yue bochon
Registered User
سلام...میگم بهتر نیست اگه میخواین..چیزی رو زیرنویس کنید شروع کنید؟زود باشین خوب![]()
چي رو شروع كنيم هنوز نميدونيم چيو بايد ترجمه كنيم؟
سلام...میگم بهتر نیست اگه میخواین..چیزی رو زیرنویس کنید شروع کنید؟زود باشین خوب![]()
چي رو شروع كنيم هنوز نميدونيم چيو بايد ترجمه كنيم؟![]()
من هم همینو میگم...زودتر یه چیزی رو انتخاب کنید...در ضمن با چند نفر انگشت شما کاری جلو نمیره...باید تعداد زیاد باشهفکر نیرو هم باید
![]()
من خودم هم انگلیسیشو پیدا نکردم.ولی اینقدر با اطمینان نیومدم بگم زیرنویسش نیست.
اگه زیرنویسش نیست یه سریالی پیدا کنید که قشنگ باشه زیرنویس هم داشته باشه
این سایت
هم مجموعه زیرنویسهای انگلیسی سریالهای چینی و کره ای و ... را داره.
من هیچ اطلاعاتی در مورد سریالها ندارم و نمیدونم که کدومش خوبه.
آقا چرا دعوا میکنید؟:lol
کدوم دعوا؟...
)
حالا حتما بید مبارزه ای باشه......ای بابا شما اگه میخواین ترجمه کنید خب فرقی نداره....شما یه پروژه رو شروع کنید ببینید میتونید..بعد اگه شد خب بسم الله(گرچه بحثی است تکراری)
اگه هم میخواین رزمی باشه..حرفی نیست..ولی دعوا نکنید
این همه سریال من دارم میگم..یکیشو انتخاب کنید دیگه![]()
بحث در درام يا رزمي بودن كه نيست ما دنباله يه سرياله خوب ميگرديم
سريالهاي غير رزمي يه حوصله ي خوب و زياد ميخواد كه من يكي ندارم:lol:
هر جور که مایلی..میگم سریال هایی که رکس برای اشتراک گذاشته اگه اشتباه نکنم زیرنویس نشدن...نظرتون چیه از رکس تهیه کنیم و همینجا کار رو شروع کنیم...توی قسمت اشتراک هم یه درخواست میدیم برای تعداد بیشتر افراد برای زیرنویس کردن...نظرتون چیه؟
کاش اول با خود رکس هماهنگ میکردیم..... آره؟![]()
والا من هر چی میگم شما ساز خودتون رو میزنید.. از کل سریال های موجود فقط و فقط و فقط و فقط HSDS قابل ساب کردن فارسی هستش.. حالا شما هی گیر بدید ساب کنیم..![]()
والا من هر چی میگم شما ساز خودتون رو میزنید.. از کل سریال های موجود فقط و فقط و فقط و فقط HSDS قابل ساب کردن فارسی هستش.. حالا شما هی گیر بدید ساب کنیم..![]()
والا من نمیدونستم..حالا ناراحت نشو وحبد جون..کلی باحات کار دارم:blush:
![]()
ما كاري نداريم چه جور آوازي خونده ميشه ما همون رقصه خودمونو ميكنيم:lol::lol::lol:
آره واقعا
وحيد جون ما ساب ميشه نميشه حاليمون نميشه ما سريال ميخوايم:lol::lol::lol:
:lol::lol::lol:
ایول...اینو خوب اومدی.....ما کار خودمونو میکنیم(ببینم وحید که نفهمید ها؟هیسس بین خودمون باشه:lol
دقیقا....ما عشقمون سریاله
حالا من نمیدونم کدومشون رو بگیرم....![]()
منم همينطور
حواست باشه ركس اين دور و اطراف نباشه ها وگرنه...
میگم تو که پاک آبرومون رو بردی...بیا الان دیگه لو رفتیم...فهمید:happy:
نه به خدا من كسي رو جايي نبردم:lol::lol::lol:
حالا سريال چي شد يه چيزي رو انتخاب كنين ديگه :happy:
مگه سریال های چینی در تخصص منه که من بگم؟خودتون بگین....اگه سراغ ندارین تا درخوات بدیم اینجا رو قفل کنن![]()
آخه نه هنوز ميدونيم چه سريالي رو ميخوايم نه اينكه سريالي رو داريم اگه ميبينين كار به جايي نميكشه پيشنهاد لرد بهتره:happy:
حالا ما یه چند روز صبر میکنیم..ببینیم چی میشه اگه نشد درخواستش رو میدیم![]()