• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

m6788

Registered User
لایک‌ها
2,482
سلام

چند نفری میشناسم که خرید کردن یا محصول رو نمیفرسته یا مکمل تاریخ گذشته میفرسته درباره اش در انجمن های دیگه بحث شده.

من خودم از آقای نصوری تا حالا چندین بار خرید داشتم و کیفیت جنساش خوبه فقط باید با شماره ای که گذاشته پیگیری کنی وگرنه مشغلش زیاده و با تاخیر بارتون رو میفرسته.

t.sunami

Registered User
لایک‌ها
478
ولی من می بینم همه میزنن هیچیشون هم نمیشه وقتی هم میپرسی میگن نزنید در حالی خودشون می زنن .

شما تازه یک سال هست که داری کار میکنی ... تا حالا چندتا دوره مکملی رفتی؟

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
شما تازه یک سال هست که داری کار میکنی ... تا حالا چندتا دوره مکملی رفتی؟

دوتا . دور سوم هم میخوام برم که فعلا صبر کردم . شما میگی چندسال کار کنم و بعد امپول بزنم ؟

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
هیچی بی ضرر نداریم حتی اب هم زیاد بخوری ضرر داره :lol:

اگر میخوای هزینه کنی بر تو خط سوما اگر این کاربر جدید بزاره نیاد بگه یادمان باشد برای سلامتی :wacko:

t.sunami

Registered User
لایک‌ها
478
دوتا . دور سوم هم میخوام برم که فعلا صبر کردم . شما میگی چندسال کار کنم و بعد امپول بزنم ؟

عرض کنم خدمتت که به نظر من کلا سمت استرویید و امپول نرو...کلا به نظر من کسایی میرن دنبالش که هدف خاصی داشته باشن...الان اکثرا همینجوری میزنن که یه مدت هیکلی بشن ولی خبر ندارن که چند سال بعد چه عوارضی ممکنه گریبانشونو بگیره...اگه زندگیت ممکنه با زدن این امپولا تغییر خوبی کنه( منظورم اینه که تاثیر + توی زندگی اجتماییت یا کاری یا...) داره برو بزن .اگه میخوای واسه دل خودت و اینکه خوشتیپ باشی بزنی به نظرم نزن..

بدن شما حالا حالاها به مکمل جواب + میده و شما تازه اول کاری و یه سال خیلی زوده..سعی کن **** غذایی خوبی داشته باشی و از اون طرف مکمل های اصل گیر بیاری.مطمئن باش با تمرین صحیح و خواب کافی و موارد قبلی به اون چیزی که میخوای حتما میرسی

این حرفا رو کسی داره میزنه که خودش خیلی دنبال این چیزا بود وای اخرش قانع شد که استرویید اخر و عاقبت نداره.اونم توی مملکت ما که خیلیا حاضرن به خاطر سود خودشون سلامتی دیگرون رو به خطر بندازن..

خیلی چاکریم

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
عرض کنم خدمتت که به نظر من کلا سمت استرویید و امپول نرو...کلا به نظر من کسایی میرن دنبالش که هدف خاصی داشته باشن...الان اکثرا همینجوری میزنن که یه مدت هیکلی بشن ولی خبر ندارن که چند سال بعد چه عوارضی ممکنه گریبانشونو بگیره...اگه زندگیت ممکنه با زدن این امپولا تغییر خوبی کنه( منظورم اینه که تاثیر + توی زندگی اجتماییت یا کاری یا...) داره برو بزن .اگه میخوای واسه دل خودت و اینکه خوشتیپ باشی بزنی به نظرم نزن..

بدن شما حالا حالاها به مکمل جواب + میده و شما تازه اول کاری و یه سال خیلی زوده..سعی کن **** غذایی خوبی داشته باشی و از اون طرف مکمل های اصل گیر بیاری.مطمئن باش با تمرین صحیح و خواب کافی و موارد قبلی به اون چیزی که میخوای حتما میرسی

این حرفا رو کسی داره میزنه که خودش خیلی دنبال این چیزا بود وای اخرش قانع شد که استرویید اخر و عاقبت نداره.اونم توی مملکت ما که خیلیا حاضرن به خاطر سود خودشون سلامتی دیگرون رو به خطر بندازن..

