• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع کاهش یا افزایش وزن

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
سلام ronan جان .
الان مدت 3 هفته ست که برنامه کاهش وزن رو دارم دنبال می کنم .
البته فقط 30 دقیقه در روز رو به دویدن اختصاص داده بودم و مقداری هم طناب زدن . که از 3 روز پیش مقدار دویدنم رو به 1 ساعت ، 30 دقیقه صبح و 30 دقیقه غروب ، افزایش دادم و همینطور تعداد 300 طناب به عنوان رکورد فعلیم ثبت کردم .ضمنا حدود 1 هفته هم هست که باشگاه بدنسازی میرم تا در کنار چربی سوزی عضله سازی هم انجام بشه . هدف من همونطور که قبلا هم گفته بودم آب کردن چربی های شکم و پهلوهامه . در حال حاضر 78 کیلو وزن دارم و قدم 176 که در پست چند صفحه قبل به اشتباه 180 ذکر کرده بودم . با توجه به اینکه بدنسازی کار می کنم و مطمئنا به حجم عضلاتم اضافه میشه پس کاهش وزنم به اون صورت مهم نیست . همونطور که خودتون هم قبلا گفتید خودم باید وزن ایدآل رو تعریف کنم . پس در وحله اول برنامه ی من اینه که تموم تلاشم رو بکنم تا ماه دوم سال 91 یعنی اواخر اردیبهشت ماه چربی هام آب بشه و در کنارش مقداری ، نه خیلی زیاد عضله بیارم . که بیشتر تاکید من روی عضلات شکمه . در ضمن مکمل هم استفاده نمی کنم . اما از هر ماده غذایی برای رسوندن پروتئین به بدنم استفاده می کنم ، البته به میزانی که آسیبی به کبد نرسونه . حبوبات ، سویا ، کشک خشک و ... مواد غذاییه که علاوه بر گوشت قرمز و ماهی مصرف می کنم .
چند تا سوال :
صبح بعد از بیدار شدن از خواب و 1 ساعت قبل از دویدن 2 تا خرما + 3/4 لیوان شیر کم چرب و 1 قاشق غذاخوری عسل مصرف می کنم . و بعد از اینکه برگشتم صبحانه میخورم . آیا این کار من درسته ؟
مسیری رو که صبح ها برای دویدن مشخص کردم حدودا 10 کیلومتر رفت و برگشته . یعنی رفت 5 کیلومتر و برگشت هم 5 کیلومتر . که از 5 کیلومتر رفت 3 کیلومتر رو به دویدن اختصاص دادم و قبل از برگشت تمرینات کششی و ریلکسیشن عضلات انجام میدم . اما غروب حدود 30 دقیقه با 70 درصد ضربان قلبم روی تردمیل میدوام و 10 دقیقه هم به اسکی فضایی اختصاص دادم ، همینطور بعد از استفاده از اسکی ، حدود 5 دقیقه ضربات دست و پا روی کیسه کار می کنم + تمرینات شکم + طناب . البته طناب رو بیشتر همون صبح انجام میدم . به نظر شما باید برنامه م رو تغییر بدم ؟ چه تغییراتی ؟
یه سوال دیگه اینکه این برنامه ای که من دارم سبک محسوب میشه یا اینکه سنگین ؟ چون تقریبا هر روز هم باشگاه بدنسازی میرم و البته دویدن رو گذاشتم بعد از باشگاه که سطح گلیکوژن به طور طبیعی پایین میاد .
یه سری برنامه محاسبه کالری مصرفی روزانه در 2 3 سایت بود که من اطلاعاتم رو وارد کردم اما نمیدونستم باید فعالیت روزانم رو سبک انتخاب میکردم یا سنگین یا حرفه ای و یا غیره . چون میخوام بدونم برای از بین بردن چربی هام طی تقریبا 3 ماهی که در پیش داریم چه مقدار کالری روزانه نیاز دارم .
بعد یه سوال دیگه اینکه من تا حدود 40 روز پیش چربی های شکم و پهلوهام زیاد به چشم نمیومد . انگار که سفت بودن . اما الان طوری شده که مثلا وقتی کمربند میبندم یه مقدار این چربی ها میزنه بیرون ! پوست شکمم خیلی شل تر شده و همینطور مقداری آویزون . یعنی بخاطر تمریناتم چربی هام شل شدن و این حالت پیش اومده ؟! دقیقا بازوهام هم همین حالت رو دارن .
2 تا نکته هم عرض کنم خدممتون . طناب معجزه می کنه . علاوه بر اینکه تموم اعضای بدن رو به حرکت وا میداره نفس آدم رو هم زیاد می کنه . مهمترین تاثیرش هم روی روحیست . همین بالا پایین پریدن ها کلی آدمُ شاد می کنه !
یه نکته دیگه اینکه از وقتی که دارم اینطوری تمرین می کنم و فعالیتم بیشتر شده ، بخصوص حالا که صبح ها از خواب بیدارم میشم دیگه کمتر افسرده ام و ذهنم زیاد مشغول نیست . امیدوارم این روند همینطور ادامه پیدا کنه . فقط یه مشکلی دارم اونم اینه که صبح که از خواب پا میشم ، طرفای 5 اینا ، وقتی بعد از 2 ساعت بر میگردم خونه ، باز باید بخوابم ! و شاید تا طرفای 11 12 ظهرم خواب باشم ! واسه این راه حلی ندارید ؟ چیکار کنم که بعد از ورزش صبح گاهی خواب آلود نباشم ؟ چون صبح جون میده برای مطالعه و درس خوندن اما اینطوری اصلا به هیچکاریم نمیرسم .
خیلی ممنون میشم جواب سوالاتم رو بدید .

