• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

mahdiv

Registered User
لایک‌ها
1,033
سلام به همه دوستان
من راستش باشگاه خوبی سمت خونمون نیست و چند وقته افتاده به سرم که خودم یه سری دمبل و هالتر و وزنه بخرم و خودم تو خونه تمرین کنم
البته اولش میخوام یه سری مختصر بگیرم ببینم کار نمیکنم یا نه که کامل ترش رو بخرم
این سوالا رو داشتم ازتون:
1-برای دمبل که میشه روش وزنه های مختلف سوار کرد چه وزنه هایی بگیرم که بتونم دمبل 5،7.5و 10 رو داشته باشم؟
2-برای تردمیل ، تردمیل 120 سانتی صاف بگیرم یا لاری؟
3-به نظرتون به جز دمبل و هالتر چی لازمه؟
4-کسی جایی تو تهران سراغ داره اینا رو داشته باشه و قیمتش خوب باشه؟(آخه سرچ کردم قیمتا خیلی بالا بود!:()
ممنون از راهنمایی همه دوستان

تردمیل لاری دیگه چه صیغه ایه؟! :snitch:

mahdiv

Registered User
لایک‌ها
1,033
اگر هدف از تمرین بدن سازی افزایش قدرت وحجم عضلات باشد بهتر است از حرکات مخصوص حجم استفاده کنیم واگر برای زیبایی و تفکیک عضلانی باشد استفاده از حرکات مخصوص تفکیک عضلانی و..............

غیب میگی برادر؟ اونم دوبار؟!

a1a1

Registered User
لایک‌ها
146
اگر هدف از تمرین بدن سازی افزایش قدرت وحجم عضلات باشد بهتر است از حرکات مخصوص حجم استفاده کنیم واگر برای زیبایی و تفکیک عضلانی باشد استفاده از حرکات مخصوص تفکیک عضلانی و..............

با تشکور از شوما استاد محترم
واقعا از این که میبینم هنوز هم هستن کسانی که بدون هیچ چشمداشتی تجربیاتشونو در اختیار دیگران قرار میدن گلبم میگیره.:)

ali206

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
40
سلام به دوستان عزیز
راستیتش من یه سری مکمل گرفته بودم ولی متاسفانه یه مشکلاتی برام پیش اومد و بخاطر یکی دو مورد عمل جراحی که کردم حالا حالا ها نمیتونم وزنه ای چیزی بزنم این دوا و مکملا هم همینجوری افتاده گوشه خونه و داره تاریخشون میگزره (بعضیاشم گذشته!!) اگه کسی خواست در خدمتیم اینم عکساشون گلوتامین و بولناکس باز شده و ده درصدش مصرف شده پروتئین هم نصفش مصرف شده بقیه آک هستن تاریخ پپتید ها هم داره تموم میشه بنابراین فروشون عجله اییه گلوتامین و کراتین و پروتئین هم تاریخشون گذشته البته خودتون میدونید که زیادم رو این تاریخ ها نمیشه حساب باز کرد در هر حال وضعیتشون اینجوریه و به بالاترین قیمت پیشنهادی دوستان داده میشه راستی اگر خواستید در مورد نسل جدید داروهای بدن سازی یا همین پپتیدها یه سرچی بکنید اطلاعات خوبی میگیرین ممنون

http://upcity.ir/images2/02278159512201800106.jpg

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213
آقا کسی چربی سوز زیر 100 تومن داره؟؟هیدروکسی کات و اینا نصف جعبه هم باشه مشکلی نیس.
قوی میخوام و اورجینال لطفا
هر کی داره پ.خ بزنه

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213
سلام به دوستان عزیز
راستیتش من یه سری مکمل گرفته بودم ولی متاسفانه یه مشکلاتی برام پیش اومد و بخاطر یکی دو مورد عمل جراحی که کردم حالا حالا ها نمیتونم وزنه ای چیزی بزنم این دوا و مکملا هم همینجوری افتاده گوشه خونه و داره تاریخشون میگزره (بعضیاشم گذشته!!) اگه کسی خواست در خدمتیم اینم عکساشون گلوتامین و بولناکس باز شده و ده درصدش مصرف شده پروتئین هم نصفش مصرف شده بقیه آک هستن تاریخ پپتید ها هم داره تموم میشه بنابراین فروشون عجله اییه گلوتامین و کراتین و پروتئین هم تاریخشون گذشته البته خودتون میدونید که زیادم رو این تاریخ ها نمیشه حساب باز کرد در هر حال وضعیتشون اینجوریه و به بالاترین قیمت پیشنهادی دوستان داده میشه راستی اگر خواستید در مورد نسل جدید داروهای بدن سازی یا همین پپتیدها یه سرچی بکنید اطلاعات خوبی میگیرین ممنون

http://upcity.ir/images2/02278159512201800106.jpg

دوست عزیز قیمت آمینو چنده؟؟

farhad021

Registered User
لایک‌ها
116
دوست عزیز از تمرینات سنگین پرهیز کن.مکمل هم سعی کن نخوری.

