برگزیده های پرشین تولز

mr.minimal

Registered User
تاریخ عضویت
27 آگوست 2016
نوشته‌ها
74
لایک‌ها
31
سن
29
خورش مرغ با انار

مواد لازم:

ران و سینه مرغ چهار الی پنج تکه

انار ترش دانه کرده یک پیمانه

سیر خلال شده نصف پیمانه

پیاز داغ 1/4 پیمانه

کره 50 گرم

روغن زیتون دو قاشق غذاخوری

آب نارنج چهار قاشق غذاخوری

زردچوبه و نمک از هر کدام یک قاشق چایخوری

فلفل سیاه، دارچین و هل ساییده شده از هرکدام نصف قاشق چایخوری

زیره و زعفران از هر کدام 1/4 قاشق چایخوری

طرز تهیه

مرغ ها را با ادویه، روغن زیتون و مقداری سیر خلال شده مخلوط کرده و حدود یک ساعت اجازه می دهیم تا بماند.

بعد از مرغ ها را خوب در کره تفت دادیم با یک لیوان آب و روی حرارت ملایم می پزیم. مرغ پخته شده را خلال کرده و پیاز داغ و انار ترش را به آن اضافه کرده و با کمی آب می گذاریم تا خوب پخته شود.

در صورت نیاز می توان آب را کمی بیشتر ریخت. در انتها آب نارنج را نیز به آن می افزاییم.

نکته:بیات کردن گوشت یا مرغ با روغن زیتون باعث نرم و لذیذ شدن آن می شود
 

mr.minimal

Registered User
تاریخ عضویت
27 آگوست 2016
نوشته‌ها
74
لایک‌ها
31
سن
29
انار بیج

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده 400 گرم

گردو چرخ کرده ویا ساییده شده نصف پیمانه

سبزی معطر (تره، جعفری، نعناع، گشنیز، کمی خالواش و چوچاق) 1 پیمانه

پیاز 1 عدد

رب انار ترش 1 ق غذاخوری

رب آلوچه 1 ق مرباخوری

نمک، فلفل، گلپر

طرز تهیه:

گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، نمک، فلفل و سبزی رو خوب با هم مخلوط می کنیم. در صورت دلخواه می توانید نعناع خشک شده هم اضافه کنید.

و با مواد قلقی های کوچک درست می کنیم.

گردو، رب ها و 1 لیوان آب سرد رو توی دیگ یا گمج ریخته هم میزنیم. هر از گاهی آب سرد یا تیکه های یخ اضافه می کنیم تا گردو، روغنش رو پس بده.

نسبت خالواش و چوچاق به بقیه سبزیها کمتر باید باشه و مقدار سبزی نسبت به گردو بیشتر. سبزی های خرد شده رو در روغن کم سرخ می کنیم

بعد از کمی جوشیدن کوفته ریزه ها رو اضافه می کنیم و بعد نمک و گلپر را اضافه می کنیم.

این خورش رو مثل فسنجون، با حرارت ملایم بپزین تا خوب جا بیفته و روغن بندازه.

 

mr.minimal

Registered User
تاریخ عضویت
27 آگوست 2016
نوشته‌ها
74
لایک‌ها
31
سن
29
مرغ ترش با دانه های انار و زرشک

مواد لازم:

مرغ 1عدد

پیاز 1عدد بزرگ

دونه اناز خشک شده یا زرشک 2 پیاله ماست خوری

نمک و ادویه (فلفل و زرد چوبه ) به میزان لازم

رب گوجه فرنگی1قاشق سوپ خوری سَرخالی

رب انار 1 قاشق سوپ خوری سَر پُر.

طرز تهیه:

مرغ رو 4 قسمتش کنید و فلفل و زردچوبه و نمک به همه قسمتهاش بزنید و بذارید تا آبپز بشه.،که مرغ کاملا مغز پخت بشه. بعد از اینکه کاملا پخته شد مرغ رو سرخ کنید

نباید آبی که از آب پز مرغ دارید را دور بریزید چرا که رد مراحل بعدی به آن نیاز داریم

بعد مرغ های آب پز شده و سرخ شده رو تو ی قابلمه بچینید..

پیاز رو ریز کنید و نمک و فلفل و زردچوبه رو اضافه کنیدو با روغن خوب تفت بدی

.بعد رب گوجه و بعد رب انار رو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا این دو رب کاملا مخلوط شوند.بعد دونه انار رو بهش اضافه کنید.دقت کنید که روغن کم نباشه و شعله هم ملایم باشد. بعد از تفت کامل این مواد چاشنی آماده است.

