• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع کاهش یا افزایش وزن

Hamid.HP

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.19سال سن دارم قد من 170هست و وزنم 60 کیلو هست.بدنسازی کار میکنم و پارکور.پدرم 175 سانتیر متر هست مادرم 160 سانتیر متر.
می خواستم ببینم قدم بیشتر از این رشد میکنه؟اگه رشد میکنه مثلا چه قدر؟
مرسی

AloneKing

Registered User
لایک‌ها
996
بازم بحث بدنسازی و قد :D
یه نگا به دورو برتون بکنید میبینید فوتبالیست های حرفه ایی خارجی از بچگی بدنسازی میکردن رشدشونم کم نشده . برای مثال همین کریستیانو رونالدو رو در نظر بگیر از 12 سالگی فوتبال حرفه ای رو شروع کرده فوتبال حرفه ای 100 % بدنسازی داره تو بدنسازیشم 100% حرکات پاهم هست خو الانم 185 قدشه . الان رشدش کم شده؟ یا این همه فوتبالیست بلند قد دیگه که از بچگی شروع کردن

Hamid.HP

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بازم بحث بدنسازی و قد :D
یه نگا به دورو برتون بکنید میبینید فوتبالیست های حرفه ایی خارجی از بچگی بدنسازی میکردن رشدشونم کم نشده . برای مثال همین کریستیانو رونالدو رو در نظر بگیر از 12 سالگی فوتبال حرفه ای رو شروع کرده فوتبال حرفه ای 100 % بدنسازی داره تو بدنسازیشم 100% حرکات پاهم هست خو الانم 185 قدشه . الان رشدش کم شده؟ یا این همه فوتبالیست بلند قد دیگه که از بچگی شروع کردن

الان این جوابه منه یا کسایه دیگه؟

AloneKing

Registered User
لایک‌ها
996
من از نوشته دوستان کاملا تعجب کردم .دوست عزیز من باتجربه ای که دارم میگم 1 یک نفرو انتخواب کن به حرفش گوش کن و به بقیه اعتنا نکن.درضمن حرکات پا بیشتر باعث رشد میشه تاسوختن.قهرمان های بدنساز همیشه از قهرمان های ژیمناستیک کار قدشون 3 سانت بلندتر بوه.درضمن بارفیکس 100درصد تورشد قد تاثیر داره.این ورزش جوریه که همه فکر میکنن توش استادند این نظرمن بود برام مهم نیس کسی فکرکنه حرفام اشتبه.درضمن بازم میگم فقط به حرفه 1متخصص گوش کن وبه حرف دیگران گوش نده.
از معدود کسانی هستید که واقعا سر حساب کتاب حرف میزنه
واقعا چقد خوبه که آدم با قضایا علمی برخورد کنه...

mr.hanzaleh

Registered User
لایک‌ها
361
مرسی از اینکه اومدی سر زدی ... با حرفات موافقم ... چای سبز کلا بیشتر سلامتیش مورد تاکیده تا چیز دیگش

برای همینم مزیت های چای سبز خیلیییی بیشتر از قهوست اما قهوه کارایی بالاتری برای ورزش داره

مخصوصا اگه 30 دقیقه قبل از ورزش خورده شه

موافقم کاملا
من از روزی که **** قهوه رو استارت زدم دقیقا حس می کنم که میزان تعرقم چندین برابر می شه وقتی قبل از تمرین قهوه می خورم.
قد : 176
وزن : 95

xbox68

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
داش تنها کار انجام حرکات کشی است

gulmish

Registered User
لایک‌ها
4,458
داش تنها کار انجام حرکات کشی است

دوست من حرکات کششی هم تا حدودی فقط روی ماهیچه ها تاثیر میذاره و روی اندازه ی رشد استخوان تاثیری چندانی نداره
رشد قد فرایندی طبیعی و عمدتاً موروثی است افزایش قد شما تا حدود زیادی هم به سن شما و میزان قد والدین شما بستگی دارد

عمده رشد قد در آقایان تا پایان سن بیست و دو سالگی و در خانمها تا پایان 18 سالگی است، البته با نزدیک شدن به سالهای پایانی این دوره، مقدار رشد قدی کاهش می یابد و پس از بسته شدن صفحات رشد استخوانی افزایش طولی استخوانها متوقف میشود.
مهمترین عامل افزایش قد غده هیپوفیز است که در زیر مغز قرار دارد و با ترشح هورمون رشد باعث افزایش طول و عرض استخوانها می شود.

