hwt
مدیر بازنشسته
- نوشتهها
- 15,954
- لایکها
- 2,415
به هر حال خرید آنلاین شرایطی داره و خرید حضوری هم شرایطی . متاسفانه کاربران زیادی دیدم چون از خرید حضوری پشیمون شدن رفتن خریدن آنلاین رو تجربه کنند. هر صنفی به هر حال آدم خوب و بد توش پیدا میشه. تو خرید آنلاین به خصوص وقتی تجربه و اطلاعات کمی از کالا دارید راحتر میتونید خرید کنند تا خرید حضوری . تو مراکز صنف کامپیوتر تو خیلی از شهرستانها قیمت کالا بر اساس ظاهر طرف و اطلاع طرف داده میشه . خوب من خریدار اگر همچین رفتاری باهام بشه ترجیح میدم بشینم پای کامپیوتر چاییم رو بخورم و کالا رو خیلی شیک بیارن دم خونه تحویل بدند و تازه کلاس کار خودمم حفظ کنم . در این مورد نمیشه به کسی خورده گرفت . به هر حال قبول کنیم زرق و برق ویترین فروشگاههای آنلاین خیلی خیلی بهتر از خیلی از ویترینهای مغازه های حتی تهران هم هست . اما متاسفانه این ویترین متاسفانه جلوی تفکر رو برای بعضی ها گرفته ، یعنی دیگه قرار نیست هر چیزی رو آنلاین بخوای سفارش بدی به خاطر اینکه مثلا پول پیک یا پستت رایگان در بیاد!!! . به هر حال تو خرید آنلاین راهکارهای مقابله با عدم کلاه رفتن سر آدم خیلی بیشتره تا خرید حضوری . برای خرید آنلاین راهکارهای پس دادن کالا و پیگیری ، کفه ترازو کاملا به نفع مصرف کننده است و فقط مصرف کننده باید از حق و حقوق خودش خبر دار باشه.به هر حال چه بخوایم و چه نخوایم خرید و فروش آنلاین داره بخشی از زندگی ما میشه ؛ باید فرهنگ خرید و فرهنگ فروش همزمان باهم بالا بره. اینکه یک مصرف کننده از یک نقص یا ضعف قیمتی یک فروشگاه آنلاین سوء استفاده کنه و بخواد به هر طریقی شده فروشنده رو متضرر کنه هم زیاد دیده میشه ، از طرفی فروشنده آنلاین هم اگر گیر همچین مصرف کننده هایی بیوفته طبیعتا یک مصرف کننده بعدی رو مورد هدف قرار میده تا ضررش رو جبران کنه . هر چند که هیچ توجیهی برای این مساله وجود نداره که اگر کسی کلاهت رو برداشت پس تو حق داری از همون فرد حتی یا دیگری کلاه برداری کنی.باید قبول کنیم خرید و فروش یک سود دو طرفه باید باشه تا هم دلچسب باشه و هم پولش برای فروشنده خوردن داشته باشه.با بعضی رفتارها کم کم مشتری از خرید آنلاین هم پشیمون میشه
یک اینکه دنبال کالاهای خیلی قدیمی به عنوان آک اصل و ... نباشید.
دوم اینکه واقعا فروشنده بعضی وقتها از پشت پرده یک کالا خبر نداره که البته این نقصه.
من 2 سال پیش به اصرار یکی از مشتریان براش هارد ظرفیت پایین خریدم. بهش گفتم بسته بندیش آکه ولی از درونش من خبر ندارم. واقعا هم همینجوری بود بسته بندی رو داخل ایران آک میکنند و یک هارد رو با 12000 ساعت کار میزارند داخلش . من واقعا خبر نداشتم وگرنه امکان نداشت سفارش رو از مشتری قبول کنم ، در عین ناباوری الان مشتریانی هستند که میدونند هارد تعمیری ممکنه باشه و ... ولی بازم اصرار دارند بخرند.!!!
2 تا نکته وجود داره که من شخصا زیاد باهاش برخورد کردم . چون شما اهل فن هستید به عنوان توصیه میگمبدنبال خرید (DVD Writer PATA (IDE برای کسی رسیدم به Asarayan.com
جنس تقلبی (یا بقول خودشون طرح پایونیر!) بدون جعبه و برچسب مشخصات و از همه بدتر کاملا خراب فرستاد . البته خراب کم لطفیه، چون حداقل LED اش روشن و خاموش میشه
پس فرستادم و دو هفته گذشته اما رو پنهان کرده و پاسخ ندادند
نتیجه ی اخلاقی : داشتن enamad لزوما بمعنی سروکار داشتن با یک فروشگاه دروپیکر دار نیست
یک اینکه دنبال کالاهای خیلی قدیمی به عنوان آک اصل و ... نباشید.
دوم اینکه واقعا فروشنده بعضی وقتها از پشت پرده یک کالا خبر نداره که البته این نقصه.
من 2 سال پیش به اصرار یکی از مشتریان براش هارد ظرفیت پایین خریدم. بهش گفتم بسته بندیش آکه ولی از درونش من خبر ندارم. واقعا هم همینجوری بود بسته بندی رو داخل ایران آک میکنند و یک هارد رو با 12000 ساعت کار میزارند داخلش . من واقعا خبر نداشتم وگرنه امکان نداشت سفارش رو از مشتری قبول کنم ، در عین ناباوری الان مشتریانی هستند که میدونند هارد تعمیری ممکنه باشه و ... ولی بازم اصرار دارند بخرند.!!!