آب مرغ و چاشنی آماده شده را به مرغ های سرخ شده اضافه کنید. مقداری از چاشنی را به روی مرغ ها و مقداری از آن را با آب مرغ مخلوط کرده و اضافه کنید و بعد مرغ را با یک دمکنی و شعله ملایم طبخ کنید تا زمانی که خوب جا بیافتد.
 

mr.minimal

Registered User
تاریخ عضویت
27 آگوست 2016
نوشته‌ها
74
لایک‌ها
31
سن
29
مواد لازم برای تهیه چلو گوشت
  1. گوشت گوسفند بدون چربی 500 گرم
  2. کدو تنبل رنده شده 150 گرم
  3. هویج 2 عدد
  4. عصاره سبزیجات ½1 پیمانه
  5. برنج 1 پیمانه (200 گرم)
  6. کشمش ¼ پیمانه
  7. دارچین آسیاب شده 2 قاشق غذاخوری
  8. سیر 2 حبه
  9. پیاز 1 عدد
  10. رنده پوست پرتقال 2 قاشق غذاخوری
  11. هل آسیاب شده 2 قاشق مرباخوری
  12. روغن مایع گیاهی 4 قاشق غذاخوری
  13. زیره آسیاب شده 2 قاشق مرباخوری
  14. عسل 1 قاشق مرباخوری
  15. لیموترش 1 عدد
  16. پرک بادام بو داده مقداری
  17. پرک فلفل قرمز مقداری
  18. زعفران مقداری
  19. ماست غلیظ برای سرو غذا
  20. برگ نعناع برای سرو غذا


طرز تهیه چلو گوشت

گوشت گوسفند بدون چربی را خورشتی خرد کنید.
روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی شعله متوسط مایل به زیاد قرار دهید.
گوشت گوسفند را همراه با ادویه جات داخل تابه ریخته و به مدت 8 دقیقه سرخ کنید تا گوشت قهوه ای رنگ شود.
در آخرین مرحله عسل را اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا با گوشت مخلوط شود.
سپس تابه را از روی حرارت کنار قرار داده و گوشت را از داخل آن به ظرف دیگری منتقل کنید. توجه کنید که روغن داخل تابه باقی بماند. آب لیموترش را روی تکه های گوشت سرخ شده ریخته و در ظرف را می بندیم تا سرد نشود. اگر گوشت شما فیله و بدون استخوان باشد در زمان سرخ شدن کامل می پزد اما اگر تمایل دارید گوشت را بیشتر بپزید در ظرف مناسب فر به مدت 20 دقیقه در طبقه وسط فر با حرارت 200 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد. حواستان باشد که گوشت داخل فر خشک نشود.
دوباره تابه را روی حرارت قرار داده و پیاز را داخل آن ریخته و 5 دقیقه هم بزنید، سپس سیر خردشده را اضافه کرده و یکی دو دقیقه هم بزنید.
سپس برنج شسته شده را به تابه اضافه کرده و هم بزنید تا برنج کمی تفت بخورد. سپس عصاره سبزیجات را اضافه کرده و شعله را زیاد کرده تا جوش بیاید. حرارت را متوسط کنید و در قابلمه را ببندید تا آب برنج تمام شود. سپس شعله را کم کنید و در قابلمه را ببندید تا بعد از 10 دقیقه برنج شما دم بکشد.
در یک تابه مجزا 2 قاشق روغن مایع ریخته و روی شعله متوسط قرار دهید. و هویج رنده شده و کدوی رنده شده و پوست پرتقال رنده شده را داخل آن بریزید و تفت دهید. سپس کمی زعفران دم کرده داخل آن بریزید و هم بزنید.
کشمش را که در کمی آب ولرم به مدت 1 ساعت خیس داده شده آبکش کنید و داخل تابه بریزید و هم بزنید. بعد از 5 دقیقه تابه را از روی حرارت بردارید (اگر عجله دارید می توانید کشمش را با کمی آب جوش به مدت 5 دقیقه خیس دهید)
برای سرو نیمی از برنج را داخل دیس ریخته نیمی از مخلوط هویج و گوشت را با آن مخلوط کرده و دوباره بقیه مواد را به این ترتیب داخل دیس ریخته و مخلوط کنید.
روی چلوگوشت را با پرک بادام و برگ نعناع تزیین کرده و سپس با ماست و چند برش لیمو سرو کنید.
 

