• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع کاهش یا افزایش وزن

hossein7genius

Registered User
لایک‌ها
37
سلام دوستان و مربیان عزیز

من حدود 1 سال و 7 ماه هست که خیر سرم باشگاه میرم :D
آقا هستم 19 سالمه و 180 قد
قبل اینکه برم باشگاه وزنم 50 بود که با قرص های چاقی و... الان به 60 کیلو رسیدم.
و همین قرض ها با طبیعت گرم و... کبدم رو تنبل و ضعیف کرده.
الان هرچیزی که طبیعت گرم داشته باشه بخورم بدنم جوش میزنه.
میخواستم ببینم از دوستان کسی تو داروهای گیاهی و داروخونه ای چیزی بسیار موثر برای افزایش وزن میشناسه؟ و تجربه کرده که بهم معرفی کنه؟
اکثر داروهای چاقی طبیعت گرم دارن و برای کبد بنده مضر, فقط میخوم حتما طبیعت سرد داشته باشه و اصلا گرمی نباشه.

از نظر تمرین کردن و وزنه های سنگین زدن مشکلی ندارم.
منتظرم خواهشا راهنماییم کنید.

kherse ghotby

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
من قدم 175 تازه بسکتبالبازی میکنمو قد خیلی مهمتره توش از ماله شما
sooomaa میتونی بزنی ولی عوارض داره اما در روشهای غیر طبیعی بهترین راهه اما این کارو نکن به نظر من

show_man

Registered User
لایک‌ها
26
سلام دوستان.یه سوالی دارم.من الان 22 سالمه.190 سانت قدمه.85 کیلو وزنمه. به نظرتون چقد جای افزایش قد دارم؟ وزنم فکر کنم باید به 90 کیلو حتما برسه .همه میگن برو بدن سازی.ولی نمیرم.!! یه مدت هم تکواندو کار میکردم.استادم دیگه کم مونده بود التماسمو کنه.میگفت ول نکن این ورزشو.پاهات به درد این ورزش میخوره.ولی کیه که گوش کنه.یه ساله ول کردم!!!

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
سلام دوستان.یه سوالی دارم.من الان 22 سالمه.190 سانت قدمه.85 کیلو وزنمه. به نظرتون چقد جای افزایش قد دارم؟ وزنم فکر کنم باید به 90 کیلو حتما برسه .همه میگن برو بدن سازی.ولی نمیرم.!! یه مدت هم تکواندو کار میکردم.استادم دیگه کم مونده بود التماسمو کنه.میگفت ول نکن این ورزشو.پاهات به درد این ورزش میخوره.ولی کیه که گوش کنه.یه ساله ول کردم!!!

درود دوست عزیز
با این سن شما فک نمیکنم دگ جایی برای افزایش قد وجود داشته باشید اگه هم باشه خیلی کمه
اگه نمیخواین قدتون کاهش پیدا کنه پس بدنسازی کار نکنید چون بالاخره روی قد تاثیر داره
یا انکه اگر هم میخواین کار کنین باید نسبتا سبک کار کنین

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
سلام
پس من چی تا دوماه پیش 170بودم ولی الان 176هستم
سنم 18 اینو بگم بسکت وپاریفکس میزنم ادامه رشد دارم پس؟

saeed engine

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
300
سلام
پس من چی تا دوماه پیش 170بودم ولی الان 176هستم
سنم 18 اینو بگم بسکت وپاریفکس میزنم ادامه رشد دارم پس؟

بله . البته بعضی افراد حتی تا 20 سالگی رشد دارند شما هم که بسکت کار می کنید روی افزایش قد تاثیر بسزایی داره

Mr.Mostafa

Registered User
لایک‌ها
38
دوستان من 16 رو دارم تموم میکنم(دیگه اخراشه) قدمم 170 به نظرتون خوبه البته توی خانواده هم قد متوسطی دارم .اینم بگم که توی خانواده ما معمولا توی سال 3 دبیرستان قد میکشن!! (من سال دومم)
لطفا یه روشی پیشنهادی بدین ممنون میشم (گرچه برام زیاد فرقی نمیکنه چون ادم باید عقل داشته باشه نه قد :rolleyes:)مثال یکی از دوستان بنده 22 سالشه قدش 190 یا بیشتر یا کمتره اما حرکات بچگانه و ...انجام میده که از یک ادمی توی این سن بعیده؟؟ یکی دیگه هم هست 20 سالشه با قد 175 یا 6 اما بسیار با عقل و فهمیده است و رشته اش ریاضی فیزیک ..

