• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تجربه عملی عکاسی آنالوگ من.

Dan Bahrami

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
2,347
Nikon F90/Nikon 16-35mm f4G/Portra 160
نیکون اف ۹۰ با پورترا ۱۶۰ حلقه فیلم
این فیلم پورترا ۱۶۰ رنگ هاش حرف نداره. شخصا فکر میکنم نیکون رنگ هاشو از این فیلم گرفته.

IMG_20200712_0063 POSTEN 1500PXL.jpg

Dan Bahrami

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
2,347
البته این عکس خودم نیست فقط همینطوری گذاشتم تا در باره اش صحبت کنم.
این عکس رو کی هنوز یادشه؟ بگ گراند ویندوز ایکس پی. این عکس یه عکس آنالوگه. عکاس اش برای کانال نشنال جیوگرافیک کار میکرده. عکس با یه دوربین آنالوگ مدیوم فرمت گرفته شده. حلقه فیلم ۱۲۰ میلیمتری.

AAAA WINDOWS XP BACKGROUND.jpg

Dan Bahrami

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
2,347
Nikon F/Nikon 35mm f1.8 AI/100TMAX/Box ISO/Yellow filter

یه عکس آنالوگ سیاه سفید تو آمستردام فکر کنم بود اگه درست یادم مونده باشه. اینجا مغازه زهر مار فروشیه, بی شرف ها اینجا این چیزا رو میدن دست بچه های مردم اونها رو بدبخت میکنند. منظورم مواد مخدره. این مغازه وسایل مصرف مواد مخدر رو میفروشه. متاسفانه اینجا مصرف مواد مخدر (تا یه حدی) آزاده.
بچه ها این پست سیاسی نیست, این حرف رو هم دوستانه و خودمونی میگم. قدر ایران رو بدونید. قدر اون کوچه پس کوچه های خاکی ایران رو بدونید. قدر اون آخوند هایی رو که خودم شخصا حالم ازشون به هم میخوره رو بدنید. البته که ایراداتی دارند ولی از یه نظر هایی ایران رو سالم نگه داشتن. اینجا بچه ها مواد مخدر و الکل و سکس رو از حدود سن ۱۳ و ۱۴ سالگی شروع میکنند به تجربه کردن. پسر خودم اولین بار ۱۳ سالگی "ال اس دی" رو مصرف کرد. نمیدونم اسمش رو درست نوشتم یا نه؟ منظورم از این قرص های مخدر سنگینه. تو انگلیسی اسمش اینطوری نوشته میشه.
LSD
اون عکس سیگار نیمه سوخته رو میبینید بالا دست راست عکس که نصفش افتاده تو کادر؟ روش هم نوشته
RA
اون یه ماکت بزرگ حشیشه برای تبلیغ حشیش گذاشتن که همه ببینن هوس کنند بخرن.
پسر من از ۱۳ سالگی تا حالا ۳ بار از این قرص ها مصرف کرده. بار آخر داشت میمرد دکتر ها به زور تونستند زنده نگه اش دارند. ببخشید یه هویی سر حرف باز شد. هر وقت این جور مغازه هایی که وسایل مصرف مواد مخدر رو میفروشند رو میبینم حالم به هم میخوره. وگرنه منظوری نبود. امیدوارم پست هم مشکلی با قوانین گروه نداشته باشه. اگه داشت صاحب سایت میتونه پست رو حذفش کنه.
IMG_20201109_0003 POSTEN 1500.jpg

Last edited:

Dan Bahrami

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
2,347
Nikon F/Nikon 24mm f2.8 Pre-AI/400TX/ISO 100/Rodinal 1&100/60 min/Orang filter
یه آنالوگ سیاه سفید با فیلتر نارنجی, زمان ظهور هم یک ساعت بوده واسه همون کمی متفاوته با دیگه عکس های سیاه سفید آنالوگ ام.