mr.minimal

Registered User
تاریخ عضویت
27 آگوست 2016
نوشته‌ها
74
لایک‌ها
31
سن
29
طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی

مدت زمان تهیه:30 دقیقه

مواد لازم :

گوشت گوساله 1 کیلو گرم

3 حبه سیر، خرد شده

1 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده تخت برگ

1/3 فنجان تازه فشرده آب لیمو

1/ قاشق چایخوری تازه فلفل سیاه

فلفل قرمز

جعغری خرد شده



مواد لازم برای سس کباب:

2 قاشق چایخوری فلفل قرمز دودی

2 قاشق غذاخوری سرکه

1/3 فنجان روغن زیتون

نمک 1½ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

چربی ها را به طور کامل از گوشت جدا کنید و ترکیب گوشت، سیر، جعفری، آب لیمو و فلفل را در یک کاسه غیر فلزی ریخته و درب آب را به خوبی بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.



سس کباب را با مخلوط فلفل قرمز - فلفل هندی - سرکه - روغن و نمک تهیه کنید و گوشت ها را بعد از سیخ زدن به سس اماده شده آغشته کنید و بر روی کباب پز با دقت بپزید.

بهترین زمان پخت برای این نوع کباب 25 الی 30 دقیقه است.
 

mr.minimal

Registered User
تاریخ عضویت
27 آگوست 2016
نوشته‌ها
74
لایک‌ها
31
سن
29
مواد لازم کباب گوشت و کنجد

کنجد خام، 4/1 پیمانه (20 گرم)
سویاسس ، 3/1 پیمانه (53 میلی لیتر)
شکر ، 2 قاشق سوپخوری (26 گرم)
سرکه یا آب لیموترش ، 4/1 پیمانه (40 میلی لیتر)
روغن زیتون ، 2/1 پیمانه (75میلی لیتر)
نمک و فلفل ، به مقدار لازم
سیر(کوبیده) ، 2 حبه (10 گرم)
فیله گوشت گوساله ، 600 گرم
کلم سفید و قرمز(خردشده) ، 400 گرم
پیازچه(خردشده) ، 6 عدد (48 گرم)
تربچه(خردشده) ، 4 عدد (20 گرم)

طرز تهیه کباب گوشت و کنجد
کنجد را روی حرارت ملایم تفت دهید سویا سس، شکر، سرکه، روغن زیتون، فلفل و سیر را با نیمی از کنجد مخلوط کنید. گوشت را به قطعات یکدست برش داده و نیمی ازسس را به آن اضافه کنید تا گوشت کاملاً مزه دار شود. (بهتر است بگذارید گوشت در مواد نیم ساعت بماند) سپس نمک را اضافه کرده و روی کباب پز(باربیکیو) قرار دهید تا پخته شود. در این فاصله کلم سفید، قرمز، پیازچه و تربچه را با بقیه ی سس مخلوط کنید و در ظرف مورد نظر ریخته و گوشت کباب شده را روی آن قرار دهید. و بقیه کنجد را روی آن بپاشید.
 

Ikaban

Registered User
تاریخ عضویت
24 ژانویه 2016
نوشته‌ها
125
لایک‌ها
145
محل سکونت
ikaban.ir
مرغ مجلسی با رب انار
مرغ یکی از انواع گوشت است که به روش های مختلفی طبخ می شود و یکی از پر طرفدارترین غذاهاست که معمولا به راحتی تهیه می شود . امروز می خواهیم طرز تهیه یک نوع مرغ مجلسی بسیار خوشمزه و آسان را با رب انار آموزش بدهیم که می توان آن را با برنج زعفرانی برای میهمانی ها سرو کرد .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه مرغ مجلسی با رب انار را آموزش می دهد .

