• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع کاهش یا افزایش وزن

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
اگر فقط شکم درست کردی علتش عادات غلط مصرف غذاست عزیز و بی تحرکیه
اینکه در هنگام مصرف مثلا زیاد مایعات استفاده کنی خصوصا آب جو ( ماءالشعیر ) و بعضی موارد دیگه
ولی در کل با **** غذایی شکم سریع کوچک میشه و مشکل اساسی زیر شکم و دور شکم هست.

برای کوچک شدن شکم مبادا حرکات شکم بری ؟ بزرگ تر میشه که کوچیک تر نمیشه فقط از حرکاتی مثل زیرشکم به حالت آویزون استفاده کن اونم 90 درجه نه بیشتر

انشاالله کوچیکش کنی که دوست دخترت حسابی کیفیشو ببره :D
یعنی مایعات بخورم زیاد.
بعد **** هم بگیرم.
جدا حرکت شکم نرم؟!!!!!!!! این حرکت زیر شکم به حالت اویزون چیطوریه؟؟میتونید عکسی چیزی بذارید؟
ای اقا مگه هر کی میخواد وزنشو کم کنه واسه دوست دخترشه:general210::)

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
نه عزیزم منظورم این بود که مثلا این جز عادات بد غذایی ما ایرانیاست یا در کل دنیا وجود داره خیلی هم می چسبه
اونو مثال زدم به عنوان عادات بد غذایی که باعث جلو آمدن شکم میشه
**** هم شام سعی کن همیشه 2 کاسه ماست بخور هم خواب راحتی خواهی داشت هم عمر بیشتری می کنی هم سنگین نیست البته ماست کم چرب
اگر نه سعی کن سالاد بخوری

عکس حرکت که خواسته بودی عزیز

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
نه عزیزم منظورم این بود که مثلا این جز عادات بد غذایی ما ایرانیاست یا در کل دنیا وجود داره خیلی هم می چسبه
اونو مثال زدم به عنوان عادات بد غذایی که باعث جلو آمدن شکم میشه
**** هم شام سعی کن همیشه 2 کاسه ماست بخور هم خواب راحتی خواهی داشت هم عمر بیشتری می کنی هم سنگین نیست البته ماست کم چرب
اگر نه سعی کن سالاد بخوری

عکس حرکت که خواسته بودی عزیز
اها الان دوگوله افتاد:D
اگر شام نخورم چی؟مشکلی نداره؟
اوپس این حرکت کمی تا قسمتی واسم سخته .چون در رفتگی کتف دارم .یعنی کمپلت حی در میره
راه حل دیگه نیست؟ یا فقط باید اینو برم

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
از این روش استفاده کن
به حالت طناب بپر فرض کن داری طناب میزنی
3 ست 30 الی 40 تایی و بعدها ست ها رو به 3 ست 50 یا 60 تایی برسون ( زمانی که سبک تر شدی )
این حرکت هم انجام بده روی زمین دراز بکش و 2 تا پا رو تقریبا با هم جفت کن پاها رو در کنار هم بیار بالا همزمان و بعد آروم ببر پایین بالا که میاری حالت 90 درجه پیدا کنه تقریبا.
پایین هم که میاری کامل بچسبونش 4 تا ست 5 الی 10 تایی هم که بری کفایت می کنه برای شروع ولی آهسته انجام بده

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
از این روش استفاده کن
به حالت طناب بپر فرض کن داری طناب میزنی
3 ست 30 الی 40 تایی و بعدها ست ها رو به 3 ست 50 یا 60 تایی برسون ( زمانی که سبک تر شدی )
این حرکت هم انجام بده روی زمین دراز بکش و 2 تا پا رو تقریبا با هم جفت کن پاها رو در کنار هم بیار بالا همزمان و بعد آروم ببر پایین بالا که میاری حالت 90 درجه پیدا کنه تقریبا.
پایین هم که میاری کامل بچسبونش 4 تا ست 5 الی 10 تایی هم که بری کفایت می کنه برای شروع ولی آهسته انجام بده
ممنون
بعد این کارارو هر روز یانه یه روز در میان؟
بعد در چه زمانی انجام بدم؟ بعد از غذا قبل غذا؟
ببخشید زیاد شد

jan_sakht

Registered User
لایک‌ها
443
از دوستان كسي مشكل كم يا زياد كردن وزن داشته باشه بهش مشاوره ميدم ( تضميني ) با يه مبلغ نا چيز ...

