شرمنده دیر سر میزدم.. حله دیگه ادرس رو بدید من ارسال کنم دیسک اول رو..
دشمنت شرمنده rax جون. فقط 1 سوال. سریالو مفتی میدی بمون؟ یا باید پول بریزی به حسابت؟ همرو بگو که دیگخ بقی رو پی ام کنیم:happy:
شرمنده دیر سر میزدم.. حله دیگه ادرس رو بدید من ارسال کنم دیسک اول رو..
دشمنت شرمنده rax جون. فقط 1 سوال. سریالو مفتی میدی بمون؟ یا باید پول بریزی به حسابت؟ همرو بگو که دیگخ بقی رو پی ام کنیم:happy:![]()
وقتی میخوای ترجمه کنی که دیگه نمیشه مفتی نداد..:lol:
بالاخره تو همشون اون اسمها هست اگه مقداري تمرين كنيد ياد ميگيرين
تا اینجایی که من ترجمه کردم اصلا مشکل خاصی نداره.....ترجمه اش نسبتا آسونه..خیالت راحتواییییییییییی. قربون دستت. من مفتی دوس دارم:happy:
خوب بقیه رو پی ام میکنم واست
واسه منم قسمتهایو بدین اسمای عجق وجق نداشته باشه ها. تازه گیا اعصابم ضعیف شده:lol:![]()
الله اکبر....من دارم این همه مدت روزه میخونم پس؟آخه نميخواين يه تقسيم بندي كنين؟
نميشه كه حتما داره.........
الله اکبر....من دارم این همه مدت روزه میخونم پس؟
شما میگی قسمت های آخر رو میخوای ولی نمیگی کدوم ها و اصلا چند قسمت رو ترجمه میکنی...
آبجی سویل هم همینطور......
آقا من قسمت های ابتدایی رو بر میدارم...علی الحساب دارم قسمت 1 رو زیرنویس میکنم..بعدش همینطوری میره بالا یعنی 2 بعد 3 و الی آخر تا اونجایی که بتونم و از دستم بر بیاد![]()
منم حرفاي خواهر رو تاييد ميكنم
مثل اينكه شما شروع به ترجمه كردين نه؟
:blink::hmm::blink::hmm:خواهر در اينجا از تبر استفاده كني بهتره
کل سریال 41 قسمت هست....خوب داداشم. 1 زحمتی بکش. بگو چند قسمته. چند نفریمو بد تقسیم بندی کنیم بعد هر کی قسمتاشو برداره و شروع کنه. تازه ما لینکیم نداریم که قسمتامونو برداریم اخه
چشم میسپاریم اسم تاپیک هم عوض شه..خوبه؟خوب فكر نميكنين موضوع تاپيك ربطي به كار ما نداشته باشه؟