farhad021

Registered User
لایک‌ها
116
دوست عزیز کراس اور و بارفیکس رو فراموش نکن.

nsr lover

Registered User
لایک‌ها
58
سلام
من تقریبا یه سال و نیم میشه که باشگاه رفتن رو کنار گذاشته ام حالا میخوام دوباره برم.تو این مدتی که نرفتم بدنم به اصطلاح لش شده و پهلو هم اووردم و دور بازو هم به 36-37 کاهش پیدا کرده.
حالا به نظرتون مکمل چی مصرف کنم؟ پروتیین+چربی سوز خوبه؟؟ (فعلا موجودی ضعیفه نمیتونم امینو کنارش بیارم کلا 300تومن بیشتر نمیخوام هزینه کنم)
اگه قرار چربی سوز و پروتیین بگیرم چه مارکی بگیرم؟؟قیمت؟؟ خودم قبلا یه دوره چربی سوز لیپو 6 بلک استفاده کردم جواب گرفتم و پروتئین هم از اسکایویژن استفاده میکردم.
قدم 178 و وزن هم 80-81 کیلو هستش.
قبل از این 1.5سال تقریبا 2 سال مداوم 3-4 جلسه تمرین رو تو هفته داشتم.

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
قد و وزنت که مناسبه به نظرم یک پروتیین استفاده کنی یا اگر میخوای پروتیین + چربی سوز .

پروتیین کامبت و مایفوژن دارم و چربی سوز لیپو6 بلک برای قیمت پ.خ بده.

mohammadrmm

Registered User
لایک‌ها
45
بله طناب زدن هم خیلی خوبه.
من الان با توجه به اون نرم افزاری که داشتم باید 130 تا دراز نشست برم. طناب زدن رو هم به برنامه ام اضافه می کنم.
فقط روزی چند تا شروع کنم؟؟؟

اگه تازه میخوای شروع کنی باید از تعداد کم شروع کنی . بره روز اول 100 تا هم کافیه ولی بیشتر هم جا داره . اگه تصمیم داری که هر روز انجامش بدی سعی کن روزی 50 تا 100 تا به دفعات اضافه کنی تا بعد از یک مدت به یک حد نساب خوب برسی مثلا روزی 3000 تا 5000 تا .
چون تازه شروع کردی دقت کن باید بین این ست ها 30 تا 60 ثانیه استراحت کنی وگرنه خسته میشی و دیگه ادامه نمیدی و زده میشی .
اگه تصمیمت کاهش وزن هست باید **** غذاییت رو کنترل کنی و روغن، شیرینیجات و نمک رو از رژِیم غذاییت حذف کنی و یا به حداقل برسونیش و طناب زدن رو هم به طور مدارم یعنی هر روز بزنی بهت قول میدم تو 1 ماه نزدیک 7-8 کیلو کم کنی .
1 . حتما و حتما تاکید میکنم ،که یک ترازو داشته باشی . هر روز صبح خودتو وزن کن . انگیزه و روحیه رو بالا میبره .
2 . سعی کن بعد از ساعت 8 شب چیزی نخوری .
3 . بهت توصیه میکنم که پیش یه دکتر تغذیه با اصل و نسب بری . البته بدون دکتر هم میشه لاغر شد ;)
حرف آخرم اینه که سعی کنی هر روز طناب رو بزنی . ورزش فوق العادایه .
موفق باشی :)

shadow fiend

Registered User
لایک‌ها
515
اول از همه عزم و جزم ميكني.
ميري يه باشگاه بدن سازي با امكانات فراوان ثبت نام ميكني.
2ماه معمولي و طبق برنامه مربي اونجا كار ميكني.
بعدش ميري پيش مربي و ميگي يه ماه چربي سوز lipo six فشرده ميخواي بخوري و برنامه بهت بده.يه چربي سوز lipo six ميگيري و يك ماه كه تموم شد باز يه ماه ديگه فشرده بدون چربي سوز كار ميكني.
قطعا چربي هاي سينه و پهلوها و زير گردن هنوز مونده يه مقداري ازش.
ميري پيش دكتر پوست,با ليزر اونارو ميسوزوني و لازم به ذكر هست كه ليزر خطر ارست قلبي داره يعني اينكه اگه ورزشت خوب نبوده باشه و همراش ورزش نكني اون چربيا موجب سكته و مرگ قلب ميشن و باي باي دنيا :)))
خلاصه خوشكلي دردسر داره :دي
منم توپولم,ولي فعلا در كف لاغري نيستم.
اين سريعترين راه ممكن هست.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta

_Nera_

Registered User
لایک‌ها
741
اگه تازه میخوای شروع کنی باید از تعداد کم شروع کنی . بره روز اول 100 تا هم کافیه ولی بیشتر هم جا داره . اگه تصمیم داری که هر روز انجامش بدی سعی کن روزی 50 تا 100 تا به دفعات اضافه کنی تا بعد از یک مدت به یک حد نساب خوب برسی مثلا روزی 3000 تا 5000 تا .
چون تازه شروع کردی دقت کن باید بین این ست ها 30 تا 60 ثانیه استراحت کنی وگرنه خسته میشی و دیگه ادامه نمیدی و زده میشی .
اگه تصمیمت کاهش وزن هست باید **** غذاییت رو کنترل کنی و روغن، شیرینیجات و نمک رو از رژِیم غذاییت حذف کنی و یا به حداقل برسونیش و طناب زدن رو هم به طور مدارم یعنی هر روز بزنی بهت قول میدم تو 1 ماه نزدیک 7-8 کیلو کم کنی .
1 . حتما و حتما تاکید میکنم ،که یک ترازو داشته باشی . هر روز صبح خودتو وزن کن . انگیزه و روحیه رو بالا میبره .
2 . سعی کن بعد از ساعت 8 شب چیزی نخوری .
3 . بهت توصیه میکنم که پیش یه دکتر تغذیه با اصل و نسب بری . البته بدون دکتر هم میشه لاغر شد ;)
حرف آخرم اینه که سعی کنی هر روز طناب رو بزنی . ورزش فوق العادایه .
موفق باشی :)

به به.
چه **** کاملی.
ممنون. حتما این ورزشایی که گفتی رو انجام میدم.
الان خیلی وقته که توی رژیمم و از 66 رسیدم به 61. وزن هدفم 56 هست.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta

_Nera_

Registered User
لایک‌ها
741
اول از همه عزم و جزم ميكني.
ميري يه باشگاه بدن سازي با امكانات فراوان ثبت نام ميكني.
2ماه معمولي و طبق برنامه مربي اونجا كار ميكني.
بعدش ميري پيش مربي و ميگي يه ماه چربي سوز lipo six فشرده ميخواي بخوري و برنامه بهت بده.يه چربي سوز lipo six ميگيري و يك ماه كه تموم شد باز يه ماه ديگه فشرده بدون چربي سوز كار ميكني.
قطعا چربي هاي سينه و پهلوها و زير گردن هنوز مونده يه مقداري ازش.
ميري پيش دكتر پوست,با ليزر اونارو ميسوزوني و لازم به ذكر هست كه ليزر خطر ارست قلبي داره يعني اينكه اگه ورزشت خوب نبوده باشه و همراش ورزش نكني اون چربيا موجب سكته و مرگ قلب ميشن و باي باي دنيا :)))
خلاصه خوشكلي دردسر داره :دي
منم توپولم,ولي فعلا در كف لاغري نيستم.
اين سريعترين راه ممكن هست.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta

آقا برنامه ات خفن بود.
فکر کنم به درد آقایون بیشتر بخوره تا من!
فقط از چربی سوزی مصنوعی باید دوری کرد. چون خطرهای جدی داره. خیلی از افرادی که رفتن زیر دستگاه مردن!!!!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta

brayanbarni

Registered User
لایک‌ها
172
بهترین روش و برنامه برای اب کردن چربی قابل استفاده برای همه افراد
1-اراده
2-نظم و انظباط
3- رعایت **** غذایی مناسب با فیزیک بدن
4- پرهیز از مصرف بیش از حد نشاسته و شیرینی در **** غذایی بسته به سوخت و ساز بدن و کالری ورودی و خروجی
5- انجام تمرینات منظم هوازی و بی هوازی تا رسیدن به مرحله سوزاندن چربی
موفق باشید

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
سلام خدمت دوستان عزیز

خواستم یه تاپیک جامع بزنم در این رابطه با وستانی ک ه میخوام وزن کم کنن و ...

میرم سراغ اصل مطلب! سریع قبل خیلی عالی وزن کم کردم!

خب اینکه خودمم میخوام شروع کنم از فردا برم باشگاه

همین الان یه سوال برام پیش اومد؟؟ چ ساعتی باشگاه برم که مناسب باشه!

بیشتر قصدم 0کردن چربی بدن هست و بعد ساختن بدن!

اینطوری که خودم نتیجه گرفتم از قرص و دارو نباید استفاده کرد

برترین روش ورزش هوازی است!

خب من تردمیل رو میخوام از فردا شروع کنم!از 15 دقیقه و هر 3روز تایم اضافه میکنم به این 15 دقیقه!!!!