نه لازمه از دارو استفاده كنيد و نه مكمل ...

13 سال تجربمو در اختيارتون ميزارم ...

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
ممنون
ببخشید زیاد شد
ممنون
ببخشید زیاد شد

اگر ورزش خاصی انجام نمیدی و تحرک خاصی نداری هر روز انجام بدی بهتره اگر دوچرخه ثابت هم داری 1 روز در میون 30 دقیقه هر بار برو
فورا زمانی که از خواب بیدار میشی 2 لیوان آب بخور 5 دقیقه بعد تمرین رو شروع کن و بعد از اون یه دوش بگیر بعد هم صبحانه مصرف کن

alinana

Registered User
لایک‌ها
551
دوستان عزیز یه برنامه غذایی میخوام واسه ۲ماه
قبلا از ۱۲۵ به ۸۷ رسیدم
قدم ۱۸۲
میخوام یه ۱۰تایی بیام پایین **** گرفتم ولی نتیجه نداد و بدنم استب کرده بدجور
نه زیاد میشه نه کم

با مشاوره دوستان lipo 6 black+bcaa+mutli mineral+vitamin c
گرفتم
اینم بگم که باشگاهه بدنسازی نمیخوام دیگه برم
به جاش ۳روز هوازی و ۲روز استخر واسه شنا میرم
به شدت هم شکم و پهلو دارم و دلیل وزن کردنمم همینه

پس اگه برنامه ای میدونید یه خبری بدید ممنون میشم

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
والا با Lipo 6 Black کلا تمرین کردن امکان پذیر نیست چون کلا سرگیجه ولت نمی کنه که بخوای ورزش کنی
BCAA نباز نداری ! مولتی ویتامین و ویتامین C + کلسیم احتیاج داری و بعد از 2 هفته **** باید ویتامین E رو هم اضافه کنی ( در صورتی که رژِیمت سخت باشه )

باید دقت کرد که شما این وزن رو در چه مدت می خوای کم کنی اگر فقط 10 کیلو لازمه کم کنید اصلا لیپو 6 احتیاجی نیست و یک هزینه اضافی است.
توضیحات بیشتری بدید برنامه هم سرخود نمیشه داد و باید حتما بدن رو بررسی کرد در مورد سلامتی کسی که می خواد **** بگیره سوال و تحقیق کرد.
به این سادگی نیست و الا جواب که نمی گیرید هیچی آسیب های جدی میبینید که در آینده به وضوح متوجه خواهـیـد شد.
My Email : [email protected]

H4med-LN

Registered User
لایک‌ها
121
سلام.
من حدودا 22 سالم هست(11 آبان 22 سالم تموم میشه.)
قدم حدودا 180 و وزنم چیزی نزدیک 60 کیلو هست. خیلی لاغرم و این خیلی اذیتم میکنه و حتی مشکل ساز شده برام..

یکی دو سال قبل بخاطر همین مشکلم مدتی بدنسازی کار کردم اما وزنم زیاد نشد که هیچ بلکه بدنم سوخت! بگذریم..

مدتی بعد به کارشناس تغذیه مراجعه کردم, یه برنامه غذایی بلند بالا نوشت برام که توی هر وعده فکر کنم باید غذا و تنقلات حداقل 3 نفر رو تنهایی میخوردم. خلاصه به هر ترتیب و خرج و زوری بود به گفته های اون کارشناس و برنامه ای که داد عمل کردم اما اونم تاثیری نکرد.

