• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع کاهش یا افزایش وزن

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
سلام به همه.
من کشتی میرم قد 180 و با لباس 79 کیلو هستم.
میخوام بیام رو 65-70. یه مدت **** گرفتم به این صورت که قند و شیرینی حذف و ماکارونی و برنج نهایتا یک بشقاب. خلاصه برای ناهار یه بشقاب ماکارونی با یه موز خوردم رفتم باشگاه نه تنها حسابی ضعیف شده بودم بلکه نفسمم هی کم میومد و خسته میشدم گفتم نکنه به جای چربی سوزی دارم عضله سوزی میکنم! یکی از دوستان میگه باید هرچی میخوای بخوری ولی به نظرم منطقی نیست البته از وقتی کشتی میرم بدون **** چند کیلویی کم کردم(83 بودم شدم 79 تو 6ماه) ولی میخوام سریعتر بیام پایین درعین حال عضله هم رشد کنند و قوی بشند، ممکنه؟ میشه بگید چطوری رژیمم رو تنظیم کنم؟
تاکید میکنم رشد و افزایش قدرت عضله در اولویت.

synthesizer

Registered User
لایک‌ها
242
برای افزایش وزن ایا مکمل کراتین توصیه میشه یانه؟

mahdi moharami

Registered User
لایک‌ها
54
سلام پوستان، من ۵۶ کیلو ام، قدم ۱۸۰ تقریبا، خیلی لاغرم، یه بار دوره رفتم نهایتا تا ۶۲ اومدم، دوباره کم کردم، میخوام یه بدن خوب بسازم، چه ورزش یا چه نوع رژیمی رو پیشنهاد میکنید؟ ب نظرتون با بدن سازی میتونم یه بدن پایدار درست کنم...

mahkoom021

Registered User
لایک‌ها
489
دوستان کسی اسم کپسولای bigmax رو شنیده ؟
کسی مصرف کرده ؟ میگن خیلی اشتها اوره
ارزش خریدن داره یا اینکه اگه کسی فروشنده باشه بهم پیام بده (یا سایر قرص های اشتها اور)

SILENT_66A

Registered User
لایک‌ها
2,923
سلام اقا منم مثل شما بودم هر دکتری بگی رفتم هر کاری بگی کردم ولی بی فایده بود
باید به خودت تلقین کنی و بخوری فقط بخوری
من پودر هیدرو کربنات و قرص دکزا منت مصرف کردم الان از 65 به 80 رسیدم خودت باید پشت کار داشته باشی و بخوری فقط

Rain-boy

Registered User
لایک‌ها
451
سلام دوستان...چه ورزشی رو پیشنهاد میکنید واسه وزن کم کردن زیاد...110 کیلو هستم و قدم 183 سانت میباشد...
خودم میخواستم برم بدنسازی و رو تردمیل 30 دقیقه بدوم و بعد وزنه بزنم به صورت سوپر...
گفتم سوال کنم شاید از بچه ها کسی ورزش دیگه ای رو مد نظر داشته باشه!!!؟؟؟

m6788

Registered User
لایک‌ها
2,482
سلام دوستان...چه ورزشی رو پیشنهاد میکنید واسه وزن کم کردن زیاد...110 کیلو هستم و قدم 183 سانت میباشد...
خودم میخواستم برم بدنسازی و رو تردمیل 30 دقیقه بدوم و بعد وزنه بزنم به صورت سوپر...
گفتم سوال کنم شاید از بچه ها کسی ورزش دیگه ای رو مد نظر داشته باشه!!!؟؟؟
هوازی رو بزار بعد تمرین با وزنه

melikaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
مطابق تحقیقی که دانشگاه تگزاس انجام شده است برای اینکه بتوانید با ورزش کردن از وزن خود بکاهید باید تمرینات ورزشی را بطور منظم و پیگیر و بسیارزیاد انجام بدهید. در این تحقیق گروهی از مردان و زنان ۱۶ تا ۶۵ ساله سه بار در هفته و به مدت ۲۰ هفته و بطور متوسط هربار ۵۰ دقیقه بر روی دوچرخه های ثابت رکاب زدند.
تهران نود و هشت
ورزش و **** برای افراد چاق چگونه باید باشد ؟
با تغییر سبک زندگی ها و ماشینی شدن بیشتر امور ، روز به روز به تعداد افرادی که از چاقی رنج می برند رو به افزونی است. یکی از مسائلی که باعث چاقی بیش از حد در افراد شده است ، استفاده از فست فود ها و غذای های آماده می باشد.

