• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

alefba0098

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
خب خدارو شکر که همه سالمند و زلزله آسیبی نرسونده!

قرار بود مثل اینکه دانشگاه صبح ساعت 8.5 بازشه از 2آبان، کسی از ساعت های جدید خبر نداره؟ تکلیف ماها که بعد دانشگاه میریم کلاس چیه؟ دیگه نمیشه کلاسارو رفت که:hmm:

ATR

Registered User
لایک‌ها
9
من حالا اینجارو مکان مناسبی برای این بحثا نمیدونم
اگرم به حرف شما اعتراض کردم حتما از شانس بده شما بوده من از همینجا به بقیه تذکر میدم
امیدوارم گره دانشگاه و سیاست و شما باز کنی چون اینجوری نمیشه
در کل لپ کلام من همین بود و قصد بی احترامی نداشتم امیدوارم دلگیر نشی

برای چی باید از تذکر دوستانه شما ناراحت بشم امیدوارم شما از طرز انتقال مطلب من دلخور نشده باشید
فقط از شما خواهش میکنم هر وقت معلولی رو دیدید اول به دنبال علتش باشید چون علت خاص باعث به وجود آمدن معلول خاص می شود من تنها از ادراک خودم در برابر بازی های سیاسی دفاع کردم ولی شاید در بیانش ناتوان بودم از این بابت از شما معذرت می خوام.

sahar482

Registered User
لایک‌ها
4
کسی نمی دونه جزوه الگوریتم عیدی رو از کجا می شه پیدا کرد؟
کسی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

asdewq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من با پازوکی استاتیک برداشتم
کتابی جزوه ای هست تا من بتونم این درسو
با این استاد گودزیلا پاس کنم
ممنون

omiid_20

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان حذف اظطراری چیه؟

یه تاریخی مشخص میکنن که شما قبل امتحانات بری و مشخص کنی چه درسی رو نمی خوای امتحان بدی و قبل امتحان درس و حذف کنی.
ظاهرا هم هیچ فرقی با سر جلسه نرفتن نداره جز اینکه اون زحمت و کاغذ بازی داره و نرفتن سر جلسه نداره ! :p

Dirk

Registered User
لایک‌ها
2
کسی این ترم ، اخلاق اسلامی با زارع ارندی داره ؟ نگفته امتحان چطور میگیره ؟ کل کتابو باید خوند یا یه سری سوال خودش میده ؟

omiid_20

Registered User
لایک‌ها
3
ممنون

تو استاتیک دلفانی و نانی استاد های خوبی هستن و جزوه هاشون رو گمونم بتونی گیر بیاری .
دلفانی می دونم برای بچه های غیر عمرانی هم کلاس داره ولی نانی رو نمی دونم.
نانی 5 شنبه ها ساعت 10 برای عمرانی ها کلاس داره کلاس 1315 .
کتاب هم که از کتب مرجع میتونی استفاده کنی مثل استاتیک بیر جانسون و .......
رشته ات چیه ؟
اساتیک 3 واحدی دیگه؟
استاتیک فقط اسمه سخت نگیرش. درس شاخ تر خیلی هست ، استاتیک مقدمه اس ;) فقط سعی کن بفهمیش خوب.
..........................................................

من امروز جزوه ی استاتیک نانی رو دیدم .اگه کلاسش نری 2 زار بدرد نمی خوره .فقط مثاله که مکمله درسشه.
کتاب هم استاتیک مریام ترجمه ی پوستی ویرایش 6 رو معرفی کرده .

