قرص میخورین؟درود بله کم کاری تیرویید دارم قرص هم می خورم
بچه بودم خیلی نوشابه می خوردم فکر کنم به خاطر اونه
آره لووتیروکسینقرص میخورین؟
بله البته وزن هدفتون اینقد بالا نیست که بخواین خودتون اذیت کنید با توجه به تیرویید فعالتون هرچقد اهسته ولی پیوسته برید جلو بهترهآره لووتیروکسین
منظورتون از اصولی اینه که هر ماه مثلا 4 کیلو کم کنم؟؟؟
36 ساعت یا 36 روز؟ساعت 36 روزه آب
هنوز زندم :general601:
12 ساعت دیگه ادامه داره...
اینجوری میخواستی نیای؟36 ساعت یا 36 روز؟
آب خالی فقط میخوری؟
وقتی تمام شد تجربت رو بنویس برامون چطور بود و وزن کم کردی و این چیزا:general601:
چقدر اضافه وزن داری؟ باشگاه هم میری؟ معدت اذیت نشد؟36 ساعت، آب خالی بعضی وقتا یه کم نمک (نمک پتاسیم باشه بهتره)
نیم ساعت پیش شد 48 ساعت
وزن کم نکردم، انقدر سخت بود بیشتر روز نشسته بودم. ساعتای آخر گرسنه نبودم ولی بی اعصاب بودم نمیدونم چرا
همون 1 وعده در روز و روزه 20 ساعته (4 ساعت غذا) با ورزش سبک بهتر برا من جواب میده
با 1 وعده در روز حدود 15 کیلو 60-70 روزه کم کردم
بعضی روزا HIIT بعضی روزا 1 ساعت پیاده روی یا طناب زدم
ببخشید فکر کنم اشتباه گرفتید ؟؟اینجوری میخواستی نیای؟
ایییییییییییییییییییییسلام کسی راجب دارو های کاهش دهنده جذب بدن اطلاعاتی داره ؟
مشکل همین **** صحیح اکثر پزشک های تغذیه یه برنامه کپی میدن بدون هیچ خلاقیتی فقط میگن نخور نخور لاغر که میشیم ولی اسیبی که به کلیه و کبد وارد میشه تو بلند مدت ارزش اون **** نداره من که تا الان هیچ رژیمی نگرفتم صرفا سالم خوری و حذف شکر و نمک و پالم و غیره بوده با این حال تونستم یکم وزن کم کنمکلا بارژیم صحیح و ورزش وزن پایین بیاورید مکملهای مزخرف هم نخورید
دوست عزیز بستگی به ساعت تمرینتون داره.من شروغ کردم به خوردن گینر
صبح از خواب پاشدم روز اول یک 700 سی سی خوردم . سنگین بود برام کل روز اشتاح نداشتم
اما روز دوم
صبح نصف شیکر خوردم
نصف هم بعد نهار خوردم
نصف هم قبل خواب میخوام بخورم
2اسکوپ میریزم تو 700 سی سی آب مصرف میکنم
به نظرتون خوبه ؟
اگر روزی نیم ساعتم برم باشگاه یک لیوان هم بعد باشگاه بخورم خوب میشه ؟
نصف لیوان کم نیست ؟ یا یک لیوان باید خورد؟ هر میان وعده
من بدون ورزش گینر خریدم پست های بالاتریم ببینید متوجه میشیددوستان برای افزایش وزن چه راهکاری پیشنهاد میدید
عمده مشکل اینکه که خیلی غذا خور و خوش اشتها نیستم !
بعد از یک ماه روزی یک بارمن بدون ورزش گینر خریدم پست های بالاتریم ببینید متوجه میشید
دو هفته خوردم 4کیلو چربی اضافه کردم ) وزنم رفت بالا
بعد از یک ماه روزی یک بار
10کیلو اضافه شدم
من ورزش نمیکنممن قبلا یه چندماهی باشگاه میرفتم و گینر هم مصرف کردم ولی فایده نداشت .
ولی یه بار یه ماه قرص سیپروهپتادین خوردم یه ماه 5 کیلو وزن اضافه کردم ولی شدیدا خواب آور بود دیگه مصرف نکردم