مطابق تحقیقی که دانشگاه تگزاس انجام شده است برای اینکه بتوانید با ورزش کردن از وزن خود بکاهید باید تمرینات ورزشی را بطور منظم و پیگیر و بسیارزیاد انجام بدهید. در این تحقیق گروهی از مردان و زنان ۱۶ تا ۶۵ ساله سه بار در هفته و به مدت ۲۰ هفته و بطور متوسط هربار ۵۰ دقیقه بر روی دوچرخه های ثابت رکاب زدند.آنها مقداری از وزن خود را از دست دادند که البته این مقدار به قدری نبود که به آنها کمک کند تا از یک فرد چاق به فردی لاغر تبدیل شوند. این امر شاید کمی سردرگم کننده باشد اما شما بهتر است بدانید که ورزش تنها در صورتی میتواند از وزن شما بکاهد که در مدت زمانی طولانی و بسیارجدی و سخت و به کرات مثلا ۵ بار در هفته انجام پذیرد.همچنین ورزشهای آبی کمک زیادی برای لاغر شدن به شما نمیکند و این امر بدان علت است که آب باعث کاهش درجه حرارت بدن و از بین بردن حرارت تولید شده در هنگام ورزش میشود در حالیکه اگر ورزش در خشکی صورت بپذیرد حداقل ۱۸ ساعت طول میکشد که درجه حرارت بدن به حالت عادی برگردد و چون در این حالت بدن انرژی بیشتری را میسوزاند لذا شخص موفق میگردد که به میزان بیشتری از وزن خود بکاهد.

انجام کارهای خانه ورزش نیست
سابق بر این پزشکان مردم را تشویق میکردند که سه با در هفته و هر بار به مدت ۳۰ دقیقه ورزش نمایند. اما در دهه اخیر بسیاری از محققین، پزشکان را تشویق میکنند بجای توصیه مردم به سه بار ورزش سخت در هفته آنها را به فعالیت های منظم روزانه ترغیب نمایندؤ فعالیت هایی نظیر انجام امورات منزل، باغبانی و آهسته دویدن. این امر بدان علت است که محققین فکر میکنند مردم بیشتر ترجیح می دهند اوقات فراغت خود را با انجام امورات منزل و فعالیت های سبک پر نمایند تا اینکه فعالیت های سنگین ورزشی انجام دهند. در حال حاضر بسیاری از پزشکان فکر می کنند این توصیه به خصوص برای افراد مسن میتواند مفید باشد.

محققین ۲۳۰۰ زن بین ۶۰ تا ۷۹ ساله را از ۵۰ شهر مختلف انگلستان انتخاب نمودند. مطالعه بر روی این خانمها نشان داد زنانی که فقط کارهای خانه و آهسته قدم زدن و باغبانی انجام می دهند از لحاظ بدنی وضعیت نامطلوبی داشته و اکثرا چاق می باشند. اما زنانی که بطور متسط ۲.۵ ساعت در هفته را به قدم زدن سریع و باشتاب میپرداختند چابکتر، لاغرتر و سرحالتر از دیگران بودند. همچنین این زنان در حال استراحت ضربان قلب آهسته تری داشتند که این خود میتواند از مشخصه های یک قلب سالم و قوی باشد.

اثر ورزش بر بافت چربی بدن
بنظر شما کدام عامل در از بین بردن چاقی موثرتر است ورزش کردن یا **** درمانی؟
بنظر من ورزش میتواند به مراتب بهتر از **** درمانی بافت چربی بدن شما را کنترل نماید. وقتی که ورزش میکنید انرژی های ذخیره در بدنتان را می سوزانید ولی هیچگاه موفق نمی شوید آنقدر بخورید که بتوانید انرژی از دست رفته تان را بدست بیاورید اشتهای شما در طول روزی که در آن به ورزش مشغول بوده اید افزایش چندانی نمی یابد.اما بعضی از افراد با انجام برنامه های ورزشی وزن خود را از دست نمیدهند. اینکه أیا بتوانید با یک برنامه ورزشی خود را لاغر کنید یا نه؟ بستگی به نوع ورزش کردنتان دارد. اگر میخواهید که بتوانید با ورزش خودتان را لاغر کنید باید حداقل یکبار در هفته تمرینات سخت بدنی را انجام بدهید. أزمایشاتی که بوسیله دانشکده پزشکی Baylor انجام گرفته است نشان داده است که بعد از یک ورزش آرام میزان مصرف انرژی شما چندان بالا نمیرود اما پس از یک ورزش و تمرین سخت دمای بدن شما برای مدتی طولانی بالاتر از حد نرمال بوده و این امر باعث افزایش سوخت و مصرف انرژی در بدن شما می گردد. ورزش شدید آنچنان ماهیچه ها را خسته می کند که شما نمیتوانید آنرا بمدت بیش از یک هفته انجام دهید. اگر میخواهید از ورزش به عنوان عاملی که باعث کاهش وزن تان بشود استفاده نمایید حتما یک رشته ورزشی را برای خودتان انتخاب کنید و مدت چند ماه بطور منظم در تمرینات آن حاضر شوید. وقتی که آن ورزش را بطور کامل فراگرفتید میتوانید یک یا دوبار در هفته بصورت سخت و حرفه ای به انجام آن بپردازید. به منظور رفع خستگی حاصل از این نوع ورزش کردن روز بعد از آنرا به کارهای سبک مشغول شوید. باقی روزهای هفته را با نرمش و ورزشی آرام و راحت سپری کنید.

