یه عکس آنالوگ از شهر خودمون. مردم داشتن تو آشغال ها میگردن شاید چیزی بدرد بخور پیدا کنند. دو تا زن جلویی هلندی بودند. دو تا مردی هم که کنار دیوار (سفید رنگ) واستادن منتظر اون دو تا زن ها هستند که کاملا مشخصه که هلندی هستند. اون یکی هم دم سطل اشغال بزرگ با موی بلند فکر کنم از این آمریکای جنوبی هاست. اون مرده و زن آخری هم از این مسلمانان احتمالا عرب/ترک زبان هستند. همشون هم شهروندان عادی هستند, نه بیخانمان هستند نه متعاد و نه کارتون خواب. دو تا خانوم اولی هلندی که مشخصه با اعضا فامیل هستند. اون زن و مرد مسلمان آخری هم با بچه هاشون هستند بچه هاشون دارن کنارشون بازی میکنند.
البته این آشغال ها مال دست فروش ها هست. یه جشنی بود تو شهر که تو اون جشن مردم (به رسم سنت) وسایل دست دوم شونو میاوردن تو شهر بساط میکردن میفروختن, بعد از اتمام جشن کسانی که نتونسته بودن تمام وسایل خودشونو بفروشن و احتمالا از راه دور اومده بودن مجبور بودند بقیه وسایل فروشی خودشون و بریزند تو سطل آشغال. این ها اون وسایل ها هستند تو این زباله دونی. تو اون وسایل لباس های دست دوم بودند. لباس و جوراب و شال و کلاه و کفش و کت دست دوم. همچنین وسایل بازی بچه ها دست دوم و این چیزا.
عکس رو حدودا ۳ سال پیش گرفتم با دوربین آنالوگ نیکون اف ۶۵ گرفته شده.
Nikon F65
این دوربین رو خریدم به قیمت یه بسته سیگار. یه دوربین عالی واسه عکاسی آنالوگ. خیلی از عکاسان آنالوگ از این دوربین خوششون نمیاد. ولی من شخصا خیلی با این دوربین حال میکنم. دلیل ارزون بودنش هم همینه که خیلی ها از این دوربین خوششون نمیاد.