• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع کاهش یا افزایش وزن

Katatonia

Registered User
لایک‌ها
171
آقا یکی نیس بگه چه ورزشی کنم چاق بشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟/:hmm:

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
ول كن ورزش رو . ورزش لاغرت ميكنه . چيز كن . مخمر آبجو بخور چاق ميشي . هيچ ضرري هم نداره . مزه اش بده اگه نميتوني قرصشو بخوور . يا اينكه دلستر بخوور . تضميني چاقت ميكنه . كلي هم ويتامين داره . زمستون يه بارم سرما نميخوري . پوستت هم كلفت ميشه .

AR4SH66

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
201
با ورزش تنها که چاق نمی شوی، تازه کالره هم می سوزونی، ورزش بدن رو قویتر و عضلانی تر میکنه.
شما باید خوب و سالم و منظم بخوری که کار دکتر تغذیه هست.

Katatonia

Registered User
لایک‌ها
171
ول كن ورزش رو . ورزش لاغرت ميكنه . چيز كن . مخمر آبجو بخور چاق ميشي . هيچ ضرري هم نداره . مزه اش بده اگه نميتوني قرصشو بخوور . يا اينكه دلستر بخوور . تضميني چاقت ميكنه . كلي هم ويتامين داره . زمستون يه بارم سرما نميخوري . پوستت هم كلفت ميشه .

مخمر آبجو چیه؟قرصه؟تو داروخانه ها هست؟قیمتش چنده؟

Katatonia

Registered User
لایک‌ها
171
با ورزش تنها که چاق نمی شوی، تازه کالره هم می سوزونی، ورزش بدن رو قویتر و عضلانی تر میکنه.
شما باید خوب و سالم و منظم بخوری که کار دکتر تغذیه هست.

آخه ورزش هم کردم 4کیلو چاق شدم یس که خر خوری میکردم.اما بعد از این که باشگاهوول کردم همه اش عد 3 ماه خوابید.:(کراتین تا حالا نخوردم.بنظرتون بخورم چاقم میکنه؟

gorbebaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
شما با ورزش به تنهایی چاق نمیشید و اصلش تغذیه مناسبه البته ورزش هم مکمل تغذیس ولی اصلش به نظرم شما باید برید تالار خوراکی ها سوال کنید
ورزش باعث سوختو سوز میشه و ماهیچه و عضله تولید میکنه نه بافت چربی و چاقی همه ورزشا همینطورن منتها کاملترین ورزش از لحاظ رشد عضلات بدنسازیه چون به تمام نقاط بدن کمک میکنه و مثلاً مثل فوتبال مخصوص پاها نیست
راستی چرا اعتماد به نفس ندارید ؟! :blink: اولاً که من الان رسماً دارم به خاطر قد خوبی که دارید بهتون غبطه (حسادت) میخورم :دی پس اینو بدونید اگر فعلاً لاغر هستید ولی یه نعمت دیگه خدا بهتون داده که قد بلنده که پسرا و مردا خیلی بهش نیاز دارن من قدم 10 سانت کمتر از شماس :دی و قدکوتاهم ولی شما قدتون برای اکثر ورزشها عالیه 180 یه قد خوبه که نه خیلی بلنده و نه در هیچ جایی کوتاه به نظر میاد
حالا بریم سر بحث تغذیه :
من خودم یه زمانی لاغر بودم و حدود 7 یا 8 سال روی 60 کیلو مونده بودم هرچیم بدنسازی رفتمو تغذیه کردم فایده نداشت ولی بعدها شروع کردم یواش یواش چاق شدن و طی حدوداً دوسال 20 کیلو چاق شدم و دیگه همونطوری موندم و این بار دیگه لاغر نمیشدم :D
عواملی که به نظر خودم تو چاق شدن بهم کمک کرد همین اینترنت اولین عاملش بود و دومین عامل انجام کارهای تکراری و کم تحرک بود (یه عامل روحی روانی) که باعث میشد استرسم کم بشه و روی هدف چاق شدن متمرکز بشم شما برای اینکه چه لاغر بشید چه چاق باید با آرامش به برنامه هاتون برسید و در مرحله بعد غذای خوبی بخورید و ورزش هم اگر خواستید بکنید ورزشی نباشه که بعد از اتمامش تا مرز بیهوشی و خستگی بالا پیش برید !! یه ورزش ساده مثل انجام حرکات کششی باشه و از دویدن و عرق کردن حین ورزش به شدت پرهیز کنید بدنسازی ملایم هم خوبه و غذاهایی که باید بخورید از همه مهمتره من فقط چندتا غذارو که هم شنیدم چاق کنندن و هم تا حدی به خودم کمک کرد بهتون میگم و بعد میرم سر مواد غذایی لازم برای هر انسان معمولی : غذاهای چاق کننده 1. شیر هر روز هر روز و بازم تأکید میکنم هر روز باید صبح و شب بخورید 2. سیب زمینی آبپز 3. خرما بازم هر روز یکی دو عدد هم کافیه (قند زیاد مضره برای هرکسی حتی افرادی لاغر مثل شما) 4. روزی یه عدد موز بخورید !
مواد غذایی لازم برای هر کسی 1. لبنیات 2. فراورده های دامی (گوشت و تخم مرغ) 3. غلات 4. حبوبات 5. میوه جات 6. سبزی جات

gorbebaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
یه کاریم میگم نمیخواد عینشو انجام بدید چون به شدت خطرناکه ولی میشه یه ماه امحانش کرد به صورت خفیف : شنیدم کشتی گیرای سوموکار ژاپونی **** غذایی ساده ای دارن : صبح و شب کیک مربایی ظهر پیتزا ! این **** نهایت کالری رو داره که کلیش سوخته نمیشه و تبدیل به چربی میشه
به هر حال موفق باشید نگران هم نباشید من اعتقاد دارم هرکسی آرزوی چاقی داره دیر یا زود چاق میشه و یکیش خودم یکی دیگه هم از اقواممون بود که مثل خودم بعد از 10 سال تلاش یه دفعه شروع کرد چاق شدن !
پس چاق میشید ولی عجله و پرخوری هم نکنید چون حتی اگر چاق نشید مواد چرب ضررشو به بدن میزنه ولی مخفیانه ! پس مراقب باشید

Katatonia

Registered User
لایک‌ها
171
شما با ورزش به تنهایی چاق نمیشید و اصلش تغذیه مناسبه البته ورزش هم مکمل تغذیس ولی اصلش به نظرم شما باید برید تالار خوراکی ها سوال کنید
ورزش باعث سوختو سوز میشه و ماهیچه و عضله تولید میکنه نه بافت چربی و چاقی همه ورزشا همینطورن منتها کاملترین ورزش از لحاظ رشد عضلات بدنسازیه چون به تمام نقاط بدن کمک میکنه و مثلاً مثل فوتبال مخصوص پاها نیست
راستی چرا اعتماد به نفس ندارید ؟! :blink: اولاً که من الان رسماً دارم به خاطر قد خوبی که دارید بهتون غبطه (حسادت) میخورم :دی پس اینو بدونید اگر فعلاً لاغر هستید ولی یه نعمت دیگه خدا بهتون داده که قد بلنده که پسرا و مردا خیلی بهش نیاز دارن من قدم 10 سانت کمتر از شماس :دی و قدکوتاهم ولی شما قدتون برای اکثر ورزشها عالیه 180 یه قد خوبه که نه خیلی بلنده و نه در هیچ جایی کوتاه به نظر میاد
حالا بریم سر بحث تغذیه :
من خودم یه زمانی لاغر بودم و حدود 7 یا 8 سال روی 60 کیلو مونده بودم هرچیم بدنسازی رفتمو تغذیه کردم فایده نداشت ولی بعدها شروع کردم یواش یواش چاق شدن و طی حدوداً دوسال 20 کیلو چاق شدم و دیگه همونطوری موندم و این بار دیگه لاغر نمیشدم :D
عواملی که به نظر خودم تو چاق شدن بهم کمک کرد همین اینترنت اولین عاملش بود و دومین عامل انجام کارهای تکراری و کم تحرک بود (یه عامل روحی روانی) که باعث میشد استرسم کم بشه و روی هدف چاق شدن متمرکز بشم شما برای اینکه چه لاغر بشید چه چاق باید با آرامش به برنامه هاتون برسید و در مرحله بعد غذای خوبی بخورید و ورزش هم اگر خواستید بکنید ورزشی نباشه که بعد از اتمامش تا مرز بیهوشی و خستگی بالا پیش برید !! یه ورزش ساده مثل انجام حرکات کششی باشه و از دویدن و عرق کردن حین ورزش به شدت پرهیز کنید بدنسازی ملایم هم خوبه و غذاهایی که باید بخورید از همه مهمتره من فقط چندتا غذارو که هم شنیدم چاق کنندن و هم تا حدی به خودم کمک کرد بهتون میگم و بعد میرم سر مواد غذایی لازم برای هر انسان معمولی : غذاهای چاق کننده 1. شیر هر روز هر روز و بازم تأکید میکنم هر روز باید صبح و شب بخورید 2. سیب زمینی آبپز 3. خرما بازم هر روز یکی دو عدد هم کافیه (قند زیاد مضره برای هرکسی حتی افرادی لاغر مثل شما) 4. روزی یه عدد موز بخورید !
مواد غذایی لازم برای هر کسی 1. لبنیات 2. فراورده های دامی (گوشت و تخم مرغ) 3. غلات 4. حبوبات 5. میوه جات 6. سبزی جات

