دوست عزيز ارادت واقعا جاي تحسين داره .
ميشه بگي اين 60 كيلو رو چطور كم كردي ؟ در چه مدت كم كردي ؟ برنامه غذايي و مكملي و يا چربي سوزيت به چه شكل بود ؟
ورزش هايي كه تو هفته انجام ميدادي چيا بودن
ممنون ميشم يه توضيح كحامل بدي شايد به كار ما هم اومد
تشکر ..
دیگه یه زمانی میرسه که به خودت میگی بسه . من خیلی ها بهم میگفتن که **** بگیر ورزش بکن این چه وضعی هست و فلان ... اما تاثیری نداشت
تا اینکه تو دانشگاه تربیت بدنی رو برداشتم و با یه استاد خیلی گل اشنا شدم خیلی باهام صحبت کرد و برای اولین بار یود که یه نفر جوری باهام صحبت کرد که تاثیر زیادی روم گذاشت .
حالا بریم سر **** و ورزش .. اول اینکه به نظر من نیازی به دکتر اصلن نیست ما اکثرن میدونیم که دلیل چاقی مون چیه و عادت های بد غذایی خودمون رو هم میشناسیم .. در یک کلام خودومن میدونیم چه بر سر خودمون اوردیم .. کسایی که میرن دکتر معمولن دنبال معجزه و راه میانبر هستن که چنین چیزی وجود نداره :general602:
رژیمی که من گرفتم خیلی هم سنگین نیست .. من نیمرو رو کلن حذف کردم نهایتن در ماه دو بار .. برنج و ماکارونی هم که توی دوسال گذشته کاملن کنار گذاشتم و شام هم میوه میخورم یا اصلن چیزی نمیخورم .. غیر از این تغریبن همه چیز میخورم ..از بیرون که بهش نگاه میکنی یکم سخت به نظر میرسه ولی باور کنید سختیش 20 روز اول هست بعدش کاملن عادی میشه ... سعی کنید دیگه بعد از ساعت 4-5 عصر چیزی نخورید نهایتن یدونه سیب . من میوه زیاد میخورم شاید روزی 4-5 تا سیب رو میخورم و همینطور هویج به نظرم میوه حتمن و حتمن دو سه مرتبه در روز بخورید .
وقتی شام نخورده میخوابید روز بعد فوق العاده سر حال تر هم بیدار میشید
چای و قهوه من هیچ وقت نوشیدنی گرم علاقه نداشتم و ندارم کمتر کسی حتی تو خونواده دیده من چایی بخورم ولی مدتی هست چایی سبز بدون قند میخورم به نظرم از نظر روانی یکمی ریلکس تر هستم و احساس سبکی بیشتری میکنم .. چای سبز انواع مختلفی داره نوعی که من مصرف میکنم به gunpowder معروفه که بعضن بهش باروتی هم میگن گفته میشه که (در منابع خارجی)برای کاهش ورزن این نوع چای سبز تاثیر مفیدی داره
ورزش : من هر روز در حد یک ساعت ورزش میکنم ... بهترین ورزش هم دویدن هست حالا چه ارام و چه تند .. دویدن من هم به این صورت هست که در حد 3-4 دقیقه سریع میدوم بعد سرعتم رو کم میکنم در حد پیاده روی و دوباره بعد از دو سه دقیقه این عمل رو انجام میدم ده بار این عمل رو انجام میدم .. طبیعتن هرکس با توجه به محدودیت های فیزیکی مقدار فشار به بدنتش رو باید انتخاب کنه و نباید به هیچ عنوان فشار مضاعفی وارد کنید . اگر قصد دویدن دارید تو یوتیوب ویدیوهای هست در مورد صحیح دویدن و صحیح نفس کشیدن ... ورزش کردن هم شروعش فوق العاده سخته بعدش چنان معتاد میشید که اگر یک روز ورزش نکنید اون روز حالتون خرابه !! و از همه چیز میزنید تا به ورزشتون برسید .
زمان ورزش نظر شخصی خودم یا اول صبح حدود ساعت 6 و یا اول شب در حد ساعت 7.. بدن من در این دو ساعت بهتر جواب داده ... اما کلن صبح رو من خیلی بیشتر میپسندم تا شب ولی صبح بیدار شدن اونم هر روز برای خیلی ها سخته ....
انگیزه : ممهترینش همینه کاهش وزن سنگین در حد 40 50 کیلو و بالا تر پروسه طولانی هست و نباید وسطش جا زد !! نباید توقع الکی داشته باشیم ! ماها 20-30 سال وزن اضافه کردیم توقع از بین بردن این وزن اضافه در چند هفته و ماه خیال باطل هست ! اشتباهی که خیلی ها میکنند اینه که هر روز خودشون رو وزن میکنند ! اصلن به نظر من ترازو رو جمع کنید جلو چشمتون نباشه !! خب طرف میره ورزش میکنه میاد خودش وزن میکنه میبینه هیچ تغییری نکرده کلن زده میشه !! این مورد رو بیشتر تو خانم ها دیدم ! وزن کردن نهایتن و نهایتن دو ماهی یک بار هرچی دیرتر بهتر من بعد از یک سال خودم رو وزن کردم !!
لباس تنگ بگیرید !! برید لباس تنگ بخرید همونی خیلی دوست دارید در حد یه سایز یا دو سایز کوچیکتر نه خیلی !! پیش خودتون بگید من این لباس رو باید بپوشم هیچ حسی بهتر از این نیست که ببینید لباسی که براتون تنگ بوده العان اندازتون هست !!...
انگیزه توی 7-8 ماه اول خیلی مهمه چون بعد از این وقتی خودتون شاهد کاهش وزن و سایزتون هستید دیگران هم تغییرات رو در شما میبینند خود به خود تشویق میشید که راه رو ادامه بدید
در اخر صبر داشته باشید و صبر !!