من یخورده مشکل ارتروز خفیف زانو دارم!این مشکلی پیش نمیاره؟؟؟؟منظورم استفاده از تردمیل و پیاده روی سریع روی تردمیل است!

شنیدم برای اب کرن چربی سینه .زدن پرس سینه خیلی موثر هستش؟؟ایا این درسته؟!

و میریم سراغ مهم ترین مسئله **** غذایی هست که باید انجام داد!

در این رابطه دوستان که تجربیات دارن بیان و به اشتراک بزارن!

منظورم از **** غذایی اینه که چی بخوریمدر چند وعده بخوریمچی نخوریم و چی کلا از وعده غذایی حذف شه!

تشکر از لطف دوستان!

R.H

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
معمولا میگن صبح به دلیل اینکه قند خون پایین هست برای چربی سوزی بهتره تا عصر و عصر ها به دلیل اینکه کورتیزول یا هیدروکورتیزون (از غدد فوق کلیوی ترشح می شوند و تاثیر کاتابولیک روی عضلات دارند) پایین تر هست برای عضله سازی بهتره.
در مجموع شما می توانید با یک **** مناسب و کم کالری ولی پر پروتئین و استفاده از مکملهایی مثل ال کارنیتن بی سی ا ا و چربی سوز و تمرینات هوازی مناسب (10تردمیل دقبقه قبل شروع تمرین با وزنه با سرعت 6 جهت گرم کردن و بالا بردن ضربان و 25/30 دقیقه تردمیل با دوچرخه در سیستم اینتروال بعد تمرین) به نتیجه خوبی دست پیدا کنید.
استراحت بین ست ها 30 ثانیه باشد(جهت چربی سوزی) کفایت می کند(قبل تمرین از آسپرین بچه جهت بالا بردن ریکاوری در این زمان کوتاه استافاده شود/البته با مشورت مربی چون با مکمل های مثل کافیین یا پمپ تاثیر بدی داره)

nsr lover

Registered User
لایک‌ها
58
تجربه شخصی:
غیر از برنامه های هوازی که میتونه به چربی سوزی کمک کنه اگه یه همچین برنامه ای آخر تمرینتون وقتی باشگاه میرید پیاده کنید میتونید تناسب اندام داشته باشید تو قسمت میانی (شکم و پهلو):
شکم پرتابی 3*20
شکم خلبانی 4*20
شکم میز شیبدار 4*25
مسگری 10 دقیقه یا حلقه زدن 20 دقیقه
اگه چربی متمرکز تو پهلو و شکم دارید میتونید یه چربی سوز به مکملهایی که میخورید اضافه کنید...
----------------------------------------------
اما پستی که گذاشتید:
1.میزان چربی به صفر نمیرسه حتی کسایی که بادی کلاسیک کار میکنن 5%وزن بدنشون ناشی از چربی هستش!! (اشتباه گفته بودید تو پستی که گذاشتید...)
2.شما میتونید یه چربی سوز بگیرید به همراه یه امینو و یه پروتیین از خانواده پروبیوتیک ها (اونهایی که برگرفته از گوشت قرمز خالص نیست و ناشی از ماده هایی مثل پروتیین آب پنیر هست) استفاده کنید بعد از چند مدت یواش یواش یه هیکل خشک که کمی هم عضلانی هست میرسید چربی سوزی خالی بدنتون رو کامل آب میکنه که این کم شدن شامل عضلاتتون هم میشه و فقط محدود به چربی نمیشه....
3. بدون مکملها رسیدن به شرایط مطلوب خیلی سخته مخصوصا چربیهای پهلو که راحت از بین نمیرن!! مکملها در صورتی که درست استفاده بشن ضررشون خیلی خیلی کمتر از منفعتشون میشه.مکملها فقط رفع نیاز ماده های مغذی رو واسه بدن انجام میدن. بحث مکمل ها رو اصلا با بحث هورمون ها اشتباه نگیرید.
4.بدن آدم یه تایمر داره که برای هرکس متفاوته مثلا خود من بین 6-8 بعد از ظهر میرفتم باشگاه هم سرحال تر بودم هم بازده بالاتری داشتم...
5.برای **** غذایی حتما سعی کنید که به متخصص تغذیه مراجعه کنید.فقط این دوتا نکته رو داشته باشید: 1)**** به معنای کم کردن غذا نیست بلکه جهتدار مصرف کردن مواد غذایی وقتی شما تا الان باشگاه نمیرفتید و از امروز تصمیم میگیرید برید غذا رو ثابت نگه دارید خود به خود وارد پروسه چربی سوزی میشید ولی اگه بخواید غذاتون رو هم کم کنید فقط بدنتون رو داغون میکنید 2)از غذاهای سرخ کردنی تا حد امکان دوری کنید!!!

Last edited:
بالا