مرسی از پیشنهاداتی که دادید.خیلی جامع و کامل بود ممنون.
درباره قدم اینو بگم خدمتتون که یه حرف قدیمی هست که میگه خون به مغز آدم قد بلند نمیرسه:lol::lol:180 سانت قدو میخوام چیکار؟مهم اینه که مثل مداد ام.البته اینم بگم مشکل سوء هازمه دارم که یواش یواش داره برطرف میشه.بسشتر دلم میخواد وقتی چاق میشم همش عضله بشه نه چربی.بخاطر همون میخوام یه وزن ایده آل و حدودا دائمی داشته باشم

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
مخمر آبجو چیه؟قرصه؟تو داروخانه ها هست؟قیمتش چنده؟

بله تو داروخونه است . قرصشم هست شربتش و پودر و محلولش هم هست تازه كپسولش هم هست . به شدت فايده داره . تمامي ويتامين هاي گروه B . ويتامين C ، تمامي اسد آمينه هاي ضروري بدن رو داره ، كلسسيوم ، روي ، آهن . منيزيوم و پتاسيم و چند ده تا مواد معدني ديگه ، فيبر داره ، بتاكلوگان داره كه بدن رو بسيار قوي ميكنه و كلا مريض نميشي . روزي سه عدد نيم ساعت قبل از وعده غذايي ميخوري و به شدت جواب ميده . ببين هيچ ضرري نداره . فقط خواص داره . كسي از خوردن اين نمرده روزي 8 تا هم ميتوني بخوري .

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
آخه ورزش هم کردم 4کیلو چاق شدم یس که خر خوری میکردم.اما بعد از این که باشگاهوول کردم همه اش عد 3 ماه خوابید.:(کراتین تا حالا نخوردم.بنظرتون بخورم چاقم میکنه؟

كراتين آبه . يعني باعث ميشه بدنت آبكي بشه و هر بسته كراتين خود به خود 3 كيلو باعث افزايش ميشه و با ورزش 5 كيلو . اگه نخوريش ميوفته بدنت .

