• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جودو

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
جودو رشته خوب و اصولی شده ای هست
میگن از نزدیکی گیر جودو کار بیفتی کارت تمومه چون دیگه نمیتونی از دستش فرار کنی
اما این ورزش قفل مفاصل داره فقط.....

:D

:rolleyes:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
درسته جودو بسیار عالیه
ولی با تحقیقی که من کردم شاید بشه گفت ازون بهتر هاپکیدو باشه
که هم قفل مفاصل و هم ضربه به نقاط حساس بدن رو داره

من خودم با کره ایی ها حال نمیکنم، حالا هم که اومده باشن توی یه ورزش ژاپنی دخل و تصرف کرده باشن و ....
شما به همون جودو یه تکنیک مثل ساسائی یا دی آشی هارای را اجرا کنی، به مراتب انرژی کمتری از ضربه زدن نیاز داری و اینکه طرف رو با مخ روی زمین پهن کردی :D

دیگه توموئه ناگه یا سئویی ناگه جای خود :happy:

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
درسته جودو بسیار عالیه

هاپکیدو برای یادگرفتن خیلی زمان میبره
چون مشتق کاراته و تکواندو و جوجیتسو و آیکیدو است

باید در این 4 تا سبک به مهارت برسی تا بتونی هاپکیدو کار موفقی بشه در غیر اینصورت در 3 ماه اول باشگاه چون بدنت نمیکشه بخاطر ازدحام انبوه تکنیک ها

جودو بعنوان یک ورزش فکری درسته خیلی قوی است اما بپای فلسفه و نوع مبارزه متغیر و سریع جیت کان دو بروس لی نمیرسند
جودو بیشتر دفاعی است تا تهاجمی

در اواخر دهه 1970 میلادی بروس لی در مبارزات آزاد در آمریکا شرکت میکنه و استاد هاپکیدو کره ای را شکست میده همین استاد هاپکیدو بعدش دوست بروس لی میشه در فیلم بازی با مرگ آخر فیلم با بروس لی دست و پنجه نرم میکنه آخر فیلم بروس لی با تکنیک های جیت کان دو نقاط ضعف هاپکیدو را نشون میده
حتما ببینید
فیلم های بروس لی علاوه بر سرگرم کننده بودن برای اساتید ورزش های رزمی یک آموزش بحساب میاد

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
جودو بیشتر حرکات پرتابی و پشت پا زدن داره

جوجیتسو در دعوا خطرناک تره
در جوجیتسو موقع دفاع کردن باید درگیری را به حداقل رساند

gulmish

Registered User
لایک‌ها
4,458
جودو رشته خوب و اصولی شده ای هست
میگن از نزدیکی گیر جودو کار بیفتی کارت تمومه چون دیگه نمیتونی از دستش فرار کنی
اما این ورزش قفل مفاصل داره فقط.....

یک نکته دیگه که در مورد همین قفل مفصل ها و نگهداشتن ها است اینه که در ورزش جودو استفاده از اون ها غیر قانونی هست.
در جودو از این پیچاندن ها و قفل مفاصل استفاده نمیشه چون اگر از اون ها در حد اعلای خودش استفاده بشه میتونه خسارت بالایی رو به طرف مقابل وارد کنه.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
هاپکیدو برای یادگرفتن خیلی زمان میبره
چون مشتق کاراته و تکواندو و جوجیتسو و آیکیدو است

باید در این 4 تا سبک به مهارت برسی تا بتونی هاپکیدو کار موفقی بشه در غیر اینصورت در 3 ماه اول باشگاه چون بدنت نمیکشه بخاطر ازدحام انبوه تکنیک ها

جودو بعنوان یک ورزش فکری درسته خیلی قوی است اما بپای فلسفه و نوع مبارزه متغیر و سریع جیت کان دو بروس لی نمیرسند
جودو بیشتر دفاعی است تا تهاجمی

در اواخر دهه 1970 میلادی بروس لی در مبارزات آزاد در آمریکا شرکت میکنه و استاد هاپکیدو کره ای را شکست میده همین استاد هاپکیدو بعدش دوست بروس لی میشه در فیلم بازی با مرگ آخر فیلم با بروس لی دست و پنجه نرم میکنه آخر فیلم بروس لی با تکنیک های جیت کان دو نقاط ضعف هاپکیدو را نشون میده
حتما ببینید
فیلم های بروس لی علاوه بر سرگرم کننده بودن برای اساتید ورزش های رزمی یک آموزش بحساب میاد

