• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

sayeh.a

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
21 ژانویه 2016
نوشته‌ها
24
لایک‌ها
23
سن
34
نکاتی برای خوشمزه‌تر کردن قرمه سبزی
قورمه ‌سبزی یا قُرمه ‌سبزی یکی از خوشمزه‌ترین، محبوب‌ترین و اصیل‌ترین غذاهای ایرانی است و از معدود غذاهایی است که در همه جای ایران رواج دارد. کمتر کسی است که به این خورشت خوشمزه علاقه نداشته باشد. مواد اولیه این خورشت لذیذ، سبزی قرمه (تره، جعفری، گشنیز و شنبلیله)، گوشت قرمز ، لیموی عمانی و لوبیا قرمز (لوبیا چشم بلبلی و چیتی هم استفاده می‌شود) می‌باشد و مزه آن کمی ترش است.
قرمه سبزی هم مانند خیلی از غذاهای لذیذ دیگر ایرانی فوت و فن خاص خودش را دارد. با ما همراه باشید تا این فوت و فن را به شما بیاموزیم تا این بار که قرمه سبزی درست کردید از همیشه خوش‌رنگ‌تر، خوشمزه‌تر و جا افتاده‌تر شود. این هم نکاتی برای خوشمزه‌تر کردن قرمه سبزی:



۱- اول از همه بهتر است لوبیای قرمه سبزی را از شب قبل خیس کنید تا نفخ آن گرفته شود (برخی لوبیا را جدا می‌پزند و وقت پخت آب آنرا دور ریخته و به خورشت اضافه می‌کنند. با این کار هم نفخ لوبیا گرفته می‌شود)
۲- از همان ابتدا آب را به اندازه‌ای بریزید که نیاز به اضافه کردن مجدد آب نباشد. اگر زمانی آب خورشت کم شد و خواستید آب اضافه کنید به‌هیچ وجه از آب سرد استفاده نکنید. مقداری آب داغ اضافه کنید.
۳- قرمه سبزی خورشتی است که هرچه بیشتر جا بیفتد خوشمزه‌تر می‌شود. در پختن این خورشت عجله نکنید و اجازه دهید با حرارت ملایم آنقدر بپزد تا جا بیفتد.
۴- نکاتی راجع به سبزی قرمه: شنبلیله عطر فوق‌العاده‌ای به این خورشت می‌دهد اما حواستان باشد که زیاد شنبلیله اضافه نکنید زیرا باعث تلخی خورشت قرمه سبزی می‌شود. همیشه مقدار شنبلیله از دیگر سبزی‌ها کمتر است. سبزی بهتر است تازه بوده و همان لحظه خرد و سرخ شده باشد. این کار قرمه سبزی را بسیار لذیذتر می‌کند. سبزی خورشت را زیاد سرخ نکنید زیرا هم باعث تلخی خورشت شما می‌شود و هم ویتامین‌های سبزی از بین می‌رود.
۵ – برخی علاوه بر گوشت از قلم یا عصاره گوشت و مرغ برای خوشمزه‌تر شدن قرمه‌سبزی استفاده می‌کنند.
۶- لیمو عمانی عطر و طعم فوق‌العاده ای به این غذا می‌دهد. اما بهتر است لیمو عمانی یا درسته به خورشت اضافه شود و یا با چنگال سوراخ شود و بعد اضافه شود. لیمو عمانی بهتر است در اواخر پخت به خورشت اضافه شود. چنانچه لیمو عمانی را خرد کردید و خواستید اضافه کنید حتما دانه‌های داخلش را بیرون بیاورید تا خورشت را تلخ نکند. و نکته دیگر اینکه وقتی لوبیاها پختند لیمو عمانی را اضافه کنید زیرا ترشی لیمو باعث می‌شوند لوبیاها نپزند.
۷- اگر قرمه‌ سبزی را با گوشت گوسفند درست کنیم خوشمزه‌تر و خوش ‌خوراک‌تر می‌شود.
۸- چنانچه مایل بودید قرمه سبزی ترش‌تر شود می‌توانید کمی آبلیمو یا آب نارنج هم به آن اضافه کنید.
۹- اضافه کردن کمی دارچین و فلفل این غذا رو خوش طعم‌تر می‌کند.
۱۰- قبل از خاموش کردن شعله، برخی برای روغن انداختن بیشتر چند قالب کوچک یخ داخل خورشت می‌ریزند تا خورشت جا افتاده‌تر به نظر بیاید.
۱۱- در اواخر سرخ کردن پیاز می‌توانید به آن کمی شنبلیله خشک اضافه کنید. یعنی شنبلیله و پیاز را با هم کمی تفت بدهید. عطر و بوی خوبی به خورشت می‌دهد.
۱۲- بعضی از دوستان هم توصیه می‌کنند که در هنگام تفت دادن سبزی کمی رب انار هم به آن اضافه کنیم و بگذاریم با سبزی تفت بخورد.
 

ellanorouzi

Registered User
تاریخ عضویت
23 ژانویه 2016
نوشته‌ها
230
لایک‌ها
28
سن
42
کتلت یک مدل از غذاهایی است که اکثریت را دوست دارند و جزو محبوب ترین غذاها به شمار می رود. بیشتری کتلت گوشت که با پیاز و سیب زمینی درست می شود را درست می کنیم.اما کتلت، انواع و مدل های متفاوتی دارد و تنها به گوشت و سیب زمینی محدود نمی شود. با سویا، بادمجان، قارچ، کدو، هویج، لوبیا، مرغ و .. ده ها ماده غذایی دیگر می توان کتلت درست کرد. حال در ادامه می خواهیم غذای کتلت بادمجان را آموزش دهیم.

مواد لازم کتلت بادمجان :
بادمجان 2 عدد
سیب زمینی آب پز 3 عدد
پیاز و تخم مرغ 1 عدد
جعفری خرد شده یک قاشق غذا خوری
پنیر پیتزا 30 گرم
نمک و آرد سوخاری و روغن به میزان لازم

روش تهیه کتلت بادمجان :
*. در مرحله ی اول باید بادمجان ها را روی اجاق یا در فرکبابی کرده و باید پوستشان را کنده و ساطوری خرد کنیم.
*. سیب زمینی آب پز کنید و پیاز را رنده کرده و سپس با جعفری، تخم مرغ، نمک و پنیر پیتزا مخلوط کنید.
*. آرد سوخاری را تا جایی به مواد اضافه کنید که کمی سفت شده و به دست نچسبد.
*. بعد به صورت گرد یا هر شکل دیگری در آورده و در روغن دو طرف آن را سرخ کنید.
*. یا در فر با حرارت 200 درجه سانتی گراد قرار دهید تا طلایی شود.


منبع : لوازم آشپزخانه صنعتی
 

shadowir

Registered User
تاریخ عضویت
22 نوامبر 2011
نوشته‌ها
115
لایک‌ها
144
محل سکونت
Mashhad
کتلت یک مدل از غذاهایی است که اکثریت را دوست دارند و جزو محبوب ترین غذاها به شمار می رود. بیشتری کتلت گوشت که با پیاز و سیب زمینی درست می شود را درست می کنیم.اما کتلت، انواع و مدل های متفاوتی دارد و تنها به گوشت و سیب زمینی محدود نمی شود. با سویا، بادمجان، قارچ، کدو، هویج، لوبیا، مرغ و .. ده ها ماده غذایی دیگر می توان کتلت درست کرد. حال در ادامه می خواهیم غذای کتلت بادمجان را آموزش دهیم.

مواد لازم کتلت بادمجان :
بادمجان 2 عدد
سیب زمینی آب پز 3 عدد
پیاز و تخم مرغ 1 عدد
جعفری خرد شده یک قاشق غذا خوری
پنیر پیتزا 30 گرم
نمک و آرد سوخاری و روغن به میزان لازم

روش تهیه کتلت بادمجان :
*. در مرحله ی اول باید بادمجان ها را روی اجاق یا در فرکبابی کرده و باید پوستشان را کنده و ساطوری خرد کنیم.
*. سیب زمینی آب پز کنید و پیاز را رنده کرده و سپس با جعفری، تخم مرغ، نمک و پنیر پیتزا مخلوط کنید.
*. آرد سوخاری را تا جایی به مواد اضافه کنید که کمی سفت شده و به دست نچسبد.
*. بعد به صورت گرد یا هر شکل دیگری در آورده و در روغن دو طرف آن را سرخ کنید.
*. یا در فر با حرارت 200 درجه سانتی گراد قرار دهید تا طلایی شود.


