• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع کاهش یا افزایش وزن

yasinya3in

Registered User
لایک‌ها
32
بهترین عمل برای رسیدن به تناسب اندام داشتن **** غذایی مناسب و تمرینات ورزشی مناسب بدنمان

yasinya3in

Registered User
لایک‌ها
32
ورزش طناب بازی در افزایش وزن تاثیر می کذارد

yasinya3in

Registered User
لایک‌ها
32
دوست عزیز تناسب اندامی یا لاغری که شما تصور میکنید لاغری نیست بلکه یه نعمت است افراد چاق روزی هزار بار آرزو میکنند تا به بدنی مناسب برسند

yasinya3in

Registered User
لایک‌ها
32
با کم کردن غذا به جایی نخواهیم رسید بلکه با شروع به کم کردن غذا بدن متوجه شده و چربی های بیشتری را ذخیره می کند پس بهتر است به صورت اصولی وبا مشورت با مشاور تغذیه شروع به کاهش وزن کنیم

yasinya3in

Registered User
لایک‌ها
32
باشگاه بهترین مکان برای کاهش وزن اما به صورت منظم و با برنامه ریزی منظم

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
کاهش وزن فقط کمتر خوردن و بیشتر فعالیت ورزشی و فقط هوازی داشته باشین باشگاه بدرد وزن کم کردن نمیخوره
در مرحله اول کمتر خوردن + پیاده روی
در مرحله دوم کمتر خوردن + دو

دوستان برای وزن کم کردن مهمترین چیز ارادست باید اراده قوی داشته باشین و کمی همت کنین همین

yasinya3in

Registered User
لایک‌ها
32
دوستان عزیز یا کسانی که می خواهند وزنشان را کم کنند یادتان باشد با شروع به کم کردن وزن یا گرفتن **** بدن شما متوجه خواهد شد پس پیش بینی میکند که تا ساعاتی دیگر یا روزهای دیگر بدن شما به اندازه ی کافی غذا در دسترسش نخواهد بود برای همین چربی بیشتری را ذخیره می کند بهتر است تاجایی که میتوانیم با ورزش وزنمان را کم کنیم البته همراه با یک برنامه ی غذایی مناسب

yasinya3in

Registered User
لایک‌ها
32
کاهش وزن با رعایت برنامه ی تا زمانی که گرسنه نشدیم چیزی نخوریم

Arash_Dm

Registered User
لایک‌ها
94
سلام دوستان.

در جامعه ما باب شده هرکسی به هر دلیلی که برنامه های تغذیه ای برای کاهش وزن رو به راحتی تجویز میکنه، ممکنه شخصی با برنامه ای خاص موفق شده باشه وزن قابل توجه ای از توده های چربی سفید بدنش رو کاهش بده و یا شخص دیگه ای مربی بدنسازی باشه یا یکسری تجربیات دیگه ای داشته باشه.

من خودم تا الان موفق شدم 15 کیلو از وزن بدنم رو کاهش بدم و الان 15 کیلو دیگه اضافه وزن دارم. و با مشکلاتی که ممکنه در پی کاهش وزن ناگهانی برای بدن پیش بیاد اشنا هستم.

این تاپیک رو زدم که فقط هشدار بدم به کسانی که برنامه های یویویی به دیگران میدن، و یا اینکه افرادی قصد دارن مثلا:
در عرض 2 هفته 5 کیلو، 1ماهه 12 کیلو و یا کلا 6 ماهه به وزن ایده آل برسند.

شاید بگید من که تا حالا 15 کیلو وزن کم کردم باید به دیگران راهنمایی بدم و کمک کنم که مشکل اضافه زن اونها هم حل بشه، اما من ترجیح میدم هشدار بدم، تا اینکه برنامه.
متأسفانه مکمل های غیرمجاز کاهش وزن هم که فراوانه و هرکسی به خودش اجازه میده با سلامتی دیگران بازی کنه.

كاهش وزن در ابتداي درمان بايد به ميزان 10% از وزن بدن فرد باشد و بايد در طول حداقل 6 ماه صورت گيرد. كاهش وزن سريع توصيه نمي شود چرا كه مي تواند باعث افزايش احتمال بازگشت وزن مجدد، سنگ كيسه صفرا و اختلالات الكتروليتي شود.

این نکته مهم ترین نکته ی کاهش وزنه، کاهش وزن سریع ممکنه برای محیط خون مشکلاتی به وجود بیاره، علاوه بر اون از کاهش وزن از مقداری که گفته شد بیشتر باشه، احتمال بروز بیماری های قلبی و عروقی، کبدی و کلیوی، بیماری های گوارشی و اعصاب و حتی اگر کاهش وزن خیلی خیلی شدید باشه ممکنه باعث مرگ از طریق آلوده شدن خون بشه.

