• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
ما که اموزشی 05 کرمان بودیم پیرمونو دراوردن برگشتم تهران 65 کیلو شده بودم با 185 قد!!!ولی خب یگان افتادم 01 افسریه امکانات ورزشی خوبی داشت ولی به درد ما سرباز صفرا نمیخورد چون انقد جون میکندیم وقت ورزش نداشتیم!ولی افسر وظیفه ها راحت استفاده میکردند ..تو هم اگه افسر باشی پادگانتم زیاد جای پرتی نباشه میتونی راحت به ورزشتم برسی

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
شما اول سعی کن از یکی انجام دقیق حرکاتو یاد بگیریی

چون اگه اشتباه بزنی ممکنه رو اون عضله ای که تمرکز کردی اصلا فشار نیاد یا خدایی نکرده مشکلی برات پیش بیاد

اصلا خجالت نکش با یکی که یکم حرفه ای تره به نظرت رفیق شو بعد نحوه صحیح حرکاتو ازش بپرس اصلا اولش از میله خالی شروع کن

اصلا هم نگاه نکن که بعضیا دویست کیلو وزنه میزنن مهم پیشرفته بدنه مسابقات قوی ترین مردان که نیس ممکنه با همین وزنه های کم پیشرفتت دوبرابر اون گولاخا باشه

برو باشگاه تمرین کن و پیشرفتو هیکلت لذت ببر

cms

Registered User
لایک‌ها
1,237
دوستان تو حرکاتی که توصیه شده خیلی دقت کنید من یه مدت اشتباه حرکاتو زدم باسنم شش تکه شد

linkoln

Registered User
لایک‌ها
2,632
بهتره از تجربیاتت استفاده نکنم خطرناکه :دی

نه عزیز ، ما تجربه لمس در قالب 5 بعدی رو داشتیم.
خعلی چیز خوبیه..
دو طرف هم راضی در آخر کار میرن پی کارشون..

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
دوستان تو حرکاتی که توصیه شده خیلی دقت کنید من یه مدت اشتباه حرکاتو زدم باسنم شش تکه شد

905.gif

djsafar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26
سلام دوستان
چند وقتیه که میخوام شکم شیش تیکه بشه.4-5 روز در هفته نقریبا 200 شکم میرم.و کمی هم جواب داده و فقط اون4 تیکه بالای یکم معلوم شده/
میخواسم بدونم چکار کنم که شیش تیکه شه؟
وزنم 73.
تازه لاغر کردم چیزی حدود 85-90 بودم. بازم باید لاغر کنم تا شکمم ساخته بشه؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید!
فقط با حركت شكم و دراز نشست كه تيكه نميشه ، 60 70 تا حركت شكم داريم ، چنتاشو ميري؟؟؟
اون دوستي هم كه شكمش تو يه هفته تيكه شده ، خوب قبلا ورزش هاي ديگه مي كرده چربي نداشته و البته به ژنتيك هم مربوط ميشه

fdsn68

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
آقا من که انقدر ترسیدم که الان دوروزه فقط دارم میخورم.بیخیال حجم و هیکل . نزنن اونجا مریضمون کنن خودش خیلیه
ولی خب نامردیه...این همه زحمت بکش واسه هیچی

دقیقا همینه
فقط قزل از اینکه بری حسابی حجم بگیر که اونجا وزن کم کردی هم حسرت نخوری
البته دوستم رفته بود خدمت یه قوطی امینو برده بود با خودش تو جیبش ریخته بود میخورد همینجوری , این کار رو هم میتونی بکنی

Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2

باشه سعیمو میکنم.ایول!!چطوری آمینو برده بود داخل؟ مگه میذارن؟

fdsn68

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
اونکه جای کثیفیه شکی توش نیست و واقعا هم غذاشون افتضاحه ولی برای کسی که میخواد حجمش رو حفظ کنه دیگه اینا نباید مهم باشه اونجا از صبح تا شب از آدم کار میکشن و جیره غذایی هم حداقل اونجایی که من بودم در حد غذای فنچ بود فقط بچه هایی که تو آشپزخونه بودن میتونستن خوب بخورن.

