• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع کاهش یا افزایش وزن

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
شما اشتباه بدی میکنید که جلوی بحث علمی درباره استمنا میگیرید و خواسته ناخواسته کمک شایانی به سردمداران همون مافیای پیچیده میکنید ولی من جلوتون میایستم و میخوام تو تاپیکتون اتفاقاً این بحثو کاملاً باز کنم
نادانی به اندازه کافی جامعه ما و جوونای بیچارمون منحرف کرده دیگه کافیه
من 31 سالمه و از 15 سالگی هم خودارضایی میکردمو میکنم خیلی هم زیاد حتی گاهی هر روز و این اعترافو بدون هیچ رودربایستی میکنم و کیه که این کارو نکنه ؟ با هم تعارف داریم ؟ همه به نیاز جنسیشون به شکلی پاسخ میدن و استمنا هم هیچ ضرر نداره اینو از چندینو چند پزشک پرسیدم
به نظر من بهتره تاپیک این دوستمون رو منحرف نکنیم .
اما اگه مایلی یه تاپیک تو بخش پزشکی و سلامت ایجاد می کنیم اونجا بحث رو ادامه میدیم .
فقط یه مساله رو بگم
همون مافیایی که شما میگید قصد داره این عمل رو بد جلوه بده و مضر و خطرناک معرفیش کنه نقطه مقابلی هم داره . یعنی یه عده که میان میگن این کار هیچ ایرادی نداره و صحبتایی که پشتش میشه بی پایه و اساسه و یه مشت مذهبی افراطی که میخوان به زورم شده آدما رو بفرستن تو دشت سر سبز بهشت اینا رو از خودشون در آوردن و الی غیر .
باید ببینیم علم پزشکی چی میگه
من خودم چند سالی گیر این مساله و میل جنسی بودم
شاید به تعداد دفعاتی که توی 1 سال خودارضایی کردم با اورولوژیست و آخوند و مردم عادی و ... بحث داشتم سر این مساله . همون دکتر و متخصصی که باید باورهای دینی و این چیزا رو در کار طبابت دخیل نکنه میاد میگه توبه کن ! برو نماز بخون ! چه میدونم برو مسجد ! تا بتونی ترک کنی .
پس به حرف اینو اون ، حرف دکتر و متخصص ، حرف مرجع تقلید و کشیش و ... نمیشه و نباید اکتفا کرد .
خودارضایی در کشورای دیگه یه مساله حل شده ست با اینکه هنوز برای این سوال که آیاخودارضایی مفیده یا مضر جواب قطعی پیدا نشده .
به ویکی و سایت های این چنینی هم نمیشه استناد کرد . منابعی که خودشون گاها به وسیله چند منبع نامعتبر و دارای نقص و اشکال فراوان تغذیه میشن چه اعتباری دارن ؟ آره ، میشه برای بدست آوردن اطلاعات کلی ، اونم نه در هر زمینه ای به مثلا ویکی رجوع کرد ، اما تو زمینه های تخصصی باید بیشتر محتاط بود .
خب من دیگه ادامه نمیدم .
@استارتر : معذرت که خارج از موضوع تاپیک پست دادم .

Last edited:

gorbebaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
به نظر من بهتره تاپیک این دوستمون رو منحرف نکنیم .
اما اگه مایلی یه تاپیک تو بخش پزشکی و سلامت ایجاد می کنیم اونجا بحث رو ادامه میدیم .
فقط یه مساله رو بگم
همون مافیایی که شما میگید قصد داره این عمل رو بد جلوه بده و مضر و خطرناک معرفیش کنه نقطه مقابلی هم داره . یعنی یه عده که میان میگن این کار هیچ ایرادی نداره و صحبتایی که پشتش میشه بی پایه و اساسه و یه مشت مذهبی افراطی که میخوان به زورم شده آدما رو بفرستن تو دشت سر سبز بهشت اینا رو از خودشون در آوردن و الی غیر .
باید ببینیم علم پزشکی چی میگه
من خودم چند سالی گیر این مساله و میل جنسی بودم
شاید به تعداد دفعاتی که توی 1 سال خودارضایی کردم با اورولوژیست و آخوند و مردم عادی و ... بحث داشتم سر این مساله . همون دکتر و متخصصی که باید باورهای دینی و این چیزا رو در کار طبابت دخیل نکنه میاد میگه توبه کن ! برو نماز بخون ! چه میدونم برو مسجد ! تا بتونی ترک کنی .
پس به حرف اینو اون ، حرف دکتر و متخصص ، حرف مرجع تقلید و کشیش و ... نمیشه و نباید اکتفا کرد .
خودارضایی در کشورای دیگه یه مساله حل شده ست با اینکه هنوز برای این سوال که آیاخودارضایی مفیده یا مضر جواب قطعی پیدا نشده .
به ویکی و سایت های این چنینی هم نمیشه استناد کرد . منابعی که خودشون گاها به وسیله چند منبع نامعتبر و دارای نقص و اشکال فراوان تغذیه میشن چه اعتباری دارن ؟ آره ، میشه برای بدست آوردن اطلاعات کلی ، اونم در در هر زمینه ای به مثلا ویکی رجوع کرد ، اما تو زمینه های تخصصی باید بیشتر محتاط بود .
خب من دیگه ادامه نمیدم .
@استارتر : معذرت که خارج از موضوع تاپیک پست دادم .
از یه طرف میگی دیگه اینجا بحثو ادامه ندیم و از طرفی بعدش میای یه طومار حرف گزاف میزنی خیلی بی انصافی دوست عزیز ! خیلی بی انصافی