منبع : لوازم آشپزخانه صنعتی
خیلی خوبه فقط بعضیا باید رعایت کنن چون بادمجون حساسیت زاست
من خودم حساسیت دارم بهش ، اوضاعی میشم اصلا :(
 

Ikaban

Registered User
تاریخ عضویت
24 ژانویه 2016
نوشته‌ها
125
لایک‌ها
145
محل سکونت
ikaban.ir
پنکیک خانگی
مواد لازم :
1 و نیم پیمانه آرد
2 قاشق غذا خوری شکر
1 و نیم پیمانه شیر
1 عدد تخم مرغ
2 قاشق چای خوری بکینگ پودر
1/2 قاشق چای خوری وانیل
1/4 قاشق چای خوری نمک
15 گرم کره
به مقدار لازم شکلات صبحانه
30 گرم شکلات تخته ای
30 گرم خامه
برای تزئین موز
برای تزئین توت فرنگی

پنکیک ساده.jpg
پنکیک یا همان کیک تابه ای ، نوعی کیک نازک و پهن است که با ریختن مایع کیک در تابه تهیه می شود . به این صورت که مقداری از مایع کیک را در تابه ریخته و وقتی یک طرف آن پخت پشت و رو می کنیم تا طرف دیگر آن نیز بپزد . پنکیک ها معمولا با عسل ، مربا ، میوه ، شکلات و … سرو می شود .
پنکیک ها بسیار متنوع هستند و در تهیه آن از مواد مختلفی استفاده می شود .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه پنکیک ساده را آموزش می دهد .
برای تهیه پنکیک ابتدا ، آرد ، بکینگ پودر و نمک را مخلوط و الک می کنیم . سپس شکر را اضافه می کنیم . کره به دمای محیط رسیده ، تخم مرغ ، وانیل ( در صورت تمایل از رنده پوست پرتقال هم می توانید استفاده کنید ) و شیر را نیز اضافه می کنیم و مواد را با استفاده از یک همزن حسابی هم می زنیم تا مایع یک دستی به دست آید .
کف یک تابه نچسب کمی روغن یا کره ریخته ( به مقدار خیلی کم در حدی که کف تابه چرب شود ) سپس یک ملاقه از مایع پنکیک را کف تابه می ریزیم و اجازه می دهیم با حرارت متوسط سرخ شود . وقتی یک طرف پنکیک سرخ شد ، پشت و رو می کنیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شده و بپزد .
همین کار را ادامه می دهیم تا تمام مایع پنکیک تمام شود .
روی سطح تک تک پنکیک ها را با شکلات صبحانه پوشانده و روی هم قرار می دهیم .
در یک کاسه شکلات تخته ای رنده شده و خامه صبحانه را مخلوط کرده و روی حرارت غیر مستقیم ( بخار سماور و یا کتری ) قرار می دهیم و شکلات و خامه را به روش بن ماری ذوب می کنیم .
گاناش شکلاتی به دست آمده را روی پنکیک ها ریخته و روی آن را با توت فرنگی و موز تزئین می کنیم .
پنکیک آماده شده را با یک فنجای چای سرو کنید .
منبع : آیکابان
 

shadowir

Registered User
تاریخ عضویت
22 نوامبر 2011
نوشته‌ها
115
لایک‌ها
144
محل سکونت
Mashhad
لطفا طرز تهیه باقالا قاتوق رو هم بذارید ، من دیدم چندین حالات طبخ داره ، میخوام بدونم اصلش چطوره
میخوام باقالا ها هم نرم تر باشن نه سفت یا متمایل به سفت
 

sayeh.a

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
21 ژانویه 2016
نوشته‌ها
24
لایک‌ها
23
سن
34
لطفا طرز تهیه باقالا قاتوق رو هم بذارید ، من دیدم چندین حالات طبخ داره ، میخوام بدونم اصلش چطوره
میخوام باقالا ها هم نرم تر باشن نه سفت یا متمایل به سفت