دو سه هفته پیش به دکتر داخلی مراجعه کردم تا مطمئنم بشم بیماری تیروئید و ... ندارم و مشکلمو مطرح کردم, که اونم نوشت برم آزمایش بدم,آزمایش از ادرار و مدفوع و خون بود, دکتر جواب رو دید و گفت همه چیز بدنت خیلی طبیعی و خوبه, فقط یه مقدار خیییلی جزئی عفونت در مدفوع داری که اونم مهم نیست و چنتا داروی ضد عفونت نوشت برام.

در مورد غذا خوردن بگم که کم اشتها نیستم و زیاد غذا میخورم..یعنی در کل مشکل غذا خوردن و اشتها ندارم.
از پودرها و قرص های چاقی هم استفاده کردم ولی بازم تاثیری نداشت..

واقعا نمیدونم دیگه چکاری بکنم.. خیلی کلافه م کرده. هر راهی به ذهنم میومده رفتم و نتیجه ای نگرفتم. هرچقدر زور میزنم چاق نمیشم و به نتیجه نمیرسم. انگار بدنم stop کرده و تکون نمیخوره.
الان هم شرایطم طوری هست که نمیتونم دوباره به باشگاه برم.

خیلی ممنون میشم کمکم کنید.منتظر پاسختون هستم.. تشکر..

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
سلام.
من حدودا 22 سالم هست(11 آبان 22 سالم تموم میشه.)
قدم حدودا 180 و وزنم چیزی نزدیک 60 کیلو هست. خیلی لاغرم و این خیلی اذیتم میکنه و حتی مشکل ساز شده برام..

یکی دو سال قبل بخاطر همین مشکلم مدتی بدنسازی کار کردم اما وزنم زیاد نشد که هیچ بلکه بدنم سوخت! بگذریم..

مدتی بعد به کارشناس تغذیه مراجعه کردم, یه برنامه غذایی بلند بالا نوشت برام که توی هر وعده فکر کنم باید غذا و تنقلات حداقل 3 نفر رو تنهایی میخوردم. خلاصه به هر ترتیب و خرج و زوری بود به گفته های اون کارشناس و برنامه ای که داد عمل کردم اما اونم تاثیری نکرد.

دو سه هفته پیش به دکتر داخلی مراجعه کردم تا مطمئنم بشم بیماری تیروئید و ... ندارم و مشکلمو مطرح کردم, که اونم نوشت برم آزمایش بدم,آزمایش از ادرار و مدفوع و خون بود, دکتر جواب رو دید و گفت همه چیز بدنت خیلی طبیعی و خوبه, فقط یه مقدار خیییلی جزئی عفونت در مدفوع داری که اونم مهم نیست و چنتا داروی ضد عفونت نوشت برام.

در مورد غذا خوردن بگم که کم اشتها نیستم و زیاد غذا میخورم..یعنی در کل مشکل غذا خوردن و اشتها ندارم.
از پودرها و قرص های چاقی هم استفاده کردم ولی بازم تاثیری نداشت..

واقعا نمیدونم دیگه چکاری بکنم.. خیلی کلافه م کرده. هر راهی به ذهنم میومده رفتم و نتیجه ای نگرفتم. هرچقدر زور میزنم چاق نمیشم و به نتیجه نمیرسم. انگار بدنم stop کرده و تکون نمیخوره.
الان هم شرایطم طوری هست که نمیتونم دوباره به باشگاه برم.

خیلی ممنون میشم کمکم کنید.منتظر پاسختون هستم.. تشکر..

شما به شدت متابولیسم ( سوخت و ساز ) بدنتون بالاست
یک روش معرفی می کنم البته بدونه تمرین و تغذیه مطمئن باشید امکان پذیر نیست ولی با این حال سعی کنید میزان مصرف کالری روزانتون رو بیشتر کنید به طوری که بیشتر از میزان مصرفتون باشه مصرف مایعات رو هم همراهش زیاد کنید
از مارشعیر حتما استفاده کنید - سوپ جو فراموش نشه - صبح ها همراه با تخم مرغ + از پودر گندم استفاده کنید از ماست هایی که حاوی نشاسته هستند مثل ماست سون و ... استفاده کنید
حتما 40 دقیقه الی 1 ساعت قبل از مصرف غذا مواد قندی استفادی کنید تا باعث بشه بدن به صورت خودکار انسولین ترشح کنه و شما رو باز هم گرسنه تر کنه این رویه رو ادامه بدید جواب نگیرید مجبورید از راه حل قطعیش استفاده کنید
که اگر نیاز به مشاوره خصوصی بود خدمتتون میگم ( نگران نباشید در بدنسازی همه چیز قابل تغییره )

