• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع کاهش یا افزایش وزن

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931

masood_no1

Registered User
لایک‌ها
15
من از نوشته دوستان کاملا تعجب کردم .دوست عزیز من باتجربه ای که دارم میگم 1 یک نفرو انتخواب کن به حرفش گوش کن و به بقیه اعتنا نکن.درضمن حرکات پا بیشتر باعث رشد میشه تاسوختن.قهرمان های بدنساز همیشه از قهرمان های ژیمناستیک کار قدشون 3 سانت بلندتر بوه.درضمن بارفیکس 100درصد تورشد قد تاثیر داره.این ورزش جوریه که همه فکر میکنن توش استادند این نظرمن بود برام مهم نیس کسی فکرکنه حرفام اشتبه.درضمن بازم میگم فقط به حرفه 1متخصص گوش کن وبه حرف دیگران گوش نده.

Help3r

Registered User
لایک‌ها
36
برای کسی که 23 سالشه چی ؟ راهی وجود داره ؟

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
من از نوشته دوستان کاملا تعجب کردم .دوست عزیز من باتجربه ای که دارم میگم 1 یک نفرو انتخواب کن به حرفش گوش کن و به بقیه اعتنا نکن.درضمن حرکات پا بیشتر باعث رشد میشه تاسوختن.قهرمان های بدنساز همیشه از قهرمان های ژیمناستیک کار قدشون 3 سانت بلندتر بوه.درضمن بارفیکس 100درصد تورشد قد تاثیر داره.این ورزش جوریه که همه فکر میکنن توش استادند این نظرمن بود برام مهم نیس کسی فکرکنه حرفام اشتبه.درضمن بازم میگم فقط به حرفه 1متخصص گوش کن وبه حرف دیگران گوش نده.

دوست عزیزمیشه توجیه کنین که چجوری حرکات پا در بدنسازی باعث افزایش قد میشه؟؟

behrad22

Registered User
لایک‌ها
26
سلام دوستان من قدم حدودا 163-4 هست و وزنم هم 52 و سنم هم 17 تمام.
حدودا 6 ماهه باشگاه میرم از 48 کیلو اینا به سرعت رسیدم به همین هول و هوش 52...ولی رو 52 قفل کردم.هیچیم تا حالا مصرف نکردم به قولی خشک خشک اومدم بالا حجم مناسبی هم گرفتم.هیکلم هم عضله ای هست و فرم قشنگی داره فقط یه مشکلی که هست قدم کوتاه هستش و پیش دکتر بابت قدم رفتم گفت که از استخوان مچت عکس بگیر اگر رشد استخوانیت بسته باشه دیگه رشد نمیکنی که ماله من بسته شده طبق عکس
حالا 3 تا سوال:
1:همه میگن تو خشک کار میکنی ضرر میبینی و به من پیشنهاد خوردن پروتعین و... رو میدن؟ایا لازم هست که بعد از این 6 ماهی که خشک کار کردم و انصافا هم راضیم شروع به خوردن این اقلام بکنم؟؟؟؟

2:چجوری میشه وزن رو افزایش داد؟؟؟همون جور که گفتم اولش خوب اومدم بالا ولی یهو....

3:و اصلی ترین مشکل که خیلی نگرانم کرده این قدم هست ...یعنی من دیگه قدم رشد نمیکنه؟حتی شده 3 تا 5 سانت؟برای افزایش قد چه کار هایی باید کرد؟من تا دلتون بخواد بارفیکس کار میکنم ولی تاثیری ندیدم تو قدم...

اینم مشخصات قد پدر و مادر و برادر 26 سالم هست:
پدرم:173 تا 75 هستش
مادرم:بین 155 تا 158 هستش...
برادرم هم بین 167 تا 170 هستش...

ممنون میشم راهنمایی های لازم و دوستانتون را باهام در میون بگذارید...

pcyord

Registered User
لایک‌ها
363
سلام دوستان من قدم حدودا 163-4 هست و وزنم هم 52 و سنم هم 17 تمام.
حدودا 6 ماهه باشگاه میرم از 48 کیلو اینا به سرعت رسیدم به همین هول و هوش 52...ولی رو 52 قفل کردم.هیچیم تا حالا مصرف نکردم به قولی خشک خشک اومدم بالا حجم مناسبی هم گرفتم.هیکلم هم عضله ای هست و فرم قشنگی داره فقط یه مشکلی که هست قدم کوتاه هستش و پیش دکتر بابت قدم رفتم گفت که از استخوان مچت عکس بگیر اگر رشد استخوانیت بسته باشه دیگه رشد نمیکنی که ماله من بسته شده طبق عکس
حالا 3 تا سوال:
1:همه میگن تو خشک کار میکنی ضرر میبینی و به من پیشنهاد خوردن پروتعین و... رو میدن؟ایا لازم هست که بعد از این 6 ماهی که خشک کار کردم و انصافا هم راضیم شروع به خوردن این اقلام بکنم؟؟؟؟

2:چجوری میشه وزن رو افزایش داد؟؟؟همون جور که گفتم اولش خوب اومدم بالا ولی یهو....