این مطلب رو لطفا مطالعه کنید:
درمان اضافه وزن و چاقی
overweight9.jpg
شايد بهترين خبر براي افراد چاق اين باشد كه حتي كاهش متوسطي در وزن باعث كاهش محسوس عوارض احتمالي ناشي از چاقي مي شود. مقدار اين كاهش وزن براي هر فرد توسط پزشك تعيين مي شود.

كنترل وزن
كنترل وزن از سه مرحله جداگانه تشكيل شده است:
1- جلوگيري از افزايش وزن
2- كاهش وزن
كاهش وزن در ابتداي درمان بايد به ميزان 10% از وزن بدن فرد باشد و بايد در طول حداقل 6 ماه صورت گيرد. كاهش وزن سريع توصيه نمي شود چرا كه مي تواند باعث افزايش احتمال بازگشت وزن مجدد، سنگ كيسه صفرا و اختلالات الكتروليتي شود.
3- ثابت نگه داشتن وزن:
اين مرحله مهمترين قسمت كنترل وزن مي باشد كه در طول آن بايد ميزان كالري دريافتي و مصرفي مساوي بوده و افزايش مجدد وزن نبايد بيش از 5/1 كيلوگرم در سال باشد.

استراتژي هاي كنترل وزن: يك برنامه كنترل وزن مؤثر شامل مجموعي از استراتژي هاي درماني است كه شامل كنترل رژيم غذايي، فعاليت بدني، رفتار درماني، دارودرماني و جراحي است:
1.png
كنترل رژيم غذايي:
اين استراتژي مهمترين اثر را در مرحله كاهش وزن دارد. كاهش كالري مصرفي روزانه مهمترين توصيه در اين مرحله است و بهتر است ميزان كالري دريافتي به صورت اختصاصي براي هر فرد تنظيم شود. مشاروه با پزشك يا متخصص تغذيه به شما كمك مي كند تا با توجه به وزن فعلي و ساير فاكتورهاي خطر احتمالي رژيم مناسب خود را دريافت نماييد. فراموش نكنيد كه استفاده از رژيم هاي غيرعلمي بنا بر توصيه افراد ناآگاه مي تواند عوارض جبران ناپذيري براي سلامتي بدن شما داشته باشد.
1.png
فعاليت بدني
: براساس تحقيقات مشخص شده است كه ميزان كاهش وزن در افرادي كه فقط كالري مصرفيشان كاهش يافته نسبت به افرادي كه فقط فعاليت بدني دارند بيشتر است اما در صورت استفاده از هر دو روش بيشترين موفقيت در كاهش وزن ديده مي شود. همچنين فعاليت بدني باعث مي شود كه كاهش وزن ناشي از سوختن بافت هاي غيرچربي (عضلات) كاهش يافته و همچنين باعث بهبود سلامت قلب و عروق و متابوليسم پايه بدن مي شود.
1.png
دارودرماني
:
استفاده از دارو جهت كاهش وزن براي كليه افراد توصيه نمي شود و تنها افرادي كهBMI بيش از 30دارند و يا افرادي با بيماري هاي زمينه اي وBMI بيش از 27 بايد با كمك دارو وزنشان را كاهش دهند. متأسفانه امروزه به وفور مشاهده مي شود كه افراد جهت كاهش وزن به دارو روي مي آورند و بعضاً بسياري از داروهاي مورد مصرفشان غيرمجاز بوده و از سوي مراجع ذي صلاح تأييديه ندارند. خوب است بدانيد كه تنها چند داروي اندك است كه از سوي FDA يعني سازمان غذا و داروي آمريكا براي كاهش وزن مورد تأييد مي باشد و اين داروها نيز به صورت نسخه اي و در صورتي كه پزشك تشخيص دهد كه بايد براي فرد دارو درماني آغاز شود مجاز به مصرف هستند.
استفاده از فرآورده هاي غيرمجاز جهت كاهش وزن مي تواند عوارض جبران ناپذيري براي فرد به دنبال داشته باشد.

عوارض ناشي استفاده از فرآورده هاي تقلبي و
غيرمجاز كاهش وزن:

تاكنون مركز ثبت و بررسي عوارض جانبي گزارشات متعددي مبني بر بروز عوارض خطرناك ناشي از مصرف فرآورده هاي غيرمجاز كاهش وزن دريافت نموده است كه از آن جمله مي توان موارد زير را نام برد:
check.gif
درد قفسه سينه
check.gif
تعريق زياد
check.gif
افزايش فشارخون
check.gif
تشنج
check.gif
سكته قلبي
check.gif
افسردگي و ايجاد افكار خودكشي و ...

