• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
دوستان پس تا اینجا میشه نتیجه گیری کرد که ما اونجا باید دو دستی کلاهمون رو نگه داریم که زنده بمونیم.بدنسازی و هیکل و تغذیه و بقیه مسائل هم کشک...و البته شدیدا هم به شانسمون امیدوار باشیم

دقیقا همینه
فقط قزل از اینکه بری حسابی حجم بگیر که اونجا وزن کم کردی هم حسرت نخوری
البته دوستم رفته بود خدمت یه قوطی امینو برده بود با خودش تو جیبش ریخته بود میخورد همینجوری , این کار رو هم میتونی بکنی

Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
آموزشی یه جا بودم که باید از وقت خوابمون میزدیم که بریم حموم :( کلا 2 دقیقه هم امون نمیدادن نامردا ! ولی یگان افتادم یه جا وسط بیابون وقت خالی زیاد داشتیم واقعا حوصلمون سر میرفت ، بعضی ها میرفتن میدویدن بعضی ها فوتبال . یه عده هم حکم بازی میکردن:D یه سری چیزها هم نمیشه اینجا بگم ولی تفریحات خوبی بود :D

alishdeveloper

Registered User
لایک‌ها
10
قد: 178
وزن: 79

6 سال ژیمناستیک کار میکردم ( حرکات قدرتی )
3 ماه هس بدنسازی

m6788

Registered User
لایک‌ها
2,482
یعنی آب شدنت رو به چشم میبینی یعنی من که اینجوری بودم و مطمئنا از نظر روحی هم بهم میریزی ولی فقط سعی کن تو این 2 ماه آموزشی بیفتی قسمت آشپزخونه :happy:

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام

مگه میشه بدون دیدن بدن فرد برنامه نوشت !!

فقط با دانستن وزن و قد .مدت تمرین برنامه میدی :D

.......................................................................................

نمیخوام حرفام شمارو ناراحت کنه ولی کسی که برنامه تغذیه میده دکتر و متخصص تغذیه هستش

حتی خود دکتر بعضی وقتا در **** و برنامه تغذیه مرتکب اشتباه میشه

**** بد جبران ناپذیره

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
یعنی آب شدنت رو به چشم میبینی یعنی من که اینجوری بودم و مطمئنا از نظر روحی هم بهم میریزی ولی فقط سعی کن تو این 2 ماه آموزشی بیفتی قسمت آشپزخونه :happy:

نه اقا اشپز خونه چیه
اینو گوش کنین بخندین

هفته اول بود رفته بودیم , فرستاده بودنمون برف پارو کنیم دویست نفر بودیم وسط یه پادگان اندازه یه شهر .. بعد دیدم از دور همه هی دارن در میرن و می پیچن , اول هی یواش و مثلا مخفیانه بود بعد دیگه شد با داد و اینا .. اقا از دور دیدم یه یارو با لباس پرستاری , خونی مالی, داغونه داغون.. لباسه یعنی فکر کنم ده سال بود اب ندیده به خودش فقط خون خشک شده روش بود, داره میاد سمت ما همه هم در میرن از دستش .. باور کن یه لحظه یاد زامبی های بیمارستانی افتادم :D دست و پامون شل شده بود !!
حالا گروهان ما تازه اومده نمیدونست جریان چیه , تا اومدیم در بریم یارو خر یکی از بچه ها رو گرفت برد !
بعدا فهمیدیم طرف ارشد و اشپز یگان بود !! گفتیم بدبخت مرتضی رو ناهار میکنه یارو !! اقا وقت ناهار شد در دیگ رو باز کردن همه دنبال مرتضی بودن توش:D

خلاصه مرتضی اخر شب اومد از اشپزخونه , یه چیزایی تعریف میکرد حالمون بهم خورد , خودش که یه هفته نمیتونست غذای اونجا رو بخوره نون و بیسکویت گنسرو میخورد !
خلاصه دیگه از فرداش یارو میدیدیم داره میاد همه تبدیل درخت میشدیم !!

غذای پادگانمون رو تا مدتها یادش میوفتادم حالت تهوع میکردم.. یه بار حتی داشتم واسه یکی تعریف میکردم نزدیک بود استفراغ کنم ...
تعریف کنم اینجا براتون دلتون بهم میخوره
خلاصه نرین اشپزخونه اگر ارتش افتادین , تو ارتش بهترین جا منشی شدنه یا چسبیدن به واحد اسلامی و مسجد واینا

amiredge

Registered User
لایک‌ها
10
قضیه مکمل مس تک چیه؟واسه حجم خوبه؟؟؟؟؟

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام به همه دوستان

اون پسری که روزی 2بار تمرین داره :D باید تغذیه نجومی داشته باشه که بازم نمیتونه جواب بگیره

تمرین واسه کسایی که به فکر حجم هستن یک روز در میان بهترین گزینه هست

یه توضیحی هم در رابطه با مکمل ها میدم کوتاه و مختصر

مکمل های اصل و بدون هیچ گونه افزودنی های غیر مجاز مشکل آنچنانی برای مصرف کردن نداره .

