• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
شرکت خارجی مثل ماسل فارم خیلی ارزش داره , بله حرف شما درسته, ولی وقتی عین ادم بریم از نمایندگیش بگیریم نه از مروی و کمد مربی باشگاه !!
الان داروخانه نیاوران گلوتامین ماسل فارم گذاشته پشت ویترین , برو نگاه کن بیست تا ردیف چیده , با برچسب شبنم ... همه تغلبی !! تابلو فیک .. فونتش اصلا یه چیز دیگست..قیمت 90 تومن 200گرم !!

یه جای قانونی وقتی داره جنس قلابی میده ,دیگه از چتر بازا و کمد مربی و اینا چه انتظاری داری ؟!

وقتی چیزی جایگزینی داره که هم شدیدا قیمتش پایین تره و هم سالم تره و تمییز تره چرا باید تعصب بیخودی نشون بدیم و پول بریزیم تو جیب یه مشت مفت خور دزد ؟!

Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2

ال کارنتین تو سفارشاتم هست که 20 روز دیگه دستم میرسه قیمتش حدود 120ت هست مایع به نظر من هرچیزیش اصل میرزه .

amiredge

Registered User
لایک‌ها
10
آقا من لاغرم و میخوام ی کم بدنم حجم بگیره.افزایش وزن واسم مهم نیست و حجم بدون برگشت مهمه.
کراتین کفایت میکنه؟چی داری که خوب باشه؟؟؟؟

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
آقا من لاغرم و میخوام ی کم بدنم حجم بگیره.افزایش وزن واسم مهم نیست و حجم بدون برگشت مهمه.
کراتین کفایت میکنه؟چی داری که خوب باشه؟؟؟؟

پروتیین گینر کراتین موجود داریم. ولی مشخصات خودتون بدید تا در انتخاب مکمل کمکتون کنیم وزن قد چند مدت است بدنسازی کار میکنید؟

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
پروتیین گینر کراتین موجود داریم. ولی مشخصات خودتون بدید تا در انتخاب مکمل کمکتون کنیم وزن قد چند مدت است بدنسازی کار میکنید؟

سلام
عزیز چربی سوز TwinLab Forskohlii چطور هست؟ کارایی داره؟ عوارض؟
عکسش رو هم صفجه قیل گذاشتم.

با ال کارنیتین تداخلی داره؟(هم زمان مصرف بشه، مشکلی ایجاد میکنه؟)

هدف اول من کاهش وزن هست!
حدود 100KG هستم و قد 174 سن هم 24
حدود 2 ماه هست بدن سازی کار میکنم همراه تمرین هوازی (روزانه حداقل 25 دقیقه دوچرخه ثابت + 25 دقیقه تریدمیل! البته بعضی روز تا هر کدوم تا 35 40 دقیقه هم انجام میدم)
کلا با ورزش هوازی غریبه نیستم، خونه تریدمیل دارم و قبلا هم بصورت پراکنده ازش استفاده میکردم.

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
سلام
عزیز چربی سوز TwinLab Forskohlii چطور هست؟ کارایی داره؟ عوارض؟
عکسش رو هم صفجه قیل گذاشتم.

با ال کارنیتین تداخلی داره؟(هم زمان مصرف بشه، مشکلی ایجاد میکنه؟)

هدف اول من کاهش وزن هست!
حدود 100KG هستم و قد 174 سن هم 24
حدود 2 ماه هست بدن سازی کار میکنم همراه تمرین هوازی (روزانه حداقل 25 دقیقه دوچرخه ثابت + 25 دقیقه تریدمیل! البته بعضی روز تا هر کدوم تا 35 40 دقیقه هم انجام میدم)
کلا با ورزش هوازی غریبه نیستم، خونه تریدمیل دارم و قبلا هم بصورت پراکنده ازش استفاده میکردم.

TwinLab Forskohli رو زیاد معروف نیست درمودرش چیزی نمیدونم.

فکر نمیکنم مشکلی با ال کارنتین داشته باشه چون هردو کار جدا از هم انجام میدهند

برای کاهش وزن در ابتدا باید یک **** غذایی خوب داشته باشید بعد تمرینات هوازی و در اخر سراغ مکمل بروید

اول تردمیل برو بالای 45 دقیقه بعد دوچرخه تا در حد توان برو.

هایپر شیرد محصول جدید شرکت bsn هم موجود داریم چربی سوز خوبی هست.

