بازم بحث بدنسازی و قد
یه نگا به دورو برتون بکنید میبینید فوتبالیست های حرفه ایی خارجی از بچگی بدنسازی میکردن رشدشونم کم نشده . برای مثال همین کریستیانو رونالدو رو در نظر بگیر از 12 سالگی فوتبال حرفه ای رو شروع کرده فوتبال حرفه ای 100 % بدنسازی داره تو بدنسازیشم 100% حرکات پاهم هست خو الانم 185 قدشه . الان رشدش کم شده؟ یا این همه فوتبالیست بلند قد دیگه که از بچگی شروع کردن
الان این جوابه منه یا کسایه دیگه؟
از معدود کسانی هستید که واقعا سر حساب کتاب حرف میزنهمن از نوشته دوستان کاملا تعجب کردم .دوست عزیز من باتجربه ای که دارم میگم 1 یک نفرو انتخواب کن به حرفش گوش کن و به بقیه اعتنا نکن.درضمن حرکات پا بیشتر باعث رشد میشه تاسوختن.قهرمان های بدنساز همیشه از قهرمان های ژیمناستیک کار قدشون 3 سانت بلندتر بوه.درضمن بارفیکس 100درصد تورشد قد تاثیر داره.این ورزش جوریه که همه فکر میکنن توش استادند این نظرمن بود برام مهم نیس کسی فکرکنه حرفام اشتبه.درضمن بازم میگم فقط به حرفه 1متخصص گوش کن وبه حرف دیگران گوش نده.
مرسی از اینکه اومدی سر زدی ... با حرفات موافقم ... چای سبز کلا بیشتر سلامتیش مورد تاکیده تا چیز دیگش
برای همینم مزیت های چای سبز خیلیییی بیشتر از قهوست اما قهوه کارایی بالاتری برای ورزش داره
مخصوصا اگه 30 دقیقه قبل از ورزش خورده شه
داش تنها کار انجام حرکات کشی است
پوریا جان سلام
ممنون بابت تاپیک
آقا من حدود 20 جلسه باشگاه بدنسازی رفتم و در کنارش هر جلسه حدودا یه ربع تمرین هوازی (دویدن نرم و طناب زدن) انجام می دادم و سعی کردم مواد خوراکی چاق کننده کتر بخورم. تو اون 20 جلسه هر بار که وزن می گرفتم تغییر زیادی توش نمی دیدم، یعنی بین 85 تا 86 نوسان داشت. یه حادثه ای واسم پیش اومد دست راستم با شیشه برید و 20 تا بخیه خورد و تا یک ماه نتونستم برم باشگاه و تمرین خاصی هم تو این مدت نداشتم. اما بازم رعایت می کردم تو خوردن. دیروز که بعد از یک ماه رفتم باشگاه وزنم 83.5 کیلو شده بود. اینو من خودم نفهمیدم سیستمش چطوره؟ میشه یه توضیح بدی
در ضمن من قدم حدودای 183 و وزنم هم اونه که بهت گفتم. تنها مشکلم اینه که شکم و پهلو دارم. اگه برات مقدوره یه بار واسه همیشه بگو چیکار کنم
ممنون
من یه سوال دارم چه جوری میتونم پهلو هامو آب کنم؟؟؟
به فرموده ی حضرت محمد ص تا زمانی که گرسنه نشدی چیزی نخورید اگر همین گفته ی پیامبر را انجام دهیم به نتیجه خواهیم رسید