• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع کاهش یا افزایش وزن

khafan12

Registered User
لایک‌ها
28
مخمر آبجو بخور مثل بادکنک باد میکنی

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
تو بدنسازی خیلی کم به وزنم اضافه شد.4کیلو تو 3 ماه بدون پودر و قرص و ....اما این 4 کیلو دوباره از بین رفت:(متاسفانه استخوان بندی منم طوریه که خیلی استخونای لاغری دارم

در کنار بدنسازی و تغذیه مناسب ( روزانه حداقل 6 وعده ) و پر کربوهیدرات آیا مکمل هم مصرف کردید ؟ شما باید عواملی رو که باعث میشه تغذیه تون ناقص باشه از بین ببرید یا اینکه به حداقل برسونید . من خیلی ها رو دیدم که وضعیتشون از شما بسیار بدتر بود اما طی فقط 5 ماه حدود 12 کیلو وزن اضافه کردن . افزایش و کاهش وزن یه پروسه زمان بره . بخصوص اگه منظور از افزایش وزن ، افزایش حجم عضلانی باشه نه توده های چربی . با نوشیدن آبجو ، پرخوری کردن و بدست آوردن کالری با غذاهای فست فودی و شیرینی جات درسته وزنتون زیاد میشه اما هزار نوع بیماری و مشکل در آینده در انتظارتون خواهد بود . در حال حاضر بهترین کار اینه که یک باشگاه بدنسازی خوب و همینطور یک مربی تمرینی مجرب و قابل اعتماد پیدا کنید و کمی هم صبرتون رو بالا ببرید و طبق دستور متخصص تغذیه و با توجه به خواستتون ، یعنی افزایش وزن نه چاق شدن ! ، به نقطه ایده آل برسید . مطمئن باشید با تغذیه مناسب + تمرین منظم + استراحت کافی + سلامت روان و در کنار اینها استفاده از مکمل های ورزشی مثل گینر ها خیلی زود نتیجه میگیرید . ضمنا کراتین به تنهایی نمی تونه شما رو چاق کنه !
ریز اندام بودن ، استخوان بندی ریز و اصطلاحات این چنینی هیچکدوم نمی تونن بهونه خوبی برای دست کشیدن از تلاش و کوشش در رسیدن به هدفتون باشن .

Katatonia

Registered User
لایک‌ها
171
در کنار بدنسازی و تغذیه مناسب ( روزانه حداقل 6 وعده ) و پر کربوهیدرات آیا مکمل هم مصرف کردید ؟ شما باید عواملی رو که باعث میشه تغذیه تون ناقص باشه از بین ببرید یا اینکه به حداقل برسونید . من خیلی ها رو دیدم که وضعیتشون از شما بسیار بدتر بود اما طی فقط 5 ماه حدود 12 کیلو وزن اضافه کردن . افزایش و کاهش وزن یه پروسه زمان بره . بخصوص اگه منظور از افزایش وزن ، افزایش حجم عضلانی باشه نه توده های چربی . با نوشیدن آبجو ، پرخوری کردن و بدست آوردن کالری با غذاهای فست فودی و شیرینی جات درسته وزنتون زیاد میشه اما هزار نوع بیماری و مشکل در آینده در انتظارتون خواهد بود . در حال حاضر بهترین کار اینه که یک باشگاه بدنسازی خوب و همینطور یک مربی تمرینی مجرب و قابل اعتماد پیدا کنید و کمی هم صبرتون رو بالا ببرید و طبق دستور متخصص تغذیه و با توجه به خواستتون ، یعنی افزایش وزن نه چاق شدن ! ، به نقطه ایده آل برسید . مطمئن باشید با تغذیه مناسب + تمرین منظم + استراحت کافی + سلامت روان و در کنار اینها استفاده از مکمل های ورزشی مثل گینر ها خیلی زود نتیجه میگیرید . ضمنا کراتین به تنهایی نمی تونه شما رو چاق کنه !
ریز اندام بودن ، استخوان بندی ریز و اصطلاحات این چنینی هیچکدوم نمی تونن بهونه خوبی برای دست کشیدن از تلاش و کوشش در رسیدن به هدفتون باشن .
پر کربوهیدرات مثلا چی؟
شما تجربه دارید میتونید دقیقا بهم بگید تو باشگاه چه پودر هایی مصرف کنم؟راضی ام 1 سال باشگاه برم اما 16 کیلو چاق شم و عضله ای بشم.خیلی لاغرم.:(

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
پر کربوهیدرات مثلا چی؟
شما تجربه دارید میتونید دقیقا بهم بگید تو باشگاه چه پودر هایی مصرف کنم؟راضی ام 1 سال باشگاه برم اما 16 کیلو چاق شم و عضله ای بشم.خیلی لاغرم.:(

