اصلا به شما پیشنهاد نمیکنم که بدوید ... متاسفانه توی کشور ما جا نیفتاده هنوز که دویدن باعث لاغری نمیشه
من چند جا توضیح دادم اما اینجا هم توضیح میدم براتون ... شما برای لاغری درست و دقیق باید بدونید ضربان
قلبتون چقدر هست ... نه برای یک لحظه بلکه دائم موقع ورزش باید این موضوع رو بدونید تا بهترین نتیجه رو
توی کوتاهترین زمان ببرید ... ببین شما وزنت میگی بالاست ... پس 100 % ضربانت هم بالاست
حالا چربی سوزی چه زمان اتفاق میفته ؟ زمانی که شما ضربانتون توی رنج 134 تا 140 باشه
البته بستگی داره چند سالتونه ... اما اگر در رنج 18 تا 30 هستید ضربان شما باید دورو بر 138 باشه موقع
ورزشون تا بیشترین پربی رو بسوزونید ... درسته با دویدن سریع عرق میکنید اما اون چربی نیست که داره میسوزه
چون زمانی که ضربان بیش از حد بالا بره دیگه عضلات میسوزن نه چربی ... عمیق ترین چربی ها زمانی میسوزه
که شما ضربانتون اون مقداری که گفتم باشه ... اصلا هم با عرق کردن کاری نداشته باشید که مثلا من عرق
نکردم پس لاغر نمیشم ... عرق کردن هیچ ربطی به لاغری نداری ... برای اینکه ضربانتون رو بتونید موقع ورزش
بدونید باید برید یک جایی که لوازم ورزشی مثل ترد میل دوچرخه ثابت الپتی میفروشه و از اونها بخواید
بهتون Polar بدن یا همون نشون دهنده ضربان قلب ... قیمتش از 40 هست تا 300 هزار تومان
که شما تو رنج 50 بگیری برای کافیه ... یک ساعت هست و یک بند که ساعت روی دستتون بسته میشه
و بند مخصوص دور بدنتون که ضربان رو روی ساعت نشون میده براتون ... همیشه جوری ورزش کن که ضربانت
روی 138 بمونه ... حالا 2 تا بالا پایینش اشکال نداره ... اما از 135 پایین تر نره ار 140 هم بالاتر نره
پیتزا برنج روغن بستنی نون ته دیگ سرخ کردنی سس مایونز کامل باید قطع کنی
برای اینکه از لحاظ روحی اذیت نشی هر 7 روز 1 وعده حق داری هر چی میخوای بخوری
یعنی بشین کله پاچه و چلو کباب و نوشابه و بستنی و همرو فقط تو 1 وعده بخور
چون در در وعده بدن ما بیشتر از 1500 کیلو کالری نمیتونه جذب کنه پس اگه شما 400000000 کالری هم بهش
برسونی بقیش دفع میشه ... اما یادت باشه فقط توی 21 وعده نه توی 1 روز و اون وعده هم ناهار باشه نه شام
دویدن جز اینکه لاغرت نمیکنه بلکه کشکک های زانوت رو هم داغون میکنه