به نظر من بهتره تاپیک این دوستمون رو منحرف نکنیم .شما اشتباه بدی میکنید که جلوی بحث علمی درباره استمنا میگیرید و خواسته ناخواسته کمک شایانی به سردمداران همون مافیای پیچیده میکنید ولی من جلوتون میایستم و میخوام تو تاپیکتون اتفاقاً این بحثو کاملاً باز کنم
نادانی به اندازه کافی جامعه ما و جوونای بیچارمون منحرف کرده دیگه کافیه
من 31 سالمه و از 15 سالگی هم خودارضایی میکردمو میکنم خیلی هم زیاد حتی گاهی هر روز و این اعترافو بدون هیچ رودربایستی میکنم و کیه که این کارو نکنه ؟ با هم تعارف داریم ؟ همه به نیاز جنسیشون به شکلی پاسخ میدن و استمنا هم هیچ ضرر نداره اینو از چندینو چند پزشک پرسیدم
اما اگه مایلی یه تاپیک تو بخش پزشکی و سلامت ایجاد می کنیم اونجا بحث رو ادامه میدیم .
فقط یه مساله رو بگم
همون مافیایی که شما میگید قصد داره این عمل رو بد جلوه بده و مضر و خطرناک معرفیش کنه نقطه مقابلی هم داره . یعنی یه عده که میان میگن این کار هیچ ایرادی نداره و صحبتایی که پشتش میشه بی پایه و اساسه و یه مشت مذهبی افراطی که میخوان به زورم شده آدما رو بفرستن تو دشت سر سبز بهشت اینا رو از خودشون در آوردن و الی غیر .
باید ببینیم علم پزشکی چی میگه
من خودم چند سالی گیر این مساله و میل جنسی بودم
شاید به تعداد دفعاتی که توی 1 سال خودارضایی کردم با اورولوژیست و آخوند و مردم عادی و ... بحث داشتم سر این مساله . همون دکتر و متخصصی که باید باورهای دینی و این چیزا رو در کار طبابت دخیل نکنه میاد میگه توبه کن ! برو نماز بخون ! چه میدونم برو مسجد ! تا بتونی ترک کنی .
پس به حرف اینو اون ، حرف دکتر و متخصص ، حرف مرجع تقلید و کشیش و ... نمیشه و نباید اکتفا کرد .
خودارضایی در کشورای دیگه یه مساله حل شده ست با اینکه هنوز برای این سوال که آیاخودارضایی مفیده یا مضر جواب قطعی پیدا نشده .
به ویکی و سایت های این چنینی هم نمیشه استناد کرد . منابعی که خودشون گاها به وسیله چند منبع نامعتبر و دارای نقص و اشکال فراوان تغذیه میشن چه اعتباری دارن ؟ آره ، میشه برای بدست آوردن اطلاعات کلی ، اونم نه در هر زمینه ای به مثلا ویکی رجوع کرد ، اما تو زمینه های تخصصی باید بیشتر محتاط بود .
خب من دیگه ادامه نمیدم .
@استارتر : معذرت که خارج از موضوع تاپیک پست دادم .
Last edited: