khafan11
Registered User
- نوشتهها
- 1,983
- لایکها
- 2,237
دست ماهم بگیر که با درامد 4 میلیونی برینیممثل شما کم نیستن داداش
زندگی تو این خرابشده خیلی سخت شده
الان من با درامد ماهی 3 4 میلیون ریدم
وای به حال بقیه ملت
دست ماهم بگیر که با درامد 4 میلیونی برینیممثل شما کم نیستن داداش
زندگی تو این خرابشده خیلی سخت شده
الان من با درامد ماهی 3 4 میلیون ریدم
وای به حال بقیه ملت
داداش ایشالا خدا به شمام یه دوقلوی خوشگل میده میفهمی چی میگمدست ماهم بگیر که با درامد 4 میلیونی برینیم
نه نرفتمدوست عزیز استارتر بیا و بگو رفتی سر خط بعدی تا همه برن خونه هاشون :general112:
یعنی باید به قوه جبریه متوسل بشیم؟! یالا برو خط بعد :general605:نه نرفتم
سلام
دوستان من توی کار شکست خوردم اصلا صرفه اقتصادی نداره حوصله ندارم توضیح بدم
احساس میکنم دارم به آخر خط میرسم شایدم رسیدم
بیست و هشت سال زندگی کردم و همه اش شکست خوردم همه اش گند زدم باید با خودم صادق باشم همین الان دارم با گریه اینا رو مینویسم
دیگه نه وقتشو دارم از نو شروع کنم نه پولی و نه آبرویی
اگه واقعا نشه کاری کرد احتمال زیاد همه چیو تموم میکنم
سلام وخسته نباشیممنون از همه دوستان
واقعا غیر شما من هیچ دوست دیگه ای نداشته و ندارم
دیشب به نتایجی توی کارم برخوردم که واقعا شوکه آور بود بعد از 9 ماه تلاش نتیجه دو برابر از بدترین حالتی که در نظر گرفته بودم بدتر شد واقعا شوکه شده بودم وحالم خیلی خراب شد اما الان آروم ترم چاره ای نیست جز ادامه تصمیم گرفتم یه بار دیگه (برای ششمین بار) تست کنم شاید فرجی شد ولی بعید میدونم
فعلا باید ظاهر سازی کنم که خانواده ام فکر کنند همه چی خوبه تا بعد ببینم چی کار میتونم بکنم
ولی واقعا من اگر تا قبل 30 نتونم خودم رو از این باتلاقی که داخلشم بکشم بیرون همه چیو تموم میکنم این تصمیمیه که خیلی وقت پیش گرفتم
من واقعا نمیتونم اینجوری زندگی کنم اگر پولدار نشم تا آخر عمر باید حقارت بکشم جلو خانواده جلو فامیل
مرگ تدریجیه برام
ببین اینجوری نیست واقعا من سعی میکنم دست روی کارایی بذارم که دست توش زیاد نباشه ضمن این که من همین کاری هم که شروع کردم طرحی براش داشتم که توی کل کشور اجرا نشده بود ولی موفق نشدم
اتفاقا وبمستر بودم از 18 سالگی تا 21 سالگی شاپ داشتم
درآمد داشتم دفتر دستک داشتم اون موقع اشتباه کردم ولش کردم راستش مامان و بابام مقصر اصلی بودن به نوعی زمینم زدن اگر ادامه داده بودم الان کلی سرمایه داشتم
ممنون
پستتون رو دو بار خوندم
داداش من برای دلالی ساخته نشدم به قول بچه ها میمالن درم
ضمن این که علاقه ای هم به این کار ندارم
گور باباش
من 164 قدمه 68 کیلو وزنمه
برنامه نویسی که از من گذشته 4 سال وقت میخواد اما خیلی دوست دارم برگردم به دنیای وبمستری
من یه راهی برام باز شده
باید مشتری پیدا کنی و سود خیلی خوبی داره باهاش کلا زیرو رو میشی
1- فروش معدن
2- فروش سنگ ها معدنی به صورت تناژ بالا و کوپ
سنگ ها مرمر - مرمریت - گرانیت - تراورتن
هر کدومو خواستی بهم پیام بده تا اطلاعات بیشتر بهت بدم
هنوز درگير معدني
سلام
دوستان من توی کار شکست خوردم اصلا صرفه اقتصادی نداره حوصله ندارم توضیح بدم
احساس میکنم دارم به آخر خط میرسم شایدم رسیدم
بیست و هشت سال زندگی کردم و همه اش شکست خوردم همه اش گند زدم باید با خودم صادق باشم همین الان دارم با گریه اینا رو مینویسم
دیگه نه وقتشو دارم از نو شروع کنم نه پولی و نه آبرویی
اگه واقعا نشه کاری کرد احتمال زیاد همه چیو تموم میکنم
فعلا نمیدونم بد گهی خوردم اومدم تو این کارتصمیم نهایی چی شد بالاخره؟
از توش اون پولهای درشتی که تو ذهنت بود در نمیاد؟؟؟ یا اینکه کلا داره کار ضرر میده ؟؟؟؟یا بار ضایعات پیدا نمیشه؟؟؟فعلا نمیدونم بد گهی خوردم اومدم تو این کار
خودمو توی باتلاق گیر انداختم نه راه پس دارم نه راه پیش
کار به مراتب سختتر از چیزی بود که تو ذهنمه از طرفی بازدهی کمتر از چیزی بود که توی تیوری بهش رسیده بودماز توش اون پولهای درشتی که تو ذهنت بود در نمیاد؟؟؟ یا اینکه کلا داره کار ضرر میده ؟؟؟؟یا بار ضایعات پیدا نمیشه؟؟؟
اگر بار ضایعات می تونی جور کنی فکر کنم خرید فروش کنی راحت تری .البته به شرطی که قیمت پایین بتونی بخری.کار به مراتب سختتر از چیزی بود که تو ذهنمه از طرفی بازدهی کمتر از چیزی بود که توی تیوری بهش رسیده بودم
اما مشکل اصلی خطرناک بودن کار برای خودم ایجاد پسماند جیوه و خطرناک بودن برای محیط و جامعه است