Katatonia

Registered User
لایک‌ها
171
بله تو داروخونه است . قرصشم هست شربتش و پودر و محلولش هم هست تازه كپسولش هم هست . به شدت فايده داره . تمامي ويتامين هاي گروه B . ويتامين C ، تمامي اسد آمينه هاي ضروري بدن رو داره ، كلسسيوم ، روي ، آهن . منيزيوم و پتاسيم و چند ده تا مواد معدني ديگه ، فيبر داره ، بتاكلوگان داره كه بدن رو بسيار قوي ميكنه و كلا مريض نميشي . روزي سه عدد نيم ساعت قبل از وعده غذايي ميخوري و به شدت جواب ميده . ببين هيچ ضرري نداره . فقط خواص داره . كسي از خوردن اين نمرده روزي 8 تا هم ميتوني بخوري .

ایول پس برم تو داروخونه بگم مخمر آبجو میخوام؟ضایع نیس؟حالا کدومش بهتره؟قرص یا شربت؟

kkevinloren2006

Registered User
لایک‌ها
44
شما برو دنبال یه پودر پروتین خوب وبا کربو هیدرات بالا که کالری بیشتری به بدنت برسونه بستنی هم چاق میکنه این جور که معلومه شما سوختو ساز بدنت خیلی بالاست عینی هرچی بخوریت سری میسوزونید و چیزی به وزنتون اضافه نمیشه که خیلی ها هم ارزوی هم چین بدنی دارند میتونید با بدنسازی و حجم اوردن بدن اون لاغری و باریکی بدن رو هم کمی بهتر کنید

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
در تایید صحبت های دوستمون patteerr که خیلی دوسش دارم.
دکتر رهام صادقي - انجمنهای گفتگو - موضوع: قرص مخمر آبجو
خواص مخمر آبجو
حالا بسته ای چقد هست این قرص ها؟

SoLtan2009

Registered User
لایک‌ها
15
من از قرص مخمر آبجو(top levure)استفاده می کنم ساخته فرانسه هست.

Katatonia

Registered User
لایک‌ها
171

Katatonia

Registered User
لایک‌ها
171
شما برو دنبال یه پودر پروتین خوب وبا کربو هیدرات بالا که کالری بیشتری به بدنت برسونه بستنی هم چاق میکنه این جور که معلومه شما سوختو ساز بدنت خیلی بالاست عینی هرچی بخوریت سری میسوزونید و چیزی به وزنتون اضافه نمیشه که خیلی ها هم ارزوی هم چین بدنی دارند میتونید با بدنسازی و حجم اوردن بدن اون لاغری و باریکی بدن رو هم کمی بهتر کنید

تو بدنسازی خیلی کم به وزنم اضافه شد.4کیلو تو 3 ماه بدون پودر و قرص و ....اما این 4 کیلو دوباره از بین رفت:(متاسفانه استخوان بندی منم طوریه که خیلی استخونای لاغری دارم

MAXXX

Registered User
لایک‌ها
33
سلام
شما تیپ اکتومورف هستید
این استایل بدنتونه و کاریش نمیتونید بکنید
اتفاقا استایل خوبی دارید و خیلی ورزش ها هستن که میتونید توشون موفق باشید
پیشنهاد میکنم به فکر چاق شدن با خوردن و پایین آوردن تحرک نباشید چون احتمالا فقط به حجم شکمتون افزوده خواهد شد
شما باید روی عضله سازی و ورزش تمرکز کنید که البته بخاطر استایل بدنتون طول میکشه تا بدنتون عضلانی بشه , حداقل یک تا 2 سال باید بدنسازی کنید تا نتیجه بگیرید

من خودم استایل اندومورف دارم در نوجوانی بسیار چاق بودم و کارم سخت تر از شما بود
فقط 2 سال طول کشید تا عضلات شکمم پیدا شدن ! مخصوصا که من فقط بدنسزی جواب نمیداد برام و ورزش های هوازی مخصوصا رزمی و دویدن باید مرتب انجام میدادم و باور کن هیچ ورزشی عذاب آور تر از 1 ساعت دویدن پیدا نمیکنی

الان حدود 178 قد و 80 کیلو وزنمه و بدنی عضلانی و بدون چربی دارم ولی چند سال طول کشیده ت ابه این رسیده
خلاصه بدون زحمت و با 3-4 ماه چیزی حل نمیشه

بالا