خیلی چاکریم

دست شما درد نکنه . منم همین گفته شما رو انجام میدم و نمیرم سمتش با همین مکمل میرم جلو . ولی پسر عموی من کلی امپول زده و الان یکی دوساله کار نمیکنه . بدنش افتاده هرطور بشه افت میکنه بدن ولی نه اونقدری که بگی برگشته به حالت قبل . الانم جزو خوش هیکلای باشگاهه . خودشم خیلی خوشگله . حالا میگن بدن هورمون بزنی بعد نزنی اینطور میشه اونطور میشه این اصلا هیچیش نشده . اون خودشم به من میگه الان نزن ولی بعد یه مدت بزن . ولی الان شما که گفتی با مکمل هم به چیزی که میخوام میرسم خب نمی زنم . ادم لاغر باشه بهتر از اینه که بیمار باشه . ممنونم که راهنمایی کردید . باز اگر چیزی میدونی بگوو . یک سوال ساده هم بپرسم ؟ اگر من شکم کار کنم و بخوام شکم رو 6 پک کنم کل بدنم لاغر میشه ؟ چون من یکساله از ترس اینکه کل بدنم لاغر بشه و به گاج برم شکم کار نمیکنم اصن .

t.sunami

Registered User
لایک‌ها
478
فکر نمیکنم ربطی داشته باشه...وقتی شما شکم کار میکنی روی عضلات شکم فشار میاری و باعث میشه که عضله قوی بشه و رشد کنه و ربطی به لاغر شدن کل بدن نمیکنه..

قد و وزنتو بگو و دوره هایی رو که رفتی هم بگو

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
فکر نمیکنم ربطی داشته باشه...وقتی شما شکم کار میکنی روی عضلات شکم فشار میاری و باعث میشه که عضله قوی بشه و رشد کنه و ربطی به لاغر شدن کل بدن نمیکنه..

قد و وزنتو بگو و دوره هایی رو که رفتی هم بگو

قد 185-6

وزن : 75

دور اول جنس کم کیفیت رفت تو پاچم از مربی خودمون گرفتم بد بود . ایرانی رو به نام خارجی قالب کرد . کراتین ، پروتئین کربوهیدرات بود .

دور دوم رو از حجت زارع گرفتم انصافا وسایل اصل بود و تازه داشت نتیجه میداد که رفتم ماه رمضون و ورزش رو با مکملا گذاشتم زمین . دور اون کراتین ، پروتئین ، بی سی آ آ و گلوتامین بود .

t.sunami

Registered User
لایک‌ها
478
قد 185-6

وزن : 75

دور اول جنس کم کیفیت رفت تو پاچم از مربی خودمون گرفتم بد بود . ایرانی رو به نام خارجی قالب کرد . کراتین ، پروتئین کربوهیدرات بود .

دور دوم رو از حجت زارع گرفتم انصافا وسایل اصل بود و تازه داشت نتیجه میداد که رفتم ماه رمضون و ورزش رو با مکملا گذاشتم زمین . دور اون کراتین ، پروتئین ، بی سی آ آ و گلوتامین بود .

خیلی خوبه...

البته یه چیزی هم یادت باشه..مکمل همیشه مکمله..یعنی برنامه غذاییت نباید بشه و فقط باید مکملش باشه...حواست به وقتی دورت تموم شد باشه چون باید بتونی حجمی که داری رو حفظ کنی.اگه نتونی اون رو هم بعد یه مدت از دست میدی

کلا ورزش پرخرجیه و اگه توش خرج نکنی چیزی نمیشی (کلی میگم)

ببخشید که پر حرفی کردم...بازم اگه کمکی از دستم برمیاد بگو

ارادتمند

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
خیلی خوبه...

البته یه چیزی هم یادت باشه..مکمل همیشه مکمله..یعنی برنامه غذاییت نباید بشه و فقط باید مکملش باشه...حواست به وقتی دورت تموم شد باشه چون باید بتونی حجمی که داری رو حفظ کنی.اگه نتونی اون رو هم بعد یه مدت از دست میدی

کلا ورزش پرخرجیه و اگه توش خرج نکنی چیزی نمیشی (کلی میگم)

ببخشید که پر حرفی کردم...بازم اگه کمکی از دستم برمیاد بگو

ارادتمند

دست شما درد نکنه . غذا رو نمیشه زیاد روووش حساب کرد . چون اولا اینقدر پول ندارم ثانیا داشته باشم هم شما حساب کن هر دوره واسه من حدود500- 600 آب میخوره . مربیمون میگه صبح فلان چیز بخور ظهر مرغ بخور یا ماهی یا اصلا یادم نیست . یه بار برنامه غذای که واسم نوشت بیارم اینجا بذارم ببین چند نفر تو کشور میتونن از پس خرج همچین غذایی بر بیان . فکر کنم باید برم پیش دکتر تغذیه .