اتفاقا رضا جان یادگیری هاپکیدو زمان زیادی نمیبره
حتی میشه فضرده هم یاد گرفت
در حقیقت میشه گفت نه تنها این سبک رزمی
بلکه تمامی رشته ها و سبک های رزمی نواقصی و یا کمبود هایی دارن

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
شرمنده،موی تای ورزش نیست، وحشی بازیه :D

واسه کسایی خوبه که از دعوای خیابونی میترسنن و دوست دارن بزن بهادر بشن

البته دوست عزیز کیک بوکس و موی تای سبک هایی بسیار با نشاط و لذت بخش هستن و به هیچ عنوان چند ضربه مشت و لگد فلسفه این سبک ها نیست اگرچه این سبک ها در مبارزه بسیار کاربرد دارند در سبک های مختلف به نوعی از عکس العمل های خاص برای مبارزه بیشتر استفاده میشه مثلا در جودو با استفاده از فنون گلاویزی در تکواندو استفاده از ضربه های پا در موی تای ضربه های مشت و ضربه های زانو و ساق و این زیبایی و تفاوت هنرهای رزمیست نه عدم کارائی یک سبک

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
البته دوست عزیز کیک بوکس و موی تای سبک هایی بسیار با نشاط و لذت بخش هستن و به هیچ عنوان چند ضربه مشت و لگد فلسفه این سبک ها نیست اگرچه این سبک ها در مبارزه بسیار کاربرد دارند در سبک های مختلف به نوعی از عکس العمل های خاص برای مبارزه بیشتر استفاده میشه مثلا در جودو با استفاده از فنون گلاویزی در تکواندو استفاده از ضربه های پا در موی تای ضربه های مشت و ضربه های زانو و ساق و این زیبایی و تفاوت هنرهای رزمیست نه عدم کارائی یک سبک

تفاوتش با برخی ورزشها میزان خشونت و اساس خشونتیه که وجود داره . هدف این ورزش فقط اسیب رسوندنه. خوب این با نفس ورزش منافات کامل داره. واسه همینه که ورزشهای اینچنینی مثل جوجیتسو و ... المپیکی نمیشند.

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
تفاوتش با برخی ورزشها میزان خشونت و اساس خشونتیه که وجود داره . هدف این ورزش فقط اسیب رسوندنه. خوب این با نفس ورزش منافات کامل داره. واسه همینه که ورزشهای اینچنینی مثل جوجیتسو و ... المپیکی نمیشند.

خب دیگه دوست من ورزش رزمی میتونه مثل موی تای، آزاد در مبارزه و یا مثل تای چی نرم و لطیف باشه و این خاصیت متفاوت بودن هنرهای رزمی هست و این اصلا به معنی قصد و نیت آسیب رساندن نیست بلکه یک مسابقه با استفاده کامل از فنون هست که در سبک های آزاد خیلی از رشته های دیگه هنرهای رزمی هم دیده میشه این سبک در تایلند و حتی قبل از رفتن بچه ها به مدرسه آموزش داده میشه و واقعا سبک جالبیه امتحان کنید میفهمید . البته اینطور هم نیست که تمام سبک های رزمی که در المپیک حضور ندارن دال بر منافات اونها با ورزش باشه

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
خب دیگه دوست من ورزش رزمی میتونه مثل موی تای، آزاد در مبارزه و یا مثل تای چی نرم و لطیف باشه و این خاصیت متفاوت بودن هنرهای رزمی هست و این اصلا به معنی قصد و نیت آسیب رساندن نیست بلکه یک مسابقه با استفاده کامل از فنون هست که در سبک های آزاد خیلی از رشته های دیگه هنرهای رزمی هم دیده میشه این سبک در تایلند و حتی قبل از رفتن بچه ها به مدرسه آموزش داده میشه و واقعا سبک جالبیه امتحان کنید میفهمید . البته اینطور هم نیست که تمام سبک های رزمی که در المپیک حضور ندارن دال بر منافات اونها با ورزش باشه