البته شاید بتوان تا قیل از پایان سن رشد با انجام منظم ورزش و **** غذایی مناسب رشد قد آرام و طولانی تری داشت

Last edited:

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
کلان ایرانی جماعت اکثرا زیر 170 هستن

یستگی به کشور داره مثلا المان یکی از بلندقدترینه

hoseinvahdat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من عضو جدیدم دوس داشتم به این سوال جواب بدم
دوست عزیز، همیشه یه تاخیر تقریبا یک هفته ای تو چاقی و لاغری هست
بعد از یک هفته ورزش شد، کاهش وزن تو هفته بعدش رو ترازو نشون داده میشه
چاقی هم همین جوره، گول ترازو رو نخورین که یه دفعه چاق میشید!!! با تشکر

پوریا جان سلام
ممنون بابت تاپیک
آقا من حدود 20 جلسه باشگاه بدنسازی رفتم و در کنارش هر جلسه حدودا یه ربع تمرین هوازی (دویدن نرم و طناب زدن) انجام می دادم و سعی کردم مواد خوراکی چاق کننده کتر بخورم. تو اون 20 جلسه هر بار که وزن می گرفتم تغییر زیادی توش نمی دیدم، یعنی بین 85 تا 86 نوسان داشت. یه حادثه ای واسم پیش اومد دست راستم با شیشه برید و 20 تا بخیه خورد و تا یک ماه نتونستم برم باشگاه و تمرین خاصی هم تو این مدت نداشتم. اما بازم رعایت می کردم تو خوردن. دیروز که بعد از یک ماه رفتم باشگاه وزنم 83.5 کیلو شده بود. اینو من خودم نفهمیدم سیستمش چطوره؟ میشه یه توضیح بدی
در ضمن من قدم حدودای 183 و وزنم هم اونه که بهت گفتم. تنها مشکلم اینه که شکم و پهلو دارم. اگه برات مقدوره یه بار واسه همیشه بگو چیکار کنم
ممنون

artclub

Registered User
لایک‌ها
4
ادمای چاق همیشه میگن چه بخوریم که لاغر شیم نمیگن چه کار کنیم که لاغر شیم من ۱۷۸ قدم است وزنم ۹۳ کیلو ۴۰ سال سنم است لطفا روش صحیح استفاده از دوچرخه ثابت را توضیح دهید

artclub

Registered User
لایک‌ها
4
ایا فقط با استفاده از دوچرخه ثابت می توان وزن کم کرد دوچرخه ثابت اثرش بیشتر است یا پیاده روی

mehdig20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
83
سلام
من قدم 189 سانته و وزنم 91!
ولی تو پهلوها و شکمم و زیر پام از زانو تا پاشنه چربی دارم,خصوصا پاهام!
مشکلم اینه که خیلی عرق میکنم,که واقعا اذیتم میکنه,واسه جلوگیری از تعرق زیاد باید چبکار کنم؟باید چربی هامو به عضله تبدیل کنم؟

tApAtAĺK

M1V

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,617
asalkade.com خرید تلفنی عسل از زنبوردار09155869597

REZA Z8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
230
حالا برو بچ به نظرتون كدوم دستگاه ورزشي بهتره.؟؟؟
1.دوچرخه ثابت
2.تريدميل
3.اسكي فضايي
راستش تردميل رو من بدم مياد چون يكي از دوستام مشكل زانو پيدا كردن خونوادگي
در مورد دوتاي ديگه كدوم بهتره.
يكي چربي سوزي و يكي اينكه بعد از مدتي خسته كننده نشه.

yasinya3in

Registered User
لایک‌ها
32
به فرموده ی حضرت محمد ص تا زمانی که گرسنه نشدی چیزی نخورید اگر همین گفته ی پیامبر را انجام دهیم به نتیجه خواهیم رسید

بالا