شما هم ببخش که سرتو درد آوردم . بسیار عالی راهنمایی کردی . ایشالا خودم ادمین میشم روح سگ ولگاردتو میکنم فول ادمین ! :D

t.sunami

Registered User
لایک‌ها
478
دست شما درد نکنه . غذا رو نمیشه زیاد روووش حساب کرد . چون اولا اینقدر پول ندارم ثانیا داشته باشم هم شما حساب کن هر دوره واسه من حدود500- 600 آب میخوره . مربیمون میگه صبح فلان چیز بخور ظهر مرغ بخور یا ماهی یا اصلا یادم نیست . یه بار برنامه غذای که واسم نوشت بیارم اینجا بذارم ببین چند نفر تو کشور میتونن از پس خرج همچین غذایی بر بیان . فکر کنم باید برم پیش دکتر تغذیه .

شما هم ببخش که سرتو درد آوردم . بسیار عالی راهنمایی کردی . ایشالا خودم ادمین میشم روح سگ ولگاردتو میکنم فول ادمین ! :D

**** های یه سری از این مربی ها واقعا اشغاله...طرف خودش هم نمیدونه چی میگه (بازم تاکید میکنم یه سری از مربیا)

من **** های دکتر کرمانی رو توصیه میکنم..خودمم هم زیر نظر یکی از شاگرداشون دارم کار میکنم...امارشو بگیر ببین چطوریاست..برنامشو ببینی میگی این چیزا مگه به من وزن میده؟ ولی اخر هر ماه میبینی که واقعا نتیجه گرفتی..رژیماش طوریه که با یه سری خرج خیلی خیلی کوچیک میتونی به اون چیزی برسی که خیلیا به زور کربو پروتیین و ... میرسن..

البته به عنوان نمونه ایشون رو معرفی کردم چون خودم زیر نظرشون کار کردم.

یه چیزی رو میگم الان; خودت هم پیش خودت سبک سنگین کن اگه خوب بود اجرا کن..یه مدت برو زیر نظر دکتر کرمانی..فقط هرکاری میگه بکن.دور مکمل هم خط بکش.نحوه صحیح زدن حرکات رو یاد بگیر و خوابت رو هم درست کن..این کارو چند ماه انجام بده..خودت میبینی که با یک چهارم یا یک پنجم یه دوره متوسط تونستی به رنج وزنیی که میخوای برسی و چون ورزش میکنی وزن تقریبا با کیفیتی رسیدی..بعدش خودت تصمیم بگیر که چه دوره ای بری و انوقت میشی اون چیزی که میخوای

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
**** های یه سری از این مربی ها واقعا اشغاله...طرف خودش هم نمیدونه چی میگه (بازم تاکید میکنم یه سری از مربیا)

من **** های دکتر کرمانی رو توصیه میکنم..خودمم هم زیر نظر یکی از شاگرداشون دارم کار میکنم...امارشو بگیر ببین چطوریاست..برنامشو ببینی میگی این چیزا مگه به من وزن میده؟ ولی اخر هر ماه میبینی که واقعا نتیجه گرفتی..رژیماش طوریه که با یه سری خرج خیلی خیلی کوچیک میتونی به اون چیزی برسی که خیلیا به زور کربو پروتیین و ... میرسن..

البته به عنوان نمونه ایشون رو معرفی کردم چون خودم زیر نظرشون کار کردم.

یه چیزی رو میگم الان; خودت هم پیش خودت سبک سنگین کن اگه خوب بود اجرا کن..یه مدت برو زیر نظر دکتر کرمانی..فقط هرکاری میگه بکن.دور مکمل هم خط بکش.نحوه صحیح زدن حرکات رو یاد بگیر و خوابت رو هم درست کن..این کارو چند ماه انجام بده..خودت میبینی که با یک چهارم یا یک پنجم یه دوره متوسط تونستی به رنج وزنیی که میخوای برسی و چون ورزش میکنی وزن تقریبا با کیفیتی رسیدی..بعدش خودت تصمیم بگیر که چه دوره ای بری و انوقت میشی اون چیزی که میخوای

من که تهران نیستم قربونت برم . من شهرستانم . از راه دور کار نمیکنن با ادم ؟ حتما باید حضوری برم خدمتشون ؟

t.sunami

Registered User
لایک‌ها
478
منم تهران نیستم..همونطور که گفتم زیر نظر یکی از شاگرداشون کار میکنم...امار بگیری دستت میاد که کی از شاگردای دکتر کرمانیه که توی شهرتون خدمات بده

بالا