IMG_20200623_0003 2DE POSTEN 1500PXL.jpg

Dan Bahrami

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
2,347
NIkon D7200
Nikon 55-300mm f3.5-5.6
f5.6
1/2000 sec
ISO: 400
300mm
یه عکس دیجیتال. اینو دم رودخونه انداختم. یعنی میرم لب رودخونه به پرنده ها غذا میدم و وقتی میان نزدیک عکس شونو میندازم. این لنزی که این عکس رو باهاش انداختم نسبت به دیگر لنز های تله نیکون لنز گرونی نیست. این لنز رو روی تقریبا هر دوربین دیجیتال آینه دار نیکون بندازید میتونید در داخل شهر بهترین عکس های پرندگان بندازید. این عکس رو فرمت "" انداختم. واسه همون اگه چیزی در عکس دیده میشه به همون خاطره. تو بعضی از عکس های پرندگان که گرفتم دیدم که گاهی دور پرنده یه هاله خاص نور دیده میشه. دلیلشو خودم هم نمیدونم, شاید کسی که دلیل تخصصی این پدیده رو بهتر میدونه بتونه توضیح بده. تنها کاری که تو این عکس کردم این بود که کمی قیچی اش کردم تا بزرگتر و نزدیکتر به نظر بیاد. یه تکنیک قدیمیه تو عکاسی پرندگان. من اوایل که شروع کردم به یادگیری عکاسی دیجیتال دستم تو عکاسی خوب نبود, واسه همون یکی گفت اگه میخواهی دستت راه بیوفته عکاسی خیابونی و عکاسی پرندگان انجام بده. منم واسه همون اوایل شروع عکاسی حدود یه سال عکاسی خیابونی و پرندگان انجام دادم. البته پرندگان رو داخل شهر انجام میدادم همونطور که تو این عکس توضیح دادم میرفتم لب رودخونه و به پرندگان غذا میدادم و عکسشونو میگرفتم.

5-DSC_2188_POSTEN 1000 PXL.jpg

Dan Bahrami

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
2,347
این عکس دیجیتااله با نیکون دی ۷۲۰ گرفته شده با لنز تله نیکون ۵۵-۳۰۰ میلیمتر. داشتم لب رودخونه از پرنده ها عکس میگرفتم متوجه این دعوا شدم جالب بود سعی کردم عکس شونو بگیرم. تو این عکس پرنده کوجیکه وسطی که داره به پرنده جلویی حمله میکنه کاری با کسی نداشت و یه چیزی پیدا کرده تو آب داشت میخورد. اون پرنده جلویی داشت با جفتش تو آسمون پرواز میکرد متوجه شد پیش خودش گفت: خوب من جثه ام دو برابره اینه میرم غذاشو از دستش میگیرم. از جفتش جدا شد به این پرنده کوجیکتر عقبی حمله کرد که غذاشو بزور ازش بگیره, اون هم نه گذاشت نه برداشت یه لحظه قاطی به پرنده بزرگتره بدجوری حمله کرد. این پرنده جلویی خواست پیش جفتش افه بیاد قلدری کنه کمی سعی کرد با پرنده کوجیکتره درگیر بشه, ولی پرنده کوجیکه زد لت و پارش کرد, گنده ه دید بد جوری کتک خورد پا به فرار گذشت. جفت این پرنده بزرگه از آسمون داشت همه این داستان رو نگاه میکرد. وقت دید جفتش داره کتک میخوره و مجبور به فرار شده, نامردی کرد از عقب به پرنده کوجیکه نامردی حمله کرد. پرنده جلویی که داشت فرار میکرد صدای جفتشو که شنید شیر شد برگشت دو نفری ریختن سر پرنده کوجیکه. منم دور بودم و تنظیمات دوربین رو برای آسمون تنظیم کرده بودم وقت نبود تنظیمات دوربین رو تنظیم کنم به نور آب واسه همون نتونستم همه داستان رو عکس بگیرم ولی تونستم چند تا عکس با نور و شارپنس مناسب از اون دعوا بگیرم جالب بود. من حدود یه سالی عکاسی پرندگان و عکاسی خیابونی تمرین کردم تا سرعت و دقت عمل دستم تو عکاسی بهتر بشه. واسه همون این سری عکس ها.

