• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ماجرای من و دیجیکالا !

Pr0m3en

Registered User
لایک‌ها
324
من تا حالا از هر خریدی که از دیجیکالا داشتم راضی ام.
همیشه مشکل هست هیچکس کامل نیست.
قبول کنید سخته اداره فروشگاهی به بزرگی دیجیکالا.

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
من تا حالا از هر خریدی که از دیجیکالا داشتم راضی ام.
همیشه مشکل هست هیچکس کامل نیست.
قبول کنید سخته اداره فروشگاهی به بزرگی دیجیکالا.

داداش بزرگروارم , فکر نکنم به اندازه من سابقه خرید از دیجی کالا داشته باشید
من از زمان اوایل راه اندازی دیجی کالا ازش خرید کرده بودم اولین گوشی که خریدم k310 بعد w200 بود که با پیک میفرستاد دم خونه گوشی باز میکرد تست میکرد تحویلت میداد
سال هاست خرید کردم , خود من بشخصه باعث شدم حداقل حداقل 50 نفر جذب دیجی کالا بشن و ازش خرید کنن , اتفاقا الان از بد قولی ها و .... دیجی کالا خسته شدم و دیگه از دیجی کالا خرید نمیکنم

تو همین سال 94 از 24 تا خریدم فقط 3 تاشو به موقع تحویل داده شده بقیه همش با تاخیر بود
یه مورد تبلت مرجوعی داشتم بسته باز کردم بعد فهمیدم وقتی وای فایو روشن میکنی تبات فریز میشه تا باتریش تموم نشه همینطوری میمونه , زنگ زدم موضوع گفتم بعد اونا خودشون تماس گرفتن هماهنگ کردن گفتن 3 روز دیگه از 12 تا 15 یان تحویل میگیرن تبلت , البته ساعت 17 اومد وقتی هم برد 2 هفته بعد تماس گرفتن گفتن تایید شده و 2 روز دیگه یه تبلت جایگیزین میفرستیم , تبلت رسید بعد که روشن کردم تست کردم دیدم رو تبت بازی نصب شده جالب اینجاست روتم شده بود :D جالبت از اینکه 4 روز بعدش پیکسل سوختگی هم پیدا کرد :p از سوپر مارکت سر کوچتونم تبلت میخریدی این بلاها سرش نمیومد :general304:

البته اینم واقعیت داره دیجی کالا جنساش حداقل 40 تا 50 هزار تومن گرونتر از مغازه داراس , بیشترا بخاطر گارانتی مرجوعی دیجی کالا میپسندن
همون گوشی با همون گارانتی و وکیوم واقعی بدون تعویض قطعات تو تاج موبایل تو علائدین راحت 50 تا ....... از دیجی کالا ارزونتره

رشته تحصیلی دانشگاهی من مدیریت کسب و کار بود , اتفاقا حرف شما رو قبول ندارم کاری که بزرگ بشه مدیریتش آسون تر میشه سیستماتیک میشه و نقص هاش کمتر میشه
اگر بخواید توضیح میدم

من الان از سایت بامیلو خرید میکنم سایت تازه کاریه نواقص زیادی داره اما تو کارشون خوبن ( خوب دیگه سایت که شرکت آلمانی تو ایران راه اندازیش کنه باید حساب کتابم داشته باشه )

Last edited:

GNOME

Registered User
لایک‌ها
569
حدود یکسالی میشه دیجی کالا مشکل دار شده تو ارسال مخصوصا
ادکلن 212 خریدم یه چی دیگه فرستادن
کلی دوندگی و عکس فرستادن (به درخواست خودشون) و غیره قرار شد تعویض کنند
خلاصه بعد از یه هفته پولشو برگشت دادن
هزینه پست هم مالیده شد
جالبه تو اون قسمت همون ادکلن همه همین مشکل رو داشتن تازه معلوم نیست چند تا نظر رو مثل نظر من هیچوقت تایید نکردن
اردیبهشت 93 هم دوربین رو اینقدر دیر اوردن تا بدون دوربین رفتیم سفر

GNOME

Registered User
لایک‌ها
569
البته بگم بازم خرید هامو از دیجی انجام میدم چون اطمینان دارم به اصل بودن کالاهاشون
کاش تایپیک رایان صبا هم بود تلخ ترین خاطره خرید از اونجا رو میگفتیم