صحبتات مردوده :

1. اومدی میگی با پزشکای متخصص صحبت کردی که گفتن برو توبه کن !! هیچ پزشک هوشیاری نمیاد اینجوری از تغییر شغل بده و ادبیات آخوندی به کار ببره و اگرم همچین چیزی بوده باید به حال جامعه پزشکی خودمون غصه بخوریم ولی دلیل نمیشه راهی برای جواب پیدا نشه
2. ویکیپدیا سایتیه که برای اطلاع پیدا کردن از یه هنرپیشه گمنام هم همه بهش اعتماد میکنن و درباره تمام بیماری های ناشناخته هم بهش اعتماد میشه و سایت بزرگیه که اتفاقاً تضمیت صحت مطالبش به خاطر بازبینی مکررش توسط کاربراییه که تشنه وار منتظر خطای باقی کاربرا و رقابت با هم هستن و شما که با سیستم ویکی آشنا نیستی باید برای اطلاعات کم خودت متأسف باشی که بعد از این همه سال در این حد ازش شناخت داری و اگرم بیای بگی برای آشنایی با مطالب مختلف همچین اعتمادی به ویکی نداری که ... کلات پس معرکس ! حالا همه این حرفا یه طرف اینکه بیاییم همچین عبارت رایجیو تو ویکی با اون همه منبع و سایت که به عنوان منبع ذکر شده (همه سایتهای معتبر) و اونم نه در بخش فارسیش که صددرصد ناقصه چه برسه به خود موضوع که به شدت تو ایران دچار خفقانه معتبر ندونیم و بهش شک کنیم :blink:
3. همیشه اصل بر عدم است:
دوست عزیز شما چرا برعکس نتیجه میگیری ؟ اینکه یه کاری ضرر داره باید ثابت بشهنه اینکه یه چیزی ضرر نداره اینه مغالطه بچه گانه ای که دیگه باید جمع بشه چون دورش تموم شده (حداقل برای من بعد از 10 سال مطالعه نه مثل شما تنها 1 سال!!) من اون کتابای مزخرفو که هنوزم درباره مضرات استمنا منتشر میشه رو خوندم و اسم نویسنده هاشم توی نت گشتم و به جایگاه صفر علمیشون پی بردم ولی اگر مصری که یه دیدگاه منفی محکم بر علیه استمنا هست بگو نه اینکه کلی بیایو به این اشاره کنی که بله ! هم دیدگاه مثبت هست هم منفی نه من الان دارم تو روت خیلی رک میگم هیچ دیدگاه منفی وجود نداره و برعکس حرفای شما خیلی هم دیدگاه متقابلی وجود نداره جز همون تابویی که فقط تو ایران و چندتا کشور جهان سومی که به قول خودت تو پزشکاشم از اون گوسفندایی که حرف از توبه بجای معرفی دارو میزنن پیدا میشه وجود داره.

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
اول اینکه بهتره با لحن سالم تری صحبت کنی . اینجا خونه تون نیست پسر جون .
من بی انصاف
من عزگل
من گزافه گو
من عقایدم کهنه و پوسیده
من مسلمون افراطی
من طالبان
خوبه الان ؟ راضی شدی ؟
اگه میخواستم بحثو ادامه بدم که تا صبح باید میشستی جلو مانیتور .
صحبتای من مردود نیست ، برداشتت از حرفای من مردوده و باطل و مشکل دار .
1. داری حرفای منو تایید میکنی بعد میگی مردوده ؟! لازم به توضیح نبود که هیچ پزشک هوشیاری نباید نقش یه واعظ رو بازی کنه . اما خب دیده شده چنین چیزی .
2. شما آمار همه رو از کجا در آوردی که اینطور قاطع میگی همه به ویکی اعتماد می کنن ؟ در ضمن شما که اینقدر اطلاعات دارید در مورد عملکرد ویکی حتما میدونید که منابع رو به سادگی میشه تغییر داد و به نفع گروهی عوض کرد . اونم به دست یه عده که شما در پست اولتون اونا رو مافیا خطاب کردید . تاسف من از برداشت های عجیب و غریب جنابعالی و کم سوییه چشمای شماست که با دقت بالایی ! پست من رو مطالعه کردی نه از اطلاعات کم خودم .

ولی اگر مصری که یه دیدگاه منفی محکم بر علیه استمنا هست بگو نه اینکه کلی بیایو به این اشاره کنی که بله ! هم دیدگاه مثبت هست هم منفی نه من الان دارم تو روت خیلی رک میگم هیچ دیدگاه منفی وجود نداره و برعکس حرفای شما خیلی هم دیدگاه متقابلی وجود نداره جز همون تابویی که فقط تو ایران و چندتا کشور جهان سومی که به قول خودت تو پزشکاشم از اون گوسفندایی که حرف از توبه بجای معرفی دارو میزنن پیدا میشه وجود داره.
3. خیلی ممنون از این همه نظرات کارشناسانه و ایده های علمی ! منم میام تو روت رک و رو راست میگم هیچ دیدگاه مثبتی وجود نداره . این شد دیدگاه محکم ؟!