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
دوستان عزیز
اگر چربی سوز در کنار کارنیتین میخواین مصرف کنین , در پروفایل چربی سوز میزان کارنیتین رو بخونین تا زیاده از حد از کارنیتین جدایی که خریدین مصرف نکنید چون زیاده روی در مصرف کارنیتین باعث از بین رفتن پرز های روده میشه
البته در دز بالا و طولانی مدت این اتفاق میوفته

Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
دوستان من 1 سال هست بدنسازی کار می کنم قد 185 وزن 88 بدنم خوب رو اومده فقط شکمم ضایع کرده!! برای سیکس پک چه پیشنهادهایی دارید؟ال کارنتین هم خریدم مصرفش چطوریه؟ ..به نظرتون چقدر باید هوازی کار کنم تا سیکس پک نمایان شه؟؟؟؟(:)

a1a1

Registered User
لایک‌ها
146
اگه نری بهتره چون احتمالا تا 18-19 سالگی قدت بره بالای 180 ولی اگه بری بدنسازی ممکنه نتونی با شرایط ایده ال(مربی یا خودت یا ...) کار کنی و قدت کوتاه بمونه
واسه شکمت سعی کن قند و چربی رو کم کنی
فعلا ورزش هایی مثل شنا بسکتبال تنیس و... بری بهتر
البته الان بعضیا میان میگن برو اینجوری کار کن اینجوری کار نکن علم روز و مربی فلانه و ...:)

arman98

Registered User
لایک‌ها
50
دوستان من 1 سال هست بدنسازی کار می کنم قد 185 وزن 88 بدنم خوب رو اومده فقط شکمم ضایع کرده!! برای سیکس پک چه پیشنهادهایی دارید؟ال کارنتین هم خریدم مصرفش چطوریه؟ ..به نظرتون چقدر باید هوازی کار کنم تا سیکس پک نمایان شه؟؟؟؟(:)

ال كارنتين و هوازي كه سيكس پك تحويلت نميده ،‌ شما هوازي كار مي كني كه چربي هاي اضافي رو آب كني ، ال كارنتين هم باعث ميشه روند كار زودتر بره جلو و چربي ها رو تبديل به انرژي كنه البته در صورتي كه رژيم داشته باشي ، و با حركات شكم مي توني عضلات رو قوي تر كني و سيكس پك نمايان بشه، حداقل 3-4 ماه زمان ميبره كه بتوني كم كم بياي بالا ، زمان مي خواد و صبر و حوصله

SAMAN_SAM

Registered User
لایک‌ها
252
سلام به همه دوستان....

من خیلی شدید به فوتبال علاقه دارم روزانه 10 یا 15 ساعت از زندگیم رو صرف فوتبال و ورزش میکنم ... دنبال کردن خبر های فوتبالی.خودم فوتبال بازی میکنم.بازی های کامپیوتری .و...............

اما ی مشکل بزرگ دارم....

ی مدت که میرم سالن واسه فوتسال دیگه مثله سابق نمی تونم بازی کنم.... با ی مشت آدم میرم که اصلا اندازه من از فوتبال سر در نمیارن و به اصطلاح فوتبالی نیستن ! ولی خیلی بهتر از من بازی می کنن من 17 سالم هست اونا سنشون بین 28 تا 40 هست اما با اینکه سنم کمتره نمی تونم در حد اونا بازی کنم یعنی قانون باید هم از نظر سرعت و کیفیت بازی نسبت به اونا بهتر بازی کنم....

میخاستم بدونم کسی اینجا نیست که بهم کمک کنه از چه برنامه ای استفاده کنم ؟ بدنسازی یا تغذیه ؟ تا بدنم کاملا روی فرم بیاد ..... بدنم خیلی ضعیف هست همونطوری که گفتم 17 سالمه و حدود 50 تا 55 هم وزنم هست و اندازه قد هم حدود 170 هستم ...

همونطوری هم که می دونین توی این سن فشاری های جن30 هم زیاده و خود ارضایی و.... هم انجام میدم.........

لطفا کمک کنین میخام بدنم آماده ی آماده باشه .... یعنی افزایش قدرت بدنی . سرعت . قدرت. اینا مد نظرم هست

آیا خود ارضایی موثر هست ؟

انجام تمرینات بدنسازی موثر هست ؟ اگه هست چه ورزش هایی؟ توضیح بدین

و...............

کمک کنین لطفا

javadyazdani

Registered User
لایک‌ها
10,633
سلام
خودارضایی رو بذار کنار و تا میتونی بخور تا بدنت یخورده رو بیاد
بعدش تمرینات بدنسازی رو شروع کن و همراهش روزانه دو ست ۴۵ دقیقه ای بدو
فعلا همین

YANMAR

Registered User
لایک‌ها
235
داداش،خود ارضایی رو بذار کنار با حداقل کمش کن.تو سنی هم هستی که میتونی افزایش قد داشته باشی.تغذیه+استراحت+مولتی ویتامین های ورزشی.میتونی از مکمل ها هم استفاده کنی مثل آرژنین یا آلانین.اینا صرفا برای بدنسازی نیستن.همه اینا که گفتم برای قدرت و رشدت هستن.
موفق باشی

SAMAN_SAM

Registered User
لایک‌ها
252
مرسی از دوستان .........

