• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جودو

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
جودو سبک بسیار خوب و کاربردی است . جناب salireza جودو را به خوبی کار کردند . حالا چه چیزی درباره جودو می خواین بگین ؟ از خود سبک یا فنونش یا استراتژی ؟

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
یالله ! با اجازه صاحب خونه ... :blush:

soroush_shz

Registered User
لایک‌ها
40
ممنون داداش اگه سوالی دارید خوشحال میشم تا جایی که اطلاعاتم اجازه بده کمک کنم

drakue

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به دوست داران جودو و بچه هایه بحال PT
:D
چند اطلاعاتی درباره جودو:D :

اول اینکه ورزشی زاپنیه یعنی ماله ژپنه و بسی شیرین :D

بعد

از جوجیتسو گرفته شده یعنی بخشی از جوجیتسو هست با محدودیت :D

دکتر جیگارو کانو پایه‌گذاریش کرده

فدراسیون جهانیش هم تو ژاپنه

بعد ترتیب کمربندش هم اول ازQ9 شروع میشه تا Q1 که بعدش میشه دان( که همون مشکی خودمونه ) دان هم از یک تا ده میره بالا :D
بعد رنگ های Qها هم به تر تیب زرد و سبز و بنفش و قهوه ایه

این یه چیز کلی بود اگه خواستین درباه فنون و اصطلاحات و نمیدونم دیگه چی بود آها نحوه امتیاز دادن و ... باز سرتون و درد بیارم بگید بگم :D:D:D

soroush_shz

Registered User
لایک‌ها
40
تمامی تکنیک های زمین زدن و خلع سلاح حریف رو میخواستم برای من و دیگر دوستان اگر ممکن هست توضیح بدید

داداش شرمنده اصلا حواسم به اینجا نبود . تکنیکهای زمین زدن زیاد هستن . کلا دو دسته هست فنون جودو . سرپا ( فنون کمر . دست . پا ) و نشته یا خاک که شامل کانسه ( شکستن) و شیمه (خفه کردن ) هست
سرپا اکثرا پرتابی هست . از جودو میشه واسه خلع سلاح هم استفاده کرد ولی اینکه فنی رو واسه خلع سلاح یاد بدن من ندیدم ولی تو کتاب کانو تو بعضی قسمتهای انتهایی روشهای خلع سلاح رو هم داره

Last edited:

AeroSpace

Registered User
لایک‌ها
17
دوستان سلام
من هم مدت دوسالی کار میککردم ولی هیچ مدرکی نگرفتم الان بعد چندسال میخوام باز شروع کنم
الان هم دانشجو شدم تو شهر قزوین و متاسفانه جایی برای تمرین سراغ ندارم ممنون میشم اگر کسی سراغ بهم معرفی کنه یه استاد خوب و کار بلد
سپاس

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
دوستان سلام
من هم مدت دوسالی کار میککردم ولی هیچ مدرکی نگرفتم الان بعد چندسال میخوام باز شروع کنم
الان هم دانشجو شدم تو شهر قزوین و متاسفانه جایی برای تمرین سراغ ندارم ممنون میشم اگر کسی سراغ بهم معرفی کنه یه استاد خوب و کار بلد
سپاس

درود

خدا بهت صبر جمیل بده . حالا حالا ها باید بگردی یه استاد خوب و با دانش پیدا کنی . امیدوارم به هدفت برسی و موفق باشی .

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
داداش شرمنده اصلا حواسم به اینجا نبود . تکنیکهای زمین زدن زیاد هستن . کلا دو دسته هست فنون جودو . سرپا ( فنون کمر . دست . پا ) و نشته یا خاک که شامل کانسه ( شکستن) و شیمه (خفه کردن ) هست
سرپا اکثرا پرتابی هست . از جودو میشه واسه خلع سلاح هم استفاده کرد ولی اینکه فنی رو واسه خلع سلاح یاد بدن من ندیدم ولی تو کتاب کانو تو بعضی قسمتهای انتهایی روشهای خلع سلاح رو هم داره

درود :
از حدود 57 حرکت پرتابی جودو 10 - 11 تا حرکت را به نیرو های ویژه یاد میدهند . اما باز هم در شرایط جنگ خیلی به سختی میتوان از اون فنون استفاده کرد . همیشه این موضوع برام سوال بوده و هست !!