%D9%85%D8%B1%D8%BA-%D9%85%D8%AC%D9%84%D8%B3%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D8%B1%D8%A8-%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B1.jpg

مواد لازم :

1 عدد بزرگ پیاز

1 پیمانه رب انار رقیق
12 تکه ران و سینه مرغ
1 قاشق چای خوری ادویه مرغ
2 قاشق غذا خوری زعفران دم کرده
به مقدار لازم نمک و فلفل
1/2 قاشق چای خوری زردچوبه


برای تهیه مرغ مجلسی با رب انار ، ابتدا یک عدد پیاز را شسته و خلالی می کنیم و کف قابلمه می ریزیم . تکه های مرغ را روی پیازها قرار داده و ادویه مرغ ، نمک و فلفل را اضافه کرده و زیر حرارت را کم می کنیم تا مرغ ها با حرارت ملایم بپزند و آب بیاندازند . بعد از اینکه مرغ ها کاملا مغز پخت شدند ، از آب مرغ جدا کرده و در یک تابه که مقدار کمی روغن ریخته ایم سرخ می کنیم در حدی که فقط کمی طلایی رنگ شده و خشک نشوند .
تکه های مرغ سرخ شده را از تابه خارج کرده و دوباره کمی روغن در تابه می ریزیم و زردچوبه ، رب انار ملس ( اگر از رب انار غلیظ استفاده می کنید بهتر است به آن مقدار کمی آبجوش اضافه کنید تا رقیق شده و به حالت سس در آید ) و زعفران دم کرده را اضافه کرده و یک تفت کوچک می دهیم . آب مرغ را از صافی رد می کنیم تا پیازها جدا شوند و بعد سس انار را به آب مرغ اضافه کرده و تکه های مرغ را در آن می چینیم و دوباره به مدت بیست دقیقه روی حرارت قرار می دهیم تا مرغها طعم و مزه رب انار را به خود گرفته و سس آن کمی غلیظ شود .
مرغ مجلسی با رب انار را در ظرف مورد نظر کشیده و با برنج زعفرانی سرو کنید .

نکته : اگر از رب انار ترش استفاده می کنید بهتر است به سس آن کمی شکر ترجیحا قهوه ای اضافه کنید تا طعم ملسی داشته باشد .


منبع : آشپزی آیکابان
 

Ikaban

Registered User
تاریخ عضویت
24 ژانویه 2016
نوشته‌ها
125
لایک‌ها
145
محل سکونت
ikaban.ir
ژله انار

ژله-انار.jpg
مواد لازم :
2 عدد انار
3 لیوان آب انار
3 قاشق سوپخوری پودر ژلاتین

ژله یکی از خوراکی های مورد علاقه کودکان است که طعم های مختلفی دارد و به روش های مختلفی هم تهیه می شود . یکی از ساده ترین انواع ژله ، ژله انار است که می توان به سادگی تهیه کرد . ژله انار را می توان در فصل پاییز که انار زیاد است ، با آب انار طبیعی تهیه کرد . ژله انار یک گزینه مناسب برای شب یلدا نیز می باشد .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه ژله انار را آموزش می دهد .
برای تهیه ژله انار ، ابتدا انارها را دان کرده و مقداری از آنها را کنار گذاشته و آب بقیه انارها را می گیریم . داخل کتری آب ریخته و روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید . ۱٫۵ پیمانه از آب انار را داخل کاسه ای ریخته و روی بخار کتری می گذاریم . ۱٫۵ قاشق سوپ خوری پودر ژلاتین را اضافه کرده و مرتب هم می زنیم تا پودر ژلاتین در آب انار حل شده و شفاف شود .
سپس ۱٫۵ پیمانه دیگر آب انار را اضافه کرده و ۱٫۵ قاشق سوپ خوری پودر ژلاتین باقی مانده را نیز روی آب انار ریخته و دوباره هم می زنیم تا بازهم پودر ژلاتین در آب انار حل شده و شفاف شود . ( این کار را در دو یا سه مرتبه انجام دهید تا پودر ژلاتین کاملا حل شده و گلوله نشود )
بعد از اینکه پودر ژلاتین در آب انار حل شد و مایع کاملا شفافی به دست آمد ، کاسه را از روی حرارت برداشته ، کنار می گذاریم تا خنک شود .
کف قالب مورد نظر را کمی چرب کرده و انارهای دان شده را داخل آن می ریزیم .
بعد از اینکه ژله انار خنک شد و از حرارت افتاد ، آن را داخل قالب ریخته و به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کاملا خودش را بگیرد .
سپس ژله انار را در ظرف مورد نظر برگردانده و بعد از تزئین سرو می کنیم .