باقلا قاتوق


مواد لازم:
– لوبیا رشتی تازه (به جای آن از پاچ باقلا و لوبیا چیتی نیز می‌توانید استفاده کنید): ۵۰۰ گرم
– شوید خشک و یا تر: ۴ قاشق غذاخوری
– سیر: به مقدار دلخواه
– تخم مرغک ۳ عدد
– زرچوبه: نصف قاشق چایخوری
– روغن و یا کره: ۲۰۰ گرم
– فلفل و نمک به میزان لازم

طرز تهیه:
اگر از باقلای رشتی تازه استفاده می‌کنید، باید آن را از ۲ پوست خود جدا کنید. اما اگر از پاچ باقلا یا لوبیا چیتی استفاده می‌کنید، باید آن را چند ساعت قبل (۱۰ تا ۱۲ ساعت) در در آب بخیسانید تا پوست آن راحت جدا شود. سپس باقلاها را بشویید. برای تهیه این غذا، خود شمالی‌ها معمولا از ظرف‌های سفالی به نام گمج استاده می‌کنند که غذا در آن بسیار لذیذ می‌شود. اگر گمج در دسترس نبود در قابلمه‌های معمولی نیز می‌توانید این غذا را تهیه کنید. باقلا، سیر، شوید، زردچوبه، نمک را در قابلمه ریخته و با روغن و یا کره تفت می‌دهیم و کمی سرخ می‌کنیم. سپس آب به موادمان اضافه می‌کنیم. حواستان باشد آبی که اضافه می‌کنید زیاد نباشد و فقط تا حدی باشد که روی باقلا را بگیرد. بعد از اینکه باقلا پخت، تخم مرغ‌ها را در قابلمه می‌شکنیم، سپس در قابلمه را می‌گذاریم تا تخم مرغ‌ها خودشان را بگیرند. فقط حواستان باشد که باقلا زود می‌پزد. مراقب باشید له نشود. زیرا خورش ظاهر زیبای خود را از دست می‌دهد. این غذا معمولا با کته، ماهی شور، زیتون پرورده و سیرترشی صرف می‌شود.
 

Ikaban

Registered User
تاریخ عضویت
24 ژانویه 2016
نوشته‌ها
125
لایک‌ها
145
محل سکونت
ikaban.ir
دستورات آشپزی آیکابان.jpg

  • بستنی سنتی
    مواد لازم :
    شیر 1 لیتر
    شکر 1.5 لیوان
    گلاب 0.5 لیوان
    ثعلب 2 ق چ خوری
    زعفران دم کرده به مقدار لازم
    خامه 100 گرم
    بستنی یکی از خوراکی های پر طرفدار و مورد علاقه بسیاری از مردم به خصوص کودکان در سراسر جهان است . بستنی دسری بسیار مغذی ، چرب ، شیرین و خوشمزه است .
    در تهیه بستنی از شیر ، مواد شیرین کننده ، ثعلب و مواد معطر و طعم دهنده استفاده شده است .
    یکی از بهترین بستنی ها ، بستنی سنتی ایرانی است که می توانید آن را با کمی صبر و حوصله در منزل تهیه و از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید .
    برای تهیه بستنی سنتی ، ابتدا شیر را داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید . سپس زیر حرارت را کم می کنیم و گلاب را به شیر اضافه می کنیم .
    ثعلب و شکر را باهم خوب ترکیب کرده و سپس کم کم به شیر اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا ترکیب شکر و ثعلب در شیر حل شوند و مایع نسبتا غلیظی به دست آید .
    مایع بستنی سنتی را از روی حرارت برداشته و به دو قسمت تقسیم می کنیم و به یک قسمت آن مقداری زعفران دم کرده اضافه می کنیم . کاسه های بستنی ( ترجیحا استیل ) را روی یخ قرار می دهیم و با همزن هم می زنیم تا بستنی خودش را بگیرد و کشدار شود . سپس آنها را به مدت ۳۰ دقیقه در فریزر قرار می دهیم و بعد از آن دوباره هم می زنیم . این کار را ۵ بار انجام می دهیم . پس از آن می توانید در مرحله آخر در صورت تمایل به آن خامه یخ زده را اضافه کنید . ( خامه را باید در یک کیسه فریزر به صورت نازک پهن کنید و داخل فریزر قرار دهید تا یخ بزند )
    قالب مستطیل شکل ( لوف ) را با سلفون می پوشانیم . سپس مایع بستی سفید رنگ را داخل قالب می ریزیم . چند دقیقه در فریزر قرار می دهیم و بعد بستنی زعفرانی را روی بستنی ساده می ریزیم و در صورت تمایل روی بستنی سنتی کمی خلال پسته ریخته و بستنی سنتی را به مدت ۵ ساعت و یا بیشتر در فریز قرار می دهیم تا آماده شود .
    به هنگام سرو در صورت تمایل بستنی سنتی را لای نون بستنی قرار داده و نوش جان کنید .
    منبع : آشپزی آیکابان
 

