باید فکر کنم و یه خاطره دیگه یادم بیاد
البته حتما" میدونید که لازم به بازگویی واقعیت نیست.یعنی شما میتونید یه تصور خیالی رو بنویسید.و خوب به نظر من هر چه از واقعیت دور بشیم و متنی رو بنویسیم (یعنی چیزی که برای خودمون اتفاق نیفتاده) کار سخت تر میشه.
دوستان وقتش نرسيده موضوع جديد اتنخاب كنيد ؟
من كه هرچي فكر ميكنم يا بايد از يه دختر وداع كنم يا مرگ يكي از عزيزان اصلا جالب نيستش داستانهاش
عزیزم شما همینکه میگی خیال پردازیتون خوب هست خیلی از راه رو رفتین و نوشتن بر اساس همون تصویر خیالتون هست پس بنویسین ما منتظریمبله می دونم. اما من اصولا داستان نویسیم خوب نیست. فقط خوب بازگو می کنم
خیال پردازیم خوبه. اما اونی که بر اساس واقعیت باشه بیشتر به آدم می چسبه.
نمی دونم واسه شمام همینطوره؟
فرشاد عزیز واقعیت اینه که گاهی وداع از کسانی که دوست داریم بخصوص در مسائل عاشقانه شاید به نفعمون باشه و به قول حسین همیشه وداع تلخ نیست .منم با توجه به حرف حسین عزیز متنمو نوشتم و خوشحالم بابت حرفش که روم تاثیرگذار بوددوستان وقتش نرسيده موضوع جديد اتنخاب كنيد ؟
من كه هرچي فكر ميكنم يا بايد از يه دختر وداع كنم يا مرگ يكي از عزيزان اصلا جالب نيستش داستانهاش
عزیزم شما همینکه میگی خیال پردازیتون خوب هست خیلی از راه رو رفتین و نوشتن بر اساس همون تصویر خیالتون هست پس بنویسین ما منتظریم
از اینکه میبینم به جمع نویسنده های این بخش اضافه شدین خوشحالم
فرشاد عزیز واقعیت اینه که گاهی وداع از کسانی که دوست داریم بخصوص در مسائل عاشقانه شاید به نفعمون باشه و به قول حسین همیشه وداع تلخ نیست .منم با توجه به حرف حسین عزیز متنمو نوشتم و خوشحالم بابت حرفش که روم تاثیرگذار بود
ضمنا بنده فکر میکنم خوبه تا آخر هفته دست نگه داریم برای انتخاب موضوع جدیی آخه نمیشه که متنی ازحسین و محسن عزیزنباشه و تاپیک لطفی نداره اونوقت
بعدم این همشهری ما کجاست؟ مایکلعزیز رو میگم... ما گفتیم از وداع یه طنز خوب مینویسن حتما
خیال پردازیم خوبه. اما اونی که بر اساس واقعیت باشه بیشتر به آدم می چسبه.
نمی دونم واسه شمام همینطوره؟
فرشاد عزیز واقعیت اینه که گاهی وداع از کسانی که دوست داریم بخصوص در مسائل عاشقانه شاید به نفعمون باشه و به قول حسین همیشه وداع تلخ نیست .منم با توجه به حرف حسین عزیز متنمو نوشتم و خوشحالم بابت حرفش که روم تاثیرگذار بود
ضمنا بنده فکر میکنم خوبه تا آخر هفته دست نگه داریم برای انتخاب موضوع جدیی آخه نمیشه که متنی ازحسین و محسن عزیزنباشه و تاپیک لطفی نداره اونوقت
بعدم این همشهری ما کجاست؟ مایکل عزیز رو میگم... ما گفتیم از وداع یه طنز خوب مینویسن حتما
حسین جان جدی منو غافلگیر کردی فکر نمی کردم بتونی این هفته بنویسی...(نظرم درباره متن رو آخر همه میگم اما خیلی خیلی بعضی جمله ها رو دوست داشتم یک سری باعث بغضم میشد و بعد جایی نقض همون بود که همونی بود که میخواستم و دوست داشتم بشنوم خیلی عالی بود....)این چند روزی که این کامنت رو خوندم.همش داشتم به این فکر میکردم که چی بنویسم که از خجالت این همه تحویل گرفتن آب نشم.
ممنونم در کل.به خاطر همین حرف ها.به خاطر همین که مثل یه حامی هستید همیشه
حسین جان جدی منو غافلگیر کردی فکر نمی کردم بتونی این هفته بنویسی...(نظرم درباره متن رو آخر همه میگم اما خیلی خیلی بعضی جمله ها رو دوست داشتم یک سری باعث بغضم میشد و بعد جایی نقض همون بود که همونی بود که میخواستم و دوست داشتم بشنوم خیلی عالی بود....)
متن ها شبیه به هم میشه ....توی همش یه بغض و یه درد مشترک هست ..."همیشه چیزی برای حسرت خوردن هست"....اینم جمله منه
شاید ندونید اما من همیشه دلم با دوستان نازنینم هست و همیشه براشون دعا میکنم اگه خدا منو قابل بدونه وبی اغراق میگم اصلا داشتن دوستان خوبی مثل شما برام باعث دلگرمی هست....
برای متن بقیه بچه ها هم تا جمعه صبر میکنیم و لطفا هرکسی مایل هست موضوع هفته بعد رو همون جمعه اعلام کنه
حسین یه پیشنهاد :
میتونیم کنار نوشته خودمون چند تا عکس هم بذاریم تا نوشتمون هم خسته کننده نباشه وهم بتونیم نوشته خودمون به درکش کمک کنیم چطوره ؟