نمیخام از مکمل های ورزشی استفاده کنم.....میخام اگرم بدنسازی و تمرینات انجام بدم کاملا طبیعی باشه

دوستان اگه می تونین ی برنامه ای چیزی در اختیارم بزارین

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
دوستان کسی lipo 6 black استفاده کرده؟ برای کسی که حدود 20 25 کیلو اضافه وزن داره خوب هست؟
همراه 1 تا 1.5 ساعت تمرین هوازی + الکارنتین روزانه 1 تا 1.5 گرم.

درضمن اینی که میگن lipo 6 black امریکایی داره و چینی! این چینی یعنی کلا تقلبی هست؟ یا مثلا تحت لیسانس شرمت اصلی تولید میشه؟
از کجا میشه فهمید چینی هستند یا امریکایی؟

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
دوستان کسی lipo 6 black استفاده کرده؟ برای کسی که حدود 20 25 کیلو اضافه وزن داره خوب هست؟
همراه 1 تا 1.5 ساعت تمرین هوازی + الکارنتین روزانه 1 تا 1.5 گرم.

درضمن اینی که میگن lipo 6 black امریکایی داره و چینی! این چینی یعنی کلا تقلبی هست؟ یا مثلا تحت لیسانس شرمت اصلی تولید میشه؟
از کجا میشه فهمید چینی هستند یا امریکایی؟

25 کیلو اضافه دارید؟ از کجا مطن هستید؟ وزنتون + قد+ و نوع استخوان بندی رو بگویید لطفا.

قبلا مکمل ها از جلدشون سوتی های میدادن که میشود فهمید تقلبی هستند ولی نه زیاد باید فروشنده معتبر باشه.

YANMAR

Registered User
لایک‌ها
235
سلام.
من 11سال هست به طور حرفه ای کاراته کار میکنم،یه مدتی بود که فاصله گرفته بودم.سه روز در هفته کاراته و سه روز دیگه بدنسازی و هوازی.
حالا یه چیزی میخوام که بتونه برای عضله سازی کمک کنه+نیرو بده و...دوست دارم پنج کیلو هم به وزنم اضافه کنم.نمیخوام بدن آبکی بشه. چیه چیزی رو پیشنهاد میکنید؟ آرژنین چی؟
وزن:65
قد:1.75
مرسی

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
25 کیلو اضافه دارید؟ از کجا مطن هستید؟ وزنتون + قد+ و نوع استخوان بندی رو بگویید لطفا.

قبلا مکمل ها از جلدشون سوتی های میدادن که میشود فهمید تقلبی هستند ولی نه زیاد باید فروشنده معتبر باشه.

وزن 100
قد 174
استخان بندی هم تقریبا درشت هست.

حالا 25 کیلو هم نباشه، 20 کیلو که هست.
حدود سال 86 وزن من حدود 67 68 کیلو بود، تو چهارشنبه سوری، یک سنگ ریزه خورد به چشمم و خوریزی داخلی کرد و من 1 ماه استراحت مطلق داشتم و حدود 6 7 ماه اجازه راه رفتن سریع نداشتم و تا یک سال نمیتونستم ورزش کنم (قبلا فوتسال کار میکردم و بصورت مرتب با تریدمیل میدوئیدم)! این باعث شد که از ورزش فاصله بگیرم و بتدریج وزنم اضافه بشه.
حالا ملاک رو 67 68 هم در نظر نگیریم(چون میشه گفت زیادی لاغر بودم)، 75 80 هم در نظر بگیریم، بازم 20 کیلو اضافه دارم.

lipo6 black رو 2 جا پیدا کردم، یکی تو شهر خودمون هست که زیاد بهش اعتماد ندارم.
یکی هم یک کاربر تو سایت forum*bodybuilder*ir هست به نام "شاهین مای لاو" که مدیرانجمن ‎محصولات ‎‎ومکمل‎های‎غذایی هست و مدیر سایت هم تاییدش میکنه.
حالا نمیدونم قابل اعتماد هست یا نه...

حالا یه سوالی یادم رفت بپرسم:
ار روی بارکد و شماره سریال هم نمیشه فهمید که اصل هستند یا نه؟

Last edited:

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
سلام.
من 11سال هست به طور حرفه ای کاراته کار میکنم،یه مدتی بود که فاصله گرفته بودم.سه روز در هفته کاراته و سه روز دیگه بدنسازی و هوازی.
حالا یه چیزی میخوام که بتونه برای عضله سازی کمک کنه+نیرو بده و...دوست دارم پنج کیلو هم به وزنم اضافه کنم.نمیخوام بدن آبکی بشه. چیه چیزی رو پیشنهاد میکنید؟ آرژنین چی؟
وزن:65
قد:1.75
مرسی

پمپ یا کراتین اسفاده کن.

بالا