DSC_7190_POSTEN_1 extra bird POSTEN 1200PXL.jpg

Dan Bahrami

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
2,347
یه عکس دیجیتال با نیکون دی ۸۱۰
بندر قدیمی روتردام. این بندر یه روزی قلب اروپا بوده. یه روزی تقریبا تمام کشتی های تجاری از اینجا وارد قاره اروپا میشده اند و به کشور های مختلف اروپا میرفتند. واسه همون هم تو جنگ جهانی دوم هلند جز اولین کشور هایی بودکه آلمان نازی تصرف کرد و این بندر رو به اشغال خودش در آورد تا به زبان استراتژیک گلوی اروپا رو تو دستش داشته باشه. الان دیگه بندر جدید درست کردن این بندر تبدیل به موزه کشتی ها شده و دیگه استفاده تجاری ازش نمیشه. بیشتر ارزش این بندر به بمباران هایی است که تو زمان جنگ جهانی دوم توسط آلمانی ها انجام شده و ماجرا های زمان اشغال ان توسط هیتلر. بعد از اتمام جنگ جهانی دوم شهر روتردام تقریبا کلا نابود شده بود که دوباره ساختنش. یه چیز که شاید کمتر کسی بدونه اینه که امروزه فقط درامد یک سال توریستی شهر روتردام برابر نصف درامد یک سال یک کشور بزرگ و پنهاور مثل ایرانه. اینو بلوف نمیزنم. کل کشور هلند بزرگتر از یکی از استان های کوجیک ایران نیست. اسم دیگه شهر روترام "شهر جهانی" است.
به زبان هلندی بهش میگن
"Wereldstad"
اینو فقط گفتم تا اهمیت صنعت توریستی رو نشون داده باشم. تو هلند بعد از "آمستردام" و "دن هاخ" مهمترین شهر روتردامه.
میشه گفت هلند دو تا پایتخت داره. البته روی کاغذ. یکی آمستردام و یکی "دن هاخ", ولی در سازمان ملل فقط آمستردام بعنوان پایتخت هلند شناخته میشه. آمستردام و دن هاخ دو تا قطب سیاسی هلند هستند و روتردام قطب تجاری. البته حدودی میگم. تبصره و داستان زیاد داره. کشور هلند بعد از مواد غذایی و لبنیات و چوب صنعت توریست یکی از قطب های درامد سالانه اش است. البته مواد مخدر هم یکی دیگه از قطب های درامد هلنده. از تمام دنیا میان آمستردام تا بتونن با خیال راحت مواد مخدر سفت مصرف کنند. بیشتر پولدار ها و هنرمندان جهانی سالی یکی دو هفته میان آمستردام اتراق میکنند فقط بخاطر مواد مخدر. کشور آلمان و بلژیک همیشه با هلند مشکل سیاسی دارن سر همین موضوع. آلمان بار ها درگیری سیاسی پیدا کرده با هلند. حتی کار به سازمان ملل کشیده شد اگه اشتباه نکنم. الان کشور های مرزی آلمان تو هلند مجبور هستند از مشتری پاسپورت بخوان. اگه مشتری آلمانی بود فروشنده حق نداره بهش مواد مخدر بفروشه, و دولت هلند در زیر فشار آلمان این قانون رو گذاشته. در همین زمینه بلژیک هم مشکلات مشابهی با آلمان داره.

