من تا حالا از هر خریدی که از دیجیکالا داشتم راضی ام.
همیشه مشکل هست هیچکس کامل نیست.
قبول کنید سخته اداره فروشگاهی به بزرگی دیجیکالا.
داداش بزرگروارم , فکر نکنم به اندازه من سابقه خرید از دیجی کالا داشته باشید
من از زمان اوایل راه اندازی دیجی کالا ازش خرید کرده بودم اولین گوشی که خریدم k310 بعد w200 بود که با پیک میفرستاد دم خونه گوشی باز میکرد تست میکرد تحویلت میداد
سال هاست خرید کردم , خود من بشخصه باعث شدم حداقل حداقل 50 نفر جذب دیجی کالا بشن و ازش خرید کنن , اتفاقا الان از بد قولی ها و .... دیجی کالا خسته شدم و دیگه از دیجی کالا خرید نمیکنم
تو همین سال 94 از 24 تا خریدم فقط 3 تاشو به موقع تحویل داده شده بقیه همش با تاخیر بود
یه مورد تبلت مرجوعی داشتم بسته باز کردم بعد فهمیدم وقتی وای فایو روشن میکنی تبات فریز میشه تا باتریش تموم نشه همینطوری میمونه , زنگ زدم موضوع گفتم بعد اونا خودشون تماس گرفتن هماهنگ کردن گفتن 3 روز دیگه از 12 تا 15 یان تحویل میگیرن تبلت , البته ساعت 17 اومد وقتی هم برد 2 هفته بعد تماس گرفتن گفتن تایید شده و 2 روز دیگه یه تبلت جایگیزین میفرستیم , تبلت رسید بعد که روشن کردم تست کردم دیدم رو تبت بازی نصب شده جالب اینجاست روتم شده بود
جالبت از اینکه 4 روز بعدش پیکسل سوختگی هم پیدا کرد
از سوپر مارکت سر کوچتونم تبلت میخریدی این بلاها سرش نمیومد :general304:
البته اینم واقعیت داره دیجی کالا جنساش حداقل 40 تا 50 هزار تومن گرونتر از مغازه داراس , بیشترا بخاطر گارانتی مرجوعی دیجی کالا میپسندن
همون گوشی با همون گارانتی و وکیوم واقعی بدون تعویض قطعات تو تاج موبایل تو علائدین راحت 50 تا ....... از دیجی کالا ارزونتره
رشته تحصیلی دانشگاهی من مدیریت کسب و کار بود , اتفاقا حرف شما رو قبول ندارم کاری که بزرگ بشه مدیریتش آسون تر میشه سیستماتیک میشه و نقص هاش کمتر میشه
اگر بخواید توضیح میدم
من الان از سایت بامیلو خرید میکنم سایت تازه کاریه نواقص زیادی داره اما تو کارشون خوبن ( خوب دیگه سایت که شرکت آلمانی تو ایران راه اندازیش کنه باید حساب کتابم داشته باشه )