Nikon F/Nikon 35mm f1.8 AI/100TMAX/Box ISO/Yellow filter
یه عکس آنالوگ سیاه سفید تو آمستردام فکر کنم بود اگه درست یادم مونده باشه. اینجا مغازه زهر مار فروشیه, بی شرف ها اینجا این چیزا رو میدن دست بچه های مردم اونها رو بدبخت میکنند. منظورم مواد مخدره. این مغازه وسایل مصرف مواد مخدر رو میفروشه. متاسفانه اینجا مصرف مواد مخدر (تا یه حدی) آزاده.
بچه ها این پست سیاسی نیست, این حرف رو هم دوستانه و خودمونی میگم. قدر ایران رو بدونید. قدر اون کوچه پس کوچه های خاکی ایران رو بدونید. قدر اون آخوند هایی رو که خودم شخصا حالم ازشون به هم میخوره رو بدنید. البته که ایراداتی دارند ولی از یه نظر هایی ایران رو سالم نگه داشتن. اینجا بچه ها مواد مخدر و الکل و سکس رو از حدود سن ۱۳ و ۱۴ سالگی شروع میکنند به تجربه کردن. پسر خودم اولین بار ۱۳ سالگی "ال اس دی" رو مصرف کرد. نمیدونم اسمش رو درست نوشتم یا نه؟ منظورم از این قرص های مخدر سنگینه. تو انگلیسی اسمش اینطوری نوشته میشه.
LSD
اون عکس سیگار نیمه سوخته رو میبینید بالا دست راست عکس که نصفش افتاده تو کادر؟ روش هم نوشته
RA
اون یه ماکت بزرگ حشیشه برای تبلیغ حشیش گذاشتن که همه ببینن هوس کنند بخرن.
پسر من از ۱۳ سالگی تا حالا ۳ بار از این قرص ها مصرف کرده. بار آخر داشت میمرد دکتر ها به زور تونستند زنده نگه اش دارند. ببخشید یه هویی سر حرف باز شد. هر وقت این جور مغازه هایی که وسایل مصرف مواد مخدر رو میفروشند رو میبینم حالم به هم میخوره. وگرنه منظوری نبود. امیدوارم پست هم مشکلی با قوانین گروه نداشته باشه. اگه داشت صاحب سایت میتونه پست رو حذفش کنه.