ماه مبارک رمضان خود یک برنامه ی غذایی یک ماهه است که خدواند برای ما قرار داده است اگر در افطاری وسحری به اندازه بخوریم قطعا تا آخر ماه مبارک رمضان کاهش وزن را احساس خواهیم کرد
بله دوستان گرامی اشتباه ما اینجاست که انتظار داریم که دیگران و وسایل برای ما کار انجام دهند در واقع این ها وسایلی هستند که برای رسیدن به هدف کمک میکند باید خودمان تلاش کنیم اگر با این دستگاه روزی یک ساعت بدویم ولی **** غذایی را رعایت نکنیم هیچ فایده ای نخواهد داشت مهم تلاش خود آدم می باشد پس نباید انتظار داشته باشیم دیگران برای ما کاری بکنند کسی که منتظر نشسته است که کسی برایش کاری انجام دهد بدانید که آن فرد سال ها پیش مرده است
بله اشتباه ما همینجاست که انتظار داریم تردمیل خودش برای ما کاری انجام دهد یا مارا لاغر کند نه اینطور نیست بلکه وسیله ای است که به ما کمک می کند چربی سوزی کنیم باید خود آدم تلاش کنه به نظر بنده در کل تردمیل وسیله ای است که در جایی ثابت است ونسبت به بیرون یا فضای باز قطعا خسته کننده خواهد بود ولی باز به خود آدم بسیتگی دارد در ضمن یادمان باشد که انتظار نداشته باشیم یک ماهه به بدن دلخواه خود برسیم تقریبا بدن ما زمانی که ورزشی را شروع می کند بعد از شش ماه تاثیرش را نشان می دهد
اگر فقط می خواهید بدنی حجیم داشته باشید پس برای این کار میتوانید از حرکات مخصوص حجم استفاده کنید ویا اگر می خواهید بدنی زیبا از نظر تفکیک ماهیچه ای داشته باشید می توانید از حرکات مخصوص تفکیک عضلانی استفاده کنید
همین الان اگر مشکلی برای شما پیش آمده است و شما را اذیت میکند بهترین مشاور و روانشناس ورزش هوازی میباشد مثل طناب بازی دویدن دوچرخه سواری و.......با این کار تمام تنش ها از بین خواهد رفت
سلام دوستان
من 3 روز در هفته کیک بوکس تمرین میکنم
میخوام 3 روز در هفته هم بدنسازی کنم ، یه سوالی داشتم در این مورد
آیا 6 روز تمرین یا ورزش در هفته به بدن و رشدم آسیب نمی زنه ، اگه آره چه راه حلی دارید؟
آیا باعث ازبین رفتن یا آب شدن بافت های ماهیچه نمیشه؟(چون تمرین های کیک هم خیلی سنگینه)
دوستان لطفا راهنمایی کنید