روش دفاع کردن در موی تای به این شکله

نباید بذاری با زانوهات بهت ضربه بزنه
نباید بذاری بهت بچسبه
سلاح های مرگبار موی تای ضربات زانو و آرنج هستند
شبکه من و تو برنامه ابر انسان را نشون میداد یک بوکسور تایلندی به عنوان ابرانسان شناخته شد3 تا چوب بیسبال روی هم در یک ردیف که محکمتر از هر چوبی هست را با ساق پاش خرد کرد

بنظرم در ورزش های رزمی هوش از همه چیز مهم تره بعضی ها موقع مبارزه عقل شونو از دست میدن تا ضربه ای میخورن و فقط در پی حمله میشن دفاعشون کاملا خالی میشه مبارزه را میبازند

جیت کان دو بروس لی در مبارزه شناور و متغیر عمل میکنه با رقص پا در جیت کان دو در هر لحظه موقعیت دفاع و حمله شما عوض میشه

supermirrora

Registered User
لایک‌ها
447
روش دفاع کردن در موی تای به این شکله

نباید بذاری با زانوهات بهت ضربه بزنه
نباید بذاری بهت بچسبه
سلاح های مرگبار موی تای ضربات زانو و آرنج هستند
شبکه من و تو برنامه ابر انسان را نشون میداد یک بوکسور تایلندی به عنوان ابرانسان شناخته شد3 تا چوب بیسبال روی هم در یک ردیف که محکمتر از هر چوبی هست را با ساق پاش خرد کرد

بنظرم در ورزش های رزمی هوش از همه چیز مهم تره بعضی ها موقع مبارزه عقل شونو از دست میدن تا ضربه ای میخورن و فقط در پی حمله میشن دفاعشون کاملا خالی میشه مبارزه را میبازند

جیت کان دو بروس لی در مبارزه شناور و متغیر عمل میکنه با رقص پا در جیت کان دو در هر لحظه موقعیت دفاع و حمله شما عوض میشه
چقدر جالب، من فکر می کردم شما فقط در زمینه جفت گیری اطلاعات خوبی داری، نگو رزمی کار هم بودی!

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286

داستان اینجاست که اساسا هنرهای رزمی برای "ورزش" طراحی نشدند هر چند می توانند چنین کارکردی هم داشته باشند. "هنر رزمی" یک اصطلاح کلی است که می تواند به هر روش مبارزه ای اطلاق بشود. هنر رزمی یعنی مهارت در مبارزه.

البته در ژاپنی برای روشن شدن مساله از اصطلاحاتی مانند بودو و بوجوتسو استفاده می کنند که تفاسیر مختلفی دارند اما بطور کلی بوجوتسو به "جنگ" اشاره دارد در حالیکه بودو صلح جویانه است ...

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
داستان اینجاست که اساسا هنرهای رزمی برای "ورزش" طراحی نشدند هر چند می توانند چنین کارکردی هم داشته باشند. "هنر رزمی" یک اصطلاح کلی است که می تواند به هر روش مبارزه ای اطلاق بشود. هنر رزمی یعنی مهارت در مبارزه.

البته در ژاپنی برای روشن شدن مساله از اصطلاحاتی مانند بودو و بوجوتسو استفاده می کنند که تفاسیر مختلفی دارند اما بطور کلی بوجوتسو به "جنگ" اشاره دارد در حالیکه بودو صلح جویانه است ...

اما اگر معیار رو المپیک در نظر بگیرید، نفس عمل ورزش هستش، و ورزشهای رزمی که ماهیت ورزشیشون بیشتر از خشونتشون هستند معتبر میباشند.

در جایگاه مبارزه، سبک های بسیار زیاد و ناشناخته ای وجود داره، اما در چهارچوب ورزش تعاریف متفاوته

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
اما اگر معیار رو المپیک در نظر بگیرید، نفس عمل ورزش هستش، و ورزشهای رزمی که ماهیت ورزشیشون بیشتر از خشونتشون هستند معتبر میباشند.

