جودو سبک بسیار خوب و کاربردی است . جناب salireza جودو را به خوبی کار کردند . حالا چه چیزی درباره جودو می خواین بگین ؟ از خود سبک یا فنونش یا استراتژی ؟
یالله ! با اجازه صاحب خونه ... :blush:
این تاپیک کجا بود من ندیده بودم
تمامی تکنیک های زمین زدن و خلع سلاح حریف رو میخواستم برای من و دیگر دوستان اگر ممکن هست توضیح بدید
دوستان سلام
من هم مدت دوسالی کار میککردم ولی هیچ مدرکی نگرفتم الان بعد چندسال میخوام باز شروع کنم
الان هم دانشجو شدم تو شهر قزوین و متاسفانه جایی برای تمرین سراغ ندارم ممنون میشم اگر کسی سراغ بهم معرفی کنه یه استاد خوب و کار بلد
سپاس
داداش شرمنده اصلا حواسم به اینجا نبود . تکنیکهای زمین زدن زیاد هستن . کلا دو دسته هست فنون جودو . سرپا ( فنون کمر . دست . پا ) و نشته یا خاک که شامل کانسه ( شکستن) و شیمه (خفه کردن ) هست
سرپا اکثرا پرتابی هست . از جودو میشه واسه خلع سلاح هم استفاده کرد ولی اینکه فنی رو واسه خلع سلاح یاد بدن من ندیدم ولی تو کتاب کانو تو بعضی قسمتهای انتهایی روشهای خلع سلاح رو هم داره
قبلا تو کرمانشاه بودم استادایی خیلی خوبی داشتمدرود
خدا بهت صبر جمیل بده . حالا حالا ها باید بگردی یه استاد خوب و با دانش پیدا کنی . امیدوارم به هدفت برسی و موفق باشی .
قبلا تو کرمانشاه بودم استادایی خیلی خوبی داشتم
سرهنگ آزادی
بابک مهاجرانی
و....
ولی قزوین کلا اصلا نمیدونم کجا باشگاه جودو داره
شنیدم قزوین جودوش ضعیفه
نمیدونم راسته یانه
آره فکر خوبیهمیتونی بری فدراسیون و اسامی اساتید جودو به همراه باشگاهشان را بگیری و بری هر استاد را از نزدیک کارشو ببینی .
درود :
از حدود 57 حرکت پرتابی جودو 10 - 11 تا حرکت را به نیرو های ویژه یاد میدهند . اما باز هم در شرایط جنگ خیلی به سختی میتوان از اون فنون استفاده کرد . همیشه این موضوع برام سوال بوده و هست !!
از همون فنون پرتابی یه سری رو که نمیشه حتی تو مسابقات که قانون هم داره اجرا کرد . ولی فکر میکنم فنون قابل اجرا تو شرایط جنگی بیشتر از 10-11 بشه . جودو زمانی بیشتر کاربرد پیدا میکنه که تن به تن باشه و گلاویز بشن چون اکثر تکنیکها با جمع کردن یقه و استین اجرا میشه که میشه تا حدودی تغییر داد و اجرا کرد یعنی تا زمانی که درگیری نزدیک نشه اجرا نمیشه .
الان دقیقا کجاش سواله