مناسب ترین
**** غذایی
برای افراد چاق

برنامه رژیمی (کلیات):• هر روز مجموعا یک لیوان شیر یا ماست ، حتما میل کنید.
• سه نوبت د رهفته و هر نوبت یک قاشق بزرگ روغن زیتون روی سالاد اضافه کنید.
• سهمیه روزانه مصرف قند ۵ حبه باشد.
• یک حبه قند= ۶عدد توت = ۶عدد مویز= ۲ عدد پولکی = ۱۲ عدد کشمش
• ۲ حبه قند=۱ عدد خرما
• ۳ حبه قند=۱ شکلات کوچک
صبحانه:یک کف دست نان + یک قاشق مرباخوری عسل یا مربا+ ۳۰ گرم پنیر + یک استکان چای شیرین
• یک کف دست نان= ۳۰ گرم نان = ۲۰ گرم نان خشک = ۵ عدد بیسکوئیت متوسط =
۲ عدد بیسکوئیت مادر = ۲ عدد شیرینی زبان کوچک= ۳ عدد بیسکوئیت ساقه طلایی
ساعت ۱۰ صبح: چای + یک عدد میوه
قبل از نهار: دو لیوان آب + یک عدد سیب با پوست
نهار:شنبه: یک کف دست نان + سالاد + یک عدد دلمه یا یک عدد کوفته
یکشنبه: یک کفگیر برنج+ سالاد+ یک قطعه متوسط مرغ یا ماهی
دوشنبه: یک کف دست نان+ سالاد+ یک عدد کتلت یا معادل آن کوکو
سه شنبه: یک کفگیر برنج + سالاد+ گوشت خورشت متوسط یا یک سیخ کباب برگ
چهارشنبه: یک کف دست نان + سالاد+ سه چهارم سیخ کباب برگ یا ۲ عدد تخم مرغ
پنج شنبه: یک کفگیر برنج + سالاد+ یک قطعه متوسط مرغ یا یک و نیم کفگیر عدس پلو
جمعه: یک کف دست نان + سالاد+ یک قطعه کوچک مرغ یا ماهی
عصرانه: چای + یک عدد میوه
شام :شنبه: یک کف دست نان+ یک قاشق غذاخوری سالاد الویه
یکشنبه: یک کف دست نان+ ۳۰ گرم پنیر+ ۳ عدد گردو
دوشنبه: یک کف دست نان+ سالاد+ یک قطعه کوچک ماهی یا مرغ
سه شنبه: نصف پیتزا یا (۳ سیخ جگر + یک نان ساندویچی) + سالاد
چهارشنبه: دوسوم لیوان عدس پخته یا یک لیوان شیر+ ۲ عدد نان سوخاری
پنجشنبه: دوسوم لیوان لوبیا چیتی پخته یا سوپ جو+ سالاد
جمعه: ۳ عدد سیب زمینی متوسط + سالاد یا دو عدد لبو متوسط + سالاد .

جایگزینی برای شام: می توان بجای همه شامها، یک لیوان شیر+ دو عدد نان سوخاری یا نان و پنیر و هندوانه یا نان و پنیر و

انگور
یا نان و ماست و خیار یا بورانی اسفناج با همان اندازه نان استفاده گردد.

• ۱گر سابقه ناراحتی معده ندارید، حتما ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو به آب ناشتا اضافه کنید.
• روی سالاد میتوانید آب لیمو، سرکه استفاده کنید و از مایونز خودداری کنید.
• می توانید به جای یک عدد کوفته، دلمه، کوکو یک قطعه گوشت کوچک بخورید.