romeo_1593

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان و بزرگان (این اولی پست من تو این فرومه !!!)
تقریبا بخشی از تاپیک رو خوندم ولی چند تا سوال برام پیش اومده :
1. من قدم 182 و وزنم 78 کیلو ... اوضام چطوره ؟ کمم ؟ زیادم ؟ چاقم ؟
2.شکم دارم در حد بدی ... چربی به اون صورت نداره بیشتر ماهیچه هام شل شدن چه کنم براشون . (قبلا حدود 12 سال قبل بطور حرفه ای ورزش می کردم تا تیم ملی و هیکل بدون چربی و کاملا عظلانی اما بدون حجم بود .)
(کلا ماهیچه هام شل و ول شدن تو همه بدنم)
3.وقت آزاد کاملا دارم .
4.فقط مشکل اینه که بخاطر مراسمی باید سریع شکم رو خیلی سریع صاف کنم (2 هفته) : راهنماییم کنین لطفا (احتمالا میگید غیر ممکنه !)
مرسی از همه

راستی 30 سالمه

erfan1373g

Registered User
لایک‌ها
541
سلام
من فوتبالیستم
قدم 182
وزنم 50کیلو
میخوام یکم وزن اضافه کنم
حجم زیاد مهم نیست بیشتر عضله و محکمی بدن
میخواستم بپرسم این مکملها به درد من میخوره:
http://forum.persiantools.com/t241325.html#post4486751

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
میام شب جوابتونو میدم

sama2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام .. جناب Ronan من یک پیام خصوصی براتون گذاشتم ... ممنون میشم بخونید.. من کل مطالب تاپیک رو نخوندم ولی نگاهی به اون کردم ولی سوال من بیشتر راجع به برنامه تردمیل هستش ، ممنون میشم پاسخ بدید... .

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
به دلایل مختلف دیگه تو این تاپیک چیزی نمی نویسم

پی تی ارزش کوچکترین زحمتی که آدم براش بکشرو نداره متاسفانه

دوستان لطف کنن تو پی ام درخواست کمک نکنن ... توضیحات کامل تو این تاپیک هست ... ایشالا دوستان وارد میان و همرو راهنمایی میکنن

بدرود

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
به دلایل مختلف دیگه تو این تاپیک چیزی نمی نویسم

پی تی ارزش کوچکترین زحمتی که آدم براش بکشرو نداره متاسفانه

دوستان لطف کنن تو پی ام درخواست کمک نکنن ... توضیحات کامل تو این تاپیک هست ... ایشالا دوستان وارد میان و همرو راهنمایی میکنن

بدرود

به نظر من شما واقعا لطف بزرگی به پی تی کردید و اطلاعات بسیار مفیدی رو در اختیار همگی قرار دادید .
کاری که خیلی ها حاضر نیستن حتی با دریافت مبلغی هنگفت انجام بدن .
من به شخصه از این تاپیک استفاده ی زیادی بردم و به اطلاعاتم اضافه شد .
امیدوارم در همه ی لحظات زندگی موفق و پیروز باشید .

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
به نظر من شما واقعا لطف بزرگی به پی تی کردید و اطلاعات بسیار مفیدی رو در اختیار همگی قرار دادید .
کاری که خیلی ها حاضر نیستن حتی با دریافت مبلغی هنگفت انجام بدن .
من به شخصه از این تاپیک استفاده ی زیادی بردم و به اطلاعاتم اضافه شد .
امیدوارم در همه ی لحظات زندگی موفق و پیروز باشید .