عليرغم ادعاهايي كه صرفاً جهت تبليغ براي فروش اين نوع محصولات مطرح مي شود مبني بر بي ضرر بودن فرآورده و يا كاملاً گياهي و طبيعي بودن آن، بررسي ها نشان داده كه اين فرآورده ها غالباً حاوي مواد آمفتامينی و تركيبات فعالی است كه بسياري بيشتر از ميزان مجاز بوده و سلامت مصرف كننده را تحت تأثير قرار مي دهند و حتي منجر به بروز وابستگي در فرد مي شود. و البته بر روي برچسب فرآورده ذكر نشده است كه مصرف كنندگان را گمراه كنند.
recommendation.jpg

1091.gif
توصيه ها:

مصرف داروها تنها بايد با توصيه پزشك انجام پذيرد و خوددرماني براساس توصيه افراد ناآگاه به هيچ عنوان توصيه نمي شود.

تنها داروهايي كه از طريق داروخانه توزيع مي شوند و برچسب تأييد وزارت بهداشت را دارند قابل استفاده است و ساير مراكز فروش جهت تهيه فرآورده هاي كاهش وزن به هيچ عنوان توصيه نمي شود.

مؤكداً توصيه مي شود كه از مصرف فرآورده هاي فاقد مجوز و قاچاق اجتناب شود و همچنين فراموش نكنيد كه صرفاً ادعاي وجود تركيبات گياهي يا طبيعي در يك فرآورده دليل بر بي خطر بودن آن نيست و بايست مستندات و اطلاعات كافي در خصوص اجزاي موجود در آن و عوارض احتمالي آنها از طريق مراجع ذي صلاح تأييد شود.

داروهاي مجاز مورد استفاده جهت كاهش وزن كه از طريق جلوگيري از جذب چربي ها عمل مي كنند مي تواند باعث افزايش نياز بدن به ويتامين هاي محلول در چربي
A,D,E,K شوند كه حتماً در صورت مصرف اين نوع داروها در رابطه با لزوم مصرف مكمل هاي ويتاميني از توصيه پزشك خود استفاده كنيد.

مورد تأييد بودن فرآورده هاي كاهش وزن به معني قابل استفاده بودن آن براي تمام افراد نيست و مانند ساير داروها محدوديت هاي سني و ساير موارد احتياط مصرف در مورد اين داروها نيز صادق است. پس اگر پزشك دارويي براي كاهش وزن به شما تويه مي كند به هيچ عنوان آن را به دوستان و آشنايان خود معرفي نكنيد چرا كه ممكن است با توجه به وضعيت متفاوت افراد استفاده از دارو براي آنها خطرساز باشد.

physical_therapy.jpg

در نظر داشته باشيد كه كم خطرترين و بهترين روش كاهش وزن استفاده از رژيم كم كالري و فعاليت بدني مناسب است.

منبع: دانشگاه علوم پزشکی شیراز-معاونت غذاودارو-مدیریت تحقیق و توسعه

amirakbari00

Registered User
لایک‌ها
469
افراد زیادی برای لاغر شدن به هر شیوه ای از جمله روشهای درمانی شیمیایی وگیاهی خطرناک پناه میبرند به خصوص کسانی که همواره به کار مشغول هستند وفرصت کمی برای درست خوردن ودرست ورزش کردن می یابند.
تحقیقات جدید نشان می دهند که سویا علاوه بر اینکه غذای کم کالری است خاصیت کاهش وزن را هم دارد .سویا سلولهای چربی را از طرق مختلف هم در زنان وهم در مردن کاهش میدهد ژاپنی ها که لا غرترین وپر عمرترین مردم روی کره زمین هستند به مقدار کافی از سویا که دارای مقدار کمی کربو هیدرات است استفاده میکنند تحقیقات نشان میدهد که پروتیین سویا غنی از ماده ای به نام ایزوفلاون(isoflavon)است که باعث کاهش ذخیره چربی وافزایش بافت ماهیچه ای در دوران یائسگی می شود .
کاهش وزن
کاهش وزن
وهمانطور که می دانیم افزایش بافت ماهیچه ای بدین معناست که انرژی بیشتری هم به صورت کالری میسوزانیم حتی اگر ورزشی انجام ندهیم به عبارت دیگر هر چه بافت ماهیچه ای بیشتری داشته باشیم وزن بیشتری از دست میدهیم .پروتئین سویا باعث احساس سیری در شما شده وحتی کلسترول خون شما را پایین می آورد سویا سطح انسولین را متوازن میکند ودر نتیجه ذخیره چربی کاهش می یابد کاهش نوسانات انسولین باعث بی میلی ما به مواد شیرین وقندی میشودوهمه اینها یعنی بدن به سوی لاغری سوق داده خواهد شد از خواص سویا علاوه بر کاهش کلسترول خون می توان گفت از بیماریهای قلبی پیشگیری و به کاهش علایم یائسگی کمک کرده استخوانها را محکم تر کرده وکاهش علائم قبل از قاعدگی وسلامت پروستات, رحم ,وسلامتی بیشتر پستانها میگردد. نکته بسیار مهم وقابل توجه اینکه مصرف سویا باید روزانه ۱۰۰تا۱۶۰میلیگرم ایزوفلان به بدن برسد تا این نتایج را برای بدن ما در بر داشته باشد .
با تشکر از دکتر ویدا عامری