تو از 15 سالگی فهمیدی شوشول چیه من 10 سالم بود که از بلوغ زودرس دولم راست میشد . ضمنا من نگفتم 1 سال مطالعه دارم ! یکم ابله نباش و چشاتو بیشتر باز کن و بهتر بخون چیزایی رو که بالا نوشتم . اون 10 سال تحقیقاتتم بذار در کوزه .
و اما نظر من در مورد خودارضایی :
به نظر شما غذا خوردن تا زمانی که بصورت اعتیاد و پرخوری در نیومده برای انسان ضرر داره ؟ من نمیگم خودارضایی بده ، از نوشته های قبلیم هم فک نکنم اینطور بشه برداشت کرد که من چنین منظوری دارم ، میگم هر چیزی که آدم بهش عادت کنه بده و باید جلوی اون عادت رو گرفت . بله ، اگه یه نفر بشینه توی خونه و هیچ فعالیتی نداشته باشه و غذا هم نخوره و روزانه 5 6 بار خودارضایی کنه خب معلومه مغزش میگوزه و لاغر و کور و کچل میشه !
من خودم وقتی نیاز دارم میرم سراغش ، حس خوبی هم بهم دست میده ، ضمنا آزادم که در اون موقع با هر کسی که دلم میخواد توی تخیلاتم رابطه برقرار کنم و لذت ببرم . نه چشام چال شد نه کفنم تیکه تیکه . خدام هر شب فرشته های مامورشو نمیفرسته پایین که منو بگان !
پس نظرمون تقریبا در این مورد یکیه .
خب حالا که قضیه به خیر و خوشی تموم شد ، من یه تاپیک میزنم تو بخش پزشکی و سلامت که همه بیان اونجا نظر بدن . گفتم همه ، پس سعی کن با بقیه بهتر صحبت کنی و نظرت رو در مورد این مبحث ، کوبنده اما قانع کننده بیان کنی نه با الفاظ اینچنینی که باعث رنجش کسی و بسته شدن تاپیک بشه .
ضمنا پستای شما + پستای خودم در این مورد رو گزارش تخلف دادم که حذف شه . بعد از اینم اگه اینجا پستی از شما و یا خودم یا هر کس دیگه ای ببینم که مربوط به این تاپیک نباشه بجای استارتر خودم ریپورت میدم که بریم یه گوشه با عقایدمون تنها تنها حال کنیم !

gorbebaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
اول اینکه بهتره با لحن سالم تری صحبت کنی . اینجا خونه تون نیست پسر جون .
من بی انصاف
من عزگل
من گزافه گو
من عقایدم کهنه و پوسیده
من مسلمون افراطی
من طالبان
خوبه الان ؟ راضی شدی ؟
اگه میخواستم بحثو ادامه بدم که تا صبح باید میشستی جلو مانیتور .
صحبتای من مردود نیست ، برداشتت از حرفای من مردوده و باطل و مشکل دار .
1. داری حرفای منو تایید میکنی بعد میگی مردوده ؟! لازم به توضیح نبود که هیچ پزشک هوشیاری نباید نقش یه واعظ رو بازی کنه . اما خب دیده شده چنین چیزی .
2. شما آمار همه رو از کجا در آوردی که اینطور قاطع میگی همه به ویکی اعتماد می کنن ؟ در ضمن شما که اینقدر اطلاعات دارید در مورد عملکرد ویکی حتما میدونید که منابع رو به سادگی میشه تغییر داد و به نفع گروهی عوض کرد . اونم به دست یه عده که شما در پست اولتون اونا رو مافیا خطاب کردید . تاسف من از برداشت های عجیب و غریب جنابعالی و کم سوییه چشمای شماست که با دقت بالایی ! پست من رو مطالعه کردی نه از اطلاعات کم خودم .

3. خیلی ممنون از این همه نظرات کارشناسانه و ایده های علمی ! منم میام تو روت رک و رو راست میگم هیچ دیدگاه مثبتی وجود نداره . این شد دیدگاه محکم ؟!