غذاها
ی آزاد

آبلیمو ترش، گوجه فرنگی، چای، قهوه، انواع سبزیجات، انواع ادویه و قند ساخارین و اسپارتام و نوشابه رژیمی و سالاد

غذاها
ی ممنوع
شکر، مربا، عسل، شکلات، شربت، میوه کنسرو شده، کمپوت، شیرینی ها، لیمونادها، نوشابه، بیسکوئیت ها ، آبمیوه های شکر دار، کیکها، کلوچه و…
نکات مهم:۱- آهسته بخورید ۲- لقمه های کوچکتر بردارید ۳- از قاشق کوچکتر برای مصرف برنج استفاده کنید. ۴- بعد از تمام شدن سهمیه غذا از سر سفره غذا برخیزید.۵- نوشیدن آب اجباری است.
یک عدد: سیب متوسط، یک پرتقال متوسط،

انار
، گریپ فروت، لیمو شیرین، هلو

یک واحد میوه:
یک عدد: سیب متوسط، یک پرتقال متوسط،

انار
، گریپ فروت، لیمو شیرین، هلو دو عدد: نارنگی متوسط، کیوی،

خرمالو
سه عدد:

انجیر
، سیب گلاب چهار عدد: زردآلو، خرما، ازگیل
نصف: (موز،

انار
بزرگ، پرتقال تامسون ) یک لیوان: گوجه سبز، توت فرنگی، گیلاس، چغاله بادام، آلبالو
یک ونیم لیوان: طالبی، هندوانه، خربزه
گوشتها:
گوشت گوسفند:قطعه کوچک: گوشت خالص بدون چربی به اندازه یک تخم مرغ کوچک. قطعه متوسط: گوشت خالص بدون چربی به اندازه یک تخم مرغ بزرگ. قطعه بزرگ: دو قطعه گوشت خالص بدون چربی به اندازه یک تخم مرغ کوچک
گوشت مرغ: قطعه کوچک: ران یا سینه مرغ یک کیلویی
قطعه متوسط: ران یا سینه مرغ ۱/۵ کیلویی
قطعه بزرگ: ران یا سینه مرغ ۲ کیلویی
ماهی: قطعه کوچک: قطعات ۱۲*۱۲ سانتیمتر مربع قطعه متوسط: ۱/۵ برابر قطعه کوچک و قطعه بزرگ: ۲ برابر قطعه کوچک

گردآوری شده از : تهران۹۸

sibmoz

Registered User
لایک‌ها
43
سلام

تشکر بابت تاپیک عالی

من قدم 182 و وزنم 52 هستش و هرچی میخورم زیاد نمیکنم

همه نوع آزمایش هم دادم تیروئید هم دادم اما نمیدونم چرا چاق نمیشم

چیکار کنم؟

melikaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
افکار مثبت در کوشش شما برای لاغری تاثیر خیلی مهمی بازی می‌کند. همیشه طرز فکر منفی داشتن می‌تواند به شخصیت های ضد و نقیض مانند پرهیز **** غذایی، زیاد خوردن و چشم پوشی تمرینات ورزشی بینجامد. اما ازطرف دیگر مثبت فکر کردن می‌تواند انگیزه و سطح انرژی‌تان را بالا ببرد

مثبت اندیشی در کاهش وزن و چربی های شکمی

افکار مثبت در کوشش شما برای لاغری تاثیر خیلی مهمی بازی می‌کند. همیشه طرز فکر منفی داشتن می‌تواند به شخصیت های ضد و نقیض مانند پرهیز **** غذایی، زیاد خوردن و چشم پوشی تمرینات ورزشی بینجامد. اما ازطرف دیگر مثبت فکر کردن می‌تواند انگیزه و سطح انرژی‌تان را بالا ببرد.

مثبت اندیشی و کاهش وزن
مثبت اندیشی به انسان قدرت می‌دهد. این در حالی است که نگرش منفی می‌تواند روند تلاش‌های شما را طوری پیش ببرد که کاهش وزن را برایتان سخت کند، البته اگر غیر ممکنش نکند!

اگر هر بار که غذای اشتباهی خوردید خودتان را سرزنش کنید، و دائم به چیزهایی که نمی‌توانید بخورید تمرکز کنید و با ترس از موفقیت روتین ورزشی‌تان را اجرا کنید، حتما تلاشتان برای کاهش وزن بی‌نتیجه خواهد ماند.