شبق

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
43
این سایت یه کلاهبرداره
بنده دوربین سفارش دادم وقتی تحویل گرفتم اومدم باز کردم میبینم آداپتور هست و سیمش اما دوربین نداره
هرچی هم زنگ میزنیم جواب سر کاری میدن
من قبلا ازین مشکلات نداشتم اما تازگیها کیفیت گذشته رو نداره حتی یه تلفن هم قبلش خریدم که معلم بود تلفن نو نیست و حتی پشت ال سی دی خاک گرفته بود و خبری ازون برچسبهایی که رو وسایل نو وجود داره نبود.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
این سایت یه کلاهبرداره
بنده دوربین سفارش دادم وقتی تحویل گرفتم اومدم باز کردم میبینم آداپتور هست و سیمش اما دوربین نداره
هرچی هم زنگ میزنیم جواب سر کاری میدن
من قبلا ازین مشکلات نداشتم اما تازگیها کیفیت گذشته رو نداره حتی یه تلفن هم قبلش خریدم که معلم بود تلفن نو نیست و حتی پشت ال سی دی خاک گرفته بود و خبری ازون برچسبهایی که رو وسایل نو وجود داره نبود.
دوست عزیز بعید میدونم چنین چیزی از دیجی کالا سر بزنه . چون چندین ساله کار میکنم . مشکل شما خیلی عجیبه . دوربین نباشه تو بسته بندی . میتونید از طریق قانونی شکایت کنید اگر واقعا چنین چیزی بوده .

شبق

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
43
تازه بعد از کلی زنگ تهدید کردن که با 110میام اونجا فردا میخوان برام بفرستن قبول نمیکردن کارشناس فرستادن اونجا دیدن نه گند از خودشون بوده جعبه واقعا خالی !!!! کارشناس فرستادن !!!!! طرف پیک بعد شده کارشناس!!!!!!! توش بخور بخور اون دوتا داداشا که دیجی کالا زدن پولارو زدن به جیب براشون مهم نیست رو کارمنداشون مدیریت ندارن ..... کارمندم ..... همین میشه.

انقدر کلاهبردارن که سیمو اداپتورو عکس گرفتم که تهمت نزن جعبرم عکس گرفتم از اون پیکم امضا گرفتم که دیدی چه خبر دیدن نه مردم حالیشون اشکال از خودشون بود.

Last edited by a moderator:

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
"با توجه به گستردگی گروه‌های کالای ارایه شده در وب سایت دیجی‌کالا، کلیه محصولاتی که باید از نظر فیزیکی سالم به دست مصرف کننده برسند )مانند کالاهای گروه‌ فرهنگ و هنر، ورزش و سرگرمی، پوشاک و کفش، لوازم خانگی غیربرقی، اسباب‌بازی، عطر و ادوکلن، زیورآلات، لوازم آرایشی و بهداشت و مراقبت، لوازم شخصی برقی و غیربرقی، کالاهای مصرفی مانند کارتریج و جوهر چاپگر و قطعات داخلی کامپیوتر مانند کارت گرافیک، مادربرد، پردازنده و نظایر آن و گروه فرش) دارای گارانتی اصالت و سلامت فیزیکی هستند و مشمول 7 روز مهلت تست و بازگشت کالا نمی‌شوند"

digikala[dot]com/Page/Return-Policy

شبق

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
43
من که همون روز جنسمو گرفتم.

abaratian

Registered User
لایک‌ها
27
من هم تا به حال خیلی خرید داشتم از دیجیکالا. مشکل خاصی هم نبود. تا اخرین خریدم که بین اجناس یک مبدل هم بود که توی سایت زده بود 1080p اما وقتی زدم دیدم vga بیشتر نیست. وقتی تماس گرفتم گفتن منظور تا 1080 بوده! حالا از ما اصرار و از اینها انکار. بعد از ۱۰۰ بار زنگ زدن و پشت خط موندن، گفتن میایم میبریم! بعد از ۱۰۰ بار زنگ زدن دیگه باز گفتن اگه بیایم ببریم هم اون شرکته قبول نمیکنه. گفتم برای یه جنس 150 تومنی مشتری که تا حالا بیشتر از 10 میلیون ازتون خرید کرده و کلی هم تبلیغات کرده از دست دادید. من که پشت دستمو داغ کردم دیگه ازش خرید نمیکنم. شما هم بدونید اگر کوچکترین مشکلی داشته باشید، هیچ هیچ هیچ مسئولیتی قبول نمی‌کنند.

gamer5

Registered User
لایک‌ها
439
به هر حال اینجا ایرانه و مدیرای اینگونه شرکتا هم هموطن خودمون هستن اینو هیچوقت یادتون نره
تعجب هم میکنم که همتون خیلی ریلکس پول رو اول ریختین بعد موندین تا جنس برسه o_O
من 3 بار جنس خریدم تا حالا ازش همیشه هم پولو نقد بعد از تحویل گرفتن جنس و بررسیش بهشون دادم
جنسو گرفتم بردم تو گفتم الان پولو میارم بازش کردم دیدم اوکی هست پولش رو نقد دادم بهش 5 تومن 5 تومن شمردم :D

