بهرام جان دستت درد نكنه !
شما هر قسمت رو چند ساعت ترجمه ميكني خواهر ؟
(منيشا جان شما فرندز به دستتون رسيد ؟ مشكلي نداشت ؟ )
سلام. راستش من به پیشنهاد یکی از دوستان به این جا سری زدم( یادم رفت seymour بود یا اسمایلی !)
کمکی از دست من برمیاد؟
حتما عزيز سيزن دوم داره ترجمه ميشه ... شما هم ميتونين كمك كنين ؟!
خوب من نه لاست رو دیدم و نه دارم! نمیدونم چی کار میتونم بکنم!؟
سلام
هنوز کسی ترجمه منو ندیده! . تازه یکی نظر بده ترجمه ها قابل استفاده است که بازم ترجمه کنم![]()
سلام ... متاسفانه اون پستتون رو نديده بودم :blush: ترجمه ها بسيار عالي و روون كار شده دستتون درد نكنه و خسته نباشيد![]()
براي حرف "ي" اگر براتون امكانش هست از ويندوز MRT يا يك نسخه ديگه از XP استفاده كنين ... سرويس پك دو معمولا اين مشكل رو نداره
دِژاوو یعنی چی؟
تو اون تاپیک نوشته کاملش در 4 دی وی دی. این سریال کاملش حداقل 18 تا دی وی دی میشه مگه اینکه برای پخش در سیما سانسورش کرده باشند.سلام و عرض خسته نباشيد خدمت تمامي دوستان
يه تايپك توي بازارچه ديدم گفتم اطلاع بدم........با توجه به چيزايي كه توي تايپك نوشته يه مقدار سر كاري ميزنه ......اما با توجه به اين كه قبلا يكي اينجا گفته بود لاست با زيرنويس فارسي تا چند وقت ديگه مياد گفتم شايد سركاري هم نباشه
نميدونم والا
فقط خواستم بگم........
اينم لينك
بازم ممنون و ببخشيد كه نميتونم كمك خاصي بكنم
تو اون تاپیک نوشته کاملش در 4 دی وی دی. این سریال کاملش حداقل 18 تا دی وی دی میشه مگه اینکه برای پخش در سیما سانسورش کرده باشند.
سلام و عرض خسته نباشيد خدمت تمامي دوستان
يه تايپك توي بازارچه ديدم گفتم اطلاع بدم........با توجه به چيزايي كه توي تايپك نوشته يه مقدار سر كاري ميزنه ......اما با توجه به اين كه قبلا يكي اينجا گفته بود لاست با زيرنويس فارسي تا چند وقت ديگه مياد گفتم شايد سركاري هم نباشه
نميدونم والا
فقط خواستم بگم........
اينم لينك
بازم ممنون و ببخشيد كه نميتونم كمك خاصي بكنم