ali_94

Registered User
لایک‌ها
40
با سلام خدمت دوست عزیز
من 21 سالمه وزن 80 قد 180
یه خورده شکمم زده بیرون وپهلو هام
میخواستم چربی های اضافی پهلوها وشکم رو بسوزونم هرچه سریع تر
میخواستم ببینم ورزشی یا برنامه ای یا دارویی هست؟؟؟
فقط میخوام سریع چربی ها بسوزه وشکم کوچکتر بشه
ممنون

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
سلام عزیزم
تمرین پهلو : دورشکم چرخش چوب به طرفین 3 ست 2 دقیقه ای - دوچرخه ثابت 30 دقیقه ( 1 روز تمرین اول و روز بعد تمرین دوم و جمعه ها استراحت )
تمرین زیرشکم : زیرشکم به حالت آویزون 90% ( آویزون میشی و پاها رو موقع بالا آوردن خم می کنی و به بالا میاری تا یک حالت 90% ایجاد کنی ) 3 ست 20 تایی و بعد ها 3 ست 25 تایی کافیه
پرش به حالت طناب ( نیازی به وجود خود طناب نیست ) 3 ست 40 الی 60 تایی و بعدها 3 ست 80 تایی

**** هم باید داشته باشی که ارائه **** غذایی به صورت جزئی ارائه نمیشه فقط توضیحات کلی میدم با یکم مثال
مثلا کالری مصرفی روزانه رو به 1300 - 1200 کالری در روز کاهش بده
به هیج عنوان همراه با غذا آب نخور همینطور تا 20 الی 30 دقیقه بعد از مصرف غذا مایعات میل نکن.
مارشعیر و نوشیدنی ها قندی و ... رو کلا قطع کن.
سعی کن از فیبرها که در میوه ها به وفور یافت میشن استفاده کن
ناهار و وعده بعد از ظهر رو ماهی و سینه مرغ استفاده کن به صورت آبپز یا کبابی
مصرف مایعات رو هم به صورت خنک کمی بالاتر ببر
روزانه 3 الی 4 خرما حتما استفاده کن.
صبحانه رو هم سعی کن از پنیر بدون نمک و 1 کف دست نان لواش استفاده کنی یا چند عدد سفیده تخم مرغ
شام رو هم سالاد بخور - روزی 3 وعده هم میوه استفاده کن ( سیب - پرتقال - هویج )
اگر زمان **** پایین باشه نیازی به مصرف مولتی ویتامین نیست فقط روزانه 250 - 500 میلی گرم ویتامین C استفاده کن ( قرص جویدنی )
اگر طولانی تر از 1 هفته شد که میشه حتما از کلسیم استفاده کن روزی 400 iU
20 دقیقه قبل از تمریناتت حتما از ال - کارنیتین 500 الی 1000 استفاده کن ( روزانه 500 میلی گرم و از سه روز بعد روزانه 1000 میلی گرم )
صبح ها هم حتما از کافئین استفاده کن 1 لیوان قهوه تلخ کافیه ( 1 پیمانه و نیم قهوه بریز داخل 1 لیوان آب جوش )

خراب کردن خیلی ساده تر از ساختنه ولی چون سخت میگذره روزها به نظر دیرتر تمام میشن :general108:

