• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كسي قرص زولپیدم مصرف كرده تا حالا

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
نه بهتر از دریمکس پیدا نمیشه برای خواب، البته منظورم تو شیمیایی ها هست، وگرنه اگه اهل داروهای گیاهی هستی "گل ساعتی" وحشاتناک خواب آور و البته بدون ضرره که خب یکم قیمتش گرونه
دقیقاً همین الآن زولپیدم مصرف کردم واقعاً حس خوبیه، آدم دوست داره از قبل از خوابش لذت ببره
گل ساعتی مثلا چه قیمته؟
چجوری مصرف میشه؟
عوارض اش چیه؟
واسه مصرف یه ماه چقدر در میاد؟

boronzads

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
گل ساعتی مثلا چه قیمته؟
چجوری مصرف میشه؟
عوارض اش چیه؟
واسه مصرف یه ماه چقدر در میاد؟
منظورم از گرون بودن نسبت به همین زولپیدم یا داروهای گیاهیه، قیمتی که پرسیدن 30 هزار تومن بود حالا نمی دونم گرمی یا بسته ای که تو هیج عطاری هم که من رفتم نبود یعنی باید سفارش میدادی اما میگن اثرش فوق العادست

boronzads

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
آخه اعتیاد از چه لحاظ؛ طرف وقتی تو طول روز استرس داره مجبوره شب مصرف کنه که راحت بخوابه، وگرنه من بعد از دو ماه قطعش کردم اتفاقی نیافتاد...
دوماه پشت سر هم مصرف می کنم برای خواب، صبح میرم سر کار تا شب بعد هم برای خواب راحت مجبورم بخورم، دو شب هم که نداشتم یخورم اتفاقی نیافتاد فقط سخت تر خوابیدم، در ضمن تو این دو ماه یکبار هم دوزش رو بالا نبردم

papa_toop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
یادتونه دوستان می گفتم به 22 تا 10 رسیدم!!! الان بعد از 3-4 ماه که نخورده بودم زیر 15 تا قلقلک هم نمی ده و این خیلی بده برای معده!!!
دوستان گلم سر این دارو خیلی حواستون باشه، رانندگی، صحبت تو جمع، بیرون از خونه بودن، رابطه ی دو نفره و ... سر هر کدوم از این هن یه گندی زدم که می گم :)

پشت فرمون حس می کردم جلوی ماشین نامرئی شده و 3 بار پشت هم تصادف کردم، پلیس که شک کرده بود کلی تست گرفت همش منفی بود آخر گفت رانندگی بلد نیستی...

Try

Registered User
لایک‌ها
466
یادتونه دوستان می گفتم به 22 تا 10 رسیدم!!! الان بعد از 3-4 ماه که نخورده بودم زیر 15 تا قلقلک هم نمی ده و این خیلی بده برای معده!!!
دوستان گلم سر این دارو خیلی حواستون باشه، رانندگی، صحبت تو جمع، بیرون از خونه بودن، رابطه ی دو نفره و ... سر هر کدوم از این هن یه گندی زدم که می گم :)

پشت فرمون حس می کردم جلوی ماشین نامرئی شده و 3 بار پشت هم تصادف کردم، پلیس که شک کرده بود کلی تست گرفت همش منفی بود آخر گفت رانندگی بلد نیستی...
آره داداش من یادمه

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,629
کسی آدرس جایی رو داره که این دارو رو بفروشن و ترجیحا هم داروخانه نباشه یا اینکه خودش یه باکس داره و می خواد بفروشه بهم پی ام بده.
من هم استرس دارم و نمی تونم بخوابم و هم دندون درد و ناراحتی فک و هزارتا کوفت و زهرمار دیگه و مجبورم.

reza_khoshtip

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوستان
من 3 روزه که زولپیدم 5 میلی سبحان دارو گرفتم
شب اول یه 5 میل رفتم بالا اما انگار نه انگار
2 شبه که 2 تا 5 میل میخورم ولی بازم درست حسابی خوابم نمیبره و هیچ کدام از عوارضی هم که دوستان گفتن نداشتم
2000 تومن هر ورق 20 تایی

Roham_06

Registered User
لایک‌ها
49
اتفاقا دیشب ساعت 11 ,2 تا 5 میل خوردم وساعت 3 خوابیدم
تو این 3 ساعت هیچ تغییر خاصی احساس نکردم
مثل علف نیست که حس کنی بالایی
اتفاقا برعکس حس میکنی نرمالی
اما توی چت و تماس تلفنی و.. چرت و پرت میگی
البته ایرانیاش این مورد رو بیشتر داره

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
کسی میتونه ریتالین تهیه کنه امتحانات نزدیکه

meisam317

Registered User
لایک‌ها
78
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
چه نياز به الكل و اين حرفا داره !!

سه دقيقه عمل مي كنه

ناراضي هم هستي چند تا بيشتر بنداز بالا
biggrinsmiley.gif
( جذب ش از 94 درصد ميرسه به 194 درصد )

ضمنا من حدود 1 ماه كه ديگه از اين قرص استفاده نمي كنم

از تجربيات بنده :

بسته بندي هاي مختلف از شركتهاي مختلف اثرات متفاوتي داره

مثلا واسه من اون بسته هاي 20 تايي گرد كوچيك بيشتر حال ميداد

ولي اون قرص هاي صورتي بسته هاي 10 تايي حال مو بهم ميزد

چندتا شركت مختلف رو تست كنيد متوجه ميشيد چي مي گم

درسته فرمول داروهای ایرانی نسبت به شرکتشون فرق داره
ولی کلا این دارو خیلی داروی قویی هست من یه بار رفتم داروخونه هر کاری کردم بیشتر از 5 میلی بهم نداد گفت خیلی خطرناکه

مشکل همینجاست که به خاطر زخم معده بیشتر از 2-3 تا می خورم از درد به خودم میپیچم...

منم این قضیه تفاوت داروسازی ها رو قبول دارم... مخصوصا اینکه صورتی رنگش افتضاحه.

یه مدت برگ های 30 تایی بود ریزتر از همه فکر کنم ساخت تبریز بود ولی دیگه اونا نیست.

فك نمي كنم تقلبي داشته باشه

ولي پيشنهاد مي كنم از شركت صبحان دارو بگيريد بهترين اثر رو داره ( ورق هاي 20 تايي سفيد رنگ )

ي شركت ديگه هست قرصاش صورتي رنگه ( ورق هاي 10 تايي ) حال آدمو بهم ميزنه ( البته واسه من )

تجربه من ميگه فقط صبحان دارو :rolleyes:

زولپیدم طول درمانش نهایت هفتس!
برند به برند متفاوته فازش!

الان با اینکه بسته های مختلفش رو دارم ولی اصلا وسوسه ای به خوردنش ندارم.
خدا وکیلی یکی از قرص هایی که هیچ وقت فراموشش نمیکنم.
biggrinsmiley.gif

سیگاری بکشی پشتش زولپیدم بخوری اخ اخ
biggrinsmiley.gif
کلا میری تو خلاء اون دنیا سیر میکنی
biggrinsmiley.gif

پ.ن : کسی قرصی چیزی خواست بهم بگه.

اره زولپيدم 10 - شركت سبحان دارو - ورق هاي 20 تايي سفيد رنگه

حالم از اين قرص هاي صورتي بهم مي خوره

زولپیدم خوبه به شرطی که دکتر تشخیص بده براتون مناسبه
البته خود این قرص چندتا نام تجاری داره که بیشتر برای کسانی استفاد میشه که وقتی توی نیمه شب از خواب بیدار میشن و دیگه نمیتونن به خواب برن (کلا داروهای ژنریک خودشون چندین نوع میشن مثلا همین دارو خودش با ۵ تا نام تجاری موجوده که هرکدوم کارش مشخصه )
۲ تا فرم داره ٬ یکیشون طولانی اثره که ۲لایس و اون یکی هم سریع اثر
خرکی نرید داروخونه
قبلش برید دکتر تا دردتون رو مشخص کنه
درضمن هیچوقت همزمان با داروهای ضد افسردگی مصرف نکنید که تداخل داره شدید .

یک سوال که گفتم ایجا بپرسم . یعنی داروهای شرکتهای مختلف ایرانی تاثیرات و اثرات مختلفی دارند ؟

madman2011

Registered User
لایک‌ها
2,725
یک سوال که گفتم ایجا بپرسم . یعنی داروهای شرکتهای مختلف ایرانی تاثیرات و اثرات مختلفی دارند ؟
بلی
مثلا واسه همین قرص زولپیدم هر شرکتی دوز اون ماده ای که نمی دونم چیه رو کم و زیاد میکنه
ی مثال دیگه شما احتمالا تا الان قرص سرماخوردگی یا استامینوفن کدئین استفاده کردی و متوجه شدی چند نمونه ست مثلا من هر وقت بگیرم میگم از این پوش قرمزا ( که پشتش قرمز هست ) بده چون تست کردم فک می کنم اون شرکت که اسم شو تا حالا دقت نکردم بهتره

madman2011

Registered User
لایک‌ها
2,725
قابل توجه دوستان زولپیدمی :
شنیدم / خوندم که ارتش آمریکا در سال های فلان شب قبل از عملیات به سربازهاش از این قرص برای آرامش و خواب راحت تجویز میکرده

omidzaman

Registered User
لایک‌ها
37
دوستان ترامادول ۲۰۰ کسی سراغ داشت یک خبر بده

بی نام...

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خوش بحالتون که این جور قرصارو خیلی راحت بدست میارید.
والا اینجا دیگه کم مونده قرص سرماخوردگیم بدون نسخته ندن. خیلی سخت گیری میکنن

Rynold

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من فکر میکردم دارو خونه به من نداده مثل اینکه ظاهرا دیگه آسون گیر نمیاد اگر کسی بخواد با نسخه بخره باید دکتر یا روانپزشک چی بگه براش بنویسن؟

amir3852

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان از من مي شنويد اين قرص رو به هيچ وجه مصرف نكنيد حتي اگه دكتر تجويز كرد

اول واسه خواب و آرامش اعصاب مي خوري ولي بعد از يه مدت بهش وابسته مي شي نمي توني كنارش بذاري

به طوري كه تو طول روز هم استفاده مي كني

اگه زياد بخوري يه كاراي انجام مي دي كه فرداش يادت نمياد چيكار كردي

به خدا اينا رو از روي تجربه گفتم

حتي واسه امتحان هم استفاده نكنيد

نمي دونم چرا فروشش تو داروخانه ها آزاده - از نظر من از قرص ترا و متا (ترامادول و متادون ) هم خطرناك تره

خب ديگه من برم داروخونه يه بسته زولپیدم بخرم كه....:D(شوخي كردم)