منبع : آشپزی آیکابان
 

pinkfloid70

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 نوامبر 2016
نوشته‌ها
14
لایک‌ها
4
سن
31
محل سکونت
تهران
روشی هوشمندانه برای تهیه آیس کافی
دستور العمل های مختلفی برای تهیه قدم به قدم قهوه ی دم کشیده سرد وجود دارد. با این حال تا کنون روشی برای تهیه آیس کافی در سایت ذکر نکرده ایم. واژه های “قهوه ی دم کشیده ی سرد” یا همان cold brew coffee و آیس کافی یا همان Iced Coffee گاهی به جای یکدیگر استفاده میشوند اما معانی آنها با یکدیگر متفاوت است و همچنین طعمی متفاوت نیز دارند.

دستور العمل های مختلفی برای تهیه قدم به قدم قهوه ی دم کشیده سرد وجود دارد. با این حال تا کنون روشی برای تهیه آیس کافی در سایت ذکر نکرده ایم. واژه های “قهوه ی دم کشیده ی سرد” یا همان cold brew coffee و آیس کافی یا همان Iced Coffee گاهی به جای یکدیگر استفاده میشوند اما معانی آنها با یکدیگر متفاوت است و همچنین طعمی متفاوت نیز دارند.



قهوه دم کشیده ی سرد و آیس کافی
قهوه ی دم کشیده ی سرد ‌قهوه ایست که در دمای اطاق و یا دمای خنک برای چندین ساعت دم کشیده باشد. معمول ترین زمان لازم برای دم کشیدن تحت چنین شرایطی بین ۱۲ تا ۲۴ ساعت است که میتواند بیشتر نیز ادامه پیدا کند. نتیجه ی حاصل از این روند معمولا محصولی غلیظ است که در ادامه با استفاده از آب به غلظت مورد نظر رسانده میشود.دوستداران قهوه دم کشیده ی سرد اسیدیتی پایین و غلظتی ملایم را ترجیح میدهند. این نوع قهوه ممکن است که كافئين بالا داشته باشد چرا که مدت زمان دم کشیدن آن بسیار طولانی است.

آیس کافی که با نام آیس کافی ژاپنی نیز شناخته میشود با استفاده از دم کردن قهوه مستقیما بر روی یخ تهیه میشود. این روند فورا قهوه را یخ میکند در حالی که طعم آن را حفظ میکند. برای اینکه در نهایت قهوه شما خیلی آبکی نشود میزان آب مصرفی برای دم کردن بین آب گرم و یخ تقسیم میشود. بسیاری از طرفداران قهوه این نوع قهوه را به قهوه ی دم کشیده سرد ترجیح میدهند چرا که طعمی همچون نوعی یخ و با طراوت از همان قهوه ی داغ همیشگی را تداعی میکند. هر میزان اسیدیتی و یا عطر و طعمی که قهوه ی داغ دارند به همان میزان در نوع یخ آن نیز حفظ میشود.و اگر شما نسبت آب را به درستی انتخاب کنید هیچگاه طعم قهوه را تضعیف نخواهید کرد.

یکی دیگر از مزایای آیس کافی نسبت به قهوه ی دم کشیده ی سرد سرعت بیشتر در تهیه آن است.

چرا از کافی دریپر یا قهوه‌ساز فیلتری-قطره‌ای استفاده کنیم؟


میتوان آیس کافی را از راه های مختلفی دم کرد اما استفاده از قهوه‌ساز فیلتری-قطره‌ای انتخابی ایده آل است. این دستگاه مجهز به یک فیلتر کاغذی است که منجر به خروجی شفاف تر میشود. این روش نیز یک روش غوطه وری کامل برای دم کردن است. به بیان دیگر دراین روش قهوه در تمام مدت دم کردن در تماس با آب باقی میماند. با این روش ما میتوانیم زمان دم کردن را نسبت به زمانی که آب را بر روی قهوه میریزیم بهتر کنترل کنیم. نتیجه ی این فرایند قهوه ای غنی تر است.

اصول و روش تهیه آیس کافی:
اصول و روش تهیه آیس کافی همانند همان قهوه داغ است اما با یک تفاوت. معمولا میزان آبی که برای قهوه داغ استفاده میکنیم بین آب سرد و یخ تقسیم میشود. در این روش هدف ما در انتها به دست آمدن یک شیشه پر از قهوه و مکعب های یخ نیست بلکه تنها استفاده از میزانی یخ برای خنک کردن قهوه است. در انتها میتوانیم مقداری یخ اضافه کنیم. هدف نهایی که تداعی طعم قهوه داغ اما به صورت سرد است. میزان و مقادیر مختلفی از آب و یخ و زمان دم کشیدن امتحان شده اند اما در ادامه دستور تهیه ای را قرار داده ایم که بهترین طعم را به همراه داشته است.