شبق

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
43
من میخواستم برای روز تولد دوستم جنسی بخرم نخریدم رفتم از بامیلو گرفتم فعلا این بامیلو تاریخ انقضا داره . دیجی که مشتری خوب خودشو از دست داد

stavros

Registered User
لایک‌ها
17
تازه بعد از کلی زنگ تهدید کردن که با 110میام اونجا فردا میخوان برام بفرستن قبول نمیکردن کارشناس فرستادن اونجا دیدن نه گند از خودشون بوده جعبه واقعا خالی !!!! کارشناس فرستادن !!!!! طرف پیک بعد شده کارشناس!!!!!!! توش بخور بخور اون دوتا داداشا که دیجی کالا زدن پولارو زدن به جیب براشون مهم نیست رو کارمنداشون مدیریت ندارن ..... کارمندم ..... همین میشه.

انقدر کلاهبردارن که سیمو اداپتورو عکس گرفتم که تهمت نزن جعبرم عکس گرفتم از اون پیکم امضا گرفتم که دیدی چه خبر دیدن نه مردم حالیشون اشکال از خودشون بود.
دوست عزیز با عرض معذرت اینجا اشتباه از شما بوده.شما وقتی جنسی رو پست یا پیک میاره در خونت باید همونجا باز کنی و حداقل وجود و سلامت ظاهری کالارو تایید کنی.نمیدونم قیمت این دوربین شما چقدر بوده ولی من در مورد جنس دو میلیونی سرم اومده که تو باربری خورد خاک شیر شده بود تحویل نگرفتم.خود شرکت و باربری بین خودشون حل کردن و پول منو دادن.

stavros

Registered User
لایک‌ها
17
در ضمن دوستان شرکتهای اینترنتی رو به باد انتقاد گرفتن.مگر مشکلات بازار ما کمتر از اینه؟موبایل میخرین از در فروشگاه بیرون اومدین هر مشکلی داشت ماله خودتونه.قطعه کامپیوتر میگیری تست نمیکنه خیلی رودار باشی یه تصویر میگیره برات بعدش خداحافظ.مگه قطعه ای مثل گرافیک فقط تصویر بده میشه گفت سالمه؟همه قطعات الکترونیکی هم شرایط فروششون همونه.بعضی وقتا یادمون میره کجا زندگی میکنیم.اینجا ایران است.وطنم پاره تنم.

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
کلاهبردار تر از دیجی کالا وجود نداره..خدا لعنتشون کنه..من یدونه اسپرسو ساز خریدم ازشون..وقتی رسید اولا پلمپ نبود..روی دستگاه کلی خط و خش بود و مهم تر اینکه طرف چپش شکسته بود و رویه دستگاه بلند شده بود..هر چقدر هم تماس گرفتم متاسفانه زیر بار نرفتن و گفتن از طریق پست پیگیری کن..در حالیکه مطمینم خودشون دستگاه مشکل دار فرستادن..هر چی هم تو قسمت نظرات سایت نظر میزارم تایید نمیکنن..من که حلالشون نمیکنم چون مطمئنم کلاهبرداری کردن.

Sent from my SM-A710F using Tapatalk

mhaf

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
314
کلاهبردار تر از دیجی کالا وجود نداره..خدا لعنتشون کنه..من یدونه اسپرسو ساز خریدم ازشون..وقتی رسید اولا پلمپ نبود..روی دستگاه کلی خط و خش بود و مهم تر اینکه طرف چپش شکسته بود و رویه دستگاه بلند شده بود..هر چقدر هم تماس گرفتم متاسفانه زیر بار نرفتن و گفتن از طریق پست پیگیری کن..در حالیکه مطمینم خودشون دستگاه مشکل دار فرستادن..هر چی هم تو قسمت نظرات سایت نظر میزارم تایید نمیکنن..من که حلالشون نمیکنم چون مطمئنم کلاهبرداری کردن.

متاسفانه دیجی کالا حالا که مشتری پیدا کرده داره حسابی دزدی میکنه
چند وقتیه هر جنسی که ازشون میگیری یا مشکل داره یا وقتی میاد میبینی آکبند نیست
نظر هم که میدی تایید نمیکنن
زیر بار هم نمیرن
فقط دارن میچپونن به ملت
فکر کنم تن بازاری های دزد علاالدین خورده به تن اینا!!

