a1a1
Registered User
- نوشتهها
- 232
- لایکها
- 146
اصلان وزنه سبک نزن با سیستم مایک کار کن .از تمام توانت استفاده کن
برنامه ورزشی برای خانمها با سیستم مایک کار کنه؟مگه کلمنه؟
اصلان وزنه سبک نزن با سیستم مایک کار کن .از تمام توانت استفاده کن
منظورتونو متوجه نشدم ؟ یعنی چی ؟ :blink:بابا ازدواج کنی با سرعت نور می ری بالا.
سلام
من یک 5 ماه کار کردم الان 3 ماه گذاشتم کنار
توی اون 5 ماه تقریبا 20 کیلو کم کردم
الان یک 4 کیلو رفتم بالا و نگرانم...
قد: 191
وزن: 110 کیلو
اشتها غذا زیاد،دستم هم از کتف یکبار در رفته و نمیتونم حرکتایی مثل فیله رو برم....!
سینه میخوام کوچیک بشه و پهلو!
شکمم و بازو و پاهام خوبه تقریبا!
یعنی پا 80 میزدم.
سلام.
دستگاه بدنسازی 27کاره +قابلیت انجام تمرینات ترکیبی دیگه+ساخت آلمان .قیمت 550هزار تومان مناسبه؟
يه توضيحي در مورد ارژنين ميديد ؟
من ٢٠ سالمه ٦ ماه بدن سازي كار ميكنم ، مكمل فقط تا الان كراتين خوردم در حال حاضرم با تغذيه دارم وزن ميارم خوب ، قدم ١٨٨ هست وزن ٦٩ ، طي دو سال قدم ١/٥ سانت افزايش پيدا كرده و نميخوام بلندتر بشه امكانش هست با ارژنين بالا بره ؟
الان با رژيم دارم وزن ميارم هفته اي نيم كيلو تقريبا و بدن خشكي دارم كلا مكمل چيا پيشنهاد ميكنيد
راستي يه گينر يونيورسال دارم كه بازش نكردم هنوز بنظرتون الان مه دارم وزن ميارم مياز هست يه گينر ؟
ممنون
منم گفتم برم بدنسازی شروع کنم هیکل داغونم درست بشه ...
فقط من نمیدونستم کلاس های بدنسازی اینجوریه
فکر میکردم مربیش میاد قشنگ توضیح میده تا حرکت ها را به شکل صحیح انجام بدیم خب منم که نه قبلا بدنسازی کار کردم و نه هیچی ...
امروز 30 دقیقه با تردمیل کار کردم ، 20 دقیقه با یه چی دیگه ، 150 تا شنا شکم رفتم ، یه سری حرکات کششی و ... چند تا حرکتی رو هم که رفتم بلد نبودم ناشیانه میرفتم (یحتمل خیلی به شکل ضایعی انجاام میدادم) بقیه هم ما رو نیگا میکردند ما هم عین این اوسگولا :lol:
خب الان چیزایی که لازمه رو به من بگید
ضمنا من نمیخوام هیکلم گولاخی بشه میخوام فیتنس بشه دقیقا راهنمایی کنید ... (فقط همینقدر میدونم که فیتنس را باید وزنه های سبک تر و کلا حرکات سبک تر باشه ...)