۲۰ گرم قهوه با آسیاب متوسط. medium fine ground coffe) (

۱۸۰ گرم آب داغ

۱۲۰ گرم مکعب های یخ

۳ تا ۴ دقیقه زمان برای دم کشیدن


از آسیاب ریز تری نسبت به میزانی که برای تهیه قهوه داغ استفاده میکنید استفاده کنید چرا که در این روش از آب کمتری برای دم کردن استفاده میکنید. این دستور تهیه میزان ۱۵ به ۱ است. به این معنا که ۱۵ واحد آب در برابر ۱ واحد قهوه. این میزان را میتوانید بسته به سلیقه خود تغییر دهید.

در این دستور آموزشی مراحل مختلفی را بیان میکنیم:

۱ قهوه را آماده کنید



یک فیلتر کاغذی شماره ۴ را درون دستگاه قهوه‌ساز فیلتری-قطره‌ای یا Dripper قرار دهید.

۲ یخ را آماده کنید

۱۲۰ گرم یخ را اندازه گیری کنید و در شیشه یا ماگ قرار دهید

۳ آب داغ را اضافه کنید

۱۸۰ گرم آب داغ را به آرامی درون قهوه‌ساز فیلتری-قطره‌ای بریزید. بعد از یک دقیقه میتوانید به آرامی ظرف را تکان دهید. ۳ تا ۴ دقیقه را برای دم کشیدن اختصاص دهید.

۴ قهوه را به داخل ماگ بریزید



قهوه‌ساز فیلتری-قطره‌ای را بر روی ماگ یا شیشه قراردهید. درپوش ظرف قهوه را به آسانی به داخل یخ هدایت میکند. قهوه باید اکثر یخ را آب کند.

۵ قهوه را سرو کنید و یا یخ بیشتری به آن اضافه کنید



مقداری از آن را بنوشید. قهوه باید طعمی قوی همچون قهوه ی داغ را داشته باشد. اکنون میتوانید مقداری یخ برای بیشتر سرد کردن قهوه اضافه کنید. به همین سادگی !


حل مشکلات احمالی آیس کافی
اگر احساس کردید که میزان یخ کمی را استفاده کرده اید و قهوه همچنان گرم است و تمامی یخ ها هم آب شده اند یخ بیشتری را اضافه نکنید. ممکن است در ابتدا قهوه طعمی مطلوب داشته باشد اما با آب شدن یخ ها به تدریج قهوه طعمی ضعیف تر و آبکی تری پیدا خواهد کرد. اگر احساس کردید که قهوه را با یخ خیلی کمی دم کرده اید قهوه را برای مدتی در یخچال قرار دهید تا خنک شود.


و در پایان

%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D8%A7%DB%8C%D8%B3-%DA%A9%D8%A7%D9%81%DB%8C-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D9%82%D9%87%D9%88%D9%87-%D8%B3%D8%A8%D8%B2-%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D9%BE%D9%88%DA%86%DB%8C%D9%86%D9%88-%D9%85%D8%B1%DA%A9%D8%A7%D9%81%D9%875.jpg


تهیه آیس کافی خانگی بسیار ساده است. میزان دم کردن ایده آل خود را پیدا کنید. میزان آب مصرفی برای دم کردن را بین آب و قطعات یخ تقسیم کنید. قهوه را تا حدودی بیشتر آسیاب کنید و سپس مستقیما آن را در یخ دم کنید. با این روش تمامی عطرو طعم قهوه داغ را حفظ خواهید کرد.

پ.ن:

طرز تهیه آیس کافی
روش دم کردن ایس کافی
آیس کافی چیست؟
چگونه آیس کافی درست کنیم ؟
وسایل دم کردن آیس کافی

خرید قهوه و قهوه سبز فقط در مرکافه

لینک منبع مطلب :

http://marcafe.ir/index.php/blog/75-preparation-iced-coffee-coffee-marcafe.html
 

Bergkamp

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2016
نوشته‌ها
119
لایک‌ها
65
سن
43
لطفا طرز تهیه سالاد شوری مشهدی رو بزارید
 

Bergkamp

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2016
نوشته‌ها
119
لایک‌ها
65
سن
43
بریانی اصفهانی ها رو هم بزارید
ممنون
 

