برگزیده های پرشین تولز

طرز تهیه سوهان عسلی

roozane

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
27 فوریه 2013
نوشته‌ها
34
لایک‌ها
9
1363728887-sowhan-assali-farsi-l.jpg

مواد لازم


  • عسل:60گرم
  • روغن مایع:60گرم
  • آب:30گرم
  • شکر:125گرم
  • خلال بادام: 125گرم
  • زعفران خشک:1 قاشق چایخوری

سوهان عسلی:
شکر و عسل را روی حرارت بدون استفاده از قاشق کارامل کنید حال خلال بادام و روغن مایع را ریخته و سریع هم بزنید تا بادام ها نسوزند حال که کمی تیره شد پودر زعفران را بریزید و هم بزنید سپس از حرارت برداشته و با قاشق کوچک در سینی چرب شده ریخته و رویشان را پودر پسته بپاشید.
 

Rjammehr

Registered User
تاریخ عضویت
16 اکتبر 2012
نوشته‌ها
363
لایک‌ها
3
محل سکونت
تهران
اخ اخ مامان من عشقش پختن سوهان عسلیه تا سرش خلوت میشه گاهی اوقات میره سر پختن سوهان عسلی
 
بالا