اگر از خودتان و تلاشتان تصویری منفی در ذهنتان داشته باشید، انرژی تلف شده‌ی زیادی خواهید داشت. زمانی هم که احساس کنید دیگر نیرویی ندارید، افسرده می‌شوید و انگیزه‌تان را از دست می‌دهید، ورزشتان را نادیده می‌گیرید و برای اینکه حال بهتری پیدا کنید یک بسته چیپس می‌خورید. اینطوری راحت‌تر خواهید بود!

اما اگر سرحال باشید، به تصاویر مثبت ذهنتان اذعان کنید و دائم به مثبت‌تر شدن افکارتان مبادرت بورزید، می‌توانید حتی سریع‌تر به اهدافتان برسید!

استراتژی تفکر مثبت برای کاهش وزن
معمولا به آنهایی که به شما می‌گویند مثبت اندیش باش اینطور جواب می‌دهید که: «من همانی هستم که هستم؛ و نمی‌توانم این را تغییر دهم!»

اما باید بدانید مثبت اندیشی، زمانی واقعا موثر خواهد بود که احساس واقعی‌تان را با آن هم مسیر کنید. اگر شما حقیقتا درباره‌ی وزن فعلی‌تان احساس بدی دارید، اما به خودتان بگویید که همه چیز آرام و روبراه است، به یک تناقض درونی خواهید رسید.

ترفند مثبت اندیشی بدین شکل کار خواهد کرد که واقعا احساستان را نسبت به خودتان و تلاش‌هایتان مثبت و زنده کنید.

شما باید دفترچه‌ای داشته باشید و افکار و احساسات منفی‌تان را در آن بنویسید. مثلا اگر فکر می‌کنید که کم اراده هستید و نمی‌توانید بر هوس‌هایتان غلبه کنید، آنها را بنویسید.

وقتی بر احساسات و افکار تیره‌تان اذعان کنید، آنها قدرت کمتری برای تسلط بر شما خواهند داشت. این اتفاق برای اینکه افکارتان را تغییر دهید خیلی مهم است.

باور کنید که طبیعی است نتوانید بر هوس‌هایتان غلبه کنید یا اینکه به رژیمتان بچسبید.

پس اگر زمان‌هایی هست که قوی و با اراده هستید، روی آن لحظات تمرکز کنید و آنها را جشن بگیرید! شاید امروز شکر کمتری در قهوه‌تان ریخته‌اید و یا به یک تکه پیتزا پشت کرده‌اید. توجه به چیزهای مثبت این چنینی، به ایجاد اعتماد بنفس بیشتر و حفظ انگیزه برای ادامه‌ی تلاشتان برای کاهش وزن کمک بسزایی خواهد کرد.

تفکر مثبت و تعیین اهداف قابل دستیابی
یکی از راه‌هایی که اجازه می‌دهد تفکر منفی بر شما غالب شود، این است که اهداف نامعقولی برای خودتان در نظر بگیرید. تلاش برای اجرای یک **** غذایی خیلی کم کالری یا تعیین هدف برای دستیابی به یک وزن دست نیافتنی، معمولا شما را در مسیرتان به شکست سوق خواهد داد.

برای اینکه احتمال موفقیتتان زیاد شود، اهدافی تعیین کنید که دست یافتنی هستند. مثلا کاهش نیم تا یک کیلو در هفته، یک هدف معقول است و می‌توانید بدون تلاش خیلی زیاد و دشواری به آن دست پیدا کنید.

هر هفته خودتان را وزن کنید؛ هر وقت به هدفتان رسیدید، موفقیتتان را اذعان کنید و آنرا جشن بگیرید!

اینطور عمل کردن، مثبت اندیشی را در نهاد شما جاودانه خواهد کرد و خیلی زود خواهید یافت که انگیزه و انرژی‌تان دوچندان شده و کلی هم وزن کم کرده‌اید!

چرا چربی ها در شکمتان انباشته می شود ؟

همواره شنیده‌ایم که می‌توانید با ورزش شکم از شر چربی آن رها شوید. این باور بر این پایه است که اگر از یک عضله زیاد استفاده کنید چربی‌هایش از بین می رود اما این تصوری نادرست است!