البته که شخصا به دولت های بلژیک و آلمان حق میدم. خودم قبلا دیدم گاهی رو خیابون رها میری دختر یا پسر بچه سال زیر ۱۸ سال میان با یه اسکناس تو دستشون بهت میگن: میتونی واسه من از این کافی شاپ ماریجوانا بگیری؟ این هم پولش. گاهی هم دختره میبینی (اگه پول نداشته باشه) حدودا ۱۴ و ۱۵ سالشه التماست میکنه که: تو رو خدا این کار رو برام بکن در عوض هر کاری بخواهی برات انجام میدم. برات سکس دهانی انجام میدم. و از این حرف ها. ببخشید که کلمه اش رو رک نوشتم چیزیه که اینجا اتفاق میفته و اینجا عادی محسوب میشه. البته درد داره گفتن این حرف ها. واقعیت تلخیه. خودم یک بار برام پیش اومد اشک تو چشمام جمع شده بود. داشتم پیش خودم تصور میکردم اگه دختر داشتم و این کار رو میکرد چه حالی بهم دست میداد. کمی نصیحت اش کردم اون هم رفت. یه بار هم با دوست دختر قبلی ام داشتیم رو مرکز شهر روتردام راه میرفتیم این اتفاق افتاد. اینجا یکی از مشکلات پدر مادر ها هم همینه که مرد های فروشنده خیابونی دختر های جوون رو معتاد میکنند تا بتونن ازشون تو زمینه سکس و یا فروش مواد مخدر استفاده کنند. یعنی از دختره استفاده میکنند که هر وقت بخوان باهاش سکس کنند, یا اینکه که براشون مواد جابجا کنه. یا اینکه میفرستنش بره فاحشگی بکنه براشون پول بیاره. قصه غم انگیزیه. ببخشید طولانی شد.

DSC_4385 POSTEN 1500PXL.jpg

Last edited by a moderator:

Dan Bahrami

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
2,347
Nikon Nikkormat FTN/Agfa Vista 200
یه عکس آنالوگ از روتردام. عکس رو دم شب گرفتم حدود ۸ شب, هوا دیگه تاریک شده بود. لنز نیکون ۵۰ میلیمتر اف ۱.۴ بود. واسه همون با اینکه نور خیلی کم بود و فیلم ایزو ۲۰۰ بود باز تونستم یه عکس قابل قبول بگیرم. عکس این دوربین آنالوگ رو قبلا تو پست های قبلی گذاشتم. خودم از این عکس راضی نیستم. دوست داشتم به دوربین نگاه نکنند و عکس بیشتر طبیعی در بیاد. ولی دختره تو کار رو خراب کرد. داشتم عکس میگرفتم دختره فهمید به پسره ندا رو رسوند. پسره هم سرشو بلند کرد به من نگاه کرد شروع کرد با من شوخی کردن. منم دیگه کلا عکس بهم نچسبید, البته عکس رو گرفتم ولی بیشتر دوست داشتم به دوربین نگاه نمیکردن. امیدوارم تکراری نباشه. اگه فراموش کردم و عکس تکراریه عذر خواهی از این جهت.

Nikkormat FTN 1.jpg

Dan Bahrami

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
2,347
Nikon Nikkormat EL/Agfa Vista 200
یه عکس آنالوگ. عکس این دوربین آنالوگ رو قبلا تو پست های قبلی گذاشتم. امیدوارم عکس تکراری نباشه. اگه فراموش کردم و عکس تکراریه عذر خواهی از این جهت. عکس تو شنبه بازار شهر خودمون گرفته شده. این دوربین یه دوربین فوق العاده عالیه. یعنی اگه کارتو بلد باشی و یه لنز خوب روش بندازی با این دوربین میتونی عکس هایی بندازی بهتر از لایکا.

Nikon EL 4.jpg

omidss3

Registered User
لایک‌ها
1,448
تاپیکتون جالبه کاش این پستا رو ویدیو میکردین تو یوتیوب میذاشتین راحت کارتون میگرفت

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
یک ایده
به نظرم
کتاب و آموزش ویدیویی برای عکاسی ببینید و قوائد عکاسی را یاد بگیرید( منظورم قوانین اصولی عکاسی )
میتونی از مردم پرتره های سیاه سفید در خیابان ثبت کنی
بعضی از ایده های عکاسی را میتوان در اونجا پیاده کرد چون با فرهنگ اونجا سازگار است

Dan Bahrami

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
2,347
تاپیکتون جالبه کاش این پستا رو ویدیو میکردین تو یوتیوب میذاشتین راحت کارتون میگرفت
درود بر شما و سپاس از لطف تون. حتما سعی خواهم کرد این کار رو بکنم. البته یکی دو تا ویدئو از ویدئو هام درست کردم تو یوتوب. ولی جدی نیستن. حتما سعی خواهم کرد ویدئو های بیشتری تو این زمینه درست کنم

بالا