• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جودو

f14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آب در کوزه و ما تشنه لبان ....
فیلمهای المپیک و یه سری مسابقات دیگه رو تو همین مرکز آموزش داشتن
kagero: اينقدر كه از جودو تعريف كرديد علاقه مند شدم.من حدودا 20 سال دارم و دختر هم هستم.2 سال بيشتر است كه كاراته كار ميكنم.به نظر شما خوبه كه برم جودو؟براي من دير نيست؟ديگر اينكه يك باشگاه خوب معرفي كنيد.اين ورزش در ايران خوب اموزش داده ميشه؟يكي از دوستان ميگفت همديگرو لت و پار ميكنند سر تمرين!
خانم kagero
باید عرض کنم اصلا اینطور که به اطلاع شما رسوندند نیست به دلیل اینکه تنها ورزش رزمی که از مشت و لگد استفاده نمی کنند جودو هست و کمترین آسیب دیدگی در ورزشها رو در جودو داریم البته افرادی که بعضافه هستند یا وزن زیادی دارند اگر دقت نکنند از ناحیه پا یا زانو بیشتر دچار آسیب میشن.
در مورد اینکه این ورزش به خانمها توصیه بشه یا نه من هیچ نظری ندارم ولی فیلمهای المپیک آتن 2004 رو که چند روز پیش میدیدم تعداد شرکت کننده های زن بیشتر از مردان بود و واقعا حیف که از ایران شرکت کننده نداریم.
اینکه شما کاراته کار کردید شاید براتون سخت باشه که تو جودو از اون گاردهای کاراته یا ضربه ها خبری نیست ولی اگه از نزدیک ببینید خودتون بهتر می تونید قضاوت کنید
در مورد آموزش بهترین جایی که تو ایران هست (تازه این بهترین جا کلی کمبود امکانات داره) مرکز آموزش جودو شهید کبکانیان هست که روبروی شیرودی تو خیابون مفتح هست برای اطلاع از ساعت کلاسها یا سایر موارد با شمارشون تماس بگیرید:
88843859

bibal

Registered User
لایک‌ها
3
اولین کلوب جودو فارسی زبانان ایران : http://www.cloob.com/clubname/judo

2396-b.jpg

f14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
راستی از دوستان کسی از مسابقات ریو خبر نداره منظورم سهمیه المپیک برزیل هیچ کانالی که یه مسابقه هم نشون نداد کسی فیلماشو نداره؟

bibal

Registered User
لایک‌ها
3
من یه سری از مسابقات اوزان پائین 60 - 66 - 73 رو از کانال chanel plus فرانسه ضبط کردم ... تقریبا 1 دی وی دی میشه ....

kagero

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
راستي فكر ميكنيد اگر يك نفر كاراته كا بايك جودو كار مبارزه كنه كدام پيروز ميشن؟ ميفهميد كه منظورم اينه كه كدام روش مبارزه قويتره.

kagero

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
خيلي مطمئن حرف ميزن حالا چرا؟ من خيلي از جودو اطلاعات ندارم ولي اون چيزي كه ديدم براي مبارزه خيلي به هم نزديك ميشن و تقريبا دست به يقه ميشن ولي يك كاراته كا ميتونه اجازه نزديك شدن به حريفش نده و با حفظ فاصله ضربات جدي به او بزنه.

cyb3rninja666

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
خيلي مطمئن حرف ميزن حالا چرا؟ من خيلي از جودو اطلاعات ندارم ولي اون چيزي كه ديدم براي مبارزه خيلي به هم نزديك ميشن و تقريبا دست به يقه ميشن ولي يك كاراته كا ميتونه اجازه نزديك شدن به حريفش نده و با حفظ فاصله ضربات جدي به او بزنه.

من درباره مبارزه مطمئن گفتم ، نه مسابقه

جودو کار هم ساباکی خوبی داره و همه میدونن که ضربه ماواشی گری کاراته کم اثرترین و طولانی ترین ضربه هست ( البته بعد از ضربه های چرخشی )

بهترین راه ضربه مستقیم هست و چون ضربه مستقیم با دست برا کاراته کا به خاطر فاصله خطرناکه باید با ضربه مستقیم پا کار کنه

و اینجا ساباکی و جوجیتسو جودو کار باعث برتری اون هست

البته اگه مبارزه در محیط باز باشه ، کسی میبره که سربعتر و زودتر شروع به دو کنه و فرار کنه

تو مسابقه؟ همه چی بستگی به قوانین مسابقه داره

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
من درباره مبارزه مطمئن گفتم ، نه مسابقه

جودو کار هم ساباکی خوبی داره و همه میدونن که ضربه ماواشی گری کاراته کم اثرترین و طولانی ترین ضربه هست ( البته بعد از ضربه های چرخشی )

بهترین راه ضربه مستقیم هست و چون ضربه مستقیم با دست برا کاراته کا به خاطر فاصله خطرناکه باید با ضربه مستقیم پا کار کنه