تو از 15 سالگی فهمیدی شوشول چیه من 10 سالم بود که از بلوغ زودرس دولم راست میشد . ضمنا من نگفتم 1 سال مطالعه دارم ! یکم ابله نباش و چشاتو بیشتر باز کن و بهتر بخون چیزایی رو که بالا نوشتم . اون 10 سال تحقیقاتتم بذار در کوزه .
و اما نظر من در مورد خودارضایی :
به نظر شما غذا خوردن تا زمانی که بصورت اعتیاد و پرخوری در نیومده برای انسان ضرر داره ؟ من نمیگم خودارضایی بده ، از نوشته های قبلیم هم فک نکنم اینطور بشه برداشت کرد که من چنین منظوری دارم ، میگم هر چیزی که آدم بهش عادت کنه بده و باید جلوی اون عادت رو گرفت . بله ، اگه یه نفر بشینه توی خونه و هیچ فعالیتی نداشته باشه و غذا هم نخوره و روزانه 5 6 بار خودارضایی کنه خب معلومه مغزش میگوزه و لاغر و کور و کچل میشه !
من خودم وقتی نیاز دارم میرم سراغش ، حس خوبی هم بهم دست میده ، ضمنا آزادم که در اون موقع با هر کسی که دلم میخواد توی تخیلاتم رابطه برقرار کنم و لذت ببرم . نه چشام چال شد نه کفنم تیکه تیکه . خدام هر شب فرشته های مامورشو نمیفرسته پایین که منو بگان !
پس نظرمون تقریبا در این مورد یکیه
.!!!
خب حالا که قضیه به خیر و خوشی تموم شد ، من یه تاپیک میزنم تو بخش پزشکی و سلامت که همه بیان اونجا نظر بدن . گفتم همه ، پس سعی کن با بقیه بهتر صحبت کنی و نظرت رو در مورد این مبحث ، کوبنده اما قانع کننده بیان کنی نه با الفاظ اینچنینی که باعث رنجش کسی و بسته شدن تاپیک بشه .
ضمنا پستای شما + پستای خودم در این مورد رو گزارش تخلف دادم که حذف شه . بعد از اینم اگه اینجا پستی از شما و یا خودم یا هر کس دیگه ای ببینم که مربوط به این تاپیک نباشه بجای استارتر خودم ریپورت میدم که بریم یه گوشه با عقایدمون تنها تنها حال کنیم !
من اگر پستم مشکل داشت سایت بی صاحب نیست مدیر داره پاکشم میکنه ولی این تویی که مشکل داری تو اول ادبیات خودتو درست کن بعد بقیه رو نصیحت کن اینایی که قرمز شده نشون میده تو در صلاحیتی نیستی بقیه رو ارشاد کنی و اصلاً عقایدتم سالم نیست و با بی حرمتی نسبت به خدا و فرشته هاش حرف زدی که واقعاً جای تأسف داره

اون قهوه ای ها ...! همه نشونه اینه که ثبات رأی نداری پس بهتره به حرف کسایی گوش کنی که برات حرف حساب میزنن مثل من
دارم بهت میگم یه اصل کلیه که میگه تا چیزی دلیلی بر وجودش نیست باید انکارش کرد تو از این چیزا سر درنمیاری به من ربطی نداره تا ثابت نکنی استمنا مضره مضر نبودنش ثابته و اون نظرات مخالفتم که ما ندیدیم داری بگو ببینیم کی گفته مضره نمیگی پس حرف نزن
پ.ن: ادیت شد توسط خودم :eek:
پ.ن2: من پستهام مشکلی نداره و اگر چیزی درباره استمنا بخواد پاک بشه اولین پسته که دربارش حرف زده کسی هم عقایدمو پاک کنه سیوش کرد و همینجا دوباره میگذارمش چون دارید دروغ تو تاپیکاتون تحویل ملت میدید که من این اجازرو نمیدم :hmm:

Last edited:

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
من اگر پستم مشکل داشت سایت بی صاحب نیست مدیر داره پاکشم میکنه ولی این تویی که مشکل داری تو اول ادبیات خودتو درست کن بعد بقیه رو نصیحت کن اینایی که قرمز شده نشون میده تو در صلاحیتی نیستی بقیه رو ارشاد کنی و اصلاً عقایدتم سالم نیست و با بی حرمتی نسبت به خدا و فرشته هاش حرف زدی که واقعاً جای تأسف داره

اون قهوه ای ها ...! همه نشونه اینه که ثبات رأی نداری پس بهتره به حرف کسایی گوش کنی که برات حرف حساب میزنن مثل من
دارم بهت میگم یه اصل کلیه که میگه تا چیزی دلیلی بر وجودش نیست باید انکارش کرد تو از این چیزا سر درنمیاری به من ربطی نداره تا ثابت نکنی استمنا مضره مضر نبودنش ثابته و اون نظرات مخالفتم که ما ندیدیم داری بگو ببینیم کی گفته مضره نمیگی پس حرف نزن
پ.ن: ادیت شد توسط خودم :eek:

آخ آخ شرمنده
آقا شما 31 سالته ؟
وای من واقعا عذر میخوام.
آخه طرز صحبت کردنتون به این بچه 15 16 ساله ها میخورد من فک کردم ممکنه تو اون رنج سنی باشید .
امیدوارم ناراحت نشده باشید .
ولی شما تونستید در همین سن کم به درجه خرفتی نائل بشید !
ضمنا با هر کسی باید همونطور صحبت و معاشرت کرد که شعورش در اون حده .
بهتره اول تاپیک خودتو یه بار دیگه با دقت بخونی ببینی با چه لحنی صحبت کردی بچه جون !
راستی شوما برو به مادر بچه گربه هات برس جناب زائو ! :lol:. این بحثای علمی به تو نیومده

gorbebaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
آخ آخ شرمنده
آقا شما 31 سالته ؟
وای من واقعا عذر میخوام.
آخه طرز صحبت کردنتون به این بچه 15 16 ساله ها میخورد من فک کردم ممکنه تو اون رنج سنی باشید .
امیدوارم ناراحت نشده باشید .
ولی شما تونستید در همین سن کم به درجه خرفتی نائل بشید !
ضمنا با هر کسی باید همونطور صحبت و معاشرت کرد که شعورش در اون حده .
بهتره اول تاپیک خودتو یه بار دیگه با دقت بخونی ببینی با چه لحنی صحبت کردی بچه جون !
راستی شوما برو به مادر بچه گربه هات برس جناب زائو ! :lol:. این بحثای علمی به تو نیومده
خوبه داری تربیت خانوادگی خودتو به همه نشون میدی ادامه بده دوست فهیم و بادانش دیگه چی یاد گرفتی
:lol: :D
ببین برو برا یکی دیگه قدقد کن تکراری شده این پستا :p

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
سلام.
آقا هستم و سابقه بیماری هم ندارم.لا اقل نمیدونم دارم یا نه اما در حال حاضر کاملا سالم هستم.
22سالمه و دانشجو هستم و کارم هم حدودا اداری هستش.بعد جونم برا شما بگه پیش یه دکتر
تغذیه رفتم یه چند تا داروی اشتها آور داد که یه ذره صورتم تپل شد اما الان باز به حالت قبل و حتی
لاغر تر از قبل برگشتم.اگه چیز دیگه ای نیاز هست بفرمایید تا خدمتتون عرض کنم

منم مشکل شمارو داشتم با این تفاوت که قد من 173 هستش برای چاقی رفتم طب سوزنی خیلی راضی هستم.

::hack2012::

Registered User
لایک‌ها
0
منم مشکل شمارو داشتم با این تفاوت که قد من 173 هستش برای چاقی رفتم طب سوزنی خیلی راضی هستم.

میشه یکم بیشتر توضیح بدید. قبلا وزن تون چقدر بوده حالا چقدر شده؟
در مورد نحوه درمان و هزینه هم توضیح بدید
ممنون

majid cg

Registered User
لایک‌ها
116
دوستان چرا یه نفر جواب درست به این اقا نمیده...
همه راهنمایی غلط میکنن ..یک میگه چربی بخور یکی میگه ورزش نرو عضلاتت میسوزه :blink: یکی میگه کراتین ابه ... یکی میگه ..بابا ادم گزیده حرف میزنه و درست...ببخشی قصد توهین به کسی رو ندارم...

دوست عزیز شما دقیقا هم قد منی من زمانی که دو سال پیش بدنسازی رو شروع کردم وزنم 59 کیلو بیشتر نبود الان 75 کیلو شدم ...اول اینکه دو راه پیش رو داری

1.اینکه اینقدر بخوری از چربی و گرفته تا هر چیز مصخرفی که ارزش غذایی نداره تا شکم بیاری و وزنت بیاد بالا کلی هم به بدنت اسیب برسونی این کار تقریبا مراحل کوتاهی داره و خیلی زود به نتیجه میرسی....

2.اینکه در کنار ورزش یه تغذیه سالم در نظر بگیری و با افزایش وزنت به سلامت جسمت هم کمک کنی...که این راه کمی طولانیه با برنامه ریزی صحیح حدود 6 ماه...

من راه دوم رو میپسندم و پیشنهاد میکنم اجرا کنی...
حالا اون راه چیه؟

به صورت کلی هر کسی یه میزان مشخصی کالری احتیاج داره و اینو باید با توجه به کار روزانه ، قد ، وزن ، فعالیت و .... حساب کرد بعد از حساب مقدار کالری مورد نیاز شما
باید سه روز کامل کالری غذاهایی رو که میخورید حساب کنید و از این سه روز میانگین بگیرید اینجا دو حالت پیش میاد :

1.اینکه شما کالری که مصرف میکنی از کالری که باید مصرف کنی کمتره

2.اینکه کالری که مصرف میکنید برابر با چیزیه که باید مصرف کنید یا بیشتره ..

بعد از فهمیدن اینها شما باید کالری مصرفیت رو به میزانی که باید باشه برسونی و به اون کالری 500 تا 1000 کالری دیگه در روز اضافه کنی...
تجربه خودم در این مورد ثابت کرده که با افزایش 500 کالری در روز و 3500 کالری در هفته وزنتون نزدیک به یک کیلو افزایش پیدا میکنه...

حالا کالری که اضافه میکنید باید از چه موادی باشه؟
این مسئله مهمترین قسمت کاره اگه شما برای اضافه کردن این میزان کالری از چربی ها استفاده کنید نتیجش چیزی جز اضافه وزن نا مناسب نیست..
البته چربی برای بدن نیازه ولی به مقدار کم....

مواد غذایی سه دسته اند: کربوهیدرات ، پروتئین ، چربی که هر کدوم از اینها واقعا توضیحات پیچیده ای دارن..
ولی چیزی که شما باید بدونی اینه که باید در صد اینا رو رعایت کنی به ترتیب باید از 500 کالری که اضافه میکنید 60 درصد کربو 30 درصد پروتئین و 10 درصد چربی باشه..

