• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

sina1415

Registered User
لایک‌ها
260
اول اخر تردمیل اشتباه اول که میری انرژی برای بدنسازی نمیمونه فقط بزار اخر تمرین برو اونم 3 جلسه در هفته.

یک اشتباهی که ما ایرانی ها داریم اینه که فکرمیکنیم هرچقدر عرق بکنیم یعنی بیشتر چربی میسوزه نه این عرغ اب بدن+املاح هست که خارج میشه.

برای 6 پک باید **** غذایی کم کالری و پروتیینی داشته باشی هر روز هم شکم نزن باید به عضله استراحت بدی تا ریکاوری بشه.

لطفا سن وزن و قدت + مدت تمرینت رو بگو تا برای مکمل راهنماییت کنم.

سن 28 + قد 172 + وزن 73 .... تمرین هم 3 روز در هفته 30 تا 45 دقیقه . البته سریع و با استراحت کم بین ست ها کار می کنم.. می خوام بدنم خشک بشه مخصوصا اطراف پهلو ها و شکم که نمیشه

راستش سیب زمینی + سس + سرخ کردنی ها + نوشایه های انرژی زا زیاد می خورم

Saberkh

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
این مطلب رو تو اینترنت خوندم از دوستان کسی در مورد این مکمل(RHODIOLA ROSE) اطلاعاتی داره؟

"یه راه ساده واسه اینکه متابولیسم بدنتونو بالا ببرید،اشتهاتونو کاهش بدید و #چربی‌ سوزی و #عضله سازی کنید"

#استرس حالتی است که همهٔ ما تو زندگی‌ کم یا زیاد اونو تجربه می‌کنیم ، چه استرس امتحان واسه دانشجو‌ها شب قبل امتحان چه استرس کاری ، چه استرسی که بدن بعد از تمرین‌های سخت دچارش می‌شه و در نهایت استرس روزمره زندگی‌ ولی‌ اگه این استرس بیش از حد شه فوق‌العاده میتونه مضر در ساز و کار بدن مثلا

پایین اومدن #متابولیسم بدن و تنظیم نبودن هورمون‌های آنابولیک و اشتهای زیاد از پیامد‌های استرس بالا است

چه جوری کنترلش کنیم ؟؟؟

۳ راه خیلی‌ ساده واسه کنترل استرس هست

۱:نفس‌های عمیق: لحظاتی که احساس می‌کنید استرس زیادیو تحمل می‌کنید نفس های عمیق حتما مبتونه کمکتون کنه

تحقیقات نشان میدهد که هنگام نفس‌های عمیق اکسیژن بیشتری در اختیار مغز و عضله‌ها قرار میگیره که سبب بهبود عملکرد مغز شده و استرس شما رو میتونه پایین بیاره

۲: خواب کافی‌ : حداقل ۸ ساعت بهترین موقع برای خواب بین ۱۱ تا ۱۲ می‌باشد( بدن در این ساعت‌ها قادر است تمام سموم از بدن را که در کبد و کلیه جمع شده تصفیه کند)

خواب کافی‌ علاوه بر اینکه هورمون‌های شما را بالانس می‌کند ترشح هورمون کرتیسول یا همون هورمون استرس رو پائین میاره و باعث می‌شه روز تونو با انرژی بیشتر و با استرس کمتر شروع کنید

۳ : استفاده از مکمل‌های زیر که کاملا بی‌خطر هستند

۱:RHODIOLA ROSEA

سبب #بالانس هورمون‌ها و کاهش ترشح هورمون کرتیسول می‌شه

۲: #GINSING

خاصیت مشابه با مورد ۱ ولی‌ ضعیف تر

۳: #5HTP

کاهش #اشتها ، کاهش ترشح #هورمون کرتیسول و #شادی آور

این مکمل‌ها در بعضی‌ از داروخانه ها موجودن و در بسیاری از چربی‌ سوز‌ها وجود دارند

دوستان #**** صحیح نخوردن نیست بلکه خوردن هر چیز در وقت مناسبش است

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
سن 28 + قد 172 + وزن 73 .... تمرین هم 3 روز در هفته 30 تا 45 دقیقه . البته سریع و با استراحت کم بین ست ها کار می کنم.. می خوام بدنم خشک بشه مخصوصا اطراف پهلو ها و شکم که نمیشه

راستش سیب زمینی + سس + سرخ کردنی ها + نوشایه های انرژی زا زیاد می خورم

سیب زمینی خوبه زیاد سرخ شده نخور سس نخور سرخ کردنی کمش کن نوشابه انرژی زا به دلیل کافیینی که دره انرژی میده + قندزیاد که مضر هست برای بدن شما پول اینا رو بده پمپ بخر.

