قابل توجه:کسی ملک و زمین رو برای کوتاه مدت سرمایه گذاری نمیکنه
حداقلش 1ساله هست به میصرفه
در ضمن چند درصد مردم برای سرمایه گذاری خرید میکنن؟؟
اینا بیشتر شبیه شوخیهقابل توجه:
اینا بیشتر شبیه شوخیه
گفتم که
بعضیا آرزوهاشونو میگن
هر کسی هم مختاره تصمیم بگیره
دوستان بشینن خونه ارزون بشه به من که ضرری نمیرسه
بعضیها دنبال سود و ارزونی توی نت و اخبار خبرگذاری ها هستن بعضی ها هم وسط بازار دارن پول در میارن و به بعضیهای اولی میخندن
ولی به قول اخراجیها1 که اون بچه مثبته گفت هنوز قسمتم نشده که برم جبهه یکی از اکیپ اخراجی ها گفت: بشین تا بشه!!میشه
همون طور که گفتم بهتره دوستان پشت سیستم بشینن و منتظر ارزانی باشنایشالا میاد پایین همین الانشم 1 تومن زیر قیمت و چکی خریدار نیست شما زیاد به افزایش قیمت دل نبند فقط کافیه چند ماه دیگه رکود ادامه پیدا کنه سکه ریخت دلار از ابهت 4 تومن افتاد به زودی نوبت مسکنم میرسه البته منم بساز بفروش بودم زبونی میگفتم میکشه بالا تو دلم عکسش!
حالا چرا گریه میکنیهمون طور که گفتم بهتره دوستان پشت سیستم بشینن و منتظر ارزانی باشن
امیدوارم همه به آرزوهاشون برسن
بنگاهی جماعت به فکر جیب خودشه ! مردم کیلو چندنگفتم بعضیا تو دنیای نت دنبال آرزوهاشون هستن؟؟؟
دوست عزیز حد خودتون رو بدونید
شما نباید با هر کسی شوخی کنیkoosharz
----------------------------------------------------
قبلا هم گفتم ارزونی به نفع همس اما ارزونی چنتا دلیل میخواد رکود تنها ، نمیتونه ارزونی با ثباتی به همراه داشته باشه و بلافاصله بعد از ورود نقدینگی به بازار دوباره قیمتها جهشی میشه
یه اقتصاد سالم اصلا توش رکودی نیست
پس وقتی شما تو بازار رکود میبینید یعنی اقتصاد بیمار هست و توی اقتصاد بیمار بیشترین ضرر متوجه مصرف کننده هستش
بازهم میگم ارزونی برای منه تولید کننده هم خوبه چون کالای تولیدیم سریعتر فروش میره ولی به شرطی که توی این فروش ضرر نباشه وگرنه هیچ سازنده درست حسابی لنگ فروش چند واحد آپارتمان نیست
احــســـنت!!بنگاهی جماعت به فکر جیب خودشه ! مردم کیلو چند
الانم بازار تو رکوده بنگاهیا و دلالای مسکن ریختن تو سایتا برای تشویق مردم به خرید ! وگرنه بازار خوب بود وقت پست دادن تو اینجاهارو نداشتن!
ایرانم برای مسکن قوانین سفت تری چون اروپا برای خانه های دوم و سوم بکند مانند مالیات های سنگین تا نگهداری چندین خانه به صرفه نباشد
من با سیستم کاری شما کاملا آشنا هستمنگفتم بعضیا تو دنیای نت دنبال آرزوهاشون هستن؟؟؟
دوست عزیز حد خودتون رو بدونید
شما نباید با هر کسی شوخی کنیkoosharz
----------------------------------------------------
قبلا هم گفتم ارزونی به نفع همس اما ارزونی چنتا دلیل میخواد رکود تنها ، نمیتونه ارزونی با ثباتی به همراه داشته باشه و بلافاصله بعد از ورود نقدینگی به بازار دوباره قیمتها جهشی میشه
یه اقتصاد سالم اصلا توش رکودی نیست
پس وقتی شما تو بازار رکود میبینید یعنی اقتصاد بیمار هست و توی اقتصاد بیمار بیشترین ضرر متوجه مصرف کننده هستش
بازهم میگم ارزونی برای منه تولید کننده هم خوبه چون کالای تولیدیم سریعتر فروش میره ولی به شرطی که توی این فروش ضرر نباشه وگرنه هیچ سازنده درست حسابی لنگ فروش چند واحد آپارتمان نیست
در کنار اینا یک سری دوستان کشاورز هم هستند که با یک سال درو محصولات می تونند 100 تا از این آپارتمان ها بخرند ! یا موارد مشابه ! یا کسایی که کارشون خرید و فروش ملک هست !من با سیستم کاری شما کاملا آشنا هستم
فقط یه چیز بگم ، پراید از 15 می شه 18 ، طرف 3 میلیون کم داره چند ماه کار می کنه در می یاره
خانه 200 بشه ، 300 تومان ! این 100 میلیون رو باید چند سال کار کنه
خانه بشه متری 100 میلیون ، شما تو کاغذ میلیاردر هستی ولی واقیعت اون چیزی نیست که آرزو داشته باشی ، چون مشتری وجود نداره .
بله مشتری وجود داره ، یکی مثل اقوام ما ، خانه قبلی رو می فروشند جای دیگه بخرند
یا یکی دیگه بعد 23 سال زندگی مشترک داره خانه می خره
نه یکی مثل دوست خودم که چند سال پیش با 5 سال کار خانه خرید
فکر اینکه گران بشه رو از سرت بیرون کن ، چون ضررش برای شما هست ، تو کاغذ میلیاردر بودن ارزش نداره
بنگایی که بدونه اینترنت چیه اصلا ! داریم مگه ؟!بنگاهی جماعت به فکر جیب خودشه ! مردم کیلو چند
الانم بازار تو رکوده بنگاهیا و دلالای مسکن ریختن تو سایتا برای تشویق مردم به خرید ! وگرنه بازار خوب بود وقت پست دادن تو اینجاهارو نداشتن!
ایرانم برای مسکن قوانین سفت تری چون اروپا برای خانه های دوم و سوم بکند مانند مالیات های سنگین تا نگهداری چندین خانه به صرفه نباشد
Sent from my HUAWEI Y511-U30 using Tapatalk
شما اشتباه متوجه شدی بنده توی عمرم سابقه حتی 1 ساعت کار توی بنگاه املاک رو هم ندارمبنگاهی جماعت به فکر جیب خودشه ! مردم کیلو چند
Sent from my HUAWEI Y511-U30 using Tapatalk
شما که اینقدر با این سیستم کاری آشنایی بگو کار ما چیه؟؟؟من با سیستم کاری شما کاملا آشنا هستم
فقط یه چیز بگم ، پراید از 15 می شه 18 ، طرف 3 میلیون کم داره چند ماه کار می کنه در می یاره
خانه 200 بشه ، 300 تومان ! این 100 میلیون رو باید چند سال کار کنه
خانه بشه متری 100 میلیون ، شما تو کاغذ میلیاردر هستی ولی واقیعت اون چیزی نیست که آرزو داشته باشی ، چون مشتری وجود نداره .
بله مشتری وجود داره ، یکی مثل اقوام ما ، خانه قبلی رو می فروشند جای دیگه بخرند
یا یکی دیگه بعد 23 سال زندگی مشترک داره خانه می خره
نه یکی مثل دوست خودم که چند سال پیش با 5 سال کار خانه خرید
فکر اینکه گران بشه رو از سرت بیرون کن ، چون ضررش برای شما هست ، تو کاغذ میلیاردر بودن ارزش نداره