیدرات میشه و تا صبح که از خواب پا می شی دیگه هیچ منبعی از کربوهیدرات تو بدن نیست...حالا اگه تو همین حالت ناشتا ورزش کنی ؛ چون توی بدن کربوهیدراتی موجود نیست ناچارا بدن برای تامین انرژی می ره سراغ بافتهای چربی...از اونجایی هم که برای ورزش انرژی بیشتری لازمه بنابراین بدن چربی زیادی از دست می ده....البته گفته بود که در مصرف کربوهیدرات توی روز هم نباید زیاده روی کرد و اول صبح فقط باید کربو هیدرات زیاد مصرف کرد و این مقدار در بقیه روز باید کمتر و کمتر بشه تا در نهایت از 8 شب به بعد هیچ کربوهیدراتی مصرف نشه....نظرت در مورد این قضیه چیه؟
امیر جان توضیح بالا رو بخون