AeroSpace

Registered User
لایک‌ها
17
درود

خدا بهت صبر جمیل بده . حالا حالا ها باید بگردی یه استاد خوب و با دانش پیدا کنی . امیدوارم به هدفت برسی و موفق باشی .
قبلا تو کرمانشاه بودم استادایی خیلی خوبی داشتم
سرهنگ آزادی
بابک مهاجرانی
و....
ولی قزوین کلا اصلا نمیدونم کجا باشگاه جودو داره
شنیدم قزوین جودوش ضعیفه
نمیدونم راسته یانه

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
قبلا تو کرمانشاه بودم استادایی خیلی خوبی داشتم
سرهنگ آزادی
بابک مهاجرانی
و....
ولی قزوین کلا اصلا نمیدونم کجا باشگاه جودو داره
شنیدم قزوین جودوش ضعیفه
نمیدونم راسته یانه

میتونی بری فدراسیون و اسامی اساتید جودو به همراه باشگاهشان را بگیری و بری هر استاد را از نزدیک کارشو ببینی .

soroush_shz

Registered User
لایک‌ها
40
درود :
از حدود 57 حرکت پرتابی جودو 10 - 11 تا حرکت را به نیرو های ویژه یاد میدهند . اما باز هم در شرایط جنگ خیلی به سختی میتوان از اون فنون استفاده کرد . همیشه این موضوع برام سوال بوده و هست !!

از همون فنون پرتابی یه سری رو که نمیشه حتی تو مسابقات که قانون هم داره اجرا کرد . ولی فکر میکنم فنون قابل اجرا تو شرایط جنگی بیشتر از 10-11 بشه . جودو زمانی بیشتر کاربرد پیدا میکنه که تن به تن باشه و گلاویز بشن چون اکثر تکنیکها با جمع کردن یقه و استین اجرا میشه که میشه تا حدودی تغییر داد و اجرا کرد یعنی تا زمانی که درگیری نزدیک نشه اجرا نمیشه .
الان دقیقا کجاش سواله :D

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
از همون فنون پرتابی یه سری رو که نمیشه حتی تو مسابقات که قانون هم داره اجرا کرد . ولی فکر میکنم فنون قابل اجرا تو شرایط جنگی بیشتر از 10-11 بشه . جودو زمانی بیشتر کاربرد پیدا میکنه که تن به تن باشه و گلاویز بشن چون اکثر تکنیکها با جمع کردن یقه و استین اجرا میشه که میشه تا حدودی تغییر داد و اجرا کرد یعنی تا زمانی که درگیری نزدیک نشه اجرا نمیشه .
الان دقیقا کجاش سواله :D

درود . خوب همانطور که خودتان هم اطلاع دارید ، لباس جنگی تفاوت هایی با " گی " دارد . و همینطور چسبیدن به حریف در شرایط جنگی کاری بسیار خطرناک است . متاسفانه کوتاهی از بنده بوده و سوال را ناقص نوشتم ، منظورم این بود که برایم همیشه سوال بوده که چرا باید این 10 - 11 تا فن جودو را به نیرو های ارتش آموزش بدهند در حالی که بیشترین ریسک را دارد ؟؟
( سوء تفاهم نشود . منظورم این نیست که جودو سبکی ضعیف است )

با تشکر از شما

soroush_shz

Registered User
لایک‌ها
40
درسته تفاوتهایی با لباس جودو داره لباسهای ارتشی و نظامی ولی باز هم خیلی فنون قابل اجراست البته لباسهای نظامی هم خوب تو دست جمع میشه که حسن هست واسه اجرای تکنیک :D
درسته نزدیک شدن خطرناکه ولی بعضی مواقع اجتناب ناپذیره و نمیشه فرار کرد از گلاویزشدن
نه داداش سوئ تفاهم واسه چی من اصلا اعتقادی به قوی بودن یا ضعیف بودن سبکی ندارم و معتقدم همه سبکها ضعفهایی دارن حتی جودو و اینکه این بحثها خیلی هم خوبه ادم اطلاعات رد و بدل میکنه 4 تا چیز یاد میگیره کلا رو رشته خاصی متعصب نیستم
راستی خاکهای جودو خیلی تو روشهای سیستما به درد میخوره یاد بگیری اونجا میتونی استفاده کنی یادمه یه بار با استادم کار میکردم انقدر فشار اوردیم که نفسمون برید :D

بالا