تجربه شخصی:
غیر از برنامه های هوازی که میتونه به چربی سوزی کمک کنه اگه یه همچین برنامه ای آخر تمرینتون وقتی باشگاه میرید پیاده کنید میتونید تناسب اندام داشته باشید تو قسمت میانی (شکم و پهلو):
شکم پرتابی 3*20
شکم خلبانی 4*20
شکم میز شیبدار 4*25
مسگری 10 دقیقه یا حلقه زدن 20 دقیقه
اگه چربی متمرکز تو پهلو و شکم دارید میتونید یه چربی سوز به مکملهایی که میخورید اضافه کنید...
----------------------------------------------
اما پستی که گذاشتید:
1.میزان چربی به صفر نمیرسه حتی کسایی که بادی کلاسیک کار میکنن 5%وزن بدنشون ناشی از چربی هستش!! (اشتباه گفته بودید تو پستی که گذاشتید...)
2.شما میتونید یه چربی سوز بگیرید به همراه یه امینو و یه پروتیین از خانواده پروبیوتیک ها (اونهایی که برگرفته از گوشت قرمز خالص نیست و ناشی از ماده هایی مثل پروتیین آب پنیر هست) استفاده کنید بعد از چند مدت یواش یواش یه هیکل خشک که کمی هم عضلانی هست میرسید چربی سوزی خالی بدنتون رو کامل آب میکنه که این کم شدن شامل عضلاتتون هم میشه و فقط محدود به چربی نمیشه....
3. بدون مکملها رسیدن به شرایط مطلوب خیلی سخته مخصوصا چربیهای پهلو که راحت از بین نمیرن!! مکملها در صورتی که درست استفاده بشن ضررشون خیلی خیلی کمتر از منفعتشون میشه.مکملها فقط رفع نیاز ماده های مغذی رو واسه بدن انجام میدن. بحث مکمل ها رو اصلا با بحث هورمون ها اشتباه نگیرید.
4.بدن آدم یه تایمر داره که برای هرکس متفاوته مثلا خود من بین 6-8 بعد از ظهر میرفتم باشگاه هم سرحال تر بودم هم بازده بالاتری داشتم...
5.برای **** غذایی حتما سعی کنید که به متخصص تغذیه مراجعه کنید.فقط این دوتا نکته رو داشته باشید: 1)**** به معنای کم کردن غذا نیست بلکه جهتدار مصرف کردن مواد غذایی وقتی شما تا الان باشگاه نمیرفتید و از امروز تصمیم میگیرید برید غذا رو ثابت نگه دارید خود به خود وارد پروسه چربی سوزی میشید ولی اگه بخواید غذاتون رو هم کم کنید فقط بدنتون رو داغون میکنید 2)از غذاهای سرخ کردنی تا حد امکان دوری کنید!!!
من شنیدم که کلا حلقه زدن تاثیر فوقالعاده ی داره
خب نظر شما رو کدوم مکمل هستش؟!
واقعا من ترس دارم از اسم مکمل برای چربی سوزی!