این بدن ماست که تصمیم می‌گیرد چربی‌ها را کجا ذخیره کند و از کجا هم حذف کند، نه خود ما. این سیستم، بیش از همه توسط ژنتیک شما پایه‌گزاری می‌شود، اما چند استراتژی هوشمند نیز برای این برخورد وجود دارد:

۱. بدن شما معمولا چربی‌ها را در بخش‌های میانی، یعنی شکم، ران و باسنتان ذخیره می‌کند، چرا که بر اساس قوانین فیزیک حمل آنها انرژی کمتری نیاز خواهد داشت. بخاطر داشته باشید که ذخیره‌ چربی در بدن، تدبیری برای بقای زندگی بدن است.

۲. جایگیری چربی در بدن انسان، به دلایل جنسی نیز بر می‌گردد. این مورد مخصوصا در مورد خانم‌ها بیشتر صدق می‌کند. چرا که بیشتر چربی‌هایشان به جهت جذابیت برای جنس مخالف، در جاهایی همچون سینه‌ها و ران‌هایشان ذخیره می‌شود.

۳. بدن شما چربی‌ها را هر جایی که سلول چربی داشته باشد ذخیره می‌کند. این واقعا برخورد جالبی است؛ اگر افرادی که عمل لیپوساکشن انجام داده‌اند را ببینید که سرانجام چربی‌هایشان در جاهای غیر منتظره ذخیره می‌شوند، بیشتر به این نکته پی خواهید برد.

گردآوری شده از : تهران۹۸

evry

Registered User
لایک‌ها
28
دوستان سلام واسه افزایش وزنم مشاوره میدین آیا؟ :D من الان دو ماه مرتب تمرین میکنم بدنم عضلاتش کلا درومده ولی حجم میخوام بگیرم وزنمم کمه گینر کسی اطلاع داره چه مارکی خوبه؟ آیا مارک FA کسی شنیده؟ کسی هست جنس اصل داشته باشه اینجا؟
وزنم 60 قدم 183

arsalan7

Registered User
لایک‌ها
15
سلام
من قدم 187 هستش و وزنم 55 کیلو!
استعداد چاقی هم ندارم !
چیکار کنم ؟

سلام

تشکر بابت تاپیک عالی

من قدم 182 و وزنم 52 هستش و هرچی میخورم زیاد نمیکنم

همه نوع آزمایش هم دادم تیروئید هم دادم اما نمیدونم چرا چاق نمیشم

چیکار کنم؟

دوستان سلام واسه افزایش وزنم مشاوره میدین آیا؟ :D من الان دو ماه مرتب تمرین میکنم بدنم عضلاتش کلا درومده ولی حجم میخوام بگیرم وزنمم کمه گینر کسی اطلاع داره چه مارکی خوبه؟ آیا مارک FA کسی شنیده؟ کسی هست جنس اصل داشته باشه اینجا؟
وزنم 60 قدم 183

اصلا هیش کی در مورد چاق شدن و وزن گرفتن مشاوره درست حسابی نمیده :(

دوستان من تجربه خودمو میگم که طی 2 ماه دورم فعلا 4-5 کیلو اضافه کردم از 52 رسیدم 56-57
اول یکی دوماه برید باشگاه هیچ مکملی نخورید تا بدنتون فرم بگیره و عادت کنید ولی تغذیه تون رو زیاد و مناسب کنید (البته اشتهاتون خود به خود خیلی زیاد میشه) سفیده تخم مرغ ، سیب زمینی پخته ، شیر، برنج ، سبزی و میوه اینا زیاد بخورید بعد دوماه یه گینر با کراتین بگیرید تو دوره هم هفته ای 4 روز باید برید باشگاه دیگه نباید کمتر از سه روز در هفته بشه که نتیجه نمیده !

ehsan49

Registered User
لایک‌ها
24
دوستانی که می خوان وزن بگیرن . من از 70 رسیدم 85 .
0.وزن کم نشانه ضعیف بودن نیست طرز فکرتون رو عوض کنید و یک ورزش مناسب روحیاتتون پیدا کنید و ادامه بدید حتما نرید سراغ بدن سازی
1. کار زمانبریه !
2.از مکمل ها مطلقا استفاده نکنید . صدمه ای که به کبد و کلیه و ... بالا رفتن کلسترول و خیلی چیزای دیگه که هزینه های زیادی بعدا بهتون وارد می کنه که شاید جبران ناپذیر باشه .
اضافه کردن ده کیلو در قسمت شکم و سینه ها می تونه خیلی حالتون رو بگیره! از چشم مادر بچه ها هم می افتید .