Last edited:

ATR

Registered User
لایک‌ها
9
ممنون

من بهت حق میدم بترسی چون منم باهاش دینامیک ماشین دارم و دیدم به چه طرز فجیحی درس میده
اول از همه بهت توصیه میکنم قرار داد هایی رو که برای نام گذاری اعضا و ... داره رو حتما به یاد داشته باشی چون توی هیچ کتابی نیست و احتمالا تو امتحان بهش نیاز پیدا میکنی :eek:
دوم با خوندن هر کتاب استاتیک میشه استاتیک رو به خوبی یاد گرفت و کل قضیه برابر بودن نیرو و گشتاورد توی یک عضو و در کل سازست که یاد گرفتنش توی یاد گیری درس هایی مثل دینامک و امثالهم تاثیر مستقیم داره پس حل مسائل راه دوری نمیره ;)
سوم توی امتحان همیشه اگه به جواب هم نرسیدی فرمول اون سئوال رو بنویس چون دوسوم نمره رو بهت میده :blush:

موفق باشید

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
سلام
براي رياضي مهندسي كتاب شيدفر بهتره يا كتاب كرمي؟؟
توي امتحان از كدوم بيشتر سوال مياد؟؟؟؟
ممنون از جواب ها

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
براي رياضي مهندسي كتاب شيدفر بهتره يا كتاب كرمي؟؟
توي امتحان از كدوم بيشتر سوال مياد؟؟؟؟
ممنون از جواب ها

سلام.شما اگه وقت زیادی دارین از الان تا امتحان میتونین کتاب شیدفر رو هم بخونین.ولی برای امتحان اول جزوه این ترم کرمی چون هر ترم یه سری سوال جدید اضافه میشه وبا تاکید یا ساده گذشتن ازبعضی مطالب شما میتونی بفهمی که کدوم قسمت ها رو بیشتر بخونی.برای ریاضی مهندسی تو دانشگاه ما کتاب کرمی دیگه از اوجب واجبات شده.چه بخوای درس رو پاس کنی یا نمره بالا بیاری مسائل کتاب کرمی رو باید کامل حل کنی.یه چیزی که برای ریاضی مهندسی مهمه وقته.شما باید برنامه ریزی کنی سر امتحان وقت کم نیاری.چون ریاضی مهندسی دو بخشه .شما باید تصمیم بگیری که سر امتحان از قسمت های حفظی مثل انتگرال مختلط شروع میکنی یا مسائلی که حلشون وقت زیادی میبره مثل مشتق جزئی.پس همین که مسائل کرمی خودت تاکید میکنم خودت حل میکنی نه از رو جواب کافی نیست باید دو یا سه بار از خودت جدی امتحان بگیری.هر امتحان یه مسئله هم میدن که نمونش تقریبا هیچ وقت تکرارنشده که سادست ولی دقت زیاد میخواد.به جز اون بقیه سوالا روتینه واگه تمرین زیاد حل کنی هیچ مشکلی نداری.تو سالهایی که من درس میخوندم دوسه بار پیش اومده عینا سوال کتاب شیدفر رو بدن .اما چون کتاب کرمی همه نوع سوال رو تقریبا پوشش میده مشکلی نیست.راستی نپرسیدم اسم استادتون چیه؟اگه استادتون جزو استادای بد نمره نباشه وحرفای منو گوش بدین زیر 16نمیشین ایشالا.(جزوه این ترم کرمی+کتاب کرمی)اگه خدای نکرده بد نمره هم باشه زیر 14 نمیشین

Last edited:

alefba0098

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
سلام
خب من دارم به قولی که دادم ، عمل می کنم،
yahoocowboy.gif

اسامی استادا و درس های ارائه داده رو به همراه نظرات تمام بچه ها، از تک تک صفحات تاپیک دارم جمع آوری میکنم، در قالب پی دی اف می ذارم،
استادای عمومی، تخصصی کامپیوتر، تخصصی صنایع ، تخصصی عمران و سایر رشته ها رو جدا جدا دارم درست می کنم
اگه دوست داشتین و فکر میکنین، که لازمه در مورد یه استاد اطلاعات خودتون رو به بچه ها بدین، لطفا نظرات خودتون رو با پیغام خصوصی بهم بگید، وسط تاپیک نگید که الکی شلوغ شه، تاپیک، بعد رشته رو هم بگید که استاد معرفی شده برای کدوم رشته هست، چون بعضی از استادا رو نمی دونم
پس لطفا دوستای عزیز همدانشگاهی، برای جلوگیری از شلوغ شدن، بهم پیغام خصوصی بزنید، چون در مورد هراستادی خیلی بحث شده تو تاپیک، دیگه جایز نیست که بیشتر از این بحث بشه