Ikaban

Registered User
تاریخ عضویت
24 ژانویه 2016
نوشته‌ها
125
لایک‌ها
145
محل سکونت
ikaban.ir
پاناکوتا انار

%D9%BE%D8%A7%D9%86%D8%A7%DA%A9%D9%88%D8%AA%D8%A7-%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B1.jpg
برای تزئین خلال پسته
برای تزئین دانار
1/2 قاشق چای خوری وانیل
1 پیمانه آبجوش
2 قاشق غذا خوری عسل طبیعی
3 قاشق چای خوری پودر ژلاتین
1/5 پیمانه خامه صبحانه
1/5 پیمانه شیر
1 بسته ژله انار
پاناکوتا یکی از دسرهای خوشمزه و پر طرفدار ایتالیایی است که انواع مختلفی دارد که یکی از آنها پاناکوتا انار است که طرز تهیه بسیار راحتی دارد و بسیار خوشمزه و خوش طعم می باشد . پاناکوتا انار را می توان برای شب یلدا آماده و جلوه خاصی به سفره یلدایی خود داد .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه پاناکوتا انار ویژه شب یلدا را آموزش می دهد .
برای تهیه پاناکوتا انار ابتدا باید قسمت ژله ای آن را آماده کرد که می توان به صورت آماده از ژله های پودری موجود در بازار استفاده کرد و یا اینکه آن را با آب انار طبیعی و پودر ژلاتین در منزل تهیه کرد که دستور آن در اینجا آمده است .
ابتدا یک بسته پودر ژلاتین را در یک لیوان آب جوش حل می کنیم تا مایع کاملا شفافی حاصل شود . سپس یک لیوان آب سرد به آن اضافه کرده و بعد ژله آماده شده را داخل لیوان های مورد نظر می ریزیم به طوری که نصف لیوان ها را پر کند . حالا لیوان ها را به صورت اریب داخل یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد . حدودا ۲ تا ۳ ساعت زمان برای آماده شدن ژله ها لازم است .
بعد از اینکه ژله ها آماده شد ، نوبت آماده کردن پاناکوتا وانیلی است . برای این کار ، ابتدا ۱٫۵ پیمانه شیر را داخل قابلمه ای ریخته و سپس پودر ژلاتین را روی آن می پاشیم . بعد از ۵ دقیقه شیر را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم تا پودر ژلاتین در شیر حل شود ، مواظب باشید تا شیر به جوش نیاید . سپس عسل را اضافه کرده و از روی حرارت بر می داریم . بعد از اینکه شیر کمی خنک شد و از حرارت افتاد ، وانیل و خامه را هم اضافه کرده و هم می زنیم تا خامه نیز کاملا با شیر ترکیب شود . حالا ژله ها را از یخچال بیرون آورده و با یک قاشق پاناکوتا را داخل لیوان ها می ریزیم . فقط دقت کنید تا دسر پاناکوتا کاملا خنک شده باشد . در پایان پاناکوتا انار را در یخچال قرار می دهیم تا کاملا خودش را بگیرد و بعد با انار دان شده و خلال پسته تزئین و سرو می کنیم .
منبع : آشپزی آیکابان
 

imanghaderi

Registered User
تاریخ عضویت
12 اکتبر 2014
نوشته‌ها
145
لایک‌ها
19
سن
34
محل سکونت
tehran
خیارشور یکی از ترشیجات محبوب خانواده های ایرانی است. در دنیای امروز معمولا آن را به راحتی و با قیمت های بسیار گوناگون از سوپر مارکت ها تهیه می کنیم. اما در گذشته اوضاع به این منوال نبوده است. در ایران قدیم، تقریبا تمام خانواده ها خیارشور را بیشتر به روش خانگی تهیه می کردند و جالب است بدانید که این کار چندان هم وقت گیر و پیچیده نبوده است. در زیر نگاهی خواهیم انداخت به یکی از راحت ترین و سریع ترین روش های تهیه ی خیارشور در خانه.
مواد لازم برای تهیه خیارشور خانگی :
خیار تازه حدود دو کیلو
یک بوته سیر بزرگ
یک پیمانه نمک
یک پیمانه سرکه
دوازده الی چهارده پیمانه آب
دویست و پنجاه گرم سبزی شوید ، ترخون ، جعفری و مرزه
پنج عدد فلفل تند
یک قاشق مربا خوری تخم گشنیز
تعدادی نخود خام