کالری مواد غذایی و میزان چربی و کربو و پروتئین رو میتونید از کتابهای تغذیه یا همین اینترنت به دست بیارید..

افزون بر کارهای بالا شما باید بدنسازی رو در کنار رژیمت انجام بدی چون اصولا بدنسازی با افزایش حجم عضلات وزن عضلات رو بالا میبره و وزن بدن هم بالا میره...
در کنار بدنسازی از داروهای مکمل میتونی استفاده کنی و حرفهای بیخود در این مورد رو اصلا گوش نده ..

البته باید خیلی دقت داشته باشی که چه مکملی استفاده میکنی و جنس تقلبی بهت ندن اگه نمیتونید اصل تهیه کنید بهتره مصرف نکنید..
ولی اگه دسترسی به کسی داشته باشید که بدونید مکمل اصل داره میتونید کراتین و پروتئین رو در کنار هم مصرف کنید که خیلی ماثره و اون دوستمون که گفت کراتین اب میاره موضوع همین تقلبی بودن مکمل هست که داخلش کورتونه و باعث پف بدن و جوشهای خیلی بدی میشه ....

سوالی بود در خدمتم ایشالاه که به وزن دلخواهت میرسی...

Katatonia

Registered User
لایک‌ها
171
دوستان چرا یه نفر جواب درست به این اقا نمیده...
همه راهنمایی غلط میکنن ..یک میگه چربی بخور یکی میگه ورزش نرو عضلاتت میسوزه :blink: یکی میگه کراتین ابه ... یکی میگه ..بابا ادم گزیده حرف میزنه و درست...ببخشی قصد توهین به کسی رو ندارم...

دوست عزیز شما دقیقا هم قد منی من زمانی که دو سال پیش بدنسازی رو شروع کردم وزنم 59 کیلو بیشتر نبود الان 75 کیلو شدم ...اول اینکه دو راه پیش رو داری

1.اینکه اینقدر بخوری از چربی و گرفته تا هر چیز مصخرفی که ارزش غذایی نداره تا شکم بیاری و وزنت بیاد بالا کلی هم به بدنت اسیب برسونی این کار تقریبا مراحل کوتاهی داره و خیلی زود به نتیجه میرسی....

2.اینکه در کنار ورزش یه تغذیه سالم در نظر بگیری و با افزایش وزنت به سلامت جسمت هم کمک کنی...که این راه کمی طولانیه با برنامه ریزی صحیح حدود 6 ماه...

من راه دوم رو میپسندم و پیشنهاد میکنم اجرا کنی...
حالا اون راه چیه؟

به صورت کلی هر کسی یه میزان مشخصی کالری احتیاج داره و اینو باید با توجه به کار روزانه ، قد ، وزن ، فعالیت و .... حساب کرد بعد از حساب مقدار کالری مورد نیاز شما
باید سه روز کامل کالری غذاهایی رو که میخورید حساب کنید و از این سه روز میانگین بگیرید اینجا دو حالت پیش میاد :

1.اینکه شما کالری که مصرف میکنی از کالری که باید مصرف کنی کمتره

2.اینکه کالری که مصرف میکنید برابر با چیزیه که باید مصرف کنید یا بیشتره ..

بعد از فهمیدن اینها شما باید کالری مصرفیت رو به میزانی که باید باشه برسونی و به اون کالری 500 تا 1000 کالری دیگه در روز اضافه کنی...
تجربه خودم در این مورد ثابت کرده که با افزایش 500 کالری در روز و 3500 کالری در هفته وزنتون نزدیک به یک کیلو افزایش پیدا میکنه...

حالا کالری که اضافه میکنید باید از چه موادی باشه؟
این مسئله مهمترین قسمت کاره اگه شما برای اضافه کردن این میزان کالری از چربی ها استفاده کنید نتیجش چیزی جز اضافه وزن نا مناسب نیست..
البته چربی برای بدن نیازه ولی به مقدار کم....

مواد غذایی سه دسته اند: کربوهیدرات ، پروتئین ، چربی که هر کدوم از اینها واقعا توضیحات پیچیده ای دارن..
ولی چیزی که شما باید بدونی اینه که باید در صد اینا رو رعایت کنی به ترتیب باید از 500 کالری که اضافه میکنید 60 درصد کربو 30 درصد پروتئین و 10 درصد چربی باشه..

کالری مواد غذایی و میزان چربی و کربو و پروتئین رو میتونید از کتابهای تغذیه یا همین اینترنت به دست بیارید..

افزون بر کارهای بالا شما باید بدنسازی رو در کنار رژیمت انجام بدی چون اصولا بدنسازی با افزایش حجم عضلات وزن عضلات رو بالا میبره و وزن بدن هم بالا میره...
در کنار بدنسازی از داروهای مکمل میتونی استفاده کنی و حرفهای بیخود در این مورد رو اصلا گوش نده ..

