• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

navid_ati

Registered User
لایک‌ها
1,515
درود بر اساتید گرامی

بنده 27 سال دارم و از سن 12 سالگی تا 17 سالگی بدنسازی کارکردم بدون حتی یک عدد قرص سال 84 هم در مسابقات 22 بهمن کرج نفر سوم شدم
بعد از اون به دلایل شخصی ول کردم و الان کمی شکم و پهلو آوردم
الان بعد از تقریبا 9 سال مجدد دارم میرم ولی میخوام فقط ورنم رو از 90 به 80 کیلوگرم ماهیچه خشک تبدیل کنم به راهنمایی دوستان نیازمندم
برنامه تمرینی میخوام + مکمل یا قرص و کپسولهای بی ضرر
در ضمن دست چپم به شدت ضعیف شده نسبت به دست راستم که خیلی اذیتم میکنه موقع تمرین :(
هنوز هم فرم ماهیچه ای دارم ولی تاندونای بدنم ضعیف شده مثلا برای تک حرکت میتونم پرس 80 یزنم ولی برای تکرار 12 تایی بیشتر از 20 کیلو نمیتونم بزنم در کل استقامت بدنم کم شد
یدنم با توجه به شناختی که دارم خیلی مستعد هست
بنده متاهل هستم
قد: 180
وزن : 90

این رو هم کسی داشته باشه به شدت خریدارم
Power Precision Lean Muscle | Official Supplier In Australia

offer.jpg

N I R V A N A

Registered User
لایک‌ها
11
کسی که بخواد ورزش کنه و لاغر بشه نیازی به این چیزا نداره . با یه کتونی معمولی هم میشه ساعت ها پیاده روی کرد . همه چی بستگی به توان بدنی داره

N I R V A N A

Registered User
لایک‌ها
11
ورزیده کردن و تیکه کردن عضلات زیر شکم خیلی سخت تره و نیاز به زمان داره .

N I R V A N A

Registered User
لایک‌ها
11
بله اول روش صحیح حرکاتو یاد بگیرین و بعدش تازه متوجه میشین چقدر اشتباه میزدین . و وقتی صحیح میزنین و به عضله درست فشار میاد لذت میبرین

armin_mohtasham

Registered User
لایک‌ها
161
سلام دوستان عزیز

اگر سوپر شارژر اکستریم اصل کسی سراغ داره فوری خریدارم.لطفا قیمت رو پ خ کنه
منتظرم

armin_mohtasham

Registered User
لایک‌ها
161
سلام دوستان عزیز

اگر سوپر شارژر اکستریم اصل کسی سراغ داره فوری خریدارم.لطفا قیمت رو پ خ کنه
منتظرم

بامداد

Registered User
لایک‌ها
164
صدا و سیما دیگه شورش رو در آورده !
همه تبلیغ های چرت ماه پاره رو کپی میکنه...
احتمالا تا چند وقت دیگه باید منتظر دیدن تبلیغ larger box داخل صدا و سیمای زرقامی باشم !
اسمش هم میزارن "درازتر"

واقعا یا اون قطره های محرک رو:lol:

Saeed-Moon

Registered User
لایک‌ها
56
یه مدت میخواستم همین کارو کنم ...حتی پیش کارشناس تغذیه هم رفتم برام برنامه غذایی داد... باید روغن و نمک رو حذف کنی شیرینیجاتم نخوری... صبح و ظهر و شب با غذات سبزیجات بخوری... صبح و شب پنیر دیلایت ( کم چرب و کم نمک) استفاده کنی. شبا غذات 7 کف دست نون با پنیر ظهرا 12 قاشق برنج با یک سوم ماهی بخار پز یا یک دوم سینه مرغ... روزانه 6 میوه بخوری. کلا 1 ماه انجام دادم 2 تیکه عضله ای شده بود دیگه اعصابم بهم ریخت هیچی نمیشد بخورم کلافه شده بودم.. گذاشتم کنار گفتم تا به کی؟!!! حالا گیریم 6 تیکه هم افتاد بیرون تا آخر عمر اینجوری غذا بخورم که بابا بابام میاد جلو چشام... بیخیال شدم کلا شمام بیخیال شو بابا ورزش کن ولی این به خودت و اعصابت فشار میاره از من گفتن

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
با تمرین میشه به راحتی عضلات شکم و زیر شکم را ورزیده کرد ولی یه مشکل وجود داره .. شما اول باید چربی سوزی کنید که این عضلات به چشم بیاد .. اگر یه آدمی که چربی شکم و پهلو داره بیاد و ورزش شکم انجام بده بدتر شکم اش میاد جلوتر .. چون بزرگ شدن ماهیچه بافت چربی رو هم جلوتر میبره و آب کردنش هم سخت تر میشه .. مهمترین امتیاز ورزش شکم این هست که با ورزیده شدن ماهیچه های شکم، معده لیفت میشه و میل به غذا تا حدودی کم میشه .. دقیقا همون کاری که این بالونهایی که تو معده کار میزارن یا این کلیپس ها انجام میده که معده رو نصف میکنه ولی با ورزش شکم به صورت طبیعی این کار انجام میشه و میل به پرخوری خیلی کمتر میشه ..