در کل رو کبد تاثییر بدی میزاره (بلند مدت )

استرویید و نیسترویید(هورمون حیوانی ) بیشترین ضرر را به بدن میرسونه مخصوصا کبد و کلیه .استرویید های انسانی مانند اکس متالون و خانواده اینجور داروها باعث ریزش مو شده و کلی عوارض دیگه

پس خواهشا استفاده نکنید و از طریق تغذیه خوب برید جلو

همیشه تمرین کنید بدون هیچ نگرانی با بدنی سالم .فقط با تغذیه و **** خوب

بدنسازی اون نیست آمپول بزنی و 20تا قرص بندازی بالا بری زیر وزنه و بعد 1سال تو بیمارستان بخوابی

بدنسازی اونه که همیشه تمرین کنی لذت ببری از بدنت

G.A

Registered User
لایک‌ها
31
سلام به همه دوستان

اون پسری که روزی 2بار تمرین داره :D باید تغذیه نجومی داشته باشه که بازم نمیتونه جواب بگیره

تمرین واسه کسایی که به فکر حجم هستن یک روز در میان بهترین گزینه هست

یه توضیحی هم در رابطه با مکمل ها میدم کوتاه و مختصر

مکمل های اصل و بدون هیچ گونه افزودنی های غیر مجاز مشکل آنچنانی برای مصرف کردن نداره .

در کل رو کبد تاثییر بدی میزاره (بلند مدت )

استرویید و نیسترویید(هورمون حیوانی ) بیشترین ضرر را به بدن میرسونه مخصوصا کبد و کلیه .استرویید های انسانی مانند اکس متالون و خانواده اینجور داروها باعث ریزش مو شده و کلی عوارض دیگه

پس خواهشا استفاده نکنید و از طریق تغذیه خوب برید جلو

همیشه تمرین کنید بدون هیچ نگرانی با بدنی سالم .فقط با تغذیه و **** خوب

بدنسازی اون نیست آمپول بزنی و 20تا قرص بندازی بالا بری زیر وزنه و بعد 1سال تو بیمارستان بخوابی

بدنسازی اونه که همیشه تمرین کنی لذت ببری از بدنت

این تیکه از حرفت رو باید با طلا نوشت

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
سلام

مهدی جان مکمل خوب چی هست که بدون باشگاه رفتن افزایش وزن پیدا کنم ؟

با تشکر از برنامه خوبتون لطفا زمانش رو بیشتر کنید :)

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام

مهدی جان مکمل خوب چی هست که بدون باشگاه رفتن افزایش وزن پیدا کنم ؟

با تشکر از برنامه خوبتون لطفا زمانش رو بیشتر کنید :)

سلام اگه واسه افزایش وزن میخوای مکمل های کربوهیدراتی

G.A

Registered User
لایک‌ها
31
من 2 تا سل تک 6 پوندی دارم پلمپ کسی خواست به شرط اصل بودن یه مس تک هم دارم 1 اسکوپ مصرف شده کسی خواست پ خ کنه

m6788

Registered User
لایک‌ها
2,482
نه اقا اشپز خونه چیه
اینو گوش کنین بخندین

هفته اول بود رفته بودیم , فرستاده بودنمون برف پارو کنیم دویست نفر بودیم وسط یه پادگان اندازه یه شهر .. بعد دیدم از دور همه هی دارن در میرن و می پیچن , اول هی یواش و مثلا مخفیانه بود بعد دیگه شد با داد و اینا .. اقا از دور دیدم یه یارو با لباس پرستاری , خونی مالی, داغونه داغون.. لباسه یعنی فکر کنم ده سال بود اب ندیده به خودش فقط خون خشک شده روش بود, داره میاد سمت ما همه هم در میرن از دستش .. باور کن یه لحظه یاد زامبی های بیمارستانی افتادم :D دست و پامون شل شده بود !!
حالا گروهان ما تازه اومده نمیدونست جریان چیه , تا اومدیم در بریم یارو خر یکی از بچه ها رو گرفت برد !
بعدا فهمیدیم طرف ارشد و اشپز یگان بود !! گفتیم بدبخت مرتضی رو ناهار میکنه یارو !! اقا وقت ناهار شد در دیگ رو باز کردن همه دنبال مرتضی بودن توش:D

خلاصه مرتضی اخر شب اومد از اشپزخونه , یه چیزایی تعریف میکرد حالمون بهم خورد , خودش که یه هفته نمیتونست غذای اونجا رو بخوره نون و بیسکویت گنسرو میخورد !

