نیاز به یه مشاور و برنامه برای افزایش وزن تا 15 کیلو
فوری
09379277084
تلگرام بیاید
اضافه وزن بدون ورزش که خیلی آسونتره...چون کیفیت وزن برات مهم نیست.من اینو تو یه تاپیک دیگه هم پرسیدم اینجا هم بپرسم با اجازتون.
من خیلی لاغرم حدود 180 قد 62 و این حدودا وزن میخوام یه ده کیلویی چاق بشم چیکار کنم . ممنونم. ورزش خیلی سنگین پیشنهاد ندید لطفا اگه ممکنه.
یک عدد مکمل سیروس مس دارم طعم توت فرنگی دارم که از امارت خریدم دو سه پیمانه ازش خوردم ولی دیگه بقیه اش مونده بهم نمیسازه ( کلا من گینر و کربوپروتئین نمیتونم بخورم چون معدم ناراحته نمیتونم هضم کنم) ولی برای افرادی که معده شون مشکل نداره عالیه و مورد بعدی طعمشه که من توت فرنگی دوس ندارم. قصد فروشش رو دارم واقعا حیفه که بریزمش بزار یکی ازش استفاده کنه...
این از مکمل های تقلبی ایران نیست از امارات آورده شده ( خرید از نمایندگی) خیالتون راحت.
این مکمل یه مارک عالی در بین تمام گینرهاست میتونید بپرسید همه میدونن سیروس مس شرکت اپتیموم جز مکمل های گینر برتر هست مخصوصا برای اونایی که کمبود وزن دارن
مال من کیسه ای 5 کیلویی هست که فقط 3 پیمانه ازش مصرف شده برای امتحان...کاملا اصل .... اگه کسی خواست پیغام خصوصی بده ازش براش عکس هم میگیرم پودرشو ببینه کسی مکمل شناس باشه از رنگ و بو و طعم پودر میدونه اصله
خودم 5 کیلوییش برام 240 تموم شد سه پیمانه اش مصرف کردم و بخاطر باز کردن پلمپ به قیمت پیشنهادیتون راه میام....کسی که خریدار واقعیه پ خصوصی بده صحبت کنیم
از طریق پست بخواید میشه فرستاد باربری هم میشه قیمت ارسال هردوش یه حدود درمیاد
سلام بهتریت قرص یا مکمل یا روش برای افزایش وزن چی میتونه باشه من قدم 185و وزنم 60 کمکم کنید اگه میشه پخ بدید
مرسی از راهنماییتون + تشکر
نگاه کردم ولی اگه میشد ی جمع بندی و ی راه خوب ک ب نتیجه برسم بگید
یه زمانی یه تاپیک بود برای افزایش قد هر چی گشتم پیداش نکردم.
فعلا تاپیک تو بخش پزشکی زدم لینکشو اینجا هم میذارم شمام اگه تونستید کمک کنید.(قسمت آخر سوالم چندان بی ربط به اینجا هم نیست)
http://forum.persiantools.com/threads/قدم-نگرانم-کرده-d.808854/
سلام به همگی من هم ورزش شروع کردم و از دیروز دارم میرم باشگاه یعنی بعد بیست و اندی سال دارم ورزش میکنم و بدمن عادت نداره دیشب بزرو خوابیدم و کل بدنم درد میکنه الان باید برم باشگاه خبر بد اینه که من الان وزنم 125 کیلو 400 گرم:general410::general410::general509: نمیدونم باید چطور لاغر کنم چربی شکم و سینه ام خیلی زیاد دوستان راهنمایی کنن و برنامه بهم بدم لطفا
سلام ممنون از راهنمایی پیام زیر نشون دادمن یه رژیمی بلدم وزنتو تو 4 تا 5 ماه تا 35 کیلیو میاره پایین
از اینام نیست غذا نباید بخوری یا ورزش کنی و اینو من خودم انجام دادم از 115 کیلیو خورده ای تو 3 ماه و نیم شدم شدم 90 ما موند رو همون 90
منم یکمی سر خورد **** زیاد تر کردم ( از ذوق مرگی کاهش وزنم ) شدم 82 ولی بدونم ضعیف شد بد جور داغون شدم
البته الان ول کردم 100 کیلو ام
زیر نظر دکتر تغذیه بودم
بهم پیام بده راحت بدون ورزش و ..... میشی 100 کیلیو یا کمتر
ممنون میشم بهم پیام بدی!!!سلام ممنون از راهنمایی پیام زیر نشون داد
This member limits who may view their full profile.