دوستان
موهای زاید هم تاثیری در روند رشد قد وجودداره !!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!
تا حالا نشنیده بودم!
افزایش قد با ورزش
شنا و والیبال!
دوستان
موهای زاید هم تاثیری در روند رشد قد وجودداره !!!!!!!!!!!!!!!!
من از نوشته دوستان کاملا تعجب کردم .دوست عزیز من باتجربه ای که دارم میگم 1 یک نفرو انتخواب کن به حرفش گوش کن و به بقیه اعتنا نکن.درضمن حرکات پا بیشتر باعث رشد میشه تاسوختن.قهرمان های بدنساز همیشه از قهرمان های ژیمناستیک کار قدشون 3 سانت بلندتر بوه.درضمن بارفیکس 100درصد تورشد قد تاثیر داره.این ورزش جوریه که همه فکر میکنن توش استادند این نظرمن بود برام مهم نیس کسی فکرکنه حرفام اشتبه.درضمن بازم میگم فقط به حرفه 1متخصص گوش کن وبه حرف دیگران گوش نده.
سلام دوستان من قدم حدودا 163-4 هست و وزنم هم 52 و سنم هم 17 تمام.
حدودا 6 ماهه باشگاه میرم از 48 کیلو اینا به سرعت رسیدم به همین هول و هوش 52...ولی رو 52 قفل کردم.هیچیم تا حالا مصرف نکردم به قولی خشک خشک اومدم بالا حجم مناسبی هم گرفتم.هیکلم هم عضله ای هست و فرم قشنگی داره فقط یه مشکلی که هست قدم کوتاه هستش و پیش دکتر بابت قدم رفتم گفت که از استخوان مچت عکس بگیر اگر رشد استخوانیت بسته باشه دیگه رشد نمیکنی که ماله من بسته شده طبق عکس
حالا 3 تا سوال:
1:همه میگن تو خشک کار میکنی ضرر میبینی و به من پیشنهاد خوردن پروتعین و... رو میدن؟ایا لازم هست که بعد از این 6 ماهی که خشک کار کردم و انصافا هم راضیم شروع به خوردن این اقلام بکنم؟؟؟؟
2:چجوری میشه وزن رو افزایش داد؟؟؟همون جور که گفتم اولش خوب اومدم بالا ولی یهو....
3:و اصلی ترین مشکل که خیلی نگرانم کرده این قدم هست ...یعنی من دیگه قدم رشد نمیکنه؟حتی شده 3 تا 5 سانت؟برای افزایش قد چه کار هایی باید کرد؟من تا دلتون بخواد بارفیکس کار میکنم ولی تاثیری ندیدم تو قدم...
اینم مشخصات قد پدر و مادر و برادر 26 سالم هست:
پدرم:173 تا 75 هستش
مادرم:بین 155 تا 158 هستش...
برادرم هم بین 167 تا 170 هستش...
ممنون میشم راهنمایی های لازم و دوستانتون را باهام در میون بگذارید...
طناب باعث میشه که بپر بپر کنید,بسکتبالی ها هم برا همین بپر بپر هست که قدشون بلند میشه,
یه جور برنامه بریز از پشت سیستم پا نشیم دیگه
سلام دوست عزیزفکر میکنم طناب زدن و بارفیکس خوب باشه,چون بارفیکس میکشه بدن رو,طناب هم باعث میشه که بپر بپر کنید,بسکتبالی ها هم برا همین بپر بپر هست که قدشون بلند میشه,
بدنسازی نرید ، خود بخود قدتون بلند میشه .
دقیقا درسته..تا سن بیست سالگی یا حتی بیست و دو سالگی اصلا نرید بدنسازی
Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2