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
دوستان من 16 رو دارم تموم میکنم(دیگه اخراشه) قدمم 170 به نظرتون خوبه البته توی خانواده هم قد متوسطی دارم .اینم بگم که توی خانواده ما معمولا توی سال 3 دبیرستان قد میکشن!! (من سال دومم)
لطفا یه روشی پیشنهادی بدین ممنون میشم (گرچه برام زیاد فرقی نمیکنه چون ادم باید عقل داشته باشه نه قد :rolleyes:)مثال یکی از دوستان بنده 22 سالشه قدش 190 یا بیشتر یا کمتره اما حرکات بچگانه و ...انجام میده که از یک ادمی توی این سن بعیده؟؟ یکی دیگه هم هست 20 سالشه با قد 175 یا 6 اما بسیار با عقل و فهمیده است و رشته اش ریاضی فیزیک ..
دوست گرامی خودتون جواب خودتون رو دادین.....
موفق باشید

tiptop

Registered User
لایک‌ها
1
لطفا یه روشی پیشنهادی بدین ممنون میشم (گرچه برام زیاد فرقی نمیکنه چون ادم باید عقل داشته باشه نه قد :rolleyes:)مثال یکی از دوستان بنده 22 سالشه قدش 190 یا بیشتر یا کمتره اما حرکات بچگانه و ...انجام میده که از یک ادمی توی این سن بعیده؟؟ یکی دیگه هم هست 20 سالشه با قد 175 یا 6 اما بسیار با عقل و فهمیده است و رشته اش ریاضی فیزیک ..[/QUOTE
من قدم 185 هست.رفيق خدارو شكر كن.تازه 16 سالته من همسن تو بودم قدم 175 بودم

mdaastani

Registered User
لایک‌ها
22
چه حیف من فکر کردم تهران هستید. البته اینجا جلسه ای 50 تومن هم داریم ولی من یه دکتر با انصاف و کار درست پیدا کرده بودم (البته اتفاقی) :p

شما هم برو بدنسازی هم وعده های غذاییتون رو تعدادش رو بیشتر کنید مثلا یکی بین صبحانه و نهار و یکی هم بین نهار و شام. هردوش رو ترجیحا سیب زمینی سرخ کرده استفاده کنید اینطوری خیلی خوب نتیجه می گیرید.
پسرخالم بچه بود خیلی خیلی لاغر بود و اصلا وزنش تغییر نمی کرد پیش دکتر که رفت همین **** بالایی رو بهش داد که باید سیب زمینی سرخ کرده می خورد, مشکلش حل شد.
قرص مخمر هم خیلی خوبه من 3 سال پیش استفاده کردم تو 20 روز 4 کیلو وزنم بیشتر شد, این قرصهارو 2 تا دکتر خیلی خوب بهم معرفی کردن برای همین فکر نکنم عوارض جانبه خاصی داشته باشه.
خیلی برام جالب بود دوست عزیز
من یه دکتر دیدم که طب سوزنی داشت اما مطمئن نبودم که تاثیر داشته باشه
شما چند کیلو با طب سوزنی اضافه کردی؟

sarab666

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مخمر آبجو چیه؟قرصه؟تو داروخانه ها هست؟قیمتش چنده؟

سلام دوست عزیز . خوشحالم از اینکه بیشتر از هرچیز به فکر ورزش کردن هستی . راستشو بخوای من مربی ورزشی هستم . در آغاز ورزش وزنم 55 کیلو بود و بیشتر به سیخ شبیه بودم تا آدم . اما با تصمیمی که گرفتم به آنچه که می خواستم رسیدم و اکنون با وزنی در حدود 85 کیلو در خدمتتون هستم . با توجه به این که گفتی انگل و مشکل دیگه ای نداری و هم چنین سن مناسب و اگر که می خوای صرفا ورزش کنی ، ورزش بدنسازی بسیار مناسب است و اتفاقا زیر بنایی برای ورزش های دیگر است . استفاده از مکمل ها هم منوط به این است که تغذیه طبیعی ات خوب باشد . من هم در خدمتت هستم تا هر سوالی داشتی تا حد امکان بهت جواب بدم .

mdaastani

Registered User
لایک‌ها
22
سلام دوست عزیز . خوشحالم از اینکه بیشتر از هرچیز به فکر ورزش کردن هستی . راستشو بخوای من مربی ورزشی هستم . در آغاز ورزش وزنم 55 کیلو بود و بیشتر به سیخ شبیه بودم تا آدم . اما با تصمیمی که گرفتم به آنچه که می خواستم رسیدم و اکنون با وزنی در حدود 85 کیلو در خدمتتون هستم . با توجه به این که گفتی انگل و مشکل دیگه ای نداری و هم چنین سن مناسب و اگر که می خوای صرفا ورزش کنی ، ورزش بدنسازی بسیار مناسب است و اتفاقا زیر بنایی برای ورزش های دیگر است . استفاده از مکمل ها هم منوط به این است که تغذیه طبیعی ات خوب باشد . من هم در خدمتت هستم تا هر سوالی داشتی تا حد امکان بهت جواب بدم .
عزیز داداشم سنش 29 و وزن 60 تا با قدی تقریبا 185 و خوب کمو بیش هم ورزش بدنسازی داره
اما روتین نیست
آیا با منظم تر کردن برنامه ورزشی و تغذیه می شه بهش امیدوار بود؟

AR4SH66

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
201
میشه کمی در مورد تغذیه و نحوه حرکات بدنسازی خودتون، توضیح دهید ؟

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
دوستان

موهای زاید هم تاثیری در روند رشد قد وجودداره !!!!!!!!!!!!!!!!

بالا