اضافه کردن میان وعده های غذایی + صبح ها سحر خیز باشید بعد از ظهر ها هم یه چرت کوتاه بزنید + ورزش مورد علاقه رو انجام بدید.

sorenaarya

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
نکاتی برای افزایش وزن و رشد عضله

فیزیک بدنی فرد تا حد زیادی به عوامل ژنتیکی بستگی دارد، به همین دلیل است که افزایش وزن و رشد عضله برای فردی که طبیعتا" لاغر است مشکل می باشد.بدن انسان می تواند تا اندازه ای از طریق ورزش و افزایش مصرف غذا تغییر کند.افزایش و یا دوباره به دست آوردن وزن می تواند به اندازه ی کاهش آن دشوار باشد.

Weight_and_muscle_gain-elmevarzesh.jpg

دلایل لاغری:

برخی از دلایل رایجی که چرا یک فرد ممکن است به سختی وزن اضافه کند عبارتند از: ژنتیک، به اندازه کافی غذا نخوردن، داشتن سبک زندگی فعال از لحاظ جسمی و یا شغلی، ورزش بیش از حد.

لطفا" توجه داشته باشید که برخی از افراد به دلیل ناتوانی جسمی، اختلالات غذاخوردن، سوء مصرف مواد، یا وضعیت پزشکی جدی بیش از حد لاغر هستند، به این شرایط در این مطلب پرداخته نشده است.

ابتدا با پزشک مشورت کنید:

همیشه قبل از شروع هر برنامه افزایش وزن به پزشک مراجعه کنید. پزشک می تواند:

• با یک چک آپ، امکان وجود زمینه بیماری که ممکن است باعث لاغری شما باشد، مانند پرکاری تیروئید را تشخیص دهد.
  • وزن مناسب قد و ساخت بدنی شما را پیشنهاد کند.
  • **** غذایی و سطح فعالیت بدنی شما را ارزیابی کند.
  • در مورد **** غذایی، ورزش و تغییر شیوه زندگی توصیه هایی بکند که افزایش وزن را در شما تشویق کند.
  • در صورت لزوم شما را به متخصصان دیگر مانند متخصص تغذیه معرفی کند.
بیشتر بخورید – اول کیفیت،دوم کمیت:

کمبود وزن معمولا" هنگامی رخ می دهد که انرژی دریافتی کمتر از انرژی مصرفی باشد.به عبارت دیگر برای اضافه کردن وزن باید بیشتر بخورید.راز افزایش وزن سالم این است که همه کالری دریافتی خود را تا آنجا که ممکن است غنی از مواد مغذی کنید.مصرف غذاهایی بدن کالری و مواد مغذی مانند نوشابه و چیپس هیچ کمکی به شما برای رشد عضله و افزایش وزن نخواهد کرد.

Weight_gain-elmevarzesh.jpg
پیشنهادات این قسمت عبارتند از:

۱-مقدار کالری دریافتی از مواد غذایی را محاسبه کنید.شاید به این نتیجه برسید که میان انرژی مصرفی و انرژی دریافتی از مواد غذایی تعادلی وجود ندارد.

۲-هر روز سه وعده غذای خوب بخورید.اگر می توانید مقدار غذای هر وعده را زیاد کنید .

۳-اگر اشتهای کمی دارید، غیر از وعده های غذایی سعی کنید از میان وعده نیز غافل نشوید. قبل و بعد از غذا و نه همراه غذا مایعات بنوشید. این مسئله باعث می شود تا معده شما جای بیشتری برای غذا داشته باشد.

۴-برای افزایش موفقیت آمیز وزن لازم است مصرف روزانه کربوهیدرات ها را افزایش دهید.از **** های غذایی کم کربوهیدرات اجتناب کنید .

۵-مصرف مقادیر زیادی از پروتئین های رژیمی، رشد عضلات را سریع تر نمی کند و فشار غیر ضروری بر بدن به خصوص کلیه ها وارد می کند. از **** های غذایی با پروتئین بالا اجتناب کنید.

۶-یک میان وعده سالم ممکن است شامل میوه، ماست، کلوچه، پودینگ برنج، کاستارد کم چرب و یا مکمل غذایی مایع باشد.

۷-از مصرف تنقلات پر چرب اجتناب کنید.در عوض، مواد مغذی مانند آوکادو یا آجیل را انتخاب کنید.

۸-به مواد غذایی معمول خود برخی از کالری های کنستانتره، مثل پنیر رنده شده بیافزاید.کره بادام زمینی یا بادام با کلوچه سبوس دار بخورید .