ممنونم ایمان جان ... نظر لطفته ... شما هم موفق باشید

ba2ever

Registered User
لایک‌ها
44
سلام .دوست عزیز Ronan
بنده همین امروز یا تاپیک شما آشنا شدم و کاش میشد این مطالب رو سال قبل که در حال ورزش بودم میدونستم (**** بد = تجربه بازگشت مضاعف وزن )
گرچه باز هم برای کم کردن دوباره وزن دیر نیست
اما اینبار به لطف نظرات بسیار ارزشمند شما اصولی این کارو انچام خواهم داد
تقاضا دارم حضورتون رو از دوستانی که میان اینجا دریغ نکنین
برای شما و افرادی مثل شما که بدون چشم داشت و بطور مرتب لطف میکنند و راهنمایی میدن آرزوی سلامتی و بهترین ها رو دارم
حتی اگه باز هم در پی تی نباشی نکته هات و نظراتت همیشه به دوستان کمک میکنه
باز هم بسیار بسیار سپاسگذارم

Katatonia

Registered User
لایک‌ها
171
سلام خدمت کابران محترم پرشین تولز
وقت به خیر

من حدودا 50 کیلو وزنمه و 180سانی متر هم قدمه.میخوام یه ورزشی رو انتخاب کنم با راهنمایی های سودمند شما که 15 کیلو گرم چاقتر بشم.
متاسفانه خیلی لاغر هستم و این لاغری خیلی عذابم میده و باعص شده اعتماد به نفس خودمو به کلی از دست بدم

اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید ورزشی که برا چاق شدن مناسب منه چیه ازتون ممنون و متشکر میشم

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
ابتدا بگو چند سالته دوست عزيز ؟

Katatonia

Registered User
لایک‌ها
171
2 روز پیش 22 سالگیم تموم شد الان 23 سالمه:(

Zakhmi_18

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خانم هستید یا آقا؟
سابقه ی بیماری یا چیز دیگه ای دارید؟
یه کم بیشتر اطلاعات بدید؟

Katatonia

Registered User
لایک‌ها
171
خانم هستید یا آقا؟
سابقه ی بیماری یا چیز دیگه ای دارید؟
یه کم بیشتر اطلاعات بدید؟

سلام.
آقا هستم و سابقه بیماری هم ندارم.لا اقل نمیدونم دارم یا نه اما در حال حاضر کاملا سالم هستم.
22سالمه و دانشجو هستم و کارم هم حدودا اداری هستش.بعد جونم برا شما بگه پیش یه دکتر
تغذیه رفتم یه چند تا داروی اشتها آور داد که یه ذره صورتم تپل شد اما الان باز به حالت قبل و حتی
لاغر تر از قبل برگشتم.اگه چیز دیگه ای نیاز هست بفرمایید تا خدمتتون عرض کنم

Zakhmi_18

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بهترین کمک رو فکر کنم همون دکتر تغذیه بتونه به شما بکنه ولی یکی از آشناهای ما مشخصاتش شبیه شما بود رفت آزمایش داد مشخص شد که انگل داره بعد از درمان هم مشکلش به کلی برطرف شد
شایدم مشکل پرکاری تیروئید داشته باشی
به هر حال چکاب کن ضرر نداره

Katatonia

Registered User
لایک‌ها
171
بهترین کمک رو فکر کنم همون دکتر تغذیه بتونه به شما بکنه ولی یکی از آشناهای ما مشخصاتش شبیه شما بود رفت آزمایش داد مشخص شد که انگل داره بعد از درمان هم مشکلش به کلی برطرف شد
شایدم مشکل پرکاری تیروئید داشته باشی
به هر حال چکاب کن ضرر نداره

مرسی از نظری که دادید دوست خوبم
آزمایش دادم تیروئیدم نرمال هست و انگلی تو بدنم نیست.اما میخوام بدونم ورزش مناسبی که بتونه منو چاق کنه چیه؟چون با ورزش حدودا تو 3 ماه 4 کیلو چاق تر شدم

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
بدنسازی با تغذیه سالم.

9372

Registered User
لایک‌ها
224
باید دوباره تحت نظر دکتر تغذیه باشین (و برنامه تون رو هم وسطای راه ول نکنین)
در کنارش بدنسازی هم بکنین. عضله آوردن بهتر از چربی آوردنه

Katatonia

Registered User
لایک‌ها
171
باید دوباره تحت نظر دکتر تغذیه باشین (و برنامه تون رو هم وسطای راه ول نکنین)
در کنارش بدنسازی هم بکنین. عضله آوردن بهتر از چربی آوردنه
نظر شما درباره پودر های کراتین چیه؟بخورم عضله میشه؟

بالا