منبع: مای اپرا
ادامه مطالب

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود

کاربران محترم لطفا هرگونه بحث و گفتگو یا نیازمندی درباره کاهش یا افزایش وزن را در این تاپیک انجام دهند... لطفا تاپیکهای مجزا نزنید...

پاینده باشید

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
میخوام وزنم حسابی بره بالا . الان 76 کیلو هستم . یک ماه پیش قبل امتحانات 80 کیلو شده بودم بدنسازی نرفتم و استرس و بیخوابی 4 کیلو لاغرم کرد . میخوام برم دور بر 90 . 95 . قراره فردا برم پیش پزشک تغذیه . متاسفانه دکترا برنامه ای میدن ادم با 1 میلیونم تموم نمیشه . میخوام برنامه ای باشه که نهایت ماهی 200 خرج برداره .

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
من قصد افزایش وزن دارم
قد: 179 / وزن: 68 کیلو
برنامه غذایی می‌خوام که با بودجه کم (100 تا 130 در ماه) قابل اجرا باشه
پیشاپیش متشکرم.

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
درود

کاربران محترم لطفا هرگونه بحث و گفتگو یا نیازمندی درباره کاهش یا افزایش وزن را در این تاپیک انجام دهند... لطفا تاپیکهای مجزا نزنید...

پاینده باشید

بهتر نیست یه تایپیک جامع برای کاهش وزن و یه تایپیک دیگه برای افزایش وزن زده بشه ؟ این طوری خیلی درهم هست و مثلا من که دنبال اطلاعات افزایش وزن هستم باید چند صفحه دنبالش بگردم و ....

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
بهتر نیست یه تایپیک جامع برای کاهش وزن و یه تایپیک دیگه برای افزایش وزن زده بشه ؟ این طوری خیلی درهم هست و مثلا من که دنبال اطلاعات افزایش وزن هستم باید چند صفحه دنبالش بگردم و ....
پیشنهاد بدی نیست... اما با توجه به تجمیع تاپیکها جدا کردن پستهای قبلی ممکن نیست. نهایتا مسایل و پستهای جدید در تاپیکها قرار میگیرن...

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

yasman.yk

Registered User
لایک‌ها
294
معرفی یک رکورد دار در لاغری که وزن خود را از ۱۱۵/۲ به ۸۵ کیلوگرم کاهش داد و در اینجا راز موفقیت ایشان را مطرح می‌سازیم.

مصاحبه با آقای محسن کوه بری با کاهش وزن ۳۰ کیلو گرم

تلخ ترین خاطره از زمان چاقی تان را مرقوم فرمایید.
موقعی بود که می‌رفتم لباس بخرم ، چون لباس اندازه خودم به سختی پیدا میکردم.

-از وضعیت چاقی خود و خانواده تان بگوئید. از چه سنی افزایش وزنتان شروع شد؟
از سن ۲۲ سالگی و فقط من چاق بودم.

- چرا تصمیم به کاهش وزن گرفتید؟
چون بدن من داشت کرخت می‌شد، صبح‌ها که از خواب بیدار می‌شدم پاهایم بی حس بودن.

بعد از کاهش وزن چه احساسی دارید؟
احساس سبکی ، آرامش و…. نمی‌شود این حس را بیان کرد چون واقعا کسی که وزن خود را پایین می‌آورد تمام کارهایی را که در دوران چاقی نمی‌توانسته انجام دهد میتواند انجام دهد.

عکس العمل اطرافیان تان پس کاهش وزن چه بوده ؟؟
هیچ کس دیگر مرا نمی‌شناخت و همه میگفتند که ۲۰ سال جوان شده ای.

مهم ترین و آخرین پیام و سفارش را برای چاق‌ها بنویسید؟
اینکه به فکر باشند قبل از اینکه دیر شود و نگویید نمی‌شود و ما نمی‌توانیم **** بگیریم. چون خواستن توانستن است.

poq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,567
من 90 کیلو هستم با 186 قد واسه کاهش وزن چی پیشنهاد دارید میخام سییکس پکم نمایان بشه

بالا