۹-برای سالاد از روغن های سالم مانند روغن زیتون، آوکادو، آجیل و دانه آفتابگردان استفاده کنید.

۱۰- ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری پودر شیر خشک به سوپ، گوشت، پوره سیب زمینی و شیر اضافه کنید.

ورزش های قدرتی:

ورزش های قدرتی باعث رشد عضلات می گردد.نمونه هایی از ورزش قدرتی شامل استفاده از وزنه های آزاد، دستگاه های بدنسازی،استفاده از وزن بدن در فعالیت می شود. در این مرحله پیشنهاداتی برای شما داریم:

به دنبال مشاوره حرفه ای باشید.شما به راهنمایی مربی بدنسازی، متخصص فیزیولوژی ورزش نیاز دارید تا مطمئن شوید که هر یک از ورزش ها را به درستی انجام می دهید. مشاوره خوب وزن را افزایش داده و خطر آسیب دیدگی را کاهش می دهد.

دو یا سه بار در هفته ورزش کنید و به عضلات تان برای ریکاوری اهمیت دهید.اگر گاهی وقت ها برای وسوسه می شود که بیشتر ورزش کنید، به یاد داشته باشید که رشد عضلانی در دوران بهبودی (ریکاوری) رخ می دهد.ورزش های ترکیبی را که در آن ها گروه های عضلانی اصلی مختلف کار می کنند،انتخاب کنید: به عنوان مثال، اسکوات.سعی کنید به جای تمرینات طولانی مدت، تمرینات کوتاه مدت و با شدت بالا انجام دهید.زمان و یا پول خود را برای پودر، قرص و محصولاتی که ادعا می کنند باعث افزایش توده عضلانی می شوند، هدر ندهید. این ادعاها به صورت علمی ثابت نشده اند.

تغییر شیوه زندگی

هر زمانی که گرسنه نیستید غذا بخورید.نه اینکه هر وقت گرسنه بودید غذا بخورید.سعی کنید در جاهای که بیشتر سرکشی می کنید و یا بیشتر استفاده می کنید، مواد غذایی مغذیی که نیاز به صرف وقت برای تهیه و یا گرم کردن ندارند قرار دهید، مثلا"در کابینت، یا در اتاق کار.وعده های کوچک از مواد غذاهای حاوی پروتئین، قبل و بعد از هر جلسه تمرین، مصرف کنید، این کار باعث رشد بافت عضلات بدن می شود.آماده باشید که مقداری چربی نیز اضافه کنید.افزایش توده عضلانی بدون افزایش چربی بدن غیر ممکن است.

پیگیری پیشرفت افزایش وزن:

اگر شما افزایش وزن خود را پیگیری کنید به افزایش انگیزه شما برای ادامه کمک خواهد کرد.پیشنهادات این مرحله شامل موارد زیر می شوند:

یک دفتر یادداشت برای نظارت بر مصرف انرژی و برنامه های ورزشی داشته باشید.ثبات داشته باشید.برای افزایش وزن لازم است که مصرف مواد غذایی روزانه خود را افزایش دهید. شاید نوشتن برنامه های غذایی به شما کمک کند.اطمینان حاصل کنید که اهداف شما واقع بینانه هستند.به عنوان مثال، افزایش چند کیلو ممکن است یک سال طول بکشد.پس افزایش وزن بدن بدون چربی هم طول می کشد در نتیجه با دستاوردهای کوچک نا امید نشوید.به طور منظم برای ارزیابی پیشرفت خود به پزشک مراجعه کنید.

به خاطر داشته باشید:

افزایش وزن بدن یک فرایند آهسته است که ماه ها و سال ها طول می کشد و نه روزها و هفته ها.قبل از شروع هر برنامه ی افزایش وزن به پزشک مراجعه کنید.برای افزایش وزن، باید بیشتر بخورید و رشد عضلانی را تحریک کنید.زمان و یا پول خود را برای پودر، قرص و محصولاتی که ادعا می کنند باعث افزایش توده عضلانی می شوند، هدر ندهید.

منبع

gravity

Registered User
لایک‌ها
98

♣ACE

Registered User
لایک‌ها
1,385
افرین استارتر
جای خالی این تاپیک کاملن احساس میشد ‌.. نه تو پی تی ۵۰۰ ۶۰۰ صفحه درباره این موضوع صحبت شده نه تو گوگل ۴۰۰۰ تا رکورد میاره.. باید براش تاپیک زده میشد
کارشناس های عزیر بفرمایید

Sent from my HTC One using Tapatalk 4

بالا