ellanorouzi

Registered User
تاریخ عضویت
23 ژانویه 2016
نوشته‌ها
230
لایک‌ها
28
سن
42
خب پس شما نباید مصرف کنید اما بادمجان فوق العاده خوشمزه است
 

آسمان خراش

Registered User
تاریخ عضویت
27 می 2016
نوشته‌ها
80
لایک‌ها
9
سن
30
خیییییییییییلی خییییییییییلی ممنون همیشه دنبال این بودم ک کتلت بادمجان رو یاد بگیرم
 

mr.minimal

Registered User
تاریخ عضویت
27 آگوست 2016
نوشته‌ها
74
لایک‌ها
31
سن
31
وانیل 1/2 ق چ
بکینگ پودر 1/2 ق م
آرد 1 پیمانه
پودر کاکائو 3 و نیم قاشق غذاخوری
شکر (دانه ریز) 4 ق غ
شیر 1 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد


طرز تهیه پنکیک رولی موز (ترکیه)

تزیین :

سس شکلات (یا شکلات آب شده) به مقدارلازم
پسته (خورد شده) به مقدار لازم

داخل رول ها :
عسل مقداری
موز 5 عدد




طرز تهیه:

ابتدا شیر و تخم مرغ را در کاسه ریخته با همزن دستی یا برقی میزنیم تا کاملامخلوط شود


بنا به گزارش آکاایران : آرد +پودر کاکائو + بیکینگ پودر + وانیل +شکر را اضافه نموده و کاملا مخلوط میکنیم تا یکدست شود




در تابه مورد نظر روغن ریخته و اجازه میدیم تا داغ شود از مایه به اندازه پنکیک در تابه ریخته (نه خیلی نازک نه خیلی ضخیم مثل تصویر )
مایع را بصورت یکنواخت پهن کنید


اجازه میدیم به نوبت هر دو طرف پخته شود
سپس روی دستمال آشپزخانه گذاشته تا روغن اضافی خارج و پنکیک ها خنک شوند


بعداز خنک شدن پنکیک ها روی انها را با عسل مرطوب کرده و موز قرار میدهیم و رول میکنیم.(برای همه پنکیک ها این کار را انجام می دهیم)


به مدت 1 ساعت در یخچال گذاشته و سپس برش می دهیم


سپس روی رول ها را با سس شکلات و پسته خورد شده تزیین میکنیم.


نکات:

میتوانید بجای عسل از نوتلا استفاده کنید
جایگزین سس شکلات : شکلات آب شده / عسل / نوتلا و......
 

mr.minimal

Registered User
تاریخ عضویت
27 آگوست 2016
نوشته‌ها
74
لایک‌ها
31
سن
31
کوکو پسته
مواد لازم

پسته 500 گرم

تخم مرغ 6 عدد

شیر 2 قاشق غذاخوری

روغن و کره 150 گرم

نمک و فلفل کمی

طرز تهیه

تخم مرغ را با شیر و شکم می زنیم آنقدر که تخم مرغ ها از هم باز شوند. پسته پودر شده را به مخلوط تخم مرغ ها اضافه می کنیم. در تابه روغن می ریزیم و کمی که داغ شد مایه کوکو را درون آن می ریزیم. . زمان می دهیم تا هر دو طرف کوکو پسته سرخ شوند. سپس آن را سرو می کنیم.
 