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
مطمئنم دیجی کالای دزد جنسهای برگشتی از مشتریهای قبلی رو میفرسته برای خریدارای جدید...حتی زحمتی نمیکشه که تمیزشون کنه

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
چندتا چیز هست که گفتنش به نظرم واقعا لازمه . حرف اصلا دیجیکالا یا سایتهای فروش آنلاین نیست .
بیشتر حرفم هم راجب این قسمت حرف دوستمونه :
من که حلالشون نمیکنم چون مطمئنم کلاهبرداری کردن.

متاسفانه من دیر فهمیدم اما با عقل ناقصم فهمیدم که شرکتهای بزرگ قائل به هیچ قانونی و شرعی در راس کارشون نیستند.تقصیر بنده نوعیه که کمک میکنم تا این چرخه ی باطل هروز بزرگتر و غیر قابل کنترل تر بشه.
دوست عزیز من شخصا از خرید از شرکتهای بزرگ پشیمون شدم . جدیدا دقت کردید هایپر مارکت چقدر زیاد شده . هایپرمارکتهای بزرگ مربوط میشه به شرکتها . میان تخفیف میدن من نوعی رو ترغیب میکنن از اون سر شهر پاشم برم چیزی که گاهی لازم هم ندارم به خاطر تخفیفش بخرم.
تا اینجای کار به ظاهر سوددهی برای من اتفاق میوفته . اما بعد که دقت میکنی میبینی سوپر مارکت محله ات به مرور اوضاعش بدتر و بدتر میشه . شرکت ها بزرگ بزرگتر میشند ، افراد عادی و کسبه ی عادی ضعیفتر و ضعیفتر.بعد میگیم رکود باعثشه . خرید وجود داره ! اما خرید به سمت جایی میره که قیمت کمتری داره . قیمت کمتر رو کسی میتونه بده که خرید بالاتری داره و بزرگتره . نتیجه اینکه اونی که کاسب خرد محسوب میشه عملا از چرخه خرید و فروش حذف میشه . خوب تا اینجای کار خیلی شاید به من مربوط نباشه.
اما اگر من هم چرخه ای از خرید و فروش باشم . اگر کاسب خرد حذف بشه عملا درآمدی نداره تا از من خریدی انجام بده . پس به مرور من هم ضعیفتر میشم.

حالا این بحث بیشتر سمت اون قسمت بولد شده دوستمونه.
دوست عزیز شرکت بزرگ قائل به این حرف شما نیست . سرمایه گذار داخلی تو این مجموعه مورد بحث ما و بعضی شرکتهای بزرگ دیگه اونقدرها پرنگ نیست . حلال و حروم سرمایه گذار کشور الف و ب نمیفهمه که حالا شما یا من بخوایم حلالشون بکنیم یا نکنیم.
به هر حال من منکر جذابیت های خرید ارزان از شرکتهای بزرگ نمیشم. اما مورد در مورد کلاهبرداری اینچنینی زیاد دیدم در اطرافم که طرف حتی حاضر نیست پیگیری کنه ، چون طرف حسابش یک غولیه که فکر میکنیم دسترسی بهش ساده نیست.
طرف موبایل سفید 4g سفارش میده . براش مشکی 3g میفرستند. وقتی ازش میپرسم چرا پیگری نکردی ، انگار از برادرش خرید کرده باشه میگه باشه اشکال نداره . قابل پیگیری نیست که بشه حالا کاریش کرد . کاری ه که شده . با این طرز تفکر شخصا معقتدم هر بلایی سر اون فرد نوعی به لحاظ کلاه برداری از سمت این شرکتها پیش بیاد حقشه . چون پیگیر حق و حقوق اولیه خریدش هم حتی نیست.

/m\

Registered User
لایک‌ها
144

دقیقا یکی از مسخره ترین چیز های دیجی کالا و خیلی از سایت ها اینه که نظرات رو خودشون تایید می کنن و این یعنی دیکتاتوری !

Bahadorgamer

Registered User
لایک‌ها
97
من تا حالا چندین بار سابقه خرید از دیجی کالا داشتم خدا رو شکر تا الان هیچ مشکلی نداشتم تنها چیزی که می تونم بگم اینه که گاهی اوقات قیمت برخی محصولاتشون نسبت به فروشگاه های دیگه گرون تره که باید حواستون باشه اگر خرید می کنید. خوشبختانه من که تا حالا مشکلی نداشتم اگر روزی قرار باشه خرید دیجیتال بکنم حتما به دیجی کالا هم سر میزنم اما در کل به دوستان مخصوصا در شهر های بزرگ مثل تهران که بازار بزرگی دارند پیشنهاد میکنم حضوری خرید کنند خیلی وقتا میتونید جنسی رو تا چند صد هزار تومان ارزان تر از فروشگاه های اینترنتی پیدا کنند

بالا