مقالات مرتبط : خیارشور مخصوص خانم های باردار

پس از شستن خیارها و سبزی ها ، آنها را خشک کنید. در یک قابلمه متوسط آب و سرکه و نمک را بجوشانید. سپس به وسیله چنگال و یا خلال دندان روزنه هایی در خیارها ایجاد کنید. این عمل به هر چه بیشتر ترد شدن خیارها کمک می کند.
در این مرحله خیارها را در یک ظرف تمیز بریزید و سبزی ها و سیر و فلفل را لا به لای آنها قرار دهید. حالا تخم گشنیز و نخودها را نیز به آن بی افزایید. محلول جوش آمده را به داخل ظرف بریزید و درب آن را محکم ببندید. این ظرف را تا زمان خنک شدن در گوشه ای نگاه دارید و سپس آن را به جایی بسیار خنک منتقل کنید. این عمل کمک می کند تا خیارشور شما رنگ سیز خود را حفظ کند و خوش رنگتر باقی بماند.
نکته ی مهم این است که روزنه هایی که ایجاد کردید کمک می کند تا هر چه سریع تر خیارها شور و آماده شوند. امیدواریم این روش و مطلب برای شما مفید بوده باشد و از خوردن این خیارشور در کنار خانواده لذت ببرید.
منبع : بانک مقالات
 

.Samenta

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
22 دسامبر 2016
نوشته‌ها
62
لایک‌ها
20
سن
29
نخود واسه چی میریزین توش و اینکه جوشانده سرکه واب نمیزاریم خنک شه
 

imanghaderi

Registered User
تاریخ عضویت
12 اکتبر 2014
نوشته‌ها
145
لایک‌ها
19
سن
34
محل سکونت
tehran
نخود واسه چی میریزین توش و اینکه جوشانده سرکه واب نمیزاریم خنک شه
نخود برای طعمش استفاده میشه
یه طعم خاص بهش میده توصیه میکنم یک بار رو این روش پیش برید ضرر نداره
 

mahdi89000

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
16 اکتبر 2016
نوشته‌ها
13
لایک‌ها
0
سن
25
قارچ سوخاری


پیش غذایی خوشمزه

مواد لازم براى تهیه قارچ سوخاری :
٣ عدد تخم مرغ زده شده
یک و ۱/۲ فنجان آرد
٢ فنجان آرد سوخارى۱/۲ فنجان
پنیر پارمسان١ قاشق غذاخورى
جعفرى تازه خرد شده
۴ عدد قارچ بسیار بزرگ از درازا خرد شده
٢ حبه سیر رنده شده
نمک و فلفل
۱/۲ فنجان ماست روغن زیتون
١ قاشق غذاخورى آبلیمو
روغن زیتون اضافى

طرز تهیه قارچ سوخاری :
دماى فر را به دماى ٢٠٠ درجه سانتیگراد رسانده، در یک کاسه، تخم مرغ و در کاسه دیگر آرد را میریزیم. در یک کاسه جداگانه، آرد سوخارى، پارمیزان، و جعفرى را مخلوط کرده، قارچها را در آرد انداخته، و سپس آغشته به تخم مرغ و در آخر در مخلوط آرد سوخارى زده. روى سینى فر قارچها را چیده و روى آنها روغن زیتون ریخته و ١۵ تا ٢٠ دقیقه آنها را در فر میپزیم تا طلایى شوند. در این فاصله، نمک و سیر را مخلوط کرده، ماست، روغن زیتون، و آبلیمو را اضافه کرده و هم میزنیم. قارچها را با سس سیر سرو میکنیم.نوش جان و لذت ببرید !خواص مواد غذایی اصلی :مصرف قارچ کمبود ویتامین D در بدن را جبران می کند . هر ۱۰۰ گرم قارچ حدود ۳ گرم پروتئین دارد . مصرف قارچ از بروز سرطان سینه و پروستات جلوگیری می نماید و …جعفری سرشار از ویتامین های A , C , K می باشد . مصرف روزانه جعفری حدود ۲۰ درصد تیاز یک فرد به مواد غذایی روزانه را تامین می کند . روغن های فرار موجود در جعفری از تشکیل تومورها به ویژه تومور ریه جلوگیری می نماید . ویتامین C موجود در جعفری خاصیت ضد التهابی در بدن دارد و برای بیماریهای از قبیل التهاب مفاصل و استخوانها مفید است و …
 
بالا