برگزیده های پرشین تولز

روغن گل مغربی چیست و چه خواصی دارد؟

a.ghorbani449

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
31 مارس 2017
نوشته‌ها
38
لایک‌ها
14
سن
32
گل مغربی یک گیاه کوچک است که در فصل بهار و تابستان، گل های زرد دلپذیر و جذابی را تولید می کند. روغن گل مغربی با فشردن دانه های این گیاه استخراج می شود. این روغن به خاطر اثر تحریک زایمان و نیز از بین بردن علائم PMS مانند درد سینه، سردرد، نفخ، آکنه و غیره شناخته شده است. علاوه بر این، این روغن به طور گسترده ای در صنعت لوازم آرایشی و بهداشتی به عنوان یکی از مواد اصلی صابون و شامپو مورد استفاده قرار می گیرد. در اینجا یک نگاه اجمالی به مشخصات روغن گل مغربی خواهیم داشت:

نام علمی: Oenothera biennis

این روغن به عنوان: EPO، گیاه بید شبانه، روغن بذر گل مغربی و Huile de Primrose نیز شناخته می شود. گیاه گل مغربی، گیاه بومی شمال امریکا و اروپا، بویژه انگلستان است.

رنگ، بو، و بافت

روغن گل مغربی یک روغن طلایی رنگ زیبا است و دارای عطری نا آشنا می باشد. این روغن قوام زیادی دارد و به آرامی بر روی پوست جذب می شود.


عمر مفید: عمر مفید این روغن ۶ ماه است، اما در صورت نگاه داشته شدن در جای خنک، طول عمر آن بیشتر نیز خواهد شد. روغن گل مغربی معمولا برای افرادی که از آن برای مدت کوتاهی و در دوز توصیه شده استفاده می کنند، بی ضرر است. پیامدهای کوتاه مدت عبارتند از حالت تهوع، سردرد و اسهال. اگر این علائم را تجربه کردید، به این معنی است که دوز مصرفی شما خیلی بالاست.

همیشه قبل از مصرف یک محصول جدید، یک آزمایش پچ روی بازوی خود انجام دهید تا ببینید آیا پوست شما نسبت به آن حساسیت دارد یا نه. اگر در عرض ۱-۲ ساعت احساس سوزش، قرمزی یا بثورات را تجربه نکنید، می توانید از آن بر روی صورت و بدن خود استفاده کنید. حالا بهتر است ببینیم که چرا این روغن برای چهره و بدن شما مناسب است.

دوز مجاز مصرف روغن گل مغربی:

دوز توصیه شده روزانه ۲ تا ۸ گرم روزانه است که در افراد مختلف میتواند متفاوت باشد.


به عنوان مثال برای شخصی که از دردسینه رنج میبرد ۳ گرم روزانه توصیه میشود اما برای درمان آفتاب سوختگی استفاده ۴ الی ۵ گرم از روغن گل مغربی به صورت روزانه تا زمانی که علائم مشکل تسکین یابد توصیه میشود.


لازم به ذکر است که روغن گل مغربی خوراکی نیست و برای استفاده از آن شما باید آن را برروی پوست خود ماساژ دهید.


عوارض روغن گل مغربی:

این روغن هنگامی که در دوز توصیه شده استفاده شود، معمولا ایمن است. در شرایط خاص اگر دوز مصرفی شما زیاد باشد ممکن است اثرات جانبی شدیدی داشته باشد. در ادامه برخی از این شرایط را بررسی میکنیم:

فشار خون پایین


همانطور که ذکر کردیم این روغن برای کاهش فشارخون مفید است و مصرف آن برای افرادی که دارای فشارخون پایین هستند و یا از داروهای کاهنده فشارخون استفاده میکنند توصیه نمیشود.

هیپوگلیسمی

استفاده از این روغن به طور مرتب باعث ایجاد هیپوگلیسمی در بیماران دیابتی می شود.

آلرژی

گزارش برخی از افراد مبتلا به واکنش های آلرژیک به روغن وجود دارد. علائم آلرژیک مشترک عبارتند از: سوزش پوست، بثورات، تهوع، استفراغ، درد شکمی و تحریک پذیری.

مشکلات عصبی

مصرف این روغن در افرادی که از مشکلات عصبی رنج میبرند توصیه نمیشود.

مسائل مربوط به خونریزی

در صورت نیاز به جراحی سعی کنید دوهفته قبل از آن، استفاده از روغن گل مغربی را قطع کنید چراکه ممکن است موجب اختلال در لختگی خون شود.

مسائل زنان باردار

زنان باردار باید قبل از مصرف این روغن با پزشک خود برای جلوگیری از بروز هرگونه مشکل احتمالی مشورت کنند.

منبع: روغن گل مغربی
 
بالا