یعنی آب شدنت رو به چشم میبینی یعنی من که اینجوری بودم و مطمئنا از نظر روحی هم بهم میریزی ولی فقط سعی کن تو این 2 ماه آموزشی بیفتی قسمت آشپزخونه :happy:

خلاصه نرین اشپزخونه اگر ارتش افتادین , تو ارتش بهترین جا منشی شدنه یا چسبیدن به واحد اسلامی و مسجد واینا

حتی اگه ارزششو هم داشته باشه ، با این اوصاف عمرا نمیتونم برم طرف آشپزخونه.اصلا با روحیاتم جور در نمیاد

fdsn68

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
تعریف کن تعریف کن .
شما هم اگه بتونی هفته ای 3 روز مرخصی ساعتی بگیری کار کنی هیکلت نمی افته یا حداقل افتش کم میشه ! وگرنه ببینی دوسه ساله کار کردی و دو ماهه ریخت اعصابت بهم میریزه رحی روانی ویران میشی .

یا سپاهین یا اینکه رنکشون خیلی بالاست که جون دارن میان باشگاه وگرنه سرباز جونی تو تنش نمیمونه بره از این کارا کنه

ما که اموزشی 05 کرمان بودیم پیرمونو دراوردن برگشتم تهران 65 کیلو شده بودم با 185 قد!!!ولی خب یگان افتادم 01 افسریه امکانات ورزشی خوبی داشت ولی به درد ما سرباز صفرا نمیخورد چون انقد جون میکندیم وقت ورزش نداشتیم!ولی افسر وظیفه ها راحت استفاده میکردند ..تو هم اگه افسر باشی پادگانتم زیاد جای پرتی نباشه میتونی راحت به ورزشتم برسی

حقیقتش من دارم انصراف از تحصیل میدم و با مدرک معادل فوق دیپلم میرم خدمت.نمیدونم اوضاعم چطوریه اونجا.یا چقدر بهمون سخت بگیرن.شماها مورد مشابه سراغ ندارین؟
پسر عمه ی من با لیسانس رفت خدمت،آموزشی افتاده بود 02.انقدر بهش آسون گذشت که.حتی تو آموزشی روزایی که پست نداشتن،بعد از ظهر میرفتن خونه،فرداش میومدن
اگه اینطوری میشد خیلی خوب بود.آدم به ورزش و همه کارش هم میرسید :D

makharoff

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
فقط با حركت شكم و دراز نشست كه تيكه نميشه ، 60 70 تا حركت شكم داريم ، چنتاشو ميري؟؟؟
اون دوستي هم كه شكمش تو يه هفته تيكه شده ، خوب قبلا ورزش هاي ديگه مي كرده چربي نداشته و البته به ژنتيك هم مربوط ميشه

عزیز من از همون حرکت ابتدایی استفاده میکنم. همون دراز نشت خودمون.

makharoff

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
داداش چطوری تونستی این قدر وزن کم کنی؟
توی چند وقت؟
من الان 25 کیلو اضاف دارم موندم چه کار کنم.

دادا اولش باید نییت کنی :دی
بعدش باید پشتکار داشته باشی
از هر چیز خوردنی که دوست داری پرهیز کنی!
توی 1 ماه اینقد کم کردم.
میدویدم به مدت 1 ساعت.
طناب میزدم. 30 مین
غذا که اصن اسمشو نیار . فقط ناهار میزدم.
ورزش شنا. بعدش هم سونا میرفتم/
شما همین کارا رو بکنی سریع لاغر میشی

Hosien009

Registered User
لایک‌ها
270
دادا اولش باید نییت کنی :دی
بعدش باید پشتکار داشته باشی
از هر چیز خوردنی که دوست داری پرهیز کنی!
توی 1 ماه اینقد کم کردم.
میدویدم به مدت 1 ساعت.
طناب میزدم. 30 مین
غذا که اصن اسمشو نیار . فقط ناهار میزدم.
ورزش شنا. بعدش هم سونا میرفتم/
شما همین کارا رو بکنی سریع لاغر میشی

منم نزدیک 25 زیاد دارم اما اینایی که شما میگی نابودم میکنه تا اینکه بسازه 1 ساعت دو !!!!!!! 30 مین طناب!!!!!!!!!! بدتر غذا نمیخوردی

اقایون راهی نداره پایه فیلم بشینیم لاغر شیم :)

t.sunami

Registered User
لایک‌ها
478
منم نزدیک 25 زیاد دارم اما اینایی که شما میگی نابودم میکنه تا اینکه بسازه 1 ساعت دو !!!!!!! 30 مین طناب!!!!!!!!!! بدتر غذا نمیخوردی

اقایون راهی نداره پایه فیلم بشینیم لاغر شیم :)

مدرسان شریف

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
پسر خوب اگه بری از یه مربی کمک بگیری بهتره

من خودم رفتم بدبنسازی تازه چهار تیکه شده
تا 2 یا 3 ماه دیگه 6 تیکه میکنم

بالا