غذای پادگانمون رو تا مدتها یادش میوفتادم حالت تهوع میکردم.. یه بار حتی داشتم واسه یکی تعریف میکردم نزدیک بود استفراغ کنم ...
خلاصه نرین اشپزخونه اگر ارتش افتادین , تو ارتش بهترین جا منشی شدنه یا چسبیدن به واحد اسلامی و مسجد واینا

اونکه جای کثیفیه شکی توش نیست و واقعا هم غذاشون افتضاحه ولی برای کسی که میخواد حجمش رو حفظ کنه دیگه اینا نباید مهم باشه اونجا از صبح تا شب از آدم کار میکشن و جیره غذایی هم حداقل اونجایی که من بودم در حد غذای فنچ بود فقط بچه هایی که تو آشپزخونه بودن میتونستن خوب بخورن.

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
نه اقا اشپز خونه چیه
اینو گوش کنین بخندین

تعریف کن تعریف کن .

ولی الان تو باشگاه ما خیلی سرباز هست که وقتی مرخصی ساعتی میگیرن زوودی میان باشگاه و هیکل میزونی دارند . شما هم اگه بتونی هفته ای 3 روز مرخصی ساعتی بگیری کار کنی هیکلت نمی افته یا حداقل افتش کم میشه ! وگرنه ببینی دوسه ساله کار کردی و دو ماهه ریخت اعصابت بهم میریزه رحی روانی ویران میشی .

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
تعریف کن تعریف کن .

ولی الان تو باشگاه ما خیلی سرباز هست که وقتی مرخصی ساعتی میگیرن زوودی میان باشگاه و هیکل میزونی دارند . شما هم اگه بتونی هفته ای 3 روز مرخصی ساعتی بگیری کار کنی هیکلت نمی افته یا حداقل افتش کم میشه ! وگرنه ببینی دوسه ساله کار کردی و دو ماهه ریخت اعصابت بهم میریزه رحی روانی ویران میشی .

یا سپاهین یا اینکه رنکشون خیلی بالاست که جون دارن میان باشگاه وگرنه سرباز جونی تو تنش نمیمونه بره از این کارا کنه

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
یا سپاهین یا اینکه رنکشون خیلی بالاست که جون دارن میان باشگاه وگرنه سرباز جونی تو تنش نمیمونه بره از این کارا کنه

بعدشم با سه روز در هرهفته هیچی اتفاقی نمیوفته چون شما غذای افتضاحی داری و اینکه خواب بسیار کمی داری , دو اصل که تقریبا هفتاد درصد بدنسازی رو تشکیل میده !

morteza_^^^

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
82
الان این دوستتون برای چی داره **** میگیره ؟؟؟میخواد وزن کم کنه؟؟؟اگر هدفش موفقیت توی تست های داوری هست باید روی سیستم هوازی و استقامتی کار کنه با وزن کم کردن که چیزی درست نمیشه .من فوق لیسانس تربیت بدنی گرایش فیزیولوژی ورزشی دارم از دانشگاه تربیت مدرس اگر کمکی خواست پیام بده فقط اگر هدفش افزایش توان هوازی و استقامت هست بهش بگین وزن کم کردن بدردش نمیخوره مواد ازمونشو بگه این طوری میشه براش یه برنامه تمرینی ریخت که بتونه یکم خودشو بالا بکشه البته با این شرایط سنی و این وقت کم توی دو ماه معجزه ای رخ نمیده البته امادگی اولیوشنم شرطه الان رکوردهاشون توی مواد ازمون داوری چنده؟؟؟رکوردهای ورودیه ای که باید کسب کنه چنده؟؟؟

G.A

Registered User
لایک‌ها
31

یه رفیقمون تو ارتش هست سربازارو کاری کرده از 5 شدن 1 :D

makharoff

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
سلام دوستان
چند وقتیه که میخوام شکم شیش تیکه بشه.4-5 روز در هفته نقریبا 200 شکم میرم.و کمی هم جواب داده و فقط اون4 تیکه بالای یکم معلوم شده/
میخواسم بدونم چکار کنم که شیش تیکه شه؟
وزنم 73.
تازه لاغر کردم چیزی حدود 85-90 بودم. بازم باید لاغر کنم تا شکمم ساخته بشه؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید!

بالا