فکر کنم تنها کسی در ایران که علاقه به گرونی یا حداقل ثابت بودن قیمتها داره شمایید.الان قیمت خونه تو ایران از بورلی هیلز آمریکا بیشتره چه وضشه آخهشما که اینقدر با این سیستم کاری آشنایی بگو کار ما چیه؟؟؟
دوست عزیز بنده بنگاهی نیستم و سازنده هستم وقتمم روزها 2-3 ساعتی آزاده میام نت چون کارم داره انجام میشه و هنوزم سر خونه زندگی خودم نرفتم که سرم خیلی شلوغ بشه
در مورد نکته بعدی بنده تو همین رکود 3-4واحد نقد و به قیمت فروختم
یکی از دوستام توی ازگل20واحد رو یکجا به یک نفر فروخته بدون دریافت حتی یدونه چک
دوست عزیز با همین قیمتها هم امثال بنده سود میبرند
قبلا هم گفتم ثبات قیمت و ارزونی درست و حسابی به نفع من هم هست چون خواب پولم کم میشه ولی ارزونی که روی اصول باشه نه از احساس
درضمن بنده آرزوی میلیاردری ندارم روی کاغذ
من کلا با واقعایت سرو کار دارم نه خیالات
شکر خدا دستم به دهنم میرسه اما باور کن کسی از ارزونی بدش میاد که یه شبه وضعش خوب شده باشه
نه کسایی مثل من که زحمت کشیدن
من از صفر شروع کردم(یه خونه کلنگی داشتیم یه نفر برامون ساخت از 2واحدی که مال ما بود یکیش رو فروختم و کارمو شروع کردم) از اول هم وضعم این نبود پس کاملا میفهمم گرونی چه بلایی سر مردم آورده من تو منطقه14بزرگ شدم و پدرم کارمند بودن پس گرونی رو قشنگ درک کردم
توی کارم همیشه بیشتر از بقیه مایه گذاشتم که چند سال بعد کسی که توی اون ساختمان زندگی میکنه بگه خدا پدر مادر سازنده رو بیامرزه این برای من از هر چیزی با ارزش تره به سود کمتر نسبت به بقیه همکارا قانع بودم شکر خدا
بازم تاکید میکنم بزگرترین آرزوم ثبات توی اقتصاد هست و ثبات توی قیمت کالای تولیدی خودم یعنی مسکن
که هم به نفع منه هم به نفع مردم
حالا دوستان هرجور که مایلن قضاوت کنن
من جایی نگفتم آرزوم گرونی هست
بلکه گفتم واقعیت بازار اینه که فروشنده ها قیمت ها رو کمی قلقلک دادن شما میخوای باور کن میخوای پشت مانیتور بشین و منتظر یه روز خوب باش