انشاالله
خواستن توانستنه
با تمرین خیلی زودتر به نتیجه میرسی
ممنون
تمرین چه چیزهایی رو انجام بدم؟
کلا میخوام غذاهای روغنی و برنج رو کم کم حذف کنم
چه چیزایی جایگزین کنم
انشاالله
خواستن توانستنه
با تمرین خیلی زودتر به نتیجه میرسی
کته رو حتما روزی 5 قاشق رو داشته باشید
مصرف نمک رو به 5 گرم در هفته محدود کنید
سعی کنید به صورت آیپز و یا کبابی گوشت و ... رو مصرف کنید
سبزیجات و میوه ها رو در برنامه افزایش بدید میزان مصرف کالری رو به 1700 فعلا برسونید
عنوان جدیدتون هم تبریک میگم
واقعا کاربر حرفه ای هستین
سلام دوستان من قدم 188 وزنم 77 هستش میخام وزنمو ببرم بالا 10 کیلو بدنم در حال حاظر خشک هست تقریبا 6 سال پرورش اندام کار کردم ولی الان 3 سالی هست که به خاطر دانشگاه کنار گذاشتم تمرینمو ولی داخل خونه کار میکنم حرکاتو با دمبل و مشکلی هم ندارم در مورد مصرف مکملات مشکل داشتم همیشه مثال وقتی دوره میرم پروتیین مصرف میکنم دیگه وعده غذاییم خیلی پایین میاد و کلا میل به غذا خوردن پیدا نمیکنم چند نوع پروتیین تست کردم تو این چند سال ولی فرقی نداشته برای همین با مصرف پروتیین وزنم بالا نمیاد! حالا میخام با وعده غذای روزانه وزنمو بالا ببرم لطفا راهنمای کنید راحت ترین راه رو ممنون
دوستان من وزنم 68 کلو گرم و قدم هم 192 سانتی متر هست
خراکمم خوبه
اما اصلا وزنم زیاد نمیشه
چیکار باید بکنم
ممنون از جوابتون. کلا هرمون مصرف نکردم و با مکمل جلو رفتم ولی نه دوره های سنگین مکمل. فقط تو این 6 سالی ک داخل باشگاه تمرین میکردم چیزی که خیلی خوب وزن منو بالا میبرد این پودر های چاقی بومبا بود خیلی خیلی اشتهامو باز میکرد به طوری که من روزی دو وعده غذا اصلی مصرف میکردم بعد مصرف این پودر راحت 6 وعده روزانه میخوردم میشه گفت هرچی میخوردم سیر نمیشدم وزنمم تا 90 بالا اوردم با تمرین البته ولی الانی که چند سال هست چیزی مصرف نمیکنم وزنم به 77 کاهش پیدا کرده مشکل من بیشتر سر کم اشتها بودنم هست وگرنه راحت وزن میگیرم قبلا که این پودر بومبا مصرف میکردم صبحانه 8 تا سفیده مصرف میکردم نهار هم وعده غذا کامل قبل تمرین سینه مرغ کبابی بعد تمرینم 1 بسته مکارانی داخل اب کم میجوشندم میزاشتم ابش کمی خشک بشه و مکارانی رو مثل کته مصرف میکردم وعده شام هم کامل میخوردم. ولی الان ک چیزی مصرف نمیکنم فقط یه وعده نهار میخورم و یه وعده سبک شام من کلا مواد قندی کم مصرف میکنم این توصیعه 1 ساعت سر وعده های غذای مواد قندی مصرف کنم برای اشتها فکر کنم ایده خوبی باشه تست میکنم حتما ممنون.
ممنون از راهنماییتون. نه خدا رو شکر الان مشکلی ندارم.زرده اون حاوی مواد معدنی که برای اضافه وزن به دردتون می خوره البته به مقدار کم استفاده کنید که کلسترول رو بالا نبره
سیب زمینی رو می تونید در میان وعده استفاده کنید با ناهار هم می تونید به شرطی که ساعت 15 الی 16 پانشید برید باشگاه چون سنگینید.
الان معدتون مشکلی نداره ؟
در مورد افزایش وزن زیاد توضیح دادم کافیه مطالعه کنید راحت می تونید وزن اضافه کنید
ممنون از راهنماییتون. نه خدا رو شکر الان مشکلی ندارم.
اکنون در حدود ۵۰ سال است که مردم ایالت متحده آمریکا از ****های کم چربی یا بدون چربی استفاده میکنند.