چربی زیادی نداری با توجه به قدت.

برای خشک کردن وزنه های کم با ست های بالا مثلا 10 تایی 12 و 15 تایی برو و اینکه میتونی از چربی سوز پروتیین 100 و امینو استفاده کنی برای خشک کردن.

sina1415

Registered User
لایک‌ها
260
سیب زمینی خوبه زیاد سرخ شده نخور سس نخور سرخ کردنی کمش کن نوشابه انرژی زا به دلیل کافیینی که دره انرژی میده + قندزیاد که مضر هست برای بدن شما پول اینا رو بده پمپ بخر.

چربی زیادی نداری با توجه به قدت.

برای خشک کردن وزنه های کم با ست های بالا مثلا 10 تایی 12 و 15 تایی برو و اینکه میتونی از چربی سوز پروتیین 100 و امینو استفاده کنی برای خشک کردن.

یعنی نوشابه های انرژی زا نخورم . جاش چی بخرم؟ " پمپ "؟

این چربی سوزا واقعا تاثیر داره؟

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
اره پمپ مواد تشیل دهندش برای قدرت و پمپاژ خون بیشتره و مثل نوشابه قند و.. زیاد نداره .

اره در کنار هوازی و **** تاثییر خوبی ازش میگیری.

Mohammad Fadaei

Registered User
لایک‌ها
2
سلام يه راهنمايي ميخواسم ببينم چه مكملي برام خوبه كه تهيه كنم.
5 ماهه ميرم.192 قدم.18 سال سنم.66 كيلو وزنم.

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
سلام يه راهنمايي ميخواسم ببينم چه مكملي برام خوبه كه تهيه كنم.
5 ماهه ميرم.192 قدم.18 سال سنم.66 كيلو وزنم.

وزنت خیلی کمه نسبت به قد :blink:

گینر خوبه برای افزایش وزن.

hotshotbabol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان و اساتید عزیز :)

من 21 سالمه و قدم 171 و وزنم 83 عه ...
چند ماه پیش 86 بودم یه مدت میرفتم دو ؛ رسوندم به 81 ! ول کردم شد 83

بعدا سه ماه پیش 4-5 هفته رفتم باشگاه برنامم هم خوب بود ؛ ولی مثلا تو حرکتای سرشونه دمبل سریع خالی میکردم به طوری که حتی دست چپم دمبل 2.5 رو نمیتونست ببره بالا که سرشونه برم ....
واسه همین زده شدم دوباره :دی

الان میخوام دوباره شروع کنم ... اما میخوام یه مکملی بگریم که حداقل این انرژی رو برام تامین کنه که خالی نکنم تو باشگاه و دنبال کم عارضه ترینشم و فقط همون تامین انرژی برام مطرحه ..
یه چیز دیگه اینکه اگه با باشگاه مکمل بخورم آیا چربی اضافه میکنم !؟

ممنون میشم راهنماییم کنین هرچی که به ذهنتون میرسه
دمتون گرم
شاد باشید

Last edited:

mclaren

Registered User
لایک‌ها
22
سلام دوستان ....من حدود 1سال و نیمه بوکس کار میکنم ... تازگی ها یه تصمیمی گرفتم حین ادامه دادن تمرین هام یه صفایی هم به عضلات بدم .. حالا من از شما میپرسم باتوجه به رشته ورزشیم چه تمریناتی رو بهم پیشنهاد میکنین....... ؟؟؟وزنم هم هست 93کیلو قدم هم 193سانت

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
با این وزن و سن قدرتتون خیلی کمه

انرژی زا از پمپ میتونی استفاده کنی و قدرت هم کراتین هر دو مورد برند و قیمت برات پ.خ کردم.