البته باید خیلی دقت داشته باشی که چه مکملی استفاده میکنی و جنس تقلبی بهت ندن اگه نمیتونید اصل تهیه کنید بهتره مصرف نکنید..
ولی اگه دسترسی به کسی داشته باشید که بدونید مکمل اصل داره میتونید کراتین و پروتئین رو در کنار هم مصرف کنید که خیلی ماثره و اون دوستمون که گفت کراتین اب میاره موضوع همین تقلبی بودن مکمل هست که داخلش کورتونه و باعث پف بدن و جوشهای خیلی بدی میشه ....

سوالی بود در خدمتم ایشالاه که به وزن دلخواهت میرسی...

سلام خدمت دوست خیلی خوبم جناب majid cg
خیلی خیلی ممنون از راهنماییتون و اینکه وقت صرف کردید و این پست رو نوشتید.
والا منم گیج شدم.سوخت و ساز بدنم من خیای بالا است.همه تو عید خوردن و خوابیدن.
منم خیلی زیاد خوردم اما 1کیلو هم چاق نشدم.
الا2 مخمر آبجو خریدم برا تامین ویتامین بدنم.البته کم خریدم.نظر شما مخمر آبجو چطوره؟
الان متاسفانه مکمل ورزشی اصل نیست.لا اقلش تو شهر من اصل نیست.اینم بگم خدمت مجید جان
گلم من خیلی خیلی غذا مییخورم روزانه 5 وعده میخورم اما باز هم انگار نه انگار.یکی پیشنهاد خوردن
آبجو و شراب و عسل رو داده.بنظرتون اینا چاق میکنن؟نظرتون درباره طب سوزنی چیه؟
ببخشید سوالام زیاد شد و وقتتون رو میگیرم

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
میشه یکم بیشتر توضیح بدید. قبلا وزن تون چقدر بوده حالا چقدر شده؟
در مورد نحوه درمان و هزینه هم توضیح بدید
ممنون

بله حتما البته من تازه شروع کردم بینش یکم وقفه افتاد چون دکترش رفت آلمان, حدود 3 کیلو وزنم بیشتر شده که همراه با طب سوزنی و ورزش های مربوطه و کمی تغییر تو **** غذایی بود. مثلا من دوست داشتم که دور بازوهام بیشتر بشه برای همین بهم یه سری ورزش هم داد.

مثلا کسی که برای لاغری بیاد رو قسمتی از بدنش که می خواد لاغر بشه دکتر تمرکز می کنه مثلا بازو ها دور کمر و ...

دوره درمان بصورت 10 جلسه نیم ساعته هستش که سوزن می زنن و بادکش می کنن بعد یه سری دونه های گیاهی تو لاله گوش می ذارن که مربوط به بخش اشتها هستش. یعنی یه سری از کانال انرژی روی لاله گوش هستش.
هزینش سال پیش جلسه ای 12 تومن بود امسال نمی دونم قیمتش تغییر کنه یا نه هنوز اطلاعی ندارم.

جدی؟چقدر تاثیر داشته؟

خیلی زیاد, بعد از 2 3 جلسه کاملا تغییر رو احساس می کنید.
مثلا احساس می کنید بدنتون یکم پرُ تر شده. اگه در کنارش ورزش هم انجام بدید و بدنسازی برید بیشتر هم می شه.

من خیلی لاغر بودم, باعث شد الان اندامم بهتر بشه.

Katatonia

Registered User
لایک‌ها
171
بله حتما البته من تازه شروع کردم بینش یکم وقفه افتاد چون دکترش رفت آلمان, حدود 3 کیلو وزنم بیشتر شده که همراه با طب سوزنی و ورزش های مربوطه و کمی تغییر تو **** غذایی بود. مثلا من دوست داشتم که دور بازوهام بیشتر بشه برای همین بهم یه سری ورزش هم داد.

مثلا کسی که برای لاغری بیاد رو قسمتی از بدنش که می خواد لاغر بشه دکتر تمرکز می کنه مثلا بازو ها دور کمر و ...

دوره درمان بصورت 10 جلسه نیم ساعته هستش که سوزن می زنن و بادکش می کنن بعد یه سری دونه های گیاهی تو لاله گوش می ذارن که مربوط به بخش اشتها هستش. یعنی یه سری از کانال انرژی روی لاله گوش هستش.
هزینش سال پیش جلسه ای 12 تومن بود امسال نمی دونم قیمتش تغییر کنه یا نه هنوز اطلاعی ندارم.

خیلی زیاد, بعد از 2 3 جلسه کاملا تغییر رو احساس می کنید.
مثلا احساس می کنید بدنتون یکم پرُ تر شده. اگه در کنارش ورزش هم انجام بدید و بدنسازی برید بیشتر هم می شه.

من خیلی لاغر بودم, باعث شد الان اندامم بهتر بشه.