با سلام به همه
راستش من نميدونم از كجا شروع كنم بهتون بگم ولي توي داروسازي و كلا داروسازي ايران شك نكنيد كه بهتون گچ ميدن (گواه اين حرفم هم خيلي راحت بريد به شركتهاي داروسازي مثل تهران دارو نمونه خيلي بارزش كوثر لقمان) و بخصوص قسمت قرص سازي كه بصورت فيلم تهيه ميشه و مواد اوليه تركيبي شديدا از كيفيت بسيار پاييني برخورداره تا حدي كه مدير عامل يا رييس خود اون داروسازي به هيچ وجهي حاضر نيست محصول شركت خودشو مصرف كنه دارم ميگم چون به عنوان مأمور توي بعضيهاشون كار كردم و با خط توليدشون آشنايي دارم البته اين قضيه سال 85 الان سال 94 و شك ندارم كه بهتر نشده بدتر هم شده
----- اين يك حرف كلي راجع به داروسازي در ايران مثلا ASA 100 رو بجاي آسپيرين به مردم ميخورونن اصلا اين آسپيرين نيستش - آسپيرين فقط شركت باير آلمان كه خلوص 99 درصدي داره --- شما حتي اگر در سال يكبار به كشورهاي همسايه ايران سفر ميكنيد بعضي داروهاتون رو از اونجاها تهيه كنيد اولا سلامت خود دارو تا 99 درصد تأييد شده 2 مواد تركيبي اوليه دارو كاملا گياهي يا شيميايي با نظارت دقيق و مستقيم تهيه و توليد ميشه 3 شما حتي استامينوفن رو كه يكي از مشتقات اصلي اون پاراستامول و با برند تجاري پانادول در كشور سوئيس تهيه ميشه رو كه من خودم از دبي چندين سال پيش بسته 100 تاييش رو تهيه كردم ميتونيد 100 درصد و با كمترين عوارض جانبي براي هر نوع دردي استفاده كنيد ---- تمامي موارد رو گفتم چون تجربه كمي هم توي داروسازي دارم و توي بعضي لابراتوارها براي بعضي شركتهاي داروسازي و آرايشي بهداشتي همكاري داشتم حتي فرمول استامينوفن 100 درصد خالص رو نميتونن توي ايران تهيه كنند چون مواد اوليه تركيبي 100 ساخت ايران و كاملا تقلبي و بي كيفيت
در مورد داروي زولپيدم يا برند تجاري آلمانيش مخصوص كمپاني هگزال يك كمپاني بسيار پيشرفته داروسازي توي دنياست (زولدم) كه شديدا داروي بسيار عالي و عالي و عالي براي خواب با آرامش و راحتي و تقريبا شبيه مرگ
هر كي ميگه داروي بدي چون استفاده نادرست ازش داره ميكنه - اين دارو فقط براي داشتن خوابي بدون حتي ديدن خواب بد توصيه ميشه توي سايت دراگز سرچ كنين و يا اصالت اين دارو رو بخونين توي ويكي پديا متوجه ميشيد كه اين دارو رو براي سربازاني تجويز ميكردند كه روز بعد قرار بوده برن عمليات و ميخواستن شبش خوابي بدون حتي يك درصد پريشاني از مرگ داشته باشن و فقط و فقط بايد در زماني كه شما توي تخت براي خواب هستيد استفاده بشه و اگر داراي زن و فرزند هستيد و به تنهايي نميخوابيد يا به خانواده حتما گوشزد كنيد كه شما اين دارو رو مصرف كرديد و تقريبا هر 10 ميليگرمش براي يك فرد عادي بدون سابقه ناراحتي (هر نوع ناراحتي يا مصرف دارويي) خوابي 8 ساعته شبيه به مرگ به ارمغان مياره تا اين حد كه شما حتي نميتونيد بياد بياريد كه شب قبل چه اتفاقي افتاده و فكر ميكنيد كه يك روز كامل رو استراحت ويژه داشتيد و روز بعد هم كاملا با انرژي و رو فرم هستيد
اين دارو مثل همه داروهاي ديگه توي كبد جذب و اثر فوق العاده قوي داره و از طريق سيستم كليوي تجزيه و دفع ميشه در دراز مدت باور كنيد به هيچ وجه هيچ ضرري نداره به شرطي كه دوز رو پايين بياريد و به پيشنهاد برجسته ترين پزشكان سراسر دنيا حتي با دوز 1 چهارم شروع كنيد كه بتونيد در بيشتر مواقع از اون استفاده كنيد كمترين عوارض گزارش شده مربوط به استفاده با قرصهاي خواب آور ديگه هستش كه نبايد استفاده بشه ولي خود من كه با 39 سال سن و مصرف مداوم 2 سال قرص ديووان 80 براي فشار خون دارم اين دارو رو هم 1 سال مصرف ميكنم هيچ مشكلي تا بحال براي من نداشته و نخواهد داشت
ابتدا يك سرچ توي ويكي پديا بكنيد و نظرات پزشكان متخصص رو گوش كنيد بعد نتيجه گيري كنيد باور كنيد دكترهاي ايران و بيشترشون كه عمومي هستند و هزار و يك جور كار تخصصي توي مطبشون ميكنند در حاليكه يك سرماخوردگي ساده رو هم نميتونند تشخيص بدن كه ميليونها از اين دكترها داريم (ختنه-سوراخ كردن گوش-عمل آپانديس-بخيه-متخصص اطفال-متخصص گوارش-متخصص لاغري و چاقي-متخصص رژيم غذايي-متخصص اعصاب و روان-متخصص قلب و عروق) شما حساب كن همه اين تخصصها رو تونسته توي 4 سال بدون مشكل پاس كنه - خيلي ساده - يك پزشك عمومي ايراني دارم به جد ميگم ايراني حتي نميتونه خودش رو آپديت كنه و بدونه كه جديدا مثلا داروي زولپيدم ساخته شده كه 100 برابر بهتر از داروهاي خواب آور ديگه هستش و حتي خودش رو آپديت نميكنه تا بفهمه اين دارو با چه خانواده داروهاي ديگه در تضاد و ناسازگاري داره
خيلي ساده شما براي يك سرماخوردگي ساده ميرين پزشك عمومي بعدش به شما 30 تا قرص آدولت كلد دكتر عبيدي رو ميده كه شديدا و اكيدا توصيه ميشه كه حتي با استامينوفن هم مصرف نشه عارضه كبديش خيلي بالاست بعدش 30 تا بهتون استامينوفن كدئين ميده و 15 عدد آموكسي سيلين 500 و تعدادي قرص و شربت و چيزهاي ديگه براي سرفه گلودرد و درد بدن - در حاليكه ميتونه فقط و فقط براي بدن درد شما يك آمپول دگزامتازون و يا پيروكسيكام و چند تا آمپول ديگه تجويز كنه كه سريعا اثربخشه بجاي استامينوفن ميتونه كات پين بده كه اثر قوي و عوارض كمتري داره و بجاي شربت گلودرد ميتونه يك پروسپان يا كتوف بده شما با 3 تا دارو خوب خوب ميشيد و بجاي آنتي بيوتيك آموكسي سيلين 500 يك دوز پايين آزيترومايسين تجويز كنه كه هيچ كدومشون با هم تداخل دارويي ندارند

در كل از اين كه سرتونو درد آوردم ببخشيد ولي به داروي ايراني به هيچ وجه اعتماد نكنيد داروهاي كشور تركيه 100 برابر بهتر از ايراني هستند و هيچ وقت هم به پزشك عمومي براي دردتون مراجعه نكنيد چون حاليشون نيست و براي داروهاتون هم حتما بروشور داخل جعبه و يا اينترنت رو بصورت انگليسي سرچ كنيد ويكي پديا هم كه عاليه و محشره
هر انساني دكتر خودشه و خودش ميدونه كه الان كجاش درد ميكنه الان چه مريضي داره و غيره
موفق باشين

بالا