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
خب دوستان !
يك ماه اين غذاي بچه مزخرف رو خورديم با جوانه گندم
وزنم 52 بود الانم 52 هست !

يك ماه هم بيشتر البته !

ميخوام گينر بخرم الان ...

چه ماركي پيشنهاد ميدين؟
و اينكه مصرفش چه جوريه؟ وزن 50 حساب كنين قد 180

يك ماه وقتم بي خود هدر رفت !

hotshotbabol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من تا حالا 12 کیلو وزن کم کردم.
دارم از روی تجربه میگم که در کل:
آب کردن چربی خیلی راحت تر از چیزی هست که ما فکر میکنیم. اما چونکه عجله داریم برای این کار یا موفق نمیشیم یبا اگر بشیم 1001 بیماری دیگه رو دچار میشیم.
کاهش وزن نباید در ماه بیشتر از 1.5 کیلو باشه در غیر این صورت، بیماری های پوستی، قلبی، کلیوی، کبدی و ...

کاهش وزن ناگهانی = **** یویویی = تپش قلب تا ابد = عدم توانایی انجام ورزش، کارهای روزمره، استراحت و خواب راحت و ... (تا آخر عمر استراحت ابدی)

همه درست ولی شکمی حرف نزنید لطفا ! من خودم بدون هیچگونه **** خاصی (فقط روزی سه تا استکان چای سبز به غذام اضافه کردم ) و فقط با هفته 4 شب دو رفتن در حدود نیم ساعت تایم مفید ؛ دو ماه حدودا 6 کیلو کم کردم ! الانم دو رو ول کردم هنوز وزنم همون مونده ! توجه کنین که گفتم هیچ هیچ هیچ گونه رژیمی هم نگرفتم ! این 1.5 کیلو رو از کجا میارید من نمیدونم !!!

Arash_Dm

Registered User
لایک‌ها
94
همه درست ولی شکمی حرف نزنید لطفا ! من خودم بدون هیچگونه **** خاصی (فقط روزی سه تا استکان چای سبز به غذام اضافه کردم ) و فقط با هفته 4 شب دو رفتن در حدود نیم ساعت تایم مفید ؛ دو ماه حدودا 6 کیلو کم کردم ! الانم دو رو ول کردم هنوز وزنم همون مونده ! توجه کنین که گفتم هیچ هیچ هیچ گونه رژیمی هم نگرفتم ! این 1.5 کیلو رو از کجا میارید من نمیدونم !!!

شکمی حرف نزدم، همش تجربه خودم و صحبت های پزشکان هست.

دوست عزیز من به جای اینکه برنامه من درآوردی برای لاغری بدم اول دیگران رو توصیه میکنم به پزشک مراجعه کنند، ثانیا ترجیح میدم فقط تذکر بدم و طرف رو بترسونم از **** های سرخود و الکی.
من نگفتم باید **** غذایی گرفته بشه، با **** غذایی هم مخالف هستم(برای افراد سالم)، فقط باید پرخوری در وعده ها + غذاهای پرکالری مصرف نشه و حداقل 4 روز هم در هفته فعالیت ورزشی انجام بشه. همین کافیه.

بعضی افراد فکر میکنند مثلا 15 کیلو در ماه وزن کم کنند بیشتر یا کمتر تا بدنی ایده ال داشته پیدا کنند، اما نمیدونند چه بلایی سر قلب و محیط خونشون میاد وقتی این همه چربی در عرض این مدت در بدن تجزیه میشه، نمیدونند که ممکنه دچار گشادی قلب بشند، نمیدونند که دچار ناراحتی و بدچره شدن پوست بدنشون در نواحی شکم،پشت و کمر، ران و... میشند، از عوارض کلیوی صفرا کبدی و ... آگاهی ندارند.

شما 6 کیلو در مدت کوتاهی کم کردید و برگشت نکرده،خداروشکر اما، 6 کیلو در این مدت برای شما اضافه نشده که در این مدت شما کاهشش دادید. به فکر سلامتی خودتون و دیگران باشید.
به شما حق میدم من هم وقتی شنیدم از کسی که در این زمینه فعالیت داره که باید 1.5 کیلو در ماه وزن کم کرد، موضع گرفتم و گفتم بابا ولمون کن من یک هفته ای 4 کیلو وزن کم کردم چیزیم نشد، اما خوب که فکر کردم به این نتیجه رسیدم که اون شخص دشمن من نیست بلکه نگران سلامتی منه. من هم به خدا قسم نگران سلامتی افرادی هستم که به فکر کاهش وزن ناگهانی هستند.

