اگر کسی راه و چاه خرید اینترنتی را بلد نیست نباید خرید آنلاین کنه و اگر خرید و بمشکل برخورد نباید سوهان روح دیگران بشه
یک خاطره ی جالب یادم آمد
پارسال که بچه ی 8 ساله ی نااهلم توی بغلم لگد زد لپتاپ رو از روی میز انداخت ناچار شدم از یک شرکت قطعه فروش ظاهرا موجه در Aliexpress چین یک LCD نو لپتاپ بقیمت حدود 700 سفارش بدم جنس سوخته ی دست دو فرستاد، فیلمش رو توی یوتیوب گذاشتم و آبروشون رو بردم، توی فرومهای خارجی گفتم این شرکت مورد اعتماد نیست، با بخش پشتیبانیشون یکی دو ساعت چت کردم و گفتم توی چین آشنا دارم (!) و شکایت می کنم پلیس میارم (فروشنده های متقلب چین ترس فراوانی از برخوردهای خشن پلیس دارند) آخرالامر تسلیم شدند و بدون مرجوع کردن کالا پول رو بی کم و کاست برگردوندن
و شما که پول رو بهتون برگردوندن دیگه چرا کش میدین و اینجا تندتند علیه کاربرهای بیگناه طومار و اتهام می نویسین؟
کار بینهایت زشتیه و اکثر فرومهای دیگه با نصف اینکارها کاربر رو اخراج می کنن پرشن تولز خیلی صبر مدیرانش بالاست
راه و چاه اینا حرفه , طرف سال ها تو یه حرفه ای هست و وارد شده گاهی سرش کلاه میره خدایی نکرده ما که خدا و پیامبر خدا نیستیم که به همه چی آگاه باشیم همه انسانیم
پس نمیشه فخر فروشی کرد من اینم تو اونی
خاطره خوبی تعریف کردید تا به دیگران کمک کنه زمان خرید
من ربطی نمیبینم که پولمو گرفته باشم اطلاع رسانی نکنم درباره فروشگاه شیاد و دزد - اون در صورتی هست که بقیه رو پشمم حساب کنم بگم پولمو گرفتم حالا هر کی دیگه خرید سرش کلاه رفت به درک
اما نه ما همه هم وطنیم و انسانیم باید هوا همو داشته باشیم ( شاید شما بقیه رو پشم حساب میکنی )
صبر مدیرا بالاست؟ کسی از دزد حمایت کنه صبر میخواد؟ حمایت از دزد یعنی خود طرفم دزده
با اینکه من پیش دستی کردم یعنی خدا خداست و شانس آوردم زود متوجه شدم و باعث شدم پولم بگرده - اما کاربر ehsanservat از خریدشون که قبلا مثل من خریدی کردن اما پک نصفه کاره دستش رسیده بود و دیر متوجه شده بود و آبرو رفته بود
اون دوستان همار دزد تازه هم تجربه منو هم تجربه ehsanservat دیده بودن اما ما حیوان حساب کردن و از فروشگاه شیاد دفاع کردن - زشت کار اونا که حامی شیاد ها هستن و کار شما بجا اطلاع رسانی در باره دزدی به بقیه خورده میگیرید - من برخلاف شما بقیه هموطنامو پشم حساب نمیکنم تو تمام سایت هایی هستم تاپیک اطلاع رسانی میزنم تا پولی که بخاطرش عرق ریختن تو جیب چنتا ال مردم خور حروم خور نره
همونطور که دیشب آیدی mhsnrah بهم پیام داد ب این مضمون :
چرا تاپیک شما بسته شد؟
این هم تجربه خرید من از افتاب رایانه:
http://forum.arduino.ir/8/13/754.html
با درود
اینجانب به وسیله جستجو در اینترنت جهت خرید نمایشگر nokia 5110 وارد فروشگاه اینترنت آفتاب رایانه شدم و با دیدن
عکس محصول جهت اطمینان از دو ردیفه بودن کانکتور LCD با مدیریت فروشگاه تماس گرفتم که تایید کردند این محصول دقیقا همانند تصویری که در سایت قرار گرفته شامل دو ردیف در بالا و پایین LCD میباشد
مشاهده پیوست 1179
پس از تایید مدیریت فروشگاه تعداد 8 عدد از این نمایشگر را ثبت سفارش کردم. ولی امروز که بسته پستی رسید با باز کردن بسته دیدم که نمایشگرهای ارسالی از نوعی متفاوت از محصولی است که عکسش را در سایت قرار داده اند. تصاویر اقلام ارسالی در زیر پیوست شده.
مشاهده پیوست 1180
مشاهده پیوست 1181
تاکید بنده به این دلیل بود که پروژه را بایستی تا شنبه 6 دی 93 تحویل دهم و PCB بر اساس نمایشگر دو ردیف چاپ شده و برنامه نویسی و تست هم شده فقط نصب نمایشگر روی برد مانده بود ولی با مشکل به وجود آمده عملا پروژه مذکور لغو شده و بنده متضرر گردیده ام و اعتبارم زیر سوال رفته.
با اعلام موضوع به مدیریت فروش جناب اقای مهندس نجفی ایشان فرمودند که کاری از دستشان بر نمی آید و اقلام را به دفتر شیراز عودت کنم تا مبلغ فاکتور را برگشت بزنند.
من هم طبق فرمایش مدیریت اقلام را با پست ارسال و شناسه مرسوله(20290000711523960495) را برایشان فرستادم.
ولی متاسفانه ایشان برخلاف وعده ای که دادند از برگشت زدن مبلغ سر باز زدند و با بی احترامی تلفن بنده را قطع کردند.
علی رغم ضرر مالی و خدشه دار شدن اعتبار کاری رفتار مدیریت فروشگاه نیز بسیار نامناسب بوده و به هیچ وجه قابل توجیه نمیباشد.
رحمانی
93/10/04
اگر بخوایی از پیامشون عکس میگیرم میزارم تو همین تاپیک - میتونید از همون کاربر هم بپرسید همیچین پیامی بهم داده یا نه
من کار شما رو زشت میدونم - مدیر ها میخوان چیکار کنن؟ بگن چرا تاپیک آگاه سازی هموطنات از کلاه برداری و دزدی یه فروشگاه زدی یا با چند نفر که حامی دزدی و مال حروم خوری هستن کار دارن؟