mr.minimal

Registered User
تاریخ عضویت
27 آگوست 2016
نوشته‌ها
74
لایک‌ها
31
سن
31
سوپ چغاله بادام
مواد لازم

چغاله بادام 150 گرم
كلم بروكلي خرد شده نصف پيمانه
فلفل دلمه‌اي خرد شده 1/4پيمانه
آب مرغ دو پيمانه
پنير پارمسان و آرد از هر کدام دو قاشق سوپخوري
پياز يك عدد
سير يك حبه
كره 50 گرم
نمك و فلفل به ميزان لازم

طرز تهيه

چغاله‌ها را نگيني خرد كرده به همراه فلفل دلمه‌اي و كلم بروكلي درون مخلوط‌كن ريخته و خوب ميكس مي‌كنيم. پياز را نگيني خرد كرده و كمي در كره تفت مي‌دهيم تا سبك شود. سير ساطوري شده را به آن اضافه مي‌كنيم و چند ثانيه ديگر تفت مي‌دهيم.

سپس آرد را اضافه كرده و روي حرارت ملايم قرار مي‌دهيم تا بوي خامي آرد گرفته شود ولي تغيير رنگ ندهد. آب مرغ را اضافه كرده و روي حرارت ملايم هم زده تا گلوله‌اي از آرد نماند. وقتي مايه يكدستي به دست آمد از صافي عبور مي‌دهيم تا سير و پياز جدا شود سپس مواد ميكس شده (مخلوط چغاله، كلم و فلفل دلمه‌اي) را اضافه كرده و مجددا روي حرارت قرار مي‌دهيم. نمك و فلفل زده و پنير پارمسان را هم اضافه مي‌كنيم. پس از 15 الي 20 دقيقه از روي حرارت برداشته و در ظرف مورد نظر ريخته و سرو مي‌كنيم.مي‌توان كمي خامه هنگام سرو به سوپ افزود.
 

mr.minimal

Registered User
تاریخ عضویت
27 آگوست 2016
نوشته‌ها
74
لایک‌ها
31
سن
31
سوپ مرغ و لیمو
مواد لازم

استخوان مرغ نيم كيلوگرم
برنج خيس‌كرده يك پيمانه
سير كوبيده‌شده دو حبه
ليموترش دو عدد
نمك و فلفل به ميزان لازم
كرفس خردشده‌ سه ساقه

طرز تهيه

ابتدا استخوان مرغ را همراه سير، پياز و كرفس با هشت ليوان آب روي حرارت گذاشته وقتي جوش آمد آب‌ ليمو را گرفته با كمي پوست آن، نمك و فلفل به سوپ اضافه كرده بعد روي حرارت كم به مدت يك ساعت بگذاريد بپزد. پس از اين زمان آب مرغ را صاف كرده و دوباره روي حرارت گذاشته برنج را به آن اضافه كرده پس از جوش آمدن 15 دقيقه به آن زمان داده تا برنج پخته شود حالا سوپ آماده است. در صورت تمايل مي‌توانيد دوباره به آن آبليمو اضافه كنيد.
 

mr.minimal

Registered User
تاریخ عضویت
27 آگوست 2016
نوشته‌ها
74
لایک‌ها
31
سن
31
سوپ زرشک
مواد لازم

سينه مرغ 300 گرم
جعفري خردشده 150 گرم
قارچ خردشده 100 گرم
رب گوجه‌فرنگي دو قاشق سوپخوري
آرد گندم دو قاشق سوپخوري
آبليمو سه قاشق سوپخوري
زرشك 200 گرم
پياز يك عدد
هويج 100 گرم
سيب‌زميني 80 گرم
روغن مايع نصف پيمانه
نمك و فلفل به ميزان لازم