ماکارونی ، برنج ( ترجیحا قهوه ای ) ، سیب زمینی ، نان های سبوس دار ، سبزیجات ، میوه ها و ...
اینا منابع کربوهیدرات هستند . شما برای اینکه به حجمتون اضافه بشه باید به ازای هر کیلوگرم از وزن بدنتون 4 5 گرم کربو مصرف کنید و البته 2 گرم پروتئین به ازای هر کیلوگرم از وزن بدن .
تجربه من و هر کس دیگه ای در اینترنت برای شما مربی و متخصص تغذیه نمیشه دوست عزیز . وقتی وارد باشگاه میشید با مربیتون صحبت کنید ایشون خودشون برنامه مناسب رو تنظیم و مکمل های مورد نیاز رو به شما معرفی می کنه . اگه اطلاعات مربی شما در مورد تغذیه بالا باشه ، میتونه یه برنامه غذایی هم به شما بده . اگه نه که خودتون تشریف میبرید پیش متخصص تغذیه . در مورد مکمل شما در حال حاضر به گینر و در صورت تشخیص مربی احتمال زیاد کراتین نیاز دارید . البته نباید فراموش کنید که اگه تغذیه تون مناسب نیست انتظاری هم از مکمل ها نمیشه داشت . در ضمن حتما در کنار ورزش باید از ویتامین ها هم بطور جداگانه استفاده کنید که مربیتون حتما شما رو در این مورد راهنمایی می کنه .

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
دوستان لطفا یه مارک خوب معرفی کنید.
قیمت؟

فرقي نداره عزيزم . حالا تو ارزونشو هرچي دارخونه داره بگير بخووور . مخمر آبجو مخمره ديگه . ديگه به جا جو نشاسته كه نزدن . همشون يه پووخه فقط يكي رو خارشه زده واسه اسمش خدا تومن كشيده روووش .

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
دوستان لطفا یه مارک خوب معرفی کنید.
قیمت؟

فرقي نداره عزيزم . حالا تو ارزونشو هرچي دارخونه داره بگير بخووور . مخمر آبجو مخمره ديگه . ديگه به جا جو نشاسته كه نزدن . همشون يه پووخه فقط يكي رو خارشه زده واسه اسمش خدا تومن كشيده روووش .

kambiz_g

Registered User
لایک‌ها
1,522
من قدم 180 و وزنم 65 کیلوئه
و واقعا لاغرم
شما دیگه چی هستی :happy:
جدا از شوخی
اول این که قبول که شما وزنتون پایینه اما خدا وکیلی خیلی ها آروزی داشتن چنین بدنی رو دارن که هر چی دوست دارن بخورن و چاق هم نشن

به نظر من بهترین روش برای شما خوردن صبحانه مفصله سعی کن همیشه تو صبحانه ات تخم مرغ آب پز باشه
در ضمن میان وعده غذایی هم خیلی مهمه این که همیشه سعی کن در میان وعده یه چیز پر کالری مصرف کنی تا بدنت چربی های دخیره شده رو نسوزونه
بی ادبی نباشه ولی خب شما در سن حساسی هم هستی و باید سعی کنی زیاد کف دستی هم نری :happy: چون این مورد به شدت در کاهش وزن موثره و هر کس میگه نیست چرت محض میگه
و مورد دیگه خواب خوب سر ساعت و به اندازه است و در اخر بدنسازی هم خیلی کمک میکنه

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
و واقعا لاغرم
جدا از شوخی
اول این که قبول که شما وزنتون پایینه اما خدا وکیلی خیلی ها آروزی داشتن چنین بدنی رو دارن که هر چی دوست دارن بخورن و چاق هم نشن

به نظر من بهترین روش برای شما خوردن صبحانه مفصله سعی کن همیشه تو صبحانه ات تخم مرغ آب پز باشه
در ضمن میان وعده غذایی هم خیلی مهمه این که همیشه سعی کن در میان وعده یه چیز پر کالری مصرف کنی تا بدنت چربی های دخیره شده رو نسوزونه
بی ادبی نباشه ولی خب شما در سن حساسی هم هستی و باید سعی کنی زیاد کف دستی هم نری :happy: چون این مورد به شدت در کاهش وزن موثره و هر کس میگه نیست چرت محض میگه

بله اين حركن كفتري خيلي تاثير منفي داره . رو همه اعضاي بدن حتي و روح و روان بويژه اعصاب / توبه كن برگرد به آغوش اسلام .

تمام گفته هاي دوستم نكته به نكته واو به واو تائيد ميشه

Katatonia

Registered User
لایک‌ها
171
بله اين حركن كفتري خيلي تاثير منفي داره . رو همه اعضاي بدن حتي و روح و روان بويژه اعصاب / توبه كن برگرد به آغوش اسلام .

