درود بر شما
لوبیتل هم ماله پدرم بوده من زیاد باهاش عکاسی نکردم در حد 4-5بار اما به نظر خودم شارپنس خوبی دارد
شاید باورتون نشه من تو عمرم به عکاسی فکر نمیکردم بیشتر دنبال دیجیتال بودم
اما چند بار دوربین و عکاسی اومد سراغم یعنی یه اتفاقهای دسته به دست هم میداد منو سر راه عکاسی بذاره حتی چند بار عکاسی مستند کردم :|
چندین سال قبل
ماده ثبوت ظهور و دستگاه آگراندیسمان اتاق تاریک هم قضیه داشت تو یک کارگاه پیش اومد که یه عکس رو ظاهر کنیم دیگه خودتون استادین
من چند تا دوربین SLR خریدم بعد اون اتفاقات که مدام عکاسی میومد سمتم
اولین 350D کنان داشتم ( حیلی عکس گرفتم باهاش)
و بعد 7D , 700D البته با دوربینه های دیگه هم عکسای کردم منتهی برای بنده نبوده
مطالب شما اگر از اول مرور بشه از دانشگاه هم مفید تر هست
ممنونم از مطالب و وقتی که میذارید
درود مجدد.
سلامت باشید عزیز. زنده باشید ناقابل بود.
شاپنس این دوربین بدک نیست. البته پرفکت هم نیست ولی قابل قبوله, یعنی در حد یاشیکا منه. و اگه کارتونو خوب انجام بدین میتونید یه عکسی تو مایه های این عکس من بندازید. من فقط یه حلقه فیلم با این یاشیکا انداختم برای اینکه دوربین رو تست کنم. اتفاقا کار با این دوربین خیلی راحته. من تنها چیزی که خوشم نیومد این بود که لنزش رو نمیشه عوض کرد و باید با یه لنز بسازی. من شخصا با این نوع دوربین ها مشکل دارم. اگه با این موضوع مشکلی نداشته باشید یکی از بهترین دوربین های دنیاست. من به جرات میتونم بگم که میتونم با این دوربین با سرعت شاتر ۱/۱۵ ثانیه عکس بندازم و عکس ۱۰۰% شارپ باشه. حتی میتونم شرط ببندم عکس بندازم با سرعت شاتر ۱/۸ ثانیه و عکس هیچ مشکلی با شارپنس نداشته باشه. این حرف رو از روی تجربه میگم. این دوربین قلق داره قلقشو بدونید یه دوربین بی نظیره تو زمینه مهار لرزش دوربین هنگام عکاسی.
این دوربین یه کیف داره که اون کیف یه بند داره که میتونی بندازی گردنت. وقتی این کار رو میکنی انگار این دوربین رو روی یه سه پایه گذاشتی. و در این حالت دوربین تنها حرکتی که احتمالا میتونه انجام بده به طرف چپ یا راسته که با یه فشار کوجولو از بالا میتونی این حرکت رو هم به صفر برسونی. تنها کاری که باید بکنی اینه که در همون حال که از بالا به شیشه فاکوس نگاه میکنی تا فاکوس بگیری دوربین رو کمی از بالا به طرف پایین فشار بدی, با این کار دوربین کاملا ثابت میشه بدون کوجکترین لرزش یا حرکتی. این کار رو با یاشیکا خودم انجام دادم بخاطر اون میگم. شاتر این دوربین ها هم (چون آینه ندارند) هیچ لرزشی ندارن. هیچ لرزشی. یه فیلتر نارنجی خوب بنداز روی این دوربین عکس های سیاه سفیدی بهت خواهد داد که دهن دنیا باز بمونه. البته فیلتر اش باید شیشه باشه و اصل و با چند لایه محافظ.
یکی دیگه از نکات منفی این دوربین اینه که باید با فاکوس دستی این نوع دوربین ها تجربه داشته باشی و چشمت بتونه فاکوس کامل رو تشخیص بده. گاهی روی شیشه فاکوس فکر میکنی تو فاکوس کامل هستی ولی در عمل نیستی. یا میدان فاکوست خیلی کوجیکه , یا سوژه ات بیرون از میدان فاکوس افتاده.
و برای اینکه این گونه مشکلات رو دور بزنی باید یکی دو ماه تمرین سخت بکنی. به همین خاطر امکان داره ۵ و ۶ رل فیلم کاملا شارپ در نیان. من چون تجربه تا فاکوس مانوئل دارم تونستم تو همین اولین بار با یاشیکا خودم عکس های قابل قبولی بندازم.
شبتون خوش
اینم یکی دیگه از عکس همه که با یاشیکا انداختم.
همچنین برای اشتباه احتمالی املایی, کیبرد فارسی ندارم واسه همون گاهی اشتباهات املایی تو متن هام هست. من بایستی اول تو یه برنامه تایپ فارسی زبان فارسی رو به لاتین تایپ کنم و سپس این متن به فارسی با فونت فارسی تبدیل میشه. که این کار محدودیت های خاص خودشو داره.