3:و اصلی ترین مشکل که خیلی نگرانم کرده این قدم هست ...یعنی من دیگه قدم رشد نمیکنه؟حتی شده 3 تا 5 سانت؟برای افزایش قد چه کار هایی باید کرد؟من تا دلتون بخواد بارفیکس کار میکنم ولی تاثیری ندیدم تو قدم...

اینم مشخصات قد پدر و مادر و برادر 26 سالم هست:
پدرم:173 تا 75 هستش
مادرم:بین 155 تا 158 هستش...
برادرم هم بین 167 تا 170 هستش...

ممنون میشم راهنمایی های لازم و دوستانتون را باهام در میون بگذارید...

باشگاه سبک کار کن , دستگاه های که باید پا بزنی رو که اصلا نزن
یه حسی بهم میگه شنا ادمو قد بلند میکنه نمیدونم چرا :D

hossein.j

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
از اساتید باتجربه و محترم تقاضا دارم که اگه حرکت های موثر و خوبی برای افزایش قد سراغ دارند
نام حرکت + انجام اصولی + اگه شد عکس تو تاپیک قرار بدند
(بنده قدم نسبت به سن و وزنم خوبه ولی بازم می خوام افزایش قد داشته باشم)
لطفا از اسپم ها و سوالات بیخودی خودداری کنید
ممنون

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
منم میخوام این حرکاتو

hossein.j

Registered User
لایک‌ها
0
واقعا از این بخش نا امید شدیم ، یعنی یه آدم با تجربه پیدا نمیشه؟؟؟؟

RIO

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
27
فکر میکنم طناب زدن و بارفیکس خوب باشه,چون بارفیکس میکشه بدن رو,طناب هم باعث میشه که بپر بپر کنید,بسکتبالی ها هم برا همین بپر بپر هست که قدشون بلند میشه,

banned_user_10

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,060
طناب باعث میشه که بپر بپر کنید,بسکتبالی ها هم برا همین بپر بپر هست که قدشون بلند میشه,

بپر بپر !
khandidan_2.gif

بالام جان شما چند سالته ؟! و اینکه الان قدت چند سانتیمتر هست ؟!اگه 20 رو رد کرده باشی که دیگه صفحات رشدت بسته شده و هزار تا حرکت کششی هم که بری هیچ توفیری نداره . وگرنه همون حرکات کششی رو تمرین کن تاثیر زیادی داره و البته تغذیه ی مناسب فراموش نشه

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
سلام دوستان، نمیدونم تاپیک تکراری هست یا خیر
تاپیک بدنسازی موجود هستش اما خوب چون اساس کاهش وزن رو در اینجا بر حرکات هوازی و این چنینی میزاریم یه مقدار تفاوت هایی وجود خواهد داشت.
اما اگر دوستان تمایل داشته باشند میتونیم بصورت مجازی و غیر حضوری در جهت افزایش رقابت برای کاهش وزن یه سری دوره های زمانی رو برگزار کنیم، که بنا به صداقت دوستان با اعلام اعداد و ارقام کاهش یافته در بازه ی زمانی مورد نظر نفر برنده انتخاب بشه، در مورد تاریخ برگزاری دوره ها و مدتشون و تعداد شرکت کنندگان لطفا نظر بدید.
علت اصلی ایجاد چنین تاپیکی هم افزایش عوامل انگیزشی در روند تمرین برای کاهش وزن میباشد.

فکر میکنم الان که عید نزدیکه خیلی از دوستان بخوان چندگرم چربی اظافه رو دود هوا کنند، شرکت آقایان و بانوان آزاد میباشد.

منتظر پیشنهادات شما عزیزان هستیم :)

fereydoon1

Registered User
لایک‌ها
895
یه جور برنامه بریز از پشت سیستم پا نشیم دیگه

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
فکر میکنم طناب زدن و بارفیکس خوب باشه,چون بارفیکس میکشه بدن رو,طناب هم باعث میشه که بپر بپر کنید,بسکتبالی ها هم برا همین بپر بپر هست که قدشون بلند میشه,
سلام دوست عزیز
طناب زدن تاثیری روی قد داره؟؟من تا حالا نشنیده بودم مبشه بیشتر توضیح بدید
ممنون از شما

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
بالا