مثل اینکه جزئیات رو هم تا مقداری گفتم امیدورام
موفق باشی

ali_94

Registered User
لایک‌ها
40
سلام عزیزم
تمرین پهلو : دورشکم چرخش چوب به طرفین 3 ست 2 دقیقه ای - دوچرخه ثابت 30 دقیقه ( 1 روز تمرین اول و روز بعد تمرین دوم و جمعه ها استراحت )
تمرین زیرشکم : زیرشکم به حالت آویزون 90% ( آویزون میشی و پاها رو موقع بالا آوردن خم می کنی و به بالا میاری تا یک حالت 90% ایجاد کنی ) 3 ست 20 تایی و بعد ها 3 ست 25 تایی کافیه
پرش به حالت طناب ( نیازی به وجود خود طناب نیست ) 3 ست 40 الی 60 تایی و بعدها 3 ست 80 تایی

**** هم باید داشته باشی که ارائه **** غذایی به صورت جزئی ارائه نمیشه فقط توضیحات کلی میدم با یکم مثال
مثلا کالری مصرفی روزانه رو به 1300 - 1200 کالری در روز کاهش بده
به هیج عنوان همراه با غذا آب نخور همینطور تا 20 الی 30 دقیقه بعد از مصرف غذا مایعات میل نکن.
مارشعیر و نوشیدنی ها قندی و ... رو کلا قطع کن.
سعی کن از فیبرها که در میوه ها به وفور یافت میشن استفاده کن
ناهار و وعده بعد از ظهر رو ماهی و سینه مرغ استفاده کن به صورت آبپز یا کبابی
مصرف مایعات رو هم به صورت خنک کمی بالاتر ببر
روزانه 3 الی 4 خرما حتما استفاده کن.
صبحانه رو هم سعی کن از پنیر بدون نمک و 1 کف دست نان لواش استفاده کنی یا چند عدد سفیده تخم مرغ
شام رو هم سالاد بخور - روزی 3 وعده هم میوه استفاده کن ( سیب - پرتقال - هویج )
اگر زمان **** پایین باشه نیازی به مصرف مولتی ویتامین نیست فقط روزانه 250 - 500 میلی گرم ویتامین C استفاده کن ( قرص جویدنی )
اگر طولانی تر از 1 هفته شد که میشه حتما از کلسیم استفاده کن روزی 400 iU
20 دقیقه قبل از تمریناتت حتما از ال - کارنیتین 500 الی 1000 استفاده کن ( روزانه 500 میلی گرم و از سه روز بعد روزانه 1000 میلی گرم )
صبح ها هم حتما از کافئین استفاده کن 1 لیوان قهوه تلخ کافیه ( 1 پیمانه و نیم قهوه بریز داخل 1 لیوان آب جوش )

خراب کردن خیلی ساده تر از ساختنه ولی چون سخت میگذره روزها به نظر دیرتر تمام میشن :general108:

مثل اینکه جزئیات رو هم تا مقداری گفتم امیدورام
موفق باشی
ببخشید یه سوال دیگه چه مدت طول میکشه تا چربی ها بسوزه؟؟؟

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
شما تلاش می کنید تا از بین بره زمان بر هست طبق برنامه خاصی هم که جلو نمیرید بستگی به **** غذاییتون داره و مقدار سوخت و ساز بدنتون ( متابولیسم )
پیش بینی براش ندارم طبق برنامه های مختلف از 2 هفته تا 1 سال ( بستگی به برنامه تمرینی و غذاییتون داره )

ali_94

Registered User
لایک‌ها
40
اگه به جای نیم ساعت دوچرخه ثابت از دوچرخه معمولی در نیم ساعت استفاده کرد مشکلی داره؟؟؟
مثلا حدود 10 کیلومتر رکاب زدن دوچرخه معمولی چجوریه؟؟؟
تفاوت بین دوچرخه ثابت و دوچرخه معمولی چیست؟؟؟

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
شما در دوچرخه ثابت سرعت و فشار با ریک ریتم خاص هست و فشار رو می تونید بیشتر کنید اینجوری ران ها و دورشکم فشار بیشتری بهشون میاد
ولی در دوچرخه نمیشه با این حال موردی نداره دوچرخه سوار شید و بگردید نیم ساعت

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
دیگه هرگز نبینم کسی حتی به شوخی و کنایه اشاره به استعمال مواد مخدر داشته باشه... حتی به اسم هیچ مخدری... جریمه اش بن دائم خواهد بود... بلافاصله...

بالا