ای شاالله، هر ترم هر آپدیت می کنم پی دی اف هارو
yahoocool.gif

ممنون
goodluck.gif

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
سلام
yahoocowboy.gif

اسامی استادا و درس های ارائه داده رو به همراه نظرات تمام بچه ها، از تک تک صفحات تاپیک دارم جمع آوری میکنم، در قالب پی دی اف می ذارم،
استادای عمومی، تخصصی کامپیوتر، تخصصی صنایع ، تخصصی عمران و سایر رشته ها رو جدا جدا دارم درست می کنم
اگه دوست داشتین و فکر میکنین، که لازمه در مورد یه استاد اطلاعات خودتون رو به بچه ها بدین، لطفا نظرات خودتون رو با پیغام خصوصی بهم بگید، وسط تاپیک نگید که الکی شلوغ شه، تاپیک، بعد رشته رو هم بگید که استاد معرفی شده برای کدوم رشته هست، چون بعضی از استادا رو نمی دونم
پس لطفا دوستای عزیز همدانشگاهی، برای جلوگیری از شلوغ شدن، بهم پیغام خصوصی بزنید، چون در مورد هراستادی خیلی بحث شده تو تاپیک، دیگه جایز نیست که بیشتر از این بحث بشه

yahoocool.gif

ممنون
goodluck.gif
خدا خیرت بده جناب!
دستت درد نکنه!
خیر ببینی از جوونیت!

omiid_20

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
yahoocowboy.gif

yahoocool.gif

ممنون
goodluck.gif

نمی دنیم آخه راجب کدوم استاد الان مطلب داری و کدوم ها رو نه . اگه هر کدوم رو بخواهیم دوباره بگیم یا اضافه کنیم کلی سرت شلوغ میشه الکی.
من الان با واثقی برای عمرا کلاس گرفتم که کسی نمی شناخت احتمالا تو لیست شما هم نیست و یا شاید تو تاپیک های خیلی قدیمی بوده که من نخوندم .
اگه میدونستیم کدوم استاد ها رو داری بهتر بود و گزیده تر میشد پیغام داد.
در کل ممنون از زحمتی که داری میکشی دوست عزیز.

D@RY@

Registered User
لایک‌ها
1
سلام.توی همایش ورودی های جدید واسه ی دانشکده صنایع بهمون گفتن که باید از الان همه چی رو جدی بگیریم.علاوه بر درس های دانشکده باید مهارت های دیگمونم بالا ببریم.حالا من نمی دونم باید چی کار کنم.گیج شدم.میشه در مورد درس ها و اساتید و نمره ها و کارایی که باید بکنم بهم توضیح بدین؟ لطفا

D@RY@

Registered User
لایک‌ها
1
یه چیز دیگه.همه ی استادا بعضی قسمت ها رو میپیچونن؟ چه درسایی سوالاش هماهنگ؟

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
ببخشید یک سوال!:hmm:
این دانشگاه سایت نداره؟:hmm::hmm::hmm:
داره بابا. اگه تو گول سرچ می کردی، تهران جنوب اولین سایت، سایت دانشگاه بود! حالا بکن این کار رو.

'majid'

Registered User
لایک‌ها
4
ابراهیم شریفی(شاهد کروبی که فرار کرد رفت آمریکا_همون که میگفتن الف.شین) من شنیدم از بچهای تهران جنوب بوده.

کسی میشناسدش؟

این عکسشه که با سرچ پیدا کردم:

6822_152265308840_83359068840_2445730_5962628_n.jpg

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
ابراهیم شریفی(شاهد کروبی که فرار کرد رفت آمریکا_همون که میگفتن الف.شین) من شنیدم از بچهای تهران جنوب بوده.

کسی میشناسدش؟
مسکه از ورودی های ما بوده. بچه ها باهاش کلاس داشتن!! اتفاقا چهارشنبه بحثش بود. فک کنم باهاش شیوه ارائه مطلب داشتن!!

بالا