خیلی خیلی ازتون ممنون و متشکرم دوست خوبم جناب portre.ir
پیشنهاد طب سوزنی که دادید خیلی متفاوت بود اما متاسفانه هزینه اش یه کم زیاده.
تو شهر ما جلسه ای 25 تومن میشه که اگه لا اقل 10 جلسه برم 250 تومن میشه.
از شما چه پنهون میخواستم یه راه ارزونتر و دانشجویی تر میخوام:(

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
چه حیف من فکر کردم تهران هستید. البته اینجا جلسه ای 50 تومن هم داریم ولی من یه دکتر با انصاف و کار درست پیدا کرده بودم (البته اتفاقی) :p

شما هم برو بدنسازی هم وعده های غذاییتون رو تعدادش رو بیشتر کنید مثلا یکی بین صبحانه و نهار و یکی هم بین نهار و شام. هردوش رو ترجیحا سیب زمینی سرخ کرده استفاده کنید اینطوری خیلی خوب نتیجه می گیرید.
پسرخالم بچه بود خیلی خیلی لاغر بود و اصلا وزنش تغییر نمی کرد پیش دکتر که رفت همین **** بالایی رو بهش داد که باید سیب زمینی سرخ کرده می خورد, مشکلش حل شد.
قرص مخمر هم خیلی خوبه من 3 سال پیش استفاده کردم تو 20 روز 4 کیلو وزنم بیشتر شد, این قرصهارو 2 تا دکتر خیلی خوب بهم معرفی کردن برای همین فکر نکنم عوارض جانبه خاصی داشته باشه.

majid cg

Registered User
لایک‌ها
116
سلام خدمت دوست خیلی خوبم جناب majid cg
خیلی خیلی ممنون از راهنماییتون و اینکه وقت صرف کردید و این پست رو نوشتید.
والا منم گیج شدم.سوخت و ساز بدنم من خیای بالا است.همه تو عید خوردن و خوابیدن.
منم خیلی زیاد خوردم اما 1کیلو هم چاق نشدم.
الا2 مخمر آبجو خریدم برا تامین ویتامین بدنم.البته کم خریدم.نظر شما مخمر آبجو چطوره؟
الان متاسفانه مکمل ورزشی اصل نیست.لا اقلش تو شهر من اصل نیست.اینم بگم خدمت مجید جان
گلم من خیلی خیلی غذا مییخورم روزانه 5 وعده میخورم اما باز هم انگار نه انگار.یکی پیشنهاد خوردن
آبجو و شراب و عسل رو داده.بنظرتون اینا چاق میکنن؟نظرتون درباره طب سوزنی چیه؟
ببخشید سوالام زیاد شد و وقتتون رو میگیرم

این چیزایی که گفتی رو اصلا پیشنهاد نمیکنم مخمر ابجو هیچ تاثیری نداره فقط برای کسایی که اشتهاشون کمه احساس گشنگی ایجاد میکنه براشون اینه که باعث میشه بیشتر بخورن ولی عسل ماده ی مغذیه و میتونه به افزایش وزنت کمک کنه...
همین موردی رو که گفتم پیش بگیرید با دقت من بهتون قول میدم به نتیجه میرسید حد اقل یک هفته کاری که گفتم رو امتحان کنید...

کالری روزانه رو 1000 کالری بیشتر کنید خیلی بهتره و خیلی زودتر نتیجه میگیرید فقط دقت کنید که این 1000 کالری از مواد مفید باشه نه فقط از چربی و روغن....

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
راستی بین نرمش تو بدنسازی تنقلات رو هم اضافه کنید :D
پسته گردو بادوم هرچی که شد :D

Katatonia

Registered User
لایک‌ها
171
مرسی از راهنماییتون دوست عزیز.
بعد از باشگاه به توصیه شما دلستر میخورم و قرص مخمر آبجو هم مصرف میکنم.امیدوارم با استفاده
از تجربیات سودمند شما بتونم به خواسته خودم که همون 15کیلو افزایش وزنم هست برسم خیلی خیلی ممنون از
کاربر گرامی آقای Portre.Irو دوست خوبم آقای majid cg

i love justice

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان و بزرگان (این اولی پست من تو این فرومه !!!)
تقریبا بخشی از تاپیک رو خوندم ولی چند تا سوال برام پیش اومده :
1. من قدم 182 و وزنم 78 کیلو ... اوضام چطوره ؟ کمم ؟ زیادم ؟ چاقم ؟
2.شکم دارم در حد بدی ... چربی به اون صورت نداره بیشتر ماهیچه هام شل شدن چه کنم براشون . (قبلا حدود 12 سال قبل بطور حرفه ای ورزش می کردم تا تیم ملی و هیکل بدون چربی و کاملا عظلانی اما بدون حجم بود .)
(کلا ماهیچه هام شل و ول شدن تو همه بدنم)
3.وقت آزاد کاملا دارم .
4.فقط مشکل اینه که بخاطر مراسمی باید سریع شکم رو خیلی سریع صاف کنم (2 هفته) : راهنماییم کنین لطفا (احتمالا میگید غیر ممکنه !)
مرسی از همه

راستی 30 سالمه

دوست عزیز راه حل برای آب کردن شکم در آشپزخانه است نه در باشگاه

دویدن هم کمک زیادی میکنه یهتون

روزی 100 تا دراز نشست برو و در پایان هر ست روی زمین دراز بکش و با دو دست مشت بکوب به شکمت

ساماتا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بنده 60 کیلو هستم قدمم 182 هست...

پیشنهادتون برای افزایش وزن این بدن بی استعداد چیست؟

بالا