تمام گفته هاي دوستم نكته به نكته واو به واو تائيد ميشه

کف دست چیه؟

Katatonia

Registered User
لایک‌ها
171
و واقعا لاغرم
جدا از شوخی

کف دستی چیه؟

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
بابا استارترُ چه به کفتری :D ...
همون خودارضایی .
البته این یه قضیه ست که فعلا روی هوا میچرخه . جایی اثبات یا رد نشده . میگن چون باعث میشه کالری بسوزنید پس وزنتون کاهش پیدا میکنه . ولی خب کسانی که به این مساله باور دارن خودارضایی و ثکث رو در یک سطح می دونن . در صورتی که انرژی که صرف یه خودارضایی وحشیانه ! میشه حتی نصف یه ثکث معمولی هم کالری سوز نیست .

Katatonia

Registered User
لایک‌ها
171
بابا استارترُ چه به کفتری :D ...
همون خودارضایی .
البته این یه قضیه ست که فعلا روی هوا میچرخه . جایی اثبات یا رد نشده . میگن چون باعث میشه کالری بسوزنید پس وزنتون کاهش پیدا میکنه . ولی خب کسانی که به این مساله باور دارن خودارضایی و ثکث رو در یک سطح می دونن . در صورتی که انرژی که صرف یه خودارضایی وحشیانه ! میشه حتی نصف یه ثکث معمولی هم کالری سوز نیست .
اوه اون من از طرف دوستمون که این حرفو زدند عذر میخوام.ببخشید.
نه والا ما از این کارا نمیکنیم.:(خیلی کار زشتیه.برا بدن همه جوونا ضرر داره

gorbebaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
اوه اون من از طرف دوستمون که این حرفو زدند عذر میخوام.ببخشید.
نه والا ما از این کارا نمیکنیم.:(خیلی کار زشتیه.برا بدن همه جوونا ضرر داره

هیچ ضرری نداره میدونم در بارش کتابای عجیبی نوشتن و خودمم تا سالها همچین حرفاییو باور میکردم ولی یه مافیای کثیف پشت این حرفای بی اساسه واقعاً حالم از کسایی که این دروغای بی سروتهو گسترش میدن و از شرم پرسیدن مردم و از نادونیشون که میترسن از پزشکا اونم تو کشور اسلامی همچین مسائل عادی و البته مهم رو بپرسن سواستفاده میکنن اما بهتون توصیه میکنم پیش یه پزشک عمومی (نه پرستار و غیرمسئول و غیرکارشناس) برید و بپرسید خیلی محکم هم بپرسید کاریو که من کردم بکنید و مطمئن بشید که استمنا هیچ عارضه بدی نداره کاملاً از لحاظ عقلی مردوده روندیو که عینش تو آمیزش دونفره انجام میشه و خیلی هم مفیده توسط یه عده عوضی که میخوان حفقان تو جامعه درست کنن عمل مضر معرفی میشه
اصلاً هم کاری به زشتی عقیدتی مذهبیش ندارم از لحاظ علمی هیچ ضرری برای سلامت بدن نداره شک نکنید

gorbebaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
دوست عزیز این حرفا خیلی بده لطفا از این چیزا نگید اصلا خوشم نمیاد
شما اشتباه بدی میکنید که جلوی بحث علمی درباره استمنا میگیرید و خواسته ناخواسته کمک شایانی به سردمداران همون مافیای پیچیده میکنید ولی من جلوتون میایستم و میخوام تو تاپیکتون اتفاقاً این بحثو کاملاً باز کنم
نادانی به اندازه کافی جامعه ما و جوونای بیچارمون منحرف کرده دیگه کافیه
من 31 سالمه و از 15 سالگی هم خودارضایی میکردمو میکنم خیلی هم زیاد حتی گاهی هر روز و این اعترافو بدون هیچ رودربایستی میکنم و کیه که این کارو نکنه ؟ با هم تعارف داریم ؟ همه به نیاز جنسیشون به شکلی پاسخ میدن و استمنا هم هیچ ضرر نداره اینو از چندینو چند پزشک پرسیدم

gorbebaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
هرکی میخواد این چرتو پرتارو گسترش بده بهتره بدونه دنیای اینترنت بزرگتر از اونه که با چندتا کتاب و آوردن چندتا اسم دکتر فیک انگلیسیو چندتا اصطلاح ملتو گول زد دیگه جوونای امروزم مثل دیروز خوش باور نیستن

اینم لینک ویکی استمنا قشنگ با گوگل ترانسلیت مفهمید مضرات واقعی نداره و در مواردی خاص فقط نمیشه انجام داد مثلاً زنان حامله و ...
کوری کچلی عقیم شدن... !! خنده داره باورهایی که خودمم جوونیام داشتم البته اونموقع مثل حالا دستمون تو تحقیق که باز نبود ;)

بالا