در جایگاه مبارزه، سبک های بسیار زیاد و ناشناخته ای وجود داره، اما در چهارچوب ورزش تعاریف متفاوته

بله اما دلیلی وجود ندارد که المپیک را "معیار" قرار بدهیم.

gulmish

Registered User
لایک‌ها
4,458
اکثر ورزش های رزمی برای افزایش مهارت های جنگی ایجاد شدن حالا گروهی اومدن و [FONT=&amp] بر پايه يك رشته قوانين مورد توافق همگان و با اهداف تفريحي يا براي مسابقه ، نشاط شخصي، دستيابي به ورزيدگي، مهارت‌جويي يا آميزه‌اي از اينها ا[/FONT] این فعالیت ها رو محدودشون کردن ومحدوده ای مشخص که همون ورزش هست رو براشون قرار دادن.
البته نمیشه به تعاریفی که از ورزش میشه اعتنا کرد چون یکی ورزش رو برای تناسب اندام یکی برای سلامتی یکی برای محافظت از حقوق دیگران ووو.... به کار میگیره

Last edited:

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
فکر کنم تنها ورزشی باشه که یک پروفسور پایه گذارش بوده، یعنی با استخراج بعضی فنون از جوجیتسو و آیکدو و یک سری فنون دیگه و تصحیح و اصلاح اونا ورزشی رو پایه گذاری کرد که بر مبنای احترام، ضربه نزدن به حریف، کمترین میزان آسیب دیدگی و جامع برای تمام سنین باشه.

مسئله ی برخورد با جودوکا اینه که بتونی فرار کنی ولی لباس سالم نخواهی داشت، قفل کردن مفاصل و شیمه وازا یا همون فنون خفه کردن بسیار بسیار مرگبارند.

البته به نسب آیکیدو و مخصوصا جوجیتسو، مرگباری فنون جودو خیلی کمتره.

درود بر شما

با عرض ادب و شرمندگی ، با تمامی نوشته های شما موافقم به غیر از قسمتی که فرمودید از بعضی از فنون آیکیدو در جودو استفاده شده . زمانی که پروفسور جیگارو کانو ، جودو را به وجود آوردند ، بعد از مدتی همایشی رزمی در توکیو برگزار شد . در آنجا سنسی موریهه اوشیبا و پروفسور جیگارو کانو با هم ملاقاتی داشتند . جالبه که بعد از هنر نمایی آیکیدو کاران پروفسور جیگارو کانو به سنسی موریهه اوشیبا گفت : آیکیدو شما ، جودو واقعی است . منظور پروفسور جیگارو کانو این بود که آیکیدو به هدف ها و ایده هایی که داشت نزدیکتر از جودو خودش بود .
اما هیچ وقت از آیکیدو در جودو استفاده نشد ( و بالعکس )

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
درسته جودو بسیار عالیه

درود بر شما . در جودو و جوجیتسو ضربه به نقاط حساس ( آتمی ) هم وجود دارد . زمانی که جودو به المپیک راه یافت ، دیگر استادی این مورد را آموزش نداد . اما در سبکی مثل کوسن جودو همچنان وجود دارد .

deathdarkness

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
یک نکته دیگه که در مورد همین قفل مفصل ها و نگهداشتن ها است اینه که در ورزش جودو استفاده از اون ها غیر قانونی هست.
در جودو از این پیچاندن ها و قفل مفاصل استفاده نمیشه چون اگر از اون ها در حد اعلای خودش استفاده بشه میتونه خسارت بالایی رو به طرف مقابل وارد کنه.

والا متوجه منظورتون نشدم ولی اون چیزی که به ما میگن تو خاک میتونی کانسس یا شیمه کنی حریفو حتی اگه تسلیم نشه ممکنه به شکستن ارنج یا بیهوشیش برسه(احتمال خفگی خیلی کمه)حتی میگفتن قبلا قانون بوده وقتی فردی که در حال خفه شدن بوده به خرخر می افتاده داور مسابقه رو تموم میکرده و فرد خفه کننده رو برنده ولی قانون عوض شده و فرد اگه تسلیم نشه تا بیهوشیش مسابقه متوقف نمیشه...نمیدونم شاید جدیدا قانون رو عوض کردن و کانسس و شیمه غیر قانونی شدن,ب ماکه کسی چیزی نگفته

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
من لباسشو از همین انجمن خریدم که برم ولی اصلا نرفتم ! حیف این لباس تیم ملی که کاربر پی تی فروخت به من ! اصلا با بدنسازی نمیخونه و وقت نمیکنم که برم . الانم تصمیم دارم برم موی تای ولی اونم حسش نمیاد .

بالا