و اینجا ساباکی و جوجیتسو جودو کار باعث برتری اون هست

البته اگه مبارزه در محیط باز باشه ، کسی میبره که سربعتر و زودتر شروع به دو کنه و فرار کنه

تو مسابقه؟ همه چی بستگی به قوانین مسابقه داره

به طور صد در صد کاراته برنده است من دیدم حتی جودو از ادم عادی هم (دعوا کن)شکست می خوره چه برسه به کاراته کار
اصلا جودو برای مبارزه درست نشده برای مسابقه درست شده

Aref.sh

Registered User
لایک‌ها
2
آقای three heart اشتباه متوجه شدی
جودو تکنیکای دفاع شخصی زیادی داره که صددرصد از اونا میشه در مبارزه استفاده کرد
در اکثر ورزش های رزمی با بغل کردن میتونید حریفتونو خلع صلاح کنید اما در جودو این طور نیست
در کل جودو یکی از بهترین ورزش های که من تاحالا شناختم.
بماند تو بعضی از باشگاه ها این قدر اشتباه آموزش میدن که انگار دارن ورزش دیگه ای رو یاد میدن!

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
آقای three heart اشتباه متوجه شدی
جودو تکنیکای دفاع شخصی زیادی داره که صددرصد از اونا میشه در مبارزه استفاده کرد
در اکثر ورزش های رزمی با بغل کردن میتونید حریفتونو خلع صلاح کنید اما در جودو این طور نیست
در کل جودو یکی از بهترین ورزش های که من تاحالا شناختم.
بماند تو بعضی از باشگاه ها این قدر اشتباه آموزش میدن که انگار دارن ورزش دیگه ای رو یاد میدن!

من که ندیدم ولی تکنیکای خودش هم بگیر نگیر داره
بعد یک جودو کار 60 کیلویی نمی تونه یک ادم 100 کیلویی رو بزنه ولی کاراته می تونه(البته بستگی به مهارت جودو کار داره )
در مورد تکنیکای دفاع شخصی جودو هم اگر یک کاراته کار حرفه ای پشت سر هم مشت و لگد پرت کنه هم کاربرد داره؟
در هر صورت بستگی به ورزشکار داره ولی فکر کنم در بیشتر موارد کاراته پیروز است
:D

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
خیر.
جودو بسیار عالیه.بهترین ورزش هست.
البته من جودو رو کمتر هنر حمله تلقی میکنم

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
خیر.
جودو بسیار عالیه.بهترین ورزش هست.
البته من جودو رو کمتر هنر حمله تلقی میکنم

1-جودو ورزش تدافعی است
2- برای مسابقه ساخته شده نه اینکه با کاراته مبارزه کنه
3- من نگفتم جودو ورزش بدیه

Aref.sh

Registered User
لایک‌ها
2
اصل جودو استفاده از زور حریف علیه خود حریفه حتی در کتاب جیگارو کانو (مخترع جودو ) گفته شده اگه یه زن از قدرتش درست استفاده کنه میتونه زور یه مرد قدرتمندو خنثی کنه.
جودو فنون پرتابی زیادی داره که 90% تکنیکاش دفاع شخصیه
جودو از جوجوتسو گرفته شده که شاید بشه گفت ترکیبی از جودو و کاراته باشه ولی در کل برای مبارزات خیابانی ورزشای دیگه ای هست که بهتر از جودو عمل کنه مثل کونگ فو

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
خوب جودو چون از لگد و مشت استفاده میکنه ورزش رزمیه ناقصی هست.

spirit32

Registered User
لایک‌ها
0
جودو یه ورزش کانلا علمی هست که تمام فنون اون با وسواس و دقت زیادی توسط کانو بازسازی شدن. در واقع جودو ورزش هرس شده ای هست که از تکنیکهای دفاع شخصی در فرهنگ ژاپنی حاصل شده و هدف از ابداع اون هم دفاع از خود سربازای ژاپنی در درگیری های تن به تن بوده. شکل امروزی جودو شکل مسابقه ای اون هست که بیشتر تکنیکهاش حذف شده. این که بعضی دوستان میگن توی درگیری طرف جودوکار کم آورده بستگی به خود اون طرف و نوع فکرش داره شما وقتی نگاه کنی در مسابقات سبک آزاد مثل ufc که همه چیز آزاده ورزشکارایی که جودو هم بلدند نتایج بهتری دارند. در واقع برای یه درگیری یا مبارزه باید جودو رو به صورت تکمیلی بلد بود تا هم در دفاع و هم حمله موفق باشی. در ضمن من خودم در درگیریهای مختلف دیدم که فردی که جودو بلد بوده خیلی خوب عمل کرده تکنیکهای جودو رو باید خیلی دقیق یاد گرفت و اصول اونها رو دونست که خیلی وقت میگیره ولی برای استفاده از مشت و لگد در درگیری اول آمادگی و کمی انعطاف مهمه و تمرینی که نیاز هست کمتره من خودم ورزشهای دیگه مثل کونگفو و کیک بوکس هم کار کردم ولی جودو یه ورزش با حساب کتابه

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
بالا