برای چربی سوزی زیر شکم 20 دقیقه تردمیل با سرعت چهار روی ارتفاع 12 یا 15 ( سعی کنید گامهای بلند بردارید ) ( البته اگر زانوتون ناراحتی داره هرگز تردمیل رو روی ارتفاع استفاده نکنید )

خیلی ها فکر میکنند که با نخوردن چربی ها از بین میره که این اشتباهه وقتی شما به بدن فشار بیارید یه مکانیزمی فعال میشه که شما هرچی میخورید بدتر شروع به ذخیره شدن میشه .. شما اگر چربی هم بخورید به اندازه قند مانع از لاغری نمیشه .. مصرف شیرینی و مواد قندی باید تعطیل بشه ..

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
55121710894925133005.jpg

فایل های ضمیمه

• 136216279944079.jpg
    136216279944079.jpg
    20 KB · نمایش ها: 212

majid cg

Registered User
لایک‌ها
116
باوو دلتون خوشه ها . وزن کم کردن که کاری نداره . من بدون تغییر **** غذایی 2 سال پیش با روزی 1 ساعت ورزش از 65 کیلو شدم 55 کیلو . در عرض 20 روز.
و هنوزم که هنوزه بر نگشتم به 65 و بین 63-62 هی میچرخم.
البته من وزن خیلی کم دارم . حدود 20-30 کیلو کم دارم ورزش هم برا وزن کم کردن نمیکنم .

اینو شما میگی که تیپ بدنیت اکتو هست ولی اون بنده خدایی که اندومورف هست به دلیل متابولیسم پایین بدنش نمیتونه به راحتی وزن کم کنه.

majid cg

Registered User
لایک‌ها
116
یه مدت میخواستم همین کارو کنم ...حتی پیش کارشناس تغذیه هم رفتم برام برنامه غذایی داد... باید روغن و نمک رو حذف کنی شیرینیجاتم نخوری... صبح و ظهر و شب با غذات سبزیجات بخوری... صبح و شب پنیر دیلایت ( کم چرب و کم نمک) استفاده کنی. شبا غذات 7 کف دست نون با پنیر ظهرا 12 قاشق برنج با یک سوم ماهی بخار پز یا یک دوم سینه مرغ... روزانه 6 میوه بخوری. کلا 1 ماه انجام دادم 2 تیکه عضله ای شده بود دیگه اعصابم بهم ریخت هیچی نمیشد بخورم کلافه شده بودم.. گذاشتم کنار گفتم تا به کی؟!!! حالا گیریم 6 تیکه هم افتاد بیرون تا آخر عمر اینجوری غذا بخورم که بابا بابام میاد جلو چشام... بیخیال شدم کلا شمام بیخیال شو بابا ورزش کن ولی این به خودت و اعصابت فشار میاره از من گفتن

وقتی روش غیر اصولی پیش گرفته بشه...نتیجه که نمیده هیچ باعث عذابم هست.

شما به کارشناس تغذیه مراجعه کردی اما کارشناس ورزشی این وسط چی میشه ؟؟؟ اگه همه چیز رو درست و با اصول انجام میدادید و در کنار یک **** خوب تمرین هوازی و تمرین با وزنه رو انجام میداید مطمئنم خیلی خیلی زودتر نتیجه میگرفتید و دلسرد
نمیشدید....

armin_mohtasham

Registered User
لایک‌ها
161
سلام خدمت همه دوستان بدنساز و هیکلی پی تی

میخاستم بدونم کسی میدونه سوپر شارژر اکستریم اصل از کجا میتونم تهیه کنم!؟
و آیا بهتر از لانچ شرکت سن؟!

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
الان این دوستتون برای چی داره **** میگیره ؟؟؟میخواد وزن کم کنه؟؟؟اگر هدفش موفقیت توی تست های داوری هست باید روی سیستم هوازی و استقامتی کار کنه با وزن کم کردن که چیزی درست نمیشه .من فوق لیسانس تربیت بدنی گرایش فیزیولوژی ورزشی دارم از دانشگاه تربیت مدرس اگر کمکی خواست پیام بده فقط اگر هدفش افزایش توان هوازی و استقامت هست بهش بگین وزن کم کردن بدردش نمیخوره مواد ازمونشو بگه این طوری میشه براش یه برنامه تمرینی ریخت که بتونه یکم خودشو بالا بکشه البته با این شرایط سنی و این وقت کم توی دو ماه معجزه ای رخ نمیده البته امادگی اولیوشنم شرطه الان رکوردهاشون توی مواد ازمون داوری چنده؟؟؟رکوردهای ورودیه ای که باید کسب کنه چنده؟؟؟