كاهش وزن در ابتداي درمان بايد به ميزان 10% از وزن بدن فرد باشد و بايد در طول حداقل 6 ماه صورت گيرد. كاهش وزن سريع توصيه نمي شود چرا كه مي تواند باعث افزايش احتمال بازگشت وزن مجدد، سنگ كيسه صفرا و اختلالات الكتروليتي شود.

لطفا کمی تحقیق کنید و از تجربیات دیگران هم استفاده کنید.

Last edited:

Bahadorgamer

Registered User
لایک‌ها
97
سلام
من 91 کیلو بودم یعنی طبق علمی 16 کیلو اضافه وزن داشتم
با محو کردن چربی یعنی هچ چیزی چربی لب نمیزدم و بیشتر اب خوردن یعنی روزی 20 لیوان اب خالی و همچنین روزانه 4 عدد هویج و کمی پیاده روی و حذف قند و بیشتر خوردن سبزیجات و میوه جان در عرض 3 ماه 12 کیلو کم کردم

من هم قبلا حدود 18 کیلو اضافه وزن داشتم الان حدود 10 ماه هست با کنار گذاشتن پرخوری و مواد غذایی مضرر مثل نوشابه و چیپس و ... و هفته ای 2 تا 3 بار دویدن به مدت 1.5 ساعت 15 کیلو از وزنم کم کردم.اما الان یک مشکلی برام پیش اومده و اون هم اینه که پوست بدنم یه مقدار شل شده.چون با لاغر شدن فقط چربی نمیسوزه و مقداری از ماهیچه ها هم آب میشن و این باعث میشه که کشش پوست کاهش پیدا کنه و پوست جمع بشه.الان میخوام بدن سازی شروع کنم تا حجم عضلاتم رو افزایش بدم تا این مشکلم حل بشه.اگر دوستان راهنمایی کنن که از چه روش هایی استفاده کنم ممنون میشم.بیشتر این مشکل برای بازو ها و یه مقداری هم ران ها پیش اومده چون نسبت به قبل خیلی حجمشون کمتر شده

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
هرچیزی باید روی اصول و زیر نظر مربی انجام بشه که بهترین نتیجه رو بگیرید.

مکمل معجزه نمیکنه به تنهایی اگر با تمرین خوب و در کنار **** باشه خوب هست.

چند مورد گینر موجود رو پ.خ کردم.

t.sunami

Registered User
لایک‌ها
478
برنامه ای که داری میزنی رو بزار اینجا تا بهتر بشه کمک کرد

MozikShop

Registered User
لایک‌ها
67
از ورزش کار های محترم یه پرسش داشتم

میشه با تغذیه طبیعی همراه با ورزش به بدنی تنومند و عضلانی رسید ؟

من قدم 176 177 هست با وزن 65 کیلو

اگر میشه راهنمائی بفرمائید

vahidtools

Registered User
لایک‌ها
828
از ورزش کار های محترم یه پرسش داشتم

میشه با تغذیه طبیعی همراه با ورزش به بدنی تنومند و عضلانی رسید ؟

من قدم 176 177 هست با وزن 65 کیلو

اگر میشه راهنمائی بفرمائید
چرا که نه
البته از لحاظ حجمی زیاد روش حساب نکن . ولی با تغذیه و استراحت مناسب میشه بدنی ماهیچه های و خطی داشت . البته در دراز مدت اتفاق می افته . به همراه یه برنامه تمرینی مناسب

منم قدم 182 وزنم 73 ممه میخوام:lol:
ما بیشتر :دی

mak.k

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
214
سلام دوست عزیز
با اجازه اساتید
بله چرا که نه
شما باید قبل و بعد از ورزش **** غذایی مناسب خودتونو همواره حفط کنید
بعد از ورزش سیب زمینی تخم مرغ باید به مقدار لازم مصرف کنید