طرز تهيه

پياز را نگيني خرد كرده و با روغن سرخ مي‌‌كنيم. مرغ را ريز خرد كرده و داخل پياز ريخته و تفت مي‌‌دهيم. آرد را هم مقداري با مواد سرخ كرده داخل آن آب مرغ يا گوشت مي‌ريزيم. سپس هويج و سيب‌زميني را نگيني خرد كرده و داخل آن ريخته و با حرارت ملايم به مدت دو ساعت مي‌‌پزيم. بعد قارچ، نيمي از زرشك، نمك، فلفل و رب گوجه‌فرنگي را داخل سوپ ريخته وقتي سوپ جا افتاد آبليمو و جعفري را اضافه كرده و با بقيه زرشك تزئين مي‌كنيم .
 

mr.minimal

Registered User
تاریخ عضویت
27 آگوست 2016
نوشته‌ها
74
لایک‌ها
31
سن
31
سوپ باقالا
مواد لازم

باقلا نيم‌پزشده يك پيمانه
سيب‌زميني يك عدد
پياز يك عدد
هويج دو عدد
كره 15 گرم
آرد سيب‌زميني سه قاشق سوپخوري
آب مرغ دو پيمانه
آب دو پيمانه
جعفري به ميزان لازم

طرز تهيه

پياز را نگيني خرد كرده و با كره تفت مي‌‌دهيم، سپس آب، آب مرغ، سيب‌زميني و هويج را نگيني خرد كرده و به همراه باقلاي نيم‌پز اضافه مي‌‌كنيم تا جوش بيايد سپس حرارت را كم مي‌كنيم. آرد سيب‌زميني را با كمي از آب سوپ مخلوط كرده و به سوپ مي‌‌افزاييم و مي‌‌گذاريم با حرارت ملايم بپزد، پس از 30 دقيقه جعفري را اضافه کرده و در ظرف مورد نظر ريخته و سرو مي‌‌كنيم. در صورت دلخواه مي‌‌توان كمي زعفران به سوپ اضافه كرد.
 

mr.minimal

Registered User
تاریخ عضویت
27 آگوست 2016
نوشته‌ها
74
لایک‌ها
31
سن
31
سوپ کاری مرغ
مواد لازم

سينه مرغ 200 گرم
سيرساطوري‌شده يك حبه
كره 70 گرم
عصاره مرغ يك ليتر
آرد سه قاشق سوپخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
روغن مايع چهار قاشق سوپخوري
پودر كاري يك قاشق غذاخوري
پياز يك عدد

طرز تهيه

مرغ را به تكه‌هاي كوچك خرد كرده و در روغن تفت مي‌دهيم. بعد كمي نمك و فلفل را به آن مي‌افزاييم و كنار مي‌گذاريم.

پياز را نگيني ريزكرده و كمي در كره تفت مي‌دهيم، سيرساطوري شده و آرد را اضافه مي‌كنيم و روي حرارت ملايم مي‌گذاريم تا بوي خامي آرد گرفته شود، ولي رنگ آن تغيير نكند.

عصاره مرغ را به آرد اضافه كرده و روي حرارت ملايم مرتب هم مي‌زنيم تا گلوله‌اي از آرد نماند، وقتي مايع يكد‌ستي به دست آورديم در صورت تمايل آن را از صافي عبور مي‌دهيم تا پياز و سير از سس بشامل جدا شود. در اين مرحله مرغ را به سس اضافه كرده نمك و فلفل را به آن مي‌افزاييم، سپس پودر كاري را به سوپ اضافه مي‌كنيم و روي حرارت ملايم قرار مي‌دهيم. در اين حالت ضمن اين‌كه مرغ مي‌پزد، سوپ غلظت لازم را به دست مي‌آورد.
 

mr.minimal

Registered User
تاریخ عضویت
27 آگوست 2016
نوشته‌ها
74
لایک‌ها
31
سن
31
سوپ اسفناج
مواد لازم

اسفناج 500 گرم
آرد دو قاشق سوپخوري
كره 50 گرم
شير نصف پيمانه
آب نصف پيمانه
خامه 20 گرم
نمك و فلفل به ميزان لازم
پياز داغ دو قاشق سوپخوري

طرز تهيه

اسفناج را با نصف پيمانه آب مي‌‌پزيم بعد از پخته شدن داخل آبكش مي‌‌ريزيم و با دست كمي فشار مي‌‌دهيم تا آب اسفناج كاملا گرفته شود. آرد را كمي تفت مي‌‌دهيم تا بوي خامي آن از بين برود. سپس شير را به آرد اضافه كرده و هم مي‌‌زنيم تا جوش بيايد. كره را آب كرده و اسفناج را در كره سرخ مي‌‌كنيم بعد نمك، فلفل و دو قاشق پياز داغ را به آن مي‌‌افزاييم. در آخر مخلوط شير و آرد را داخل آن مي‌‌ريزيم و خوب هم مي‌‌زنيم و روي آن را با خامه تزئين مي‌‌كنيم.
 

mr.minimal

Registered User
تاریخ عضویت
27 آگوست 2016
نوشته‌ها
74
لایک‌ها
31
سن
31
سوپ کدو تنبل
مواد لازم

برای شش نفر

کره 40 گرم
پياز، خرد شده يك عدد (200 گرم)
کدو تنبل، خرد شده 1/5 کيلوگرم
سيب‌زميني دو عدد (600 گرم)
آب مرغ شش پيمانه (1/5 ليتر)
خامه نصف پيمانه (125 ميلي‌ليتر)
پودر جوزهندی نصف قاشق چایخوری

طرز تهيه



کره را در يک قابلمه بزرگ، روي حرارت آب کرده بعد پياز را اضافه مي‌کنيم و به پختن ادامه مي‌دهيم تا پياز نرم شود. کدوتنبل و سيب‌زميني را اضافه کرده و مي‌گذاريم پنج دقيقه بپزد. سپس آب مرغ را اضافه کرده و مي‌گذاريم به مدت 20 دقيقه بجوشد تا زماني که کدو حلوايي نرم شود و در اين مدت گاهي سوپ را هم مي‌زنيم.

سوپ را در مخلوط‌کن مي‌ريزيم تا به شکل پوره درآيد و در يک قابلمه بزرگ مي‌ريزيم و جوزهندی را به آن اضافه می‌کنیم (تا اين مرحله از پخت را مي‌توان قبلا آماده و در يک ظرف در دار به مدت يک شب در يخچال نگهداري کرد.)

قبل از سرو، خامه را اضافه مي‌کنيم (اگر سوپ را از شب قبل آماده کرده‌ايم هنگام اضافه کردن خامه، سوپ را هم مي‌زنيم تا داغ شود) اين سوپ را مي‌توان در صورت تمايل با کمي خامه و مقداري پيازچه سرو کرد.

نکته: از جوزهندی به مقدار کم استفاده شود.
 

mr.minimal

Registered User
تاریخ عضویت
27 آگوست 2016
نوشته‌ها
74
لایک‌ها
31
سن
31
آش انار

مواد لازم

برنج 1 لیوان

سبزی آش 1 کیلو

لپه نصف لیوان

دانه انار 2 کیلو

پیاز سرخ کرده 4 قاشق غذاخوری

گوشت چرخ کرده نیم کیلو

گلپر 2 قاشق غذاخوری

روغن 3 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه

لپه را با پیاز سرخ کرده و 5 لیوان آب و کمی نمک و فلفل درون ان بریزید و بگذارید تا لپه کمی بپزد سپس برنج شسته شده را داخل لپه هایی که کمی پخته شده بریزید و اجازه دهید برنج کاملا بپزد.

گوشت چرخ کرده را با 2 پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل مخلوط کرده و قلقلی درست کنید و پس از سرخ کردن داخل آش بریزید.

سبزی را تمیز کرده و بشویید و خرد کنید سپس به مایه آش اضافه نمائید و بگذاریم آهسته بجوشد تا آش جا بیفتد ، باید برنج آش کاملا بپزد و لعاب بیندازد.

دانه های انار را داخل آش بریزید و در انتها گلپر را اضافه کنید ، برای سرو کردن آش را در ظرف ریخته و با کمی دانه انار روی ان را تزئین کنید.

در صورت دلخواه بجای دانه های انار از رب انار نیز میتوانید استفاده کنید اما دقت کنید که در اینصورت بجای 2 کیلو دانه انار از نصف پیمانه رب انار استفاده کنید ، انار هرچه ترش تر باشد اش شما خوشمزه تر خواهد شد.
 
بالا