سلام و با تشكر
خير نميخواد وزن كم كنه ميخواد به قولي خودش رو نگه داره ، تمرينات هوازي و قدرتي زير نظر مربي داره و فشار تمرينات باعث شده به شدت وزنش كاهش پيدا كنه و تحليل بره
تست چابكي ٤x١٠ و ١٠٠٠ متر با حداكثر زمان ٤:٣٠
نزديك به ٦ ماه هست كه هر روز تمرين ميكنه ، مطمئنم از نظر آمادگي جسماني كم نخواهد آورد

Sent from my iPod touch using Tapatalk

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
آقا كربن به اسم مكس واسل
يا كربن اچ اس داريم ؟؟؟

دقيقا كار كربن چيه ؟

قيمت اين ماركايي كه دادم چقده؟

______

والله يكي از بچه ها كه بدنساز هست اومدم باهاش مشورت كردم
واسه افزايش وزن بدون باشگاه رفتن
گفت كربن بخر !
تو باشگاه رفيق داره گفت از تهران سفارش ميدم واست بيارن ... حالا توش كربن باشه يا شير خشك من نميدونم:wacko:

ولي واسه افزايش وزن الان آقا مهدي نوشته كربوهيدرات !

ميشه دقيق تر بگين
چه ماركي؟ چه قيمتي داره و ... اطلاعاتي اگه لازم هست بدين خلاصه

ميزان مصرف و ...

كربن رو بخرم يا نه ؟

حالا شايد اين كربن همون كربوهيدرات باشه ... شرمنده ديگه
نميدونم چيزي تو اين زمينه !

کربن چیه بابا
کربو
مخفف کربوهیدرات
واسه افزایش وزن بدون ورزش کردن برو ایرانیش رو بگیر داروخانه داره زیر صد تومنه
از اون بهتر هم سرلاکه
سه تا قوطی سرلاک رو با نیم کیلو جوانه گندم قاطی کن بریز تو یه ظرف بزرگ در دار روزی یه لیوان ازش رو بریز تو مخلوط کن با شیر و موز و اگر شد بستنی بخور و حال کن منم یاد کن !

Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2

Saeed-Moon

Registered User
لایک‌ها
56
وقتی روش غیر اصولی پیش گرفته بشه...نتیجه که نمیده هیچ باعث عذابم هست.

شما به کارشناس تغذیه مراجعه کردی اما کارشناس ورزشی این وسط چی میشه ؟؟؟ اگه همه چیز رو درست و با اصول انجام میدادید و در کنار یک **** خوب تمرین هوازی و تمرین با وزنه رو انجام میداید مطمئنم خیلی خیلی زودتر نتیجه میگرفتید و دلسرد
نمیشدید....
اتفاقا دوست عزیز برنامه ورزشی هم داشتم.. هفته ای 4 جلسه میرفتم باشگاه وزنه کم تعداد بالا میزدم کلی هم شکم میزدم... ببخشیدا شما متوجه نشدید چی گفتم... منظورم اینه که حالا 6 تیکه هم شد بعدش چی ؟!!! تا آخر عمر باید خودمونا از خوردن خیلی خیلی چیزا محروم کنیم که چی!!! مگه چند بار زندگی میکنیم

Saeed-Moon

Registered User
لایک‌ها
56
دوست عزیز... سریعا برید پیش یه کارشناس تغذیه با دستگاه بدون خون گرفتن چربی دور کبد و اضافه وزن و ضعیف بودن و قوی بودن عضله رو میگه... برنامه غذایی بسیار مناسبی هم بهتون میده

tab_pad_shop

Registered User
لایک‌ها
11
رژيم 15 روزه كانادايي رو امتحان كن

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
دوست عزیز... سریعا برید پیش یه کارشناس تغذیه با دستگاه بدون خون گرفتن چربی دور کبد و اضافه وزن و ضعیف بودن و قوی بودن عضله رو میگه... برنامه غذایی بسیار مناسبی هم بهتون میده

شما کارشناس تغذیه ورزشی میشناسید ؟
متاسفانه 90% از کارشناس های تغذیه میتونن برای لاغری برنامه غذایی بدن ، کسی رو نمیشناسم که برای ورزشکار حرفه ای بتونه **** درست غذایی بده
رژيم 15 روزه كانادايي رو امتحان كن

اگر منظورتون اون رژیمی هست که توی فروم هست باید بگم قصد خودکشی نداره دوستم که !!!!!
همونطور که دوستمون هم گفتن **** بر اساس گروه خونی ، سن ، میزان